Speltips Tennis 2022

Speltips Tennis 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Bäst speltips för tennis

Hos Rekatochklart hittar du speltips och rekar på massor av sporter och betting tips för tennis så gott som varje dag året runt. Vi täcker alla stora tennisturneringar inklusive Grand Slam turneringarna Wimbledon, US Open, Franska Öppna och Australian Open samt tips de största Masters turneringarna på ATP och WTA touren. Det är dock inte allt då vi även erbjuder tips för Challenge touren, Davis Cup och många lokala tennis turneringar.

När du läser ett tips hos Rekatochklart kan du vara säker på att det håller hög kvalitet och att våra experter gjort en grundlig och noggrann analys. Rekatochklart har fem gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter för sportspel på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London vilket är ett bevis på att våra analyser håller högsta kvalitet.

Vill du publicera en egen rek på tennis så har du möjligheten att göra det under Läsarnas speltips. Alla är välkomna att bidra.

Gratis speltips på tennis från ATP och WTA-touren

Sporten är indelad i olika nivåer och även olika tourer. I toppen har vi fyra Grand Slams, där det är fem set som gäller för herrarna, som sedan följas av 10 Masters och sedan olika nivåer av ATP- och WTA-turneringar. Strukturen är ungefär densamma för herrarna på ATP-touren som för damerna även om det skiljer sig åt på Mastersnivå. Det finns även tourer på lägre nivå som heter Challenge-touren, ITF Pro Cicuit och Futures. Då det här är en av de största sporterna för betting erbjuder vi rekar och speltips på tennis varje dag hemma hos Rekatochklart.

Betting tips på Wimbledon & Grand Slam tennis

Wimbledon är den äldsta och mest anrika Grand Slam-turneringen som finns och den här fantastiska tävlingen spelas på gräs varje sommar i London. Det här en är det event det spelas mest på och som har den högsta omsättningen hos spelbolagen. Då tennis är den näst största bettingsporten som finns så handlar det om enorma pengar som omsätts på Wimbledon-mästerskapen varje sommar. Turneringen spelas under drygt två veckors tid och här får vi se prov på snabbt spel i form av mycket serve och volley då underlaget inbjuder till det. Våra rekare har naturligtvis full koll på vilka spelare som är bra på vilket underlag och du kan vara hel trygg att du får den bästa informationen då du läser våra speltips på Wimbledon.

Analyser inför French Open och Franska Öppna

Årets andra Grand Slam-turnering är French Open eller Franska öppna mästerskapen i tennis som vi ofta säger i Sverige. Den här turneringen kallas även Roland Garros då tennisstadion i Paris är uppkallad efter den franske flygpionjären. Det här är den enda av de fyra stora turneringarna som spelas på grus i maj och juni varje år. Mästerskapet pågår under drygt två veckor och har en anrik historia och vi har även haft många svenska framgångar här under åren. Turneringen ärindelad i herrsingel, damsingel, herrdubbel, damdubbel och mixed-dubbel. För oss på Rekatochklart är det en självklarhet att erbjuda analyser och rekar på French Open under hela turneringen.

US Open tennis med speltips

US Open är en fantastisk happening med bra fart på läktarna i Flushing Meadows i New York och det här är årets fjärde och sista Grand Slam. Underlaget är hard court vilket inbjuder till både långa och snabba bolldueller. De amerikanska spelarna brukar göra extra bra ifrån sig här då de spelar på hemmaplan. Det här är en klassisk turnering där alla världens bästa spelare, både på herr- och damsidan deltager, och som åskådare brukar vi få se fantastiskt underhållande tennis under dessa veckor. Vi rekommenderar dig att njuta lite extra av den här turneringen och att läsa och rygga våra speltips på US Open i tennis och sedan streama matcherna live via ditt spelkonto.

