Speltips Superettan 2019

Speltips och rekar på Superettan. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Speltips och rekar på Superettan

Här hos Rekatochklart hittar du massor av speltips och rekar på Superettan i fotboll. Vi kommer även inför varje omgång med skarpa analyser. Allt detta är helt gratis. Om du själv känner att du har drivet och intresset så erbjuder vi även möjligheten att utmana våra tipsexperter genom att själv skriva egna speltes och rekar under läsarnas rekar. Där är alla välkomna att publicera sina idéer och speltips!

Rekatochklart har varit nominerat tre gånger till att vara en av världens bästa spelinformations-sajter på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards. Så du kan känna dig helt säker på att våra speltips och rekar håller god kvalitet och är genomarbetade med grundlig analys.

Om Superettan i fotboll

Superettan i fotboll är den näst högsta divisionen för klubblag i Sverige. Namnet Superettan har funnits med sedan år 2000, tidigare hette den näst högsta divisionen “division 1” 1987-1999“ och innan dess ”division II” 1928-1986.

Superettan spelas som en rak serie där 16 lag möter varandra två gånger per säsong. Man spelar en match hemma och en borta. Det lag två lagen med flest poäng när säsongen summeras tar klivet upp i Allsvenskan, Sveriges finrum när det gäller klubblagsfotboll. Laget som tar hem tredjeplatsen får även de chansen att kvala sig upp till Allsvenskan. Superettan spelas med start på våren och avslutas på hösten.

Vinnarodds och långtidsspel på Superettan

Vinnarodds och långtidsspel är populära spelformer som till för några år sedan bara fanns tillgängligt innan säsongstarten och sen stängdes dessa spelformer. Men idag är det helt annorlunda. Nu kan man spela på vilka som vinner/avancerar ifrån Supperettan, vem som blir skyttekung samt vilket lag som åker ur Superettan under den pågående säsongen. Detta gör att vi på vi på Rekatochklart även kan erbjuda rekar och speltips på långtidsspel under säsongen.

Odds på skyttekung och bästa målgörare i Superettan

För de spelare som lockas av ett högt odds och ett spel att följa under den långa säsongen, är spel på bästa målgörare ett bra alternativ. Något man måste ta i beaktande innan man väljer att placera ett långtidsspel på en skytteligavinnare är att mitt i den pågående säsongen öppnas ett transferfönster upp. Vilket kan göra att de bästa spelarna kan säljas till andra lag, så det kan vara ett spännande alternativ att hitta en outsider till ett högt odds.Sveriges bästa tippare

Här hos Rekatochklart finns många av Sveriges mest kända och bästa tippare. Personer som har jobbat med betting, speltips och rekar under hela sina liv och som dessutom har god insyn i flesta av lagen i Superettan 2018. De jobbar hårt för att gräva fram de bästa speltipsen inför varje omgång av Superettan. Under säsongen 2018 kommer du hitta mängder av speltips på Superettan hos oss på Rekatochklart och vi hoppas dessutom att åter igen kunna förbättra vårt fantastiska facit från förra säsongen.

Odds och spel på Superettan

De största och mest seriösa spelbolagen erbjuder idag hundratals odds och spel per match i Superettan. Dessa spelalternativ är fördelade på spel innan matchens start och liveodds. Utöver det gedigna utbud erbjuder spelbolagen ett stort antal långtidsspel och vinnarodds innan säsongen startar och numera även under tiden som Superettan pågår.
De vanliga och mest populära spelmarknaderna på Superettan är:

Resultat efter fulltid (1X2)

Över/Under (Totalt antal mål i matchen)

Båda lagen gör mål (BLGM)

Dubbelchans (Halvgardering, 1X, 12, X2)
Målgörare (Första målgörare, målgörare i matchen)

Asian Handicap

DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort)Livebetting och liveodds på Superettan

Samtliga spelbolag erbjuder idag liveodds och livebetting på Superettan och omsättningen hos de flesta spelbolag är idag högre för livespelen än för förtidsspelen. Det finns mängder av olika spelmarknader och liveodds att välja på och ibland kan det vara bra att vänta till matchen börjat innan du lägger ditt spel. Då får man som spelare chansen att se hur matchbilden utvecklar sig före man lägger livespelet.

Då alla matcher i Superettan TV sänds eller kan streamas så kommer livebetting och liveodds bara fortsätta att växa i popularitet. De vanligaste spelmarknaderna live är 1X2, nästa mål och nästa målgörare.

Cashout och stänga dina spel på Superettan

Idag erbjuder flertalet av alla spelbolagen oss spelare möjligheten att stänga våra spel på Superettan. Eller som det även kan kallas Cashout. Detta innebär att du som spelare kan ta hem vinsten eller delar av den innan ditt spel är avgjort. Det här är ett nytt och mycket spännande sätt att spela på. Du kan exempelvis hitta ett spel på FT5 hörnor för ett lag som ofta går ut hårt i matcherna, för att sen stänga spelet om laget tar ledingen med 3-1 i hörnor och kanske leder matchen med 2-0 till bra vinst.

Bästa oddsbonusarna och insättningsbonusarna för Superettan

Vi på Rekatochklart samarbetar med de bästa och mest seriösa spelbolagen på den svenska marknaden. Allt för att kunna erbjuda er spelare så bra och höga oddsbonusar och insättningsbonusar som möjligt. Vi kan därför erbjuda Sveriges bästa startbonusar på Superettan.

Allt från insättningsbonusar där du dubblar din första insättning till gratisspel, free bets och odds boosts på Superettan. Det finns mängder av olika bonusar att välja bland, så därför har vi skapat en bonusguide för att du enklare ska kunna hitta den bonus och det spelbolag som passar just dig bäst.