Speltips Serie A 2019

Speltips och rekar på Serie A. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Speltips och rekar på Serie A

Serie A är en av de mest populära fotbollsligorna bland Svenska Spelare och det är därför en självklarhet för oss på Rekatochklart att erbjuda ett stort och bra utbud av rekar och speltips på Serie A. Vi har flera tipsexperter med lång erfarenhet av betting på Serie A och italiensk fotboll. Du kan därför känna dig trygg när du läser ett speltips på Rekatochklart.

Våra speltips på Serie A inkluderar inte bara topplag som Juventus, Milan, Inter, Napoli, Roma och Lazio utan vi har full koll på hela den italienska ligan. Spelmässigt så kan bottenstriden och de mindre namnkunniga lagen vara minst lika intressanta då spelbolagen och spelarkollektivet i allmänhet inte har lika bra koll på dessa lag.

Sveriges bästa Serie A tippare

Då Rekatochklart har nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation hela tre gånger kan du vara säker på att våra rekar och speltips håller högsta nivå. Våra tipsexperter håller högsta klass och lägger ner mycket tid och noggrann analys på varje speltips. Vi har helt enkelt Sveriges bästa tippare och tipsexperter på Serie A och italiensk fotboll.

Betting på Serie A

Alla spelbolag erbjuder odds och spel på Serie A och sett till betting är Serie A en av de viktigaste och mest populära ligorna för spelbolagen. Du kan spela på hundratals spelmarknader per match och spelbolagen erbjuder livebetting och liveodds på alla matcher. Liveodds växer kraftigt och står nu för merparten av omsättningen på Serie A hos de största spelbolagen. De vanligaste spelmarknaderna på Serie A är Resultat efter fulltid (1X2), Totalt antal mål (normalt över eller under 2,5 mål), asian handicap, båda lagen gör mål och vilket lag som gör nästa mål.

Liveodds och livstreaming på Serie A

Det går idag att spela live på alla matcher i den italienska högstaligan och alla stora och seriösa spelbolag erbjuder liveodds och livebetting på alla Serie A matcher. Det här är idag en självklarhet då livebettingen dominerar spelandet. Vissa spelbolag erbjuder upp till 200 livespel och liveodds per match så det är bara att välja det liveodds som passar just dig bäst!

Livebetting är dock inte allt då det nu även går att se alla Serie A matcher live via ditt spelkonto hos de största spelbolagen. Dessa bolag live streamar alla Serie A matcher och du kan se matcherna i din mobil, i din dator eller i din surfplatta. En fantastisk tjänst där du kan se toppmatcher och livestreaming från Lazio v Roma, live streaming från Milan – Inter, livestreaming av Juventus matcher mm.

Långtidsspel på Serie A och italiensk fotboll

Inför varje säsong kan du spela på ett antal långtidsspel och vinnarodds på Serie A och övriga italienska ligor. Vilket lag vinner Serie A, vilket lag åker ur Serie A. Vem blir skyttekung och bästa målgörare i de olika ligorna mm. Nuförtiden går det även att spela på de olika långtidsspelen mellan varje omgång då säsongen pågår.

Cashout och stänga spel på Serie A

En fantastiskt nyhet för alla spelintresserade som har lanserats hos nästan alla spelbolag de senaste åren. Om du ångrar dig eller bara vill ta hem din vinst kan du numera stänga ditt spel på Serie A innan ditt spel är avgjort. Cashout på Serie A finns i flera olika former, fullständig cashout, delvis cashout, du kan även stänga dina spel live då matcherna spelas.

Bästa bonusarna på Serie A

Spelbolagen erbjuder massor av olika bonusar för nya kunder som du kan använda till att betta på Serie A. Bonusar för nya kunder ha många olika namn och kallas för betting bonusar, odds bonusar, insättningsbonusar, startbonusar med mera. Det vanligaste är att du dubblar eller tripplar din första insättning hos spelbolaget. Det finns dock andra typer av bonusar på Serie A som kallas free bets och gratisspel, vinstboost och odds boost. Välj den bonus och det spelbolag som passar just dig bäst!