Speltips SHL 2019

Speltips och rekar på SHL. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Spelförslag på SHL

Rekatochklart är Sveriges ledande bettingcommunity och har flera gånger nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation och rekar. Här hittar du alltid de senaste analyserna. Du hittar rekar för alla matcher varje omgång under hela säsongen. Våra experter analyserar varje match och lämnar inget åt slumpen. Precis så som riktiga proffs och tipsexperter ska göra.

Om du själv är en riktig SHL expert och kan skriva bra och genomtänkta analyser så bjuder vi på Rekatochklart dig på en riktig utmaning då du kan skriva och publicera dina egna rekar på vår sajt under Läsarnas speltips. Alla som älskar sport och SHL är välkomna att publicera tips. Det är enkelt och smidigt att registrera dig och direkt är du med i vår gemenskap.

Förutom att vinna pengar så är som uttrycket säger delad glädje dubbel glädje vilket är en av de saker som gör Rekatochklart så fantastiskt. Registrera dig och bli en vinnare nu.

SHL och dess historia

Svenska hockeyligan, SHL, tidigare Elitserien är den högsta serien i ishockeyns seriespel i Sverige. Ligan har spelats sedan 75/76 och består sedan 2014 av fjorton lag.

Svenska mästerskapen i ishockey började spelas 1922, endast två år efter att sporten kom till Sverige. Räknar man med alla åren sedan 1922 så har Djurgården IF flest SM-tecken, före Brynäs IF, Färjestad BK och IK Göta. Om man räknar från 1975/76 Så leder Färjestad SHL:s maratontabell följt av Djurgården IF och Brynäs IF.

Experter med stor erfarenhet

Hos Rekatochklart hittar du några av Sveriges bästa tippare och skribenter med stor erfarenhet och som har skrivet speltips med stor framgång under många år. Vecka ut och vecka in levererar våra experter analyser på SHL. Så här långt har Rekatochklart levererat mängder med rekar på ishockey och SHL sedan starten. Under säsongen 2018/19 har vi erbjudit fler och bättre tips än någonsin tidigare på Sveriges största hockeyliga. Vi siktar på att bli ännu vassare och ha ett ännu större utbud 2019/20.

De vanligaste spelen

Om du är intresserad av de senaste oddsen så rekommenderar vi dig att besöka någon av våra spelbolags-partners och bookmakers för marknadens högsta odds på ishockey. Alla bettingsidor erbjuder betting på världens största liga och de erbjuder flertalet spel innan matchstart och många marknader för livebetting. Vi på Rekatochklart strävar alltid efter att kunna erbjuda våra läsare de bästa oddsen.

Om du är intresserad av de senaste oddsen så rekommenderar vi dig att besöka någon av våra spelbolags-partners och bookmakers för marknadens högsta odds. Alla bettingsidor erbjuder betting på de största ligorna och evenemangen. Vi på Rekatochklart strävar alltid efter att kunna erbjuda våra läsare de bästa oddsen.

Några av de mest populära spelmarknaderna på SHL är:
1X2 (fulltidsresultat)
Totalt antal mål (Över/Under)
Resultat

Livespel

Kanske det populäraste sättet att spela på ishockey och SHL idag är livespel, där du spelar live medans matchen pågår. Oddsen förändras hela tiden efter vad som händer på isen.

Det finns idag massor med statistik och andra tjänster som gör att det går att följa och betta på matcher utan att man behöver se matcherna live på TV. Spelbolagen erbjuder många tjänster som exempelvis Match Live där du får all info och livestatistik som gör att du kan lägga dina spel oavsett var du befinner dig och även om du inte kan se matchen på TV.

Bästa erbjudandena för SHL

Vi på Rekatochklart samarbetar med de största, bästa och mest seriösa spelbolagen för att kunna erbjuda våra läsare unika och exklusiva bonusar. Gillar du betting och ishockey och vill hitta en bra bonus för odds har du verkligen hamnat på rätt ställe. Vi har Sveriges bästa erbjudanden inklusive gratisspel, odds boosts och free bets. Öka dina chanser att vinna genom att besöka vår bonusguide.