Fotboll La Liga Speltips La Liga - Dagens Bästa betting tips och odds på La Liga

Speltips La Liga Fotboll 2019

Speltips La Liga Fotboll 2019

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Rekar på spansk fotboll

Här på Rekatochklart hittar du flertalet rekar inför varje La Liga-omgång. Eller Primera Division som den spanska högstadivisionen ibland kallas. Tips i både bloggform och det som vi kallar Rekatochklarts speltips. Våra experter lägger ner ett stort jobb och gör grundliga analyser inför varje omgång av La Liga. Vi erbjuder spelförslag på topplagen Barcelona och Real Madrid men det är inte allt då vårt utbud av speltips inkluderar samtliga lag i den spanska ligan. Några andra populära lag utöver de två superklubbarna är Atletico Madrid, Valencia och Sevilla.

Vad är El Clasico?

El Clasico är den största matchen som spelas i den spanska högstadivisionen och enligt många den största matchen i hela världen vad gäller klubbfotboll. Giganterna Barcelona och Real Madrid möts två gånger per säsong i ligaspelet och dessa möten kallas El Clasico. Även de gånger dessa lag möts i den spanska cupen Copa del Rey kallas det för El Clasico. Rivaliteten är enorm och de båda lagen brukar allt som oftast bjuda på fantastisk fotbollsunderhållning. Hos oss hittar du alltid de senaste analyserna inför varje El Clasico. Uppdaterade med den mest intressanta och uppdaterade infon.

Odds och betting

Spanska högstadivisionen är en de mest populära ligorna som finns vad gäller odds och betting. Inte bara för fotboll utan för samtliga sporter. Det innebär att spelbolagen erbjuder massor av odds och marknader. Både före matchstart och som liveodds och livebetting. Idag kan du spela på hundratals olika marknader och odds per match. De mest populära lagen att betta på är föga överraskande Barcelona och Real Madrid med storstjärnor som Leo Messi och Gareth Bale.

Livestreaming från alla matcher

Om du gillar att titta på La Liga live finns det fantastiska möjligheter till det via spelbolagens egna livestreaming-tjänster. Alla de stora spelbolagen streamar alla matcher live på samtliga plattformar. Du kan streama den spanska ligan live i din mobil, dator eller surfplatta. Allt som krävs för att se samtliga matcher är att du har lagt ett spel de senaste 24 timmarna eller har pengar på ditt spelkonto. Det här är en tjänst som blivit omåttligt populär och är en väldigt bra metod för spelbolagen att attrahera nya kunder.

Betta och titta på El Clasico

För dig som älskar El Casico erbjuder alla de stora och mest seriösa spelbolagen en fantastisk tjänst. Du kan streama det här superderbyt live direkt i din mobil, dator och surfplatta via exempelvis bet365 Livestreaming eller hos andra spelbolag. El Clasico spelas två gånger per säsong. En gång på Santiago Bernabeu-stadion i Madrid och en gång på Camp Nou i Barcelona. Om du inte kan se matchen live på TV är det här ett utmärkt alternativ.

Oddsbonusar för betting på spansk fotboll

Spelbolagen erbjuder massor av olika erbjudanden för spansk fotboll. Välkomsterbjudanden och startbonusar för nya kunder i form av kampanjer för dig som gillar att betta på La Liga. Olika typer av vinstboost och oddsboost såväl som gratisspel och free bets. I samband med att större matcher spelas i Spanien brukar det vara ett bra tillfälle att leta efter nya öppningserbjudanden. Besök vår guide för de senaste bonusarna.

Långtidsspel och vinnarodds

Innan varje ny säsong startar erbjuder spelbolagen massor av vinnarodds och långtidsspel. Nuförtiden kan du dessutom spela på vilket lag som vinner Primera Division och vem som exempelvis blir skyttekung efter det att säsongen startat och under tiden då den pågår. Även mellan varje omgång. Besök därför Rekatochklart kontinuerligt för de senaste långtidsspelen och vinnarspelen på spansk fotboll.

Speltips på skyttekung och bästa målgörare

Besök vår sajt innan säsongen startar för att läsa rekarna och tipsen för vem som blir skyttekung och bästa målgörare i La Liga. Blir det Barcelonas Leo Messi eller Real Madrids Gareth Bale? Eller kan någon annan spelare utmana om titeln? Kanske Luis Suarez eller Karim Benzema? Våra experter har svaret! Läs deras rekar och analyser för vem som gör flest mål i den spanska ligan och många andra fotbollsdivisioner.