Skrällen Leicester har skaffat sig ett hyggligt utgångsläge inför kvällens retur mot Atlético Madrid. Jag testar ett specialspel till kvällens match.

(Flest mål i andra halvlek) till 2,05 på bet365 .

Första mötet:
Atletico Madrid - Leicester 1-0

Engelsmännen gjorde det bra första mötet och kom undan med att bara släppa in ett mål. Orättvist? Inte alls om du frågar mig. Atlético skapade inte speciellt mycket chanser och Leicester såg väldigt defensivt disciplinerade ut matchen igenom. Målet spanjorerna gjorde var dessutom på en minst sagt tveksamt dömd straff av svenske Jonas Eriksson.

Leicester måste naturligtvis gå framåt för att ta avancera i turneringen. Men med tanke på att ett eventuellt bortamål från gästerna skulle blir väldigt kostsamt så ha jag svårt att se Leicester skulle köra allt framåt från start. Atlético har i sin tur en av Europas mest solida defensiv och jag tror att Simeone som så många gånger förr kommer spela på ett resultat så länge som det bara går. Simeone mannar är ett kontringsstarkt lag så möjligheterna för spanjorerna kommer att dyka upp ju längre matchen går.

Förväntade laguppställningar:

Leicester City 4-4-2

Vardy Okazaki
Albrighton Drinkwater Ndidi Mahrez
Fuchs Wasilewski Benalouane Simpson
Schmeichel

Skadad: Mendy, Wague, Morgan (KEY)
Avstängd: Huth (KEY)

Atlético Madrid 4-4-2

Torres Griezmann
Koke Gabi Niguez Carrasco
F Luis Savic Godà­n Juanfran
Oblak

Skadad: Augusto, Moyá, Vrsaljko, Gameiro

Leicester saknar ordinarie mittbackspar vilket är ett stort minus. Avsaknaden av Huth/Morgan gör dock anledningen ännu större att inte rusa allt framåt från start. Ett tidigt bortamål för Atlético skulle som sagt bli väldigt jobbigt.

Jag tänker ett ställningskrig med en försiktig inledning på matchen där inget av lagen vill bjuda på någonting bakåt. Jag tror båda lagen skulle vara rätt tillfreds med ett 0-0 resultat i halvtid.

Flest mål andra halvlek synas till 2,05.

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip