Lopp 10 Bjerke - 2100m Auto

I lopp 10 som körs som V75-6 så har jag hittat denna veckans bästa spel i 1 Stoletheshow. Den nu nioåriga hingsten har i år startat tre gånger och på dessa tagit tre raka segrar mot lite enklare sällskap, men det har varit ett fint intryck på han. Här stöter han på det tuffaste motståndet hittills i år men det är fortfarande inte i närheten av det han tidigare i karriären har matchat. Förutsättningarna här är optimala med ett innerspår bakom startbilen samtidigt som han springer barfota runt om med en amerikansk sulky och då även kusken och tränaren Frode Hamre tycker att det här ser ut som en riktigt bra vinstchans för Stoletheshow så är jag inte sen med att haka på. Spets och slut!

Motståndet är som ovan nämnt tuffare än tidigare och den som är värst emot tycker jag är 2 Beartime som visat fin form under en längre tid och tog senast en välförtjänt seger på V75 då han fick en fin resa i ryggar från ett hopplöst utgångsläge och avslutade sedan vasst över upploppet till enkel seger. Här står han bättre till sett till startspåret och om kusken Andrè Eklundh kan droppa ner i rygg på ledaren här med Beartime så kan dom utmana om luckan kommer till slut.

En annan värd att nämna är italienaren 10 Demon I.T. som hade ett strålande fjolår med nio segrar på tjugo starter och över 1.3 miljoner kronor insprunget. I år har han gjort två starter där han näst senast provade lyckan på Vincennes i Paris och ställdes då mot stenhårt motstånd, och den dagen förstördes med en galopp 600 meter före mål. I senaste starten så avslutade han vasst till en fjärdeplats och det var ett gott formintryck. Han har toppform enligt stallet och trots att han startar från ett tufft utgångsläge här så bör Demon stå sig rätt så bra här.



1 Stoletheshow

Spel: Vinnare

Odds: 2.00

Bolag: bet365


Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip