Speltips Tennis 2019

Speltips och rekar på Tennis. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Speltips och rekar på tennis

Hos Rekatochklart hittar du speltips och rekar på tennis så gott som varje dag året runt. Vi erbjuder speltips på alla stora tennisturneringar inklusive Grand Slam turneringarna Wimbledon, US Open, Franska Öppna och Australian Open samt tips de största Masters turneringarna på ATP och WTA touren. Det är dock inte allt då vi även erbjuder rekar och speltips på Challenge touren och många lokala tennis turneringar.

När du läser ett speltips hos Rekatochklart kan du vara säker på att det håller hög kvalitet och att våra tipsexperter och rekare gjort en grundlig och noggrann analys. Rekatochklart har tre gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter för sportspel på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards i London vilket är ett bevis på att våra speltips håller högsta kvalitet.

Vill du publicera ett eget speltips eller en egen rek på tennis så har du möjligheten att göra det under Läsarnas rekar. Alla är välkomna att bidra.

Speltips och bonusar på Wimbledon

Wimbledon är den tennisturnering det spelas mest på och som har den högsta omsättningen hos spelbolagen. Rekatochklart erbjuder därför massor av speltips och rekar på Wimbledon för att du ska du kunna följa och spela på turneringen på bästa sätt. Hos Rekatochklart hittar du speltips på Wimbledon för både herr- och damturneringen mm.

Wimbledon är också ett utmärkt tillfälle att ta del av en ny odds bonus eller betting bonus då spelbolagen ofta erbjuder nya och bra bonusar i samband med den här stora och populära turneringen.

Oddsbonusar och bettingbonusar på tennis

Så gott som alla spelbolag erbjuder någon form av bonus för nya kunder. Dessa bonusar har många olika namn och kallas för odds bonusar, betting bonusar, insättnings bonusar, startbonusar mm. Det finns även gratisspel och free bets samt en ny variant som kallas vinstboost eller oddsboost där spelbolagen exempelvis dubblar din vinst eller ger dig som ny spelare ett extra högt odds.

Här på Rekatochklart hittar de de bästa bonusarna för betting på tennis. Besök vår bonusguide för att ta del av de största och mest seriösa spelbolagens bästa erbjudanden för tennis och nya kunder.

Odds och spel på tennis

Globalt är tennis är den nästa största betting sporten efter fotboll och det omsätts enorma summor på spel på tennis runt om i världen. Det mesta av insatserna läggs då matcherna spelas live då livebetting och liveodds helt dominerar tennis-bettingen.

Spelbolagen erbjuder massor av olika spel och odds på tennis och förut de vanligaste spelmarknaderna som att vinna matchen, vinna nästa set och nästa game så kan du spela på upp emot 50 olika spelmarknader per tennismatch.

De bästa spelbolagen och bästa oddsen på tennis

Idag erbjuder alla seriösa spelbolag ett stort bettingutbud på tennis. Vi rekommenderar dig att kolla in de största och mest seriösa spelbolagen för att hitta det bolag som passar just dig. En del bolag erbjuder de bästa oddsen på spel innan matchstart medan andra spelbolag erbjuder de bästa och högsta oddsen för livebetting och liveodds på tennis. Om ett spelbolag erbjuder bra odds på tennis, ett stort utbud och även live streaming på tennis så kan vi rekommendera dig att öppna ett spelkonto där.

Liveodds och livebetting på tennis

Det vanligaste sättet att spela på tennis är betta på matcherna då de pågår. Att spela live på tennis kallas för livebetting, livespel eller liveodds. Alla spelbolag erbjuder liveodds på tennis och hos de stora spelbolagen står nu livebetting för över 90 procent av omsättningen av det totala spelandet på tennis. Tennis är en perfekt sport för livebetting och liveodds då mycket händer och matcherna ibland kan svänga väldigt mycket.

Livestreaming på tennis

De största spelbolagen direktsänder eller streamar idag tusentals matcher per år. Det är en fantastisk tjänst som spelbolagen erbjuder och vilket innebär att du kan se merparten av de stora tennismatcherna som spelas genom att öppna ett spelkonto hos ett spelbolag. Spelbolagen streamar allt från Grand Slam-turneringar, PGA- och WTA-touren, Masters turneringar ända ner till Challenge touren.

Vill du se live streaming från Wimbledon, Franska Öppna, US Open eller Australian Open eller någon annan stor tennisturnering kan du bara logga in på ditt spelkonto och sedan titta på matcherna live i din mobil, dator eller surfplatta. Allt som brukar krävas är att du lagt ett spel eller har pengar på ditt spelkonto.

Streaming från Wimbledon

Wimbledon är av många ansedd som den mest prestigefyllda tennisturneringen som finns och Wimbledon spelas varje sommar i London. Vill du streama matcherna live i din dator, mobil eller surfplatta rekommenderar vi dig att öppna ett spelkonto hos något av de största spelbolagen och sedan se matcherna live via ditt spelkonto.

De bästa spelbolagen för live streaming från Wimbledon och andra stora turneringarna som US Open, French Open och Australian Open är bet365, LeoVegas och Unibet. Dessa bolag streamar över 300 matcher live från Wimbledon varje år. Det är dock inte bara Wimbledon som streamas live utan dessa bolag direktsänder upp till 10 000 tennismatcher per år. Live streaming från ATP touren, live streaming från WTA touren och mycket mer.

Regler för betting på skadade spelare i tennis

En viktig sak att hålla reda på när du väljer spelbolag för tennis är vilka regler ditt spelbolag har för tennis då en spelare bryter en match på grund av skada. Här har många spelbolag helt olika regler så det gäller att läsa villkoren och reglerna noga för att undvika att bli besviken om du bettar på en spelare som tvingas avbryta pga skada.