Speltips Allsvenskan Fotboll 2022

Speltips Allsvenskan Fotboll 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Sveriges bästa speltips för Allsvenskan

Här hos Rekatochklart hittar du speltips på allsvenskan inför varje omgång och rekar inför alla stora och intressanta matcher. Flera vassa och skarpa analyser per omgång. Dessutom helt gratis. Om du inte bara vill läsa speltips för fotboll ger vi dig även möjligheten att utmana våra experter och dela med dig av dina egna tankar under Läsarnas speltips. Här är alla välkomna så ta chansen och visa vad du går för! Kan du slå våra proffs?

Vi har hela fem gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter på EGR Operator Awards i London så du kan vara säker på att våra texter håller god kvalitet och är noggrant genomarbetade med grundlig analys. Vi lämnar inget åt slumpen. Bara det bästa är gott nog åt våra läsare.

Gratis speltips på Allsvenskan

En sak är vi väldigt stolta över och det är att vi kan erbjuda våra läsare gratis analyser och rekar inför en majoritet av matcherna i den svenska första divisionen. En fantastisk tjänst som uppskattas av många. Våra experter lägger ned ett stort och gediget jobb för att hitta den bästa och senaste infon för allsvenskan. De analyserar information som skador och avstängningar, borta och hemmaform, hur många mål ett lag gör och hur många mål de brukar släppa in, om de är farliga på fasta situationer och hörnor och så vidare. Listan kan göras lång.

Vad är Allsvenskan i fotboll?

Det är den högsta divisionen för klubblag i Sverige och har spelats sedan 1924. Ligan har tidigare kallats för Storserien, Stora Svenska Serien och Svenska Mästerskapet i fotboll. Den spelas som en rak serie där 16 lag möter varandra två gånger per säsong i dubbelmöten. Hemma och borta. Det lag med flest poäng blir svenska mästare i fotboll och får lyfta Lennart Johanssons pokal och kvala till UEFA Champions League. De två lag med lägst antal poäng åker ur och relegeras till Superettan. Det tredje sämsta laget får försöka kvala sig kvar. Sedan 1957 spelas den svenska högstaligan med start på våren och avslutning på hösten. Vanligtvis från slutet av mars till slutet av oktober eller första helgen i november.

Vem vinner Allsvenskan 2021 och vilka lag åker ur?

Fram till för några år sedan gick det bara att spela på långtidsspel och vinnare fram till säsongsstarten. Sedan stängdes dessa spel. Nu är läget dock helt annorlunda och det finns odds på vilket lag som vinner, skyttekung, vilken tränare som får sparken först, vilka lag som når en plats i Europa League mm under så gott som hela säsongen. Det innebär att vi på Rekatochklart kan erbjuda analyser för vilket lag som vinner och bästa målgörare även efter säsongen dragit igång och ibland mellan varje omgång.

Malmö FF var spelbolagens oddsfavorit att bli svenska mästare 2021 innan säsongen började. Följda av lag som Djurgården, AIK, Hammarby, IFK Norrköping, Häcken och IFK Göteborg. De lag som åker ur högstaligan relegeras till andraligan Superettan.

Populära långtidsspel:
Vinnare
Lag att åka ur
Bästa målgörare
Bäst i väst
Bäst i Stockholm
Tränare att få sparken först

Speltips på skyttekung och bästa målgörare i Allsvenskan

För de spelare som jagar ett högt odds och ett spel att följa under hela säsongen är spel på skyttekung och bästa målgörare ett utmärkt alternativ. Då de bästa spelarna ofta säljs till utlandet under sommaren kan det vara bra att hitta en outsider till ett högt odds. Startar din spelare säsongen för bra kanske han säljs till utlandet och missar halva säsongen. Så det finns mycket att tänka på innan du lägger ditt bet på bästa målgörare. Våra experter har full koll på det här så besök sajten med jämna mellanrum för de senaste analyserna och för att läsa våra speltips på allsvenskan.

