Tennis Speltips Tennis - Dagens Bästa betting tips och odds på Tennis

Speltips och rekar på tennis 2019

Speltips & Rekar Tennis 2019

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

De bästa rekarna

Hos Rekatochklart hittar du rekar på tennis så gott som varje dag året runt. Vi täcker alla stora tennisturneringar inklusive Grand Slam turneringarna Wimbledon, US Open, Franska Öppna och Australian Open samt tips de största Masters turneringarna på ATP och WTA touren. Det är dock inte allt då vi även erbjuder spelförslag för Challenge touren, Davis Cup och många lokala tennis turneringar.

När du läser ett tips hos Rekatochklart kan du vara säker på att det håller hög kvalitet och att våra experter gjort en grundlig och noggrann analys. Rekatochklart har fem gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter för sportspel på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London vilket är ett bevis på att våra analyser håller högsta kvalitet.

Vill du publicera en egen rek på tennis så har du möjligheten att göra det under Läsarnas speltips. Alla är välkomna att bidra.

Vilka är de största turneringarna.

Sporten är indelad i olika nivåer och även olika tourer. I toppen har vi fyra Grand Slams, där det är fem set som gäller för herrarna, som sedan följas av 10 Masters och sedan olika nivåer av ATP- och WTA-turneringar. Strukturen är ungefär densamma för herrar och damer även om det skiljer sig åt på Mastersnivå. 

Wimbledon är den äldsta och mest anrika Grand Slam-turneringen och spelas på gräs varje sommar i London. Det här en är det event det spelas mest på och som har den högsta omsättningen hos spelbolagen. De tre övriga Grand Slam-turneringarna är French Open eller Franska Öppna som vi ofta säger i Sverige. Den här turneringen kallas även Roland Garros då tennisstadion i Paris där uppkallad efter den franske flygpionjären. Det här är den enda av de fyra stora som spelas på grus i maj och juni varje år. 

US Open är en fantastisk happening med bra fart på läktarna i Flushing Meadows i New York. Underlaget är hard court vilket inbjuder till både långa och snabba bolldueller. De amerikanska spelarna brukar göra extra bra ifrån sig här då de spelar på hemmaplan. Den fjärde Grand Slamen är Australian Open och turneringen i Melbourne inleder alltid säsongen i januari. Värmen är ofta en faktor och det är något som vissa spelare har svårt att hantera. Underlaget är hard court. 

ATP World Tour Masters är benämningen på de största turneringarna under de fyra stora. Det är 10 stycken event om vi inkluderar slutspelet i London. De spelas i Europa, USA och Asien och underlagen är grus, hard court och matta. Här tävlar spelarna om väldigt stora prispengar och mycket prestige. Några av de mest kända Masters 1000 är Indian Wells som spelas i Kalifornien, ofta i hög värme, och Monte Carlo Masters som för många spelare är inledningen på grussäsongen och som spelas i lyxiga Monaco på franska rivieran. 

Näst största betting sporten

Globalt är tennis är den nästa största betting sporten efter fotboll och det omsätts enorma summor runt om i världen. Det mesta av insatserna läggs då matcherna spelas live då livebetting och liveodds helt dominerar bettingen.

Spelbolagen erbjuder massor av olika spel och odds och förutom de vanligaste spelmarknaderna som att vinna matchen, vinna nästa set och nästa game så kan du spela på upp emot 50 olika spelmarknader per tennismatch. Det vanligaste sättet att betta på matcherna är då de pågår. Att spela live kallas för livebetting eller liveodds. Alla spelbolag erbjuder det här och hos de stora spelbolagen står nu livebetting för över 90 procent av omsättningen av det totala spelandet. Det är en perfekt sport för liveodds då mycket händer och matcherna ibland kan svänga väldigt mycket.

Matcherna streamas live

De största bettingsidorna direktsänder idag tusentals matcher per år. Det är en fantastisk tjänst som spelbolagen erbjuder och vilket innebär att du kan se merparten av de stora matcherna som spelas genom att öppna ett konto hos ett spelbolag. De bästa bolagen direktsänder idag alla stora turneringar. 

Vill du se live streaming kan du bara logga in på ditt spelkonto och sedan titta på matcherna live i din mobil, dator eller surfplatta. Allt som brukar krävas är att du lagt ett spel eller har pengar på ditt spelkonto. Det är väldigt enkelt och smidigt och titta.

Olika regler för spelare som skadar sig

En viktig sak att hålla reda på när du väljer spelbolag är vilka regler din bettingsida har för tennis då en spelare bryter en match på grund av skada. Här har många helt olika regler så det gäller att läsa villkoren och reglerna noga för att undvika att bli besviken om du bettar på en spelare som tvingas avbryta en match. En del betalar tillbaka insatsen oavsett när matchen bryts. Andra betalar bara tillbaka insatserna, även för spel på matcvinnare, under första set så kolla upp det här innan du öppnar ett konto.