Fotboll Superettan Speltips Superettan - Dagens Bästa betting tips och odds på Superettan

Speltips Superettan Fotboll 2019

Speltips Superettan Fotboll 2019

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Analyser på svensk fotboll

Här hos Rekatochklart hittar du massor av rekar på svensk fotboll. Vi levererar rekar inför varje omgång med skarpa och välgrundade analyser. Allt detta är helt gratis för dig som läsare. Om du själv känner att du har drivet och intresset så erbjuder vi även möjligheten att utmana våra experter genom att själv skriva egna analyser under Läsarnas speltips. Där är alla välkomna att publicera sina idéer, tankar och spelförslag!

Vår sajt har fem gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter på branschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards. Något som vi är väldigt stolta över. Så du kan känna dig helt säker på att våra rekar håller god kvalitet och är genomarbetade med grundlig analys. Vi älskar svensk fotboll!

Om Superettan i fotboll

Det är den näst högsta divisionen för klubblag i Sverige. Namnet har funnits med sedan år 2000, tidigare hette den näst högsta divisionen “division 1” 1987-1999“ och innan dess ”division II” 1928-1986.

Den svenska andraligan spelas som en rak serie där 16 lag möter varandra två gånger per säsong. Man spelar en match hemma och en borta. De två lagen med flest poäng när säsongen summeras tar klivet upp i Allsvenskan, Sveriges finrum när det gäller klubblagsfotboll. Laget som tar hem tredjeplatsen får även de chansen att kvala sig upp till Allsvenskan. De lag som åker ur och relegeras hamnar i någon av Division 1 serierna. Serien spelas med start på våren och avslutas på hösten.

Vinnarodds och långtidsspel

Vinnarodds och långtidsspel är populära spelformer som till för några år sedan bara fanns tillgängligt innan säsongstarten och sen stängdes dessa spelformer. Men idag är det helt annorlunda. Nu kan man spela på vilka som vinner eller flyttas upp till Allsvenskan, vem som blir skyttekung samt vilket lag som åker under pågående säsong. Detta gör att vi på vi på Rekatochklart även kan erbjuda rekar på långtidsspel under hela säsongen.

Skyttekung och bästa målgörare

För de spelare som lockas av ett högt odds och ett spel att följa under den långa säsongen, är spel på bästa målgörare ett bra alternativ. Något man måste ta i beaktande innan man väljer att placera ett långtidsspel på en skytteligavinnare är att mitt i den pågående säsongen öppnas ett transferfönster upp. Vilket kan göra att de bästa spelarna kan säljas till andra lag, så det kan vara ett spännande alternativ att hitta en outsider till ett högt odds när det gäller svensk fotboll.

Sveriges bästa tippare

Här hos oss finns många av Sveriges mest kända och bästa tippare. Personer som har jobbat med betting och speltips under hela sina liv och som dessutom har god insyn i flesta av lagen i Superettan 2019. De jobbar hårt för att gräva fram de bästa betten inför varje omgång av Superettan. Under säsongen 2019 kommer du hitta mängder av rekar på Superettan hos oss på Rekatochklart och vi hoppas dessutom att återigen kunna förbättra vårt fantastiska facit från den förra säsongen. Vi vilar aldrig!

Odds och betting

De största och mest seriösa spelbolagen erbjuder idag hundratals odds och spel per match. Dessa spelalternativ är fördelade på spel innan matchens start och liveodds. Utöver det gedigna utbudet erbjuder spelbolagen ett stort antal långtidsspel och vinnarodds innan säsongen startar och numera även under tiden som den svenska andraligan pågår.

De vanliga och mest populära spelmarknaderna på Superettan är:
Resultat efter fulltid (1X2 ordinarie matchtid)
Över/Under (Totalt antal mål i matchen, så kallade Totalspel)
Båda lagen gör mål (BLGM, kallas även BTTS)
Dubbelchans (Klassisk halvgardering, 1X, 12, X2)
Målgörare (Första och sista målgörare, målgörare i matchen)
Asian Handicap (hcp och goal line/antal mål)
DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort, samma som asian handicap 0)

Livebetting efter avspark

Samtliga spelbolag erbjuder idag liveodds och livebetting på och omsättningen hos de flesta spelbolag är idag högre för livespelen än för förtidsspelen. I alla fall för fotboll. Det finns mängder av olika marknader och liveodds att välja på och ibland kan det vara bra att vänta till matchen börjat innan du lägger ditt spel. Då får man som spelare chansen att se hur matchbilden utvecklar sig före man lägger livespelet. Du har då samma information som bettingsidorna vilket gör att du har samma förutsättningar som dem och inte ligger på minus vad gäller information då du lägger ditt bet.

Då alla matcher TV sänds eller kan streamas så kommer livebetting och liveodds bara fortsätta att växa i popularitet. De vanligaste spelmarknaderna live är 1X2, nästa mål, över/under, båda lagen gör mål och nästa målgörare.

Stänga dina spel via tjänsten Cashout

Idag erbjuder flertalet av alla spelbolagen oss spelare möjligheten att stänga våra bets. Eller som det även kan kallas Cashout. Detta innebär att du som spelare kan ta hem vinsten eller delar av den innan ditt spel är avgjort eller färdigspelat. Det här är ett nytt och mycket spännande sätt att betta på. Du kan exempelvis hitta ett spel på först till 5 hörnor för ett lag som ofta går ut hårt i matcherna, för att sen stänga spelet om laget tar ledningen med 3-1 i hörnor och kanske leder matchen med 2-0 till bra vinst.

Bästa oddsbonusarna och insättningsbonusarna

Vi på Rekatochklart samarbetar med de bästa och mest seriösa spelbolagen på den svenska marknaden. Allt för att kunna erbjuda er spelare så bra och höga bettingbonusar som möjligt. Vi kan därför erbjuda Sveriges bästa erbjudanden på Superettan.

Allt från öppningserbjudanden där du dubblar din första insättning till gratisspel, free bets och odds boosts. Det finns mängder av olika kampanjer att välja bland, så därför har vi skapat en guide för att du enklare ska kunna hitta den bonus och det spelbolag som passar just dig bäst.