Ikväll väntar returen i CL-kvalet mellan Liverpool och Hoffenheim. Liverpool har skaffat sig en matchboll efter att man besegrade Hoffenheim med 1-2 på Rhein-Neckar-Arena.

Båda lagen har inlett säsongen helt okej.

Liverpool vann det första mötet med tyskarna och så man har tagit 4 av 6 möjliga poäng i ligan. Det bör dock nämnas att Pool har mött Watford och Crystal Palace i ligan, dvs två lag som förmodligen kommer att hålla till på den undra halvan av Premier League.

Nagelsmanns Hoffenheim har inlett säsongen positivt. Spelet såg väldigt lovande ut mot Liverpool i det första mötet och frågar du mig så var det med viss flyt som Liverpool lyckades vinna. Jag vill hävda att tyskarna var det bättre laget.
I helgen vann Hoffenheim sin premiärmatch i Bundesliga i mot Werder Bremen med 1-0 efter ett sent segermål av inhopparen Kramarić.

Förväntade laguppställningar:
Liverpool 4-3-3

Mané Firmino Salah
Wijnaldum Henderson Can
Robertson Matip Lovren Alexander-Arnold
Mignolet

Skador: Clyne, Coutinho, Ings, Lallana

Hoffenheim 3-4-1-2

Wagner Kramaric
Gnabry
Zuber Demirbay
Rupp Kaderábek
Hübner Vogt Nordtveit
Baumann

Skador: Akpoguma

Hoffenheim +1,0 känns bra till priser runt 1,80 (pengarna tillbaka om Liverpool vinner med uddamålet). Tyskarna har inlett säsongen positivt och har ett bra skadeläge. Dessutom så var man det bättre laget rent spelmässigt när lagen möttes för drygt en vecka sedan.

Liverpool har fortsatt några namn borta. För Klopps del så räcker det med ett kryss ikväll, eller en 0-1 förlust till och med eftersom man gjorde 2 mål på bortaplan.

Jag förväntar mig en öppen matchbild där tyskarna måste gå framåt. Känslan är att matchen kan gå lite hur som helst. Men eftersom det räcker med ett kryss för Liverpool känns (Hoffenheim +1,0) till 1,83 spelvärt hos Unibet .

Tippar 2-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip