Speltips Superettan Fotboll 2022

Speltips Superettan Fotboll 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på Superettan

Här hos Rekatochklart hittar du massor av speltips på fotboll och Superettan. Vi levererar rekar inför varje omgång med skarpa och välgrundade analyser. Allt detta är helt gratis för dig som läsare. Om du själv känner att du har drivet och intresset så erbjuder vi även möjligheten att utmana våra experter genom att själv skriva egna analyser under Läsarnas tips. Där är alla välkomna att publicera sina idéer, tankar och spelförslag!

Vår sajt har fem gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter på branschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards. Något som vi är väldigt stolta över. Så du kan känna dig helt säker på att våra rekar håller god kvalitet och är genomarbetade med grundlig analys. Vi älskar svensk fotboll och den svenska andraligan och erbjuder därför massor av speltips på Superettan!

Superettan speltips och vassa rekar

Det finns mycket att ta hänsyn till innan man lägger ett bet. Vilket lag är bra på hemmaplan, vilket lag är bra på bortaplan, hur gynnas vissa lag av en petig domare och vilka är bra på fasta situationer. Våra experter har full koll på det här och tillsammans med den senaste infon som avstängningar och skador, tabellplacering, form, statistik och h2h så kan de ta fram välgrundade och utförliga speltips på Superettan. Allt för att du som läsare ska slippa göra jobbet och få en så enkel och bekväm tillvaro som möjligt.

Om Superettan i fotboll

Populära Superettan är den näst högsta divisionen för klubblag i Sverige. Namnet har funnits med sedan år 2000, tidigare hette den näst högsta divisionen “division 1” 1987-1999“ och innan dess ”division II” 1928-1986.

Den svenska andraligan spelas som en rak serie där 16 lag möter varandra två gånger per säsong. Man spelar en match hemma och en borta. De två lagen med flest poäng när säsongen summeras tar klivet upp i första-divisionen Allsvenskan, Sveriges finrum när det gäller klubblagsfotboll. Laget som tar hem tredjeplatsen får även de chansen att kvala sig upp till Allsvenskan. De lag som åker ur och relegeras hamnar i någon av Division 1 serierna, och givetvis erbjuder vi speltips på Division 1 också. Serien spelas med start på våren och avslutas på hösten. I vissa fall så erbjuder Rekatochklart även speltips från Division 2 när det vankas toppmatcher.

Speltips och odds på vilket lag som vinner Superettan

Vinnarodds och långtidsspel är populära spelformer som till för några år sedan bara fanns tillgängligt innan säsongstarten och sen stängdes dessa spelformer. Men idag är det helt annorlunda. Nu kan man spela på vilka som vinner eller flyttas upp till Allsvenskan, vem som blir skyttekung samt vilket lag som åker under pågående säsong. Detta gör att vi på vi på Rekatochklart även kan erbjuda speltips på Superettan under hela säsongen. Även för vinnare och långtidsspel.

Skyttekung och bästa målgörare

För de spelare som lockas av ett högt odds och ett spel att följa under den långa säsongen, är spel på bästa målgörare ett bra alternativ. Något man måste ta i beaktande innan man väljer att placera ett långtidsspel på en skytteligavinnare är att mitt i den pågående säsongen öppnas ett transferfönster upp. Vilket kan göra att de bästa spelarna kan säljas till andra lag, så det kan vara ett spännande alternativ att hitta en outsider till ett högt odds när det gäller svensk fotboll.

Sveriges bästa tipsexperter

Här hos oss finns flera av Sveriges mest kända och bästa tippare. Personer som har jobbat med betting och speltips under hela sina liv och som dessutom har god insyn i flesta av lagen i Superettan 2021. De jobbar hårt för att gräva fram de bästa betten inför varje omgång. Under säsongen 2021 kommer du hitta mängder av rekar på den svenska andra-divisionen hos oss på Rekatochklart och vi hoppas dessutom att återigen kunna förbättra vårt fantastiska facit från den förra säsongen. Vi vilar aldrig!

Odds och betting tips på Superettan

De största och mest seriösa spelbolagen med svensk licens erbjuder idag hundratals odds och marknader per match. Dessa spelalternativ är fördelade på spel innan matchens start och liveodds. Utöver det gedigna utbudet erbjuder bolagen ett stort antal långtidsspel och vinnarodds innan säsongen startar och numera även under tiden som den svenska andraligan pågår så det finns hur mycket som helst att välja bland vad gäller betting tips och analyser.

De vanliga och mest populära spelmarknaderna på Superettan är:
Resultat efter fulltid (1X2 ordinarie matchtid)
Över/Under (Totalt antal mål i matchen, så kallade Totalspel)
Båda lagen gör mål (BLGM, kallas även BTTS)
Dubbelchans (Klassisk halvgardering, 1X, 12, X2)
Målgörare (Första och sista målgörare, målgörare i matchen)
Skapa ett spel med Bet Builder
Asian Handicap (hcp och goal line/antal mål)
DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort, samma som asian handicap 0)

Livebetting efter avspark

Samtliga bra och stora bolag erbjuder idag liveodds och livebetting på Superettan och omsättningen hos de flesta spelbolag är idag högre för livespelen än för förtidsspelen innan matcherna drar igång. I alla fall för fotboll och de stora ligorna. Det finns massor av olika marknader och liveodds att välja på och ibland kan det vara bra att vänta till matchen börjat innan du lägger ditt spel. Då får man som spelare chansen att se hur matchbilden utvecklar sig före du lägger livespelet. Du har då samma information som de bästa bettingsidorna vilket gör att du har samma förutsättningar som dem och inte ligger på minus vad gäller information då du lägger ditt bet.

Då alla matcher TV sänds eller kan streamas så kommer livebetting och liveodds bara fortsätta att växa i popularitet. De vanligaste spelmarknaderna live är 1X2, nästa mål, över/under, båda lagen gör mål och nästa målgörare.

Stäng dina Superettan spel med Cash Out

Idag erbjuder flertalet av alla spelbolagen oss spelare möjligheten att stänga spel med Cash Out. Detta innebär att du som spelare kan ta hem vinsten eller delar av den innan ditt spel är avgjort eller färdigspelat. Det här är ett nytt och mycket spännande sätt att betta på. Du kan exempelvis hitta ett spel på först till 5 hörnor för ett lag som ofta går ut hårt i matcherna, för att sen stänga spelet om laget tar ledningen med 3-1 i hörnor och kanske leder matchen med 2-0 till bra vinst.

Superettan bonusar i samband med speltips

Vi på Rekatochklart samarbetar med de bästa och mest seriösa spelbolagen på den svenska marknaden. Allt för att kunna erbjuda er spelare så bra och vassa erbjudanden som möjligt. Vi kan därför erbjuda Sveriges bästa bonusar för Superettan.

Allt från öppningserbjudanden där du dubblar din första insättning till gratisspel, free bets och odds boosts. Det finns mängder av olika kampanjer att välja bland, så därför har vi skapat en guide för att du enklare ska kunna hitta den bonus och det spelbolag som passar just dig bäst. Dessa guider hittar du i samband med eller direkt under våra rekar så du kan först läsa ett speltips för Superettan och sedan välja den betting-bonus som passar just dig och ditt spelande.