Så, Alexander Zverev ställs mot Jack Sock i en direkt avgörande match om vem som tar den andra semifinalplatsen i London. Förutsättningarna är inte helt olika finalmatchen i Paris för två veckor sedan där Krajinovic snubblat sig fram till final mot just Jack Sock, ungefär samma resa har Sock gjort fram tills den här matchen med skillnaden att det här är en helt annan nivå.

Och dessutom, det är omvända roller nu. Sock är den som snubblat sig fram till det här läget och hans nivå ska inte vara i närheten av att kunna nå semifinal i ATP-slutspelet. Alexander Zverev är den klart bättre spelaren och har varit den bättre av dem två så här långt i London.

Det står 1-1 inbördes mellan dem, båda matcherna har spelats på ett underlag som liknar detta, vad man dock ska ha i åtanke är att båda matcherna spelades för ca ett år sedan och det enda man kan säga är att Zverev utvecklats till en bra mycket bättre spelare än Sock senaste året.

Man kan ju tycka att Zverev ska kunna låsa fast amerikanens backhand, men även om han inte lyckats där så besitter han trots allt en bättre serve. Det kommer bli svårt för Sock att trycka bak Zverev långt bak i banan med sin forehand. Det troligaste är att det blir precis tvärtom.

Jag tycker absolut att Zverev ska vinna den här matchen oftare än två gånger av tre vilket då ger värde till 1,61 som erbjuds av Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip