Speltips Allsvenskan 2019

Speltips och rekar på Allsvenskan. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Speltips och rekar på Allsvenskan

Här hos Rekatochklart hittar du massor av speltips, rekar och långtidsspel på allsvenskan i fotboll. Vi erbjuder flera vassa och skarpa analyser varje omgång. Dessutom helt gratis. Om du inte bara vill läsa speltips ger vi dig även möjligheten att utmana våra tipsexperter och dela med dig av dina egna speltips och rekar under Läsarnas rekar. Här är alla välkomna att publicera speltips så ta chansen!

Rekatochklart har tre gånger varit nominerat som en av världens bästa spelinformations-sajter på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards så du kan vara säker på att våra speltips och rekar håller god kvalitet och är genomarbetade med grundlig analys.

Om Allsvenskan i fotboll

Allsvenskan i fotboll är den högsta divisionen för klubblag i Sverige och har spelats sedan 1924. Ligan har tidigare kallats för Storserien, Stora Svenska Serien och Svenska Mästerskapet i fotboll. Allsvenskan spelas som en rak serie där 16 lag möter varandra två gånger per säsong i dubbelmöten. Hemma och borta. Det lag med flest poäng blir svenska mästare i fotboll och får lyfta Lennart Johanssons pokal. Sedan 1957 spelas allsvenskan med start på våren och avslutning på hösten.

Vinnarodds och långtidsspel på Allsvenskan

Fram till för några år sedan gick det bara att spela på långtidsspel och vilket lag som vinner allsvenskan fram till säsongsstarten. Sedan stängdes dessa spel. Nu är läget dock helt annorlunda och det finns odds på vilket lag som vinner allsvenskan, skyttekung mm under så gott som hela säsongen. Det innebär att vi på Rekatochklart kan erbjuda rekar och speltips på vilket lag som vinner allsvenskan och bästa målgörare även efter säsongen dragit igång och ibland mellan varje omgång.

Malmö FF var spelbolagens oddsfavorit att vinna allsvenskan 2018 innan säsongen började. Tätt följda av AIK och Östersund. För dem som gillar outsiders så var storlagen Djurgården och IFK Göteborg intressanta alternativ till höga vinnarodds.

Odds på skyttekung och bästa målgörare i Allsvenskan

För de spelare som jagar ett högt odds och ett spel att följa under hela säsongen är spel på skyttekung och bästa målgörare ett utmärkt alternativ. Då de bästa spelarna i allsvenskan ofta säljs till utlandet under sommaren kan det vara bra att hitta en outsider till ett högt odds. Startar din spelare säsongen för bra kanske han säljs till utlandet och missar halva säsongen. Så det finns mycket att tänka på innan du lägger ditt spel på bästa målgörare i allsvenskan.Sveriges bästa Allsvenskan tippare

Här hos Rekatochklart hittar du några av Sveriges mest kända och bästa tippare. Personer som har jobbat med betting, speltips och rekar under hela sina liv. De jobbar hårt för att gräva fram de bästa speltipsen inför varje omgång av allsvenskan. Under säsongen 2018 kommer du hitta fler speltips än någonsin på allsvenskan på Rekatochklart och vi hoppas kunna förbättra vårt fantastiska facit från förra säsongen.

Odds och spel på Allsvenskan

De största och mest seriösa spelbolagen erbjuder hundratals odds och spel per match i allsvenskan. Vissa spelbolag till och med över 200 spelmarknader per match på allsvenskan. Det fördelade på spel innan match start och liveodds och livespel efter avspark. Utöver det erbjuder spelbolagen ett stort antal långtidsspel och vinnarodds innan säsongen startar och nu även under säsongen då allsvenskan pågår.De vanliga och mest populära spelmarknaderna på allsvenskan är:

Resultat efter fulltid (1X2)

Över/Under (Totalt antal mål i matchen)

Båda lagen gör mål (BLGM)

Dubbelchans (Halvgardering, 1X, 12, X2)
Målgörare (Första målgörare, målgörare i matchen)

Asian Handicap

DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort)Livebetting och liveodds på Allsvenskan

Alla spelbolag erbjuder idag liveodds och livebetting på Allsvenskan och omsättningen hos de flesta spelbolag är idag högre för livespelen än för förtidsspelen. Det finns hundratals olika spelmarknader och liveodds att välja bland och ibland kan det vara bra att vänta till matchen börjat innan du lägger ditt spel. Då kan man som spelare se hur matchbilden utvecklar sig för att sedan lägga sitt livespel.

Då alla matcher i allsvenskan idag sänds på TV eller streamas så kommer livebetting och liveodds bara att växa i popularitet. De vanligaste spelmarknaderna då matcherna är live är 1X2, nästa mål och nästa målgörare.

Cashout och stänga dina spel på Allsvenskan

Idag erbjuder nästan alla spelbolag oss spelare möjligheten att stänga våra spel på allsvenskan. Eller Cashout som det även kallas. Det innebär att du kan ta hem vinsten innan ditt spel redan är avgjort. Spelbolagen erbjuder dig nu möjligheten att stänga dina spel helt eller delvis samt även cashout då matcherna är live. Det här är ett nytt och mycket spännande sätt att spela på allsvenskan och fotboll.

Skador och avstängningar i allsvenskan

Rekatochklart erbjuder en förstklassig tjänst där du hittar alla skador och avstängningar för alla lag i allsvenskan. Klicka på Skador & Avstängningar i menyn och välj sedan allsvenskan. Alla seriösa spelare kolla noga upp vilka spelare som är skadade eller avstängda innan de lägger sina spel eller ryggar rekar och speltips. Saknas någon av stjärnorna? Hur många spelare är borta inför den här viktiga matchen mm? All den här infon hittar du hos Rekatochklart.

Bästa oddsbonusarna och insättningsbonusarna för Allsvenskan

Vi på Rekatochklart samarbetar med de bästa och mest seriösa spelbolagen på den svenska marknaden. Allt för att kunna erbjuda er spelare så bra och höga oddsbonusar och insättningsbonusar som möjligt. Vi kan därför erbjuda Sveriges bästa startbonusar på alllsvenskan.

Allt från insättningsbonusar där du dubblar din första insättning till gratisspel, free bets och odds boosts på allsvenskan. Det finns många olika bonusar att välja bland så välj den bonus och det spelbolag som passar just dig i vår bonusguide. Där hittar du de bästa sportbonusarna på allsvenskan.