Europatipset Tips - Gratis Förslag & Analys

Europatipset Tips - Gratis Förslag & Analys

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Sveriges bästa Europatipset tips

Då den här spelformen innehåller hela tretton stycken fotbollsmatcher kan det vara svårt att hinna med att analysera alla matcher själv. Det är därför vi rekommenderar dig att läsa våra speltips på fotboll, dessutom helt utan kostnad, som är väl genomarbetade av ett team av experter som inte gör något annat än att analysera och betta på fotboll. Rekatochklart har som enda svenska enskilda sajt varit nominerad som en av världens bästa sidor för spelinformation och speltips för sport så du kan vara säker på att våra analyser, förslag och Europatipset tips håller högsta kvalitet. Vi lämnar inget åt slumpen och har koll på alla aspekter vad gäller form, streck och den senaste infon.

Gratis Europatipset tips

Vi erbjuder gratis Europatipset tips och analyser inför varje omgång av andra poolspel som exempelvis gratis Topptipset tips . Allt som krävs för att läsa våra texter är att du besöker vår sajt och du behöver inte logga in eller betala något. Våra experter gör jobbet åt dig och har full koll på den senaste skadeinfon och vilka nyckelspelare som är avstängda eller borta på grund av sjukdom. Motivation och vilja och tabellplaceringar analyserar noga för att vi ska kunna erbjuda de bästa rekommendationerna för samtliga matcher. Vi är stolta över att kunna erbjuda samtliga speltips helt gratis för våra trogna läsare.

Analys och spel-förslag inför Europatipset idag

Våra analyser publiceras normalt på kvällen före och går att läsa genom att besöka vår avdelning för speltips och rekar eller i våra bloggar. Närmare spelstopp publiceras analyserna ofta även högst upp på våra startsidor så att ingen ska missa dem. De brukar bestå av en del där varje match gås igenom var för sig för att hitta de bästa vinklarna och de mest streckvärda lagen. Sedan avslutas inläggen med ett systemförslag. Ibland två stycken förslag så att alla oavsett storlek på plånboken kan deltaga och rygga våra system.

Poolspel på fotboll och sport

Den stora skillnaden mellan att deltaga i ett poolspel jämfört med att spela hos en bookmaker eller en bettingsida är att vid poolspel deltager man i en stor pott och där bettar alla deltagare mot varandra. Du bettar inte mot spelbolaget som är fallet hos en bookmaker. Det här innebär även att du inte vet vilket odds du får eller vilken utdelning det blir förrän spelet är stängt. Något som du i regel vet direkt då du lägger ett spel hos en bettingsida. Det finns både fördelar och nackdelar med det här men en av fördelarna är att potterna kan bli väldigt stora och att det går att vinna mycket pengar. Du kan läsa mer om Sveriges bästa bettingsidor med svensk licens i vår guide.

Hur fungerar Europatipset?

Både vad gäller spelmässiga och Europatipset tips så fungerar det på samma sätt som betting och Stryktipset tips. Det är tretton matcher som ska hanteras och utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Den stora skillnaden dessa betting-former emellan är egentligen bara vilka dagar det avgörs och vilka matcher och ligor som inkluderas på kupongen. I allmänhet så är det mer brittiskt fotboll på Stryktipset och mer fokus på de stora och mest populära europeiska ligorna på Europatipset. Därav namnet. Det här beror mycket på att många av de engelska matcherna avgörs på lördagar och att man spelar mer i Europa och på kontinenten på söndagar. Även om söndag inte är enda dagen som den här betting-formen erbjuds.

Betting tips på europeisk fotboll ökar i popularitet

De stora europeiska ligorna som spanska La Liga, italienska Serie A, tyska Bundesliga, holländska Eredivisie och franska Ligue 1 med PSG i spetsen fortsätter att öka i popularitet och det går nu även att se samtliga dessa matcher på TV eller via streaming. Det här gör självfallet även att intresset för att spela på och läsa tips för dessa ligor och lag också ökar. Och då har vi inte ens nämnt de ligor som tilldrar sig det allra största intresset i Sverige - engelska Premier League och andraligan The Championship och Allsvenskan och Superettan. Bettingen på fotboll har en enormt stark och dominerande position.

Europatipset tips på söndag och inför varje omgång

En sak kan du vara säker på. Skribenterna här på Rekatochklart missar aldrig en enda omgång. Om Svenska Spel erbjuder en omgång av det här omåttligt populära spelet så är vi där och analyserar och dissekerar varje match in i minsta detalj. Inget undgår våra experters skarpa blickar och sinne och vi vänder på varje sten och erbjuder Europatipset tips inför varje omgång. Den senaste tiden är söndagar och torsdagar de vanligaste dagarna men inget är hugget i sten och den här spännande spelformen kan avgöras på vilken som helst av veckans dagar.

Bästa bonusarna för betting på fotboll och poolspel

En stor fördel med att öppna ett nytt konto hos ett spelbolag är att du nästan alltid erbjudes ett välkomsterbjudande. Dessa har många olika namn och fungerar på många olika sätt med olika omsättningskrav med mera. De vanligaste är dock insättningsbonusar där du exempelvis kan dubbla eller trippla din första insättning. Andra är gratisspel eller "free bets" där du får tillbaka insatsen om du förlorar och det finns även olika typer av vinstboost där du får behålla vinsten men inte insatsen. Det här är en djungel men var lugn, vi har gjort jobbet åt dig och du kan läsa mer om de olika erbjudandena i vår utförliga bonusguide där vi listar Sveriges bästa bonusar för betting på fotboll och olika poolspel och tips. Välj den bonus och det bolag som passar dig bäst.

Tips på Europatipset på söndagar

Här hos Rekatochklart hittar du tusentals olika rekar och speltips på fotboll och sport varje år. På ett tjugotal olika sporter och hundratals olika ligor. Det tillsammans med speltips på Europatipset och andra populära tips och poolspel gör att vi kan erbjuda en komplett tjänst för de mest intresserade och de allra största bettingnördarna. Välkommen in i gemenskapen för att läsa våra rekar och kommentera gärna själv så att vi hjälper varandra mot större vinster och i jakten på 13 rätt och miljonutdelningar. Ingen dröm är för stor!