Speltips på Australian Open i tennis

Årets första Grand Slam-turnering är Australian Open och turneringen i Melbourne inleder alltid säsongen i januari. Värmen är ofta en faktor och det är något som vissa spelare har svårt att hantera. Underlaget är hard court vilket innebär att vi får se fint spel i form av både långa och snabba bolldueller. Det finns alltid mycket att tänka på att ta hänsyn till då man skriver rekar men i det här mästerskapet är det extra noga då man även måste ha koll på vilka spelare som tål hög värme. Våra skribenter lägger därför ned ett enormt jobb på att analysera och gå igenom det här och många andra faktorer innan de publicerar sina speltips på Australian Open i tennis.

ATP Masters 1000

ATP World Tour Masters är benämningen på de största turneringarna under de fyra stora. Det är 10 stycken event om vi inkluderar slutspelet i London. De spelas i Europa, USA och Asien och underlagen är grus, hard court och matta. Här tävlar spelarna om väldigt stora prispengar och mycket prestige. Några av de mest kända Masters 1000 är Indian Wells som spelas i Kalifornien, ofta i hög värme, och Monte Carlo Masters som för många spelare är inledningen på grussäsongen och som spelas i lyxiga Monaco på franska rivieran. Det går att hitta stort spelvärde i dessa turneringar då vissa turneringar är mer viktiga för vissa spelare än andra. Där gäller det att lägga ned ett enormt jobb och gå igenom de bästa utländska sajterna som erbjuder betting tips på tennis för att hitta den bästa infon.

Tennis är näst största betting-sporten

Globalt är tennis är den nästa största betting sporten efter fotboll och det omsätts enorma summor runt om i världen. Det mesta av insatserna läggs då matcherna spelas live då livebetting och liveodds helt dominerar bettingen.

De bästa bettingsidorna erbjuder massor av olika spel och odds och förutom de vanligaste spelmarknaderna som att vinna matchen, vinna nästa set och nästa game så kan du spela på upp emot 50 olika spelmarknader per tennismatch. Det vanligaste sättet att betta på matcherna är då de pågår. Att spela live kallas för livebetting eller liveodds. Alla spelbolag erbjuder det här och hos de stora bolagen står nu livebetting för över 90 procent av omsättningen av det totala spelandet. Det är en perfekt sport för liveodds då mycket händer och matcherna ibland kan svänga väldigt mycket.

Matcherna streamas live

De största bettingsidorna direktsänder idag tusentals matcher per år. Det är en fantastisk tjänst som spelbolagen erbjuder och vilket innebär att du kan se merparten av de stora matcherna som spelas genom att öppna ett konto hos ett spelbolag. De bästa bolagen streamar alla stora tennis-turneringar. Rygga ett av våra speltips på tennis och se sedan matchen  live via ditt spelkonto.

Vill du se live streaming kan du bara logga in på ditt spelkonto och sedan titta på matcherna live i din mobil, dator eller surfplatta. Allt som brukar krävas är att du lagt ett spel eller har pengar på ditt spelkonto. Det är väldigt enkelt och smidigt och titta.

Olika regler för spelare som skadar sig

En viktig sak att hålla reda på när du väljer spelbolag med svensk licens är vilka regler din bettingsida har då en spelare bryter en match på grund av skada. Här har många helt olika regler så det gäller att läsa villkoren och reglerna noga för att undvika att bli besviken om du bettar på en spelare som tvingas avbryta en match. En del betalar tillbaka insatsen oavsett när matchen bryts. Andra betalar bara tillbaka insatserna, även för spel på matchvinnare, under första set så kolla upp det här innan du öppnar ett konto.

Bästa spelbolagen och bonusarna för tennis

Tennis är en sport där det är större skillnader mellan de olika bolagen än för många andra sporter. Bland annat vad gäller reglerna vid skador som vi nämnde ovan. Utbudet av livebetting och streaming är andra områden där det finns stora skillnader. Var därför noggrann då du väljer bettingsida. Bonusarna är också olika och du hittar all information du behöver gällande de senaste bettingbonusarna i vår utförliga bonusguide full av unika och konkurrenskraftiga startbonusar för nya kunder.