Wawrinka måste vara favorit att slå Berdych. Tjecken har inte ens spelat bra, men tack vare gynnsam lottning och inkompetenta motståndare är han i semifinal.

Jag flaggade för att Murray skulle åka i kvarten, mycket riktigt blev det också så. Han har varit urusel i Madrid och skulle Berdych åkt på skryk hade det varit ett ordentligt underbetyg.

Trots att världssexan är i semifinal är han knappast förtjänt av det. Han har ännu inte varit nära sin maxkapacitet och jag tror inte har når upp dit heller.

- Tappat set mot Janowicz.

- Underlägesen Kevin Anderson stora delar av matchen.

- Jämn match mot Andy Murray, där skotten förmodligen inte varit så här dålig sedan 2010. En spelare som Wawrinka blåste av banan förra veckan.

Wawrinkas väg har helt klart varit jobbigare. Dimitrov i åttondelen och Tsonga i kvarten. Två spelare på uppgång, men schweizaren har en grym säkerhet i spelet just nu och bara en kollaps kan stoppa honom från att slå Berdych.

Stan är fortfarande obesegrad med Norman som tränare. Han har åtta raka segrar på grus och kan breaka topp10 nästa vecka om han når final ikväll.

Alltså, Berdych´s sämsta underlag är helt klart grus - Stans bästa underlag är helt klart grus.

Jag håller schweizaren som favorit inför matchen som har 2-0 på grus mot världssexan.

bet365 säger 2,00 - taget säger jag

This is the stats tab
This is the post tip