Sveriges bästa betting tips, rekar och experter

Här hos Rekatochklart hittar du några av Sveriges mest kända och bästa tippare. Personer som har jobbat med betting och tips under hela sina liv. De jobbar hårt för att gräva fram de bästa speltipsen inför varje omgång av allsvenskan. Under säsongen kommer du hitta fler spelförslag än någonsin på vår sajt och vi hoppas kunna förbättra vårt fantastiska facit från förra säsongen. Våra tipsexperter jobbar stenhårt under hela den svenska fotbollssäsongen.

Populära spel-marknader för Allsvenskan

De seriösa spelbolagen med svensk licens erbjuder hundratals odds per match. Vissa spelbolag till och med över 200 marknader per match. Det fördelade på spel innan match start och liveodds och livebetting efter avspark. Utöver det erbjuds det ett stort antal långtidsspel och vinnarodds innan säsongen startar och nu även då säsongen pågår.

De vanliga och mest populära spelmarknaderna är:
Vinstmarginal och handicap
Resultat efter fulltid (1X2 efter 90 min)
Över/Under (Totalt antal mål i matchen)
Båda lagen gör mål (BLGM)
Antal hörnor
Dubbelchans (Halvgardering, 1X, 12, X2)
Rätt Resultat (exakta slutresultatet)
Asian Handicap 
DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort)

I och med tjänsten Bet Builder så kan du kombinera flera av dessa marknader trots att det gäller samma match. Du kan skapa ett eget spel och sätta ihop det flervalsalternativ som du föredrar. En mycket bra funktion för dig som är påläst och har full koll på enskilda matcher.

Betta live då matcherna pågår

Alla de bästa bettingsidorna erbjuder idag livebetting och omsättningen hos de flesta bolag är idag mycket högre för livespelen än vad den är för spelandet innan avspark. Det finns hundratals olika spelmarknader och liveodds att välja bland och ibland kan det vara bra att vänta till matchen börjat innan du gör ditt val. Det går även att se många av matcherna via bolagen livestreaming-tjänster. Väntar man till efter matchstart har man bättre koll på vilket lag som dominerar matchen, vilket lag som väljer att backa hem och så vidare och det blir lättare att ta ett beslut och göra sin insats.

Livebetting blir allt populärare och det är inte så konstigt då alla matcher numera direktsänds på TV eller streamas. Det erbjuds även en rad olika statistiktjänster som exempelvis Match Live som gör att man idag inte ens behöver se matcherna för att betta på dem. De vanligaste bettingmarknaderna då matcherna pågår är 1X2, nästa målgörare och vilket lag som gör nästa mål. Även totalspel som över och under blir allt populärare.

Cashout och stänga spel

Något som blivit väldigt populärt och som många spelare använder sig av för att kunna få ut sina vinster i förtid och minska risken är Cash Out. Idag erbjuder nästan alla spelbolag sina kunder möjligheten att stänga spel på Allsvenskan. Det innebär att du kan ta hem vinsten innan ditt spel redan är avgjort. Spelbolagen erbjuder dig nu möjligheten att stänga dina spel helt eller delvis samt även cashout på fotboll då matcherna är live. Det här är ett nytt och mycket spännande sätt att spela på.

Skador och avstängningar 

Rekatochklart tar skador och avstängningar på största allvar. Alla seriösa spelare bör noga kolla upp vem som är skadad eller avstängd innan de lägger sina spel eller ryggar rekar och speltips. Saknas någon av stjärnorna? Hur många spelare är borta inför den här viktiga matchen mm? All den här infon hittar du i analyserna hos Rekatochklart. Ignorerar inte det här, det kan vara skillnaden mellan vinst eller förlust.

Bonusar för betting på Allsvenskan

Vi samarbetar med de bästa och mest seriösa spelbolagen med licens på den svenska marknaden. Allt för att kunna erbjuda er läsare så bra och höga odds bonusar som möjligt. Vi kan därför erbjuda Sveriges bästa bonusar på alllsvenskan. Många helt unika och exklusiva för vår sajt.

Allt från kampanjer där du dubblar din första insättning till gratisspel, free bets och vinstboosts. Det finns många olika erbjudanden att välja bland så välj det öppningserbjudande och det spelbolag som passar just dig i vår utförliga och kompletta guide.