Chelsea vinner och håller nollan till 1.90. Spelet hittar ni hos Redbet .

Chelsea hemma i Premier League:
8-2-2 21-7

Form:
V,O,O,O,O

Senaste match:
Chelsea - Leicester 0-0

Norwich borta i Championship:
6-2-6 13-17

Form:
V,O,V,O,V

Senaste match:
Bristol - Norwich 0-1

Dags för dag två av omspel i FA-cupen. Det första mötet mellan lagen slutade 0-0 på Carrow Road. Antonio Contes mannar står nu på fyra raka kryss och tre raka 0-0 matcher. Känslan är att det är dags att släppa på handbromsen nu när ett Championship-lag kommer på besök. Defensiven är det absolut inget fel på - i matchen på Carrow Road snurrade Conte på flera positioner, både i offensiven och i defensiven. Men trots det lyckades inte Norwich få iväg ett enda skott på mål. Anmärkningsvärt!
Gästerna har bra form i Championship men ligger faktiskt inte bättre än en 13:e plats i tabellen. Likt Chelsea så har Norwich framgångsrecept varit bra försvarsspel. Faktum är att tabelljumbon Sunderland gjort fler mål än Norwich i Championship. Den portugisiske landslandsmeriterade anfallaren Nélson Oliveira som är lagets bästa målskytt tillsammans med James Madisson vilade mot Chelsea i det första mötet och det mesta tyder på att det blir bänken även ikväll för portugisen. Minskar naturligtvis chanserna för att gästerna hittar nät.

Gary Cahill, Cesc Fàbregas och Ross Barkley stryker vi i hemmalaget. David Luiz väntas ta Cahills plats i backlinjen.
Louis Thompson, Steven Naismith, Matthew Jarvis är out hos gästerna.

Conte lär med största sannolikhet snurra på ett par positioner. Men jag tror inte Chelsea gör om samma misstag som i bortamatchen mot Norwich. På Stamford Bridge bör Chelsea vara ett par nummer större som befinner sig 29 placeringar före Norwich i seriesystemet. Dessutom tror jag att man har goda möjligheter att hålla sin fjärde raka nolla, inte minst med tanke på att Norwich gör väldigt få mål.

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip