Speltips Real Madrid - B München

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-25 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 2.05
Speltips: Real gör mål i båda halvlekarna
Spela på Speltips Real Madrid - B München
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Real gör mål i båda halvlekarna
Vilken dag det blir igår! Helt fantastiskt att få sätta kort-spelet så enkelt och samtliga 5 (!!) Chelseaspelare att få kort som jag listade. Njuter fortfarande.

Och igår SKREK jag verkligen ut tipset på Chelsea över 3,5 kort. Allt var upplagt för det. Oavsett scenario och matchbild så var det givet att trycka på det spelet. Att jag dessutom hade rätt i min analys av förväntad matchbild och ställning kändes extra kul. Det var länge sen jag skrek ut ett spel så högt. Hoppas ni gjorde er en fin hacka på spelet också! Det är för er jag rekar mina bästa spel här. Inte för min egen skull.

Just nu ligger jag och försöker jobba in min natt-rek på NJ Devils. De leder med 1-0 efter första perioden och pausen tänkte jag döda med nästa rek. Från den andra Champions-semin.

Bayern har 2-1 att gå på från den första semifinalen. Det innebär att Real måste gå för seger hemma. Skulle Real vinna med 1-0 så går laget vidare på det. I alla andra fall måste de vinna med minst 2 bollar för att ta sig vidare under ordinarie matchtid.

Min känsla här är att det kan bli en målrik match. Real Madrid lär sätta full fart framåt från början och sätta högsta press på Bayern.

Bayern i sin tur kommer antagligen att försöka spela mer kontrollerat och slå om med snabba omställningar när chansen ges. Främst via snabba kanter.

Jag har vridit och vänt mycket på vilket spel som är bäst här och fastnade för att Real Madrid gör mål i båda halvlekarna. Om de sätter full fart framåt från början så borde de lyckas sätta minst en boll innan 45 minuter. Kanske även fler.

Och antingen kommer de att fortsätta trycka på för fler mål (och avancemang) i andra, eller så kommer det att öppnas kontringsmöjligheter. Så sätter de bara en boll i första så borde det också komma minst en balja i andra. Därför blir spelet väldigt lockande.

Jag trycker inte ut det lika hårt som jag gjorde med mitt spel igår. Men det är fortfarande ett bra spel enligt mig!

Nu kör vi hem New Jersey Devils inatt också. Sånt gillar jag!

//Amrish
Spela på Real Madrid - B München hos Unibet
Amrish - 25 April 2012 - 02:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2012-04-25 20:22

Real Madrid: Casillas - Arbeloa,
S.Ramos, Pepe, Marcelo - Di Maria,
X.Alonso, Özil, Khedira, C.Ronaldo -
Benzema

B Munchen: Neuer - Lahm, J.Boateng,
Badstuber, Alaba - Robben,
Luiz Gustavo, T.Kroos,
B.Schweinsteiger, Ribery - Ma.Gomez

Pettson - 2012-04-25 14:38

jag tror som sagt bm's mål idag är att få in en balja utan att stressa, men ser inte att bayern skulle kunna störa reals frammarsch, hoppas jag har fel dock då jag som dig gärna vill se bayern i final. :)
spelat ö2.5 med barcaö2.5 och hcp på real idag. tror slutres 2-0/3-1. lycka till och otroligt fint prickat med korten igår.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: