Speltips Serie A Fotboll 2021/22

Speltips Serie A Fotboll 2021/22

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på Serie A

Serie A är en av de mest populära fotbollsligorna bland  spelare från Sverige och det är därför en självklarhet för oss på Rekatochklart att erbjuda ett stort och bra utbud av rekar på den italienska ligan. Vi har flera tipsexperter med lång erfarenhet av betting och speltips på fotboll. Du kan därför känna dig trygg när du läser ett tips på vår sajt.

Våra analyser inkluderar inte bara topplag som Juventus, Milan, Inter, Napoli, Roma och Lazio utan vi har full koll på hela den italienska ligan. Spelmässigt så kan bottenstriden och de mindre namnkunniga lagen vara minst lika intressanta då spelbolagen och spelarkollektivet i allmänhet inte har lika bra koll på dessa lag. Det spelas även många stora och intressanta derbyn i Italien och du kan vara säker på att vi även erbjuder analyser för dessa. De största matcherna är Derby della Capitale i Rom, Derby della Madonnina i Milano och Derby della Mole i Turin.

Serie A speltips med höga odds

I våra utförliga och välskrivna rekar för Serie A hittar du all info du behöver. De senaste och de högsta oddsen och de odds som gällde då reken publicerades. Du får även information om vilka spelare som är avstängda och vilka som är skadade. Hur det här påverkar laget samt den senaste infon gällande statistik, tabellplacering och hur matchschemat ser ut. Är schemat för tufft kan vissa lag ställa över eller vila viktiga alternativ. Något som man måste hålla reda på och veta om innan man lägger sitt bet.

Sveriges bästa experter för italiensk fotboll

Då Rekatochklart hela fem gånger har nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation kan du vara säker på att våra rekar håller högsta nivå. Våra experter håller högsta klass och lägger ner mycket tid och gör en noggrann analys för varje spelförslag. Vi har helt enkelt Sveriges bästa tippare och experter på italienska ligafotboll. Vi lämnar inget åt slumpen!

Betting tips på Serie A

Alla spelbolag erbjuder odds och massor av marknader på Serie A det är är en av de viktigaste och mest populära ligorna för spelbolagen. Du kan spela på hundratals marknader per match och spelbolagen erbjuder livebetting på alla matcher. Liveodds växer kraftigt och står nu för merparten av omsättningen på hos de största spelbolagen. De vanligaste marknaderna är Resultat efter fulltid (1X2), Totalt antal mål (normalt över eller under 2,5 mål), asian handicap, båda lagen gör mål och vilket lag som gör nästa mål i matchen. Då bettingen på den italienska ligan är så populär är det en självklarhet för oss att även erbjuda betting tips på Serie A och på de bästa italienska lagens matcher i Champions League.

Liveodds och livestreaming

Det går idag att spela live på alla matcher i den italienska högstaligan och alla stora och seriösa spelbolag erbjuder liveodds och livespel på alla matcher. Det här är idag en självklarhet då livebettingen dominerar spelandet. Vissa spelbolag erbjuder upp till 200 livespel och liveodds per match så det är bara att välja det bet som passar just dig bäst!

Livebetting är dock inte allt då det nu även går att se alla matcher live via ditt spelkonto hos de största spelbolagen med svensk licens. Dessa bolag live streamar alla matcher och du kan se den italienska ligan i din mobil, i din dator eller i din surfplatta. En fantastisk tjänst där du kan se toppmatcher och livestreaming från Lazio v Roma, live streaming från Milan – Inter, livestreaming av Juventus matcher mm.

Odds och rekar på vilket lag som vinner Serie A

Inför varje säsong kan du spela på ett antal långtidsspel och vinnarodds på Serie A, Serie B och övriga italienska ligor. Vilket lag vinner, vilket lag åker ur, vilket lag kvalificerar sig för Champions League och Europa League? Vem blir skyttekung och bästa målgörare i de olika ligorna mm. Nuförtiden går det även att spela på de olika långtidsspelen mellan varje omgång då säsongen pågår. Det är en självklarhet att vi erbjuder rekar och speltips på Serie A och dessa marknader kontinuerligt.

Cashout och stänga spel

En fantastiskt nyhet för alla spelintresserade som har lanserats hos nästan alla bettingsidor de senaste åren. Om du ångrar dig eller bara vill ta hem din vinst kan du numera stänga ditt bet innan det är avgjort. Cashout för Serie A och fotboll finns i flera olika former, fullständig cashout, delvis cashout, du kan även stänga dina spel live då matcherna spelas. En annan ny funktion som växer i popularitet är bet builder där du kan skapa ett spel genom att kombinera flera olika marknader på en och samma match. 

Bästa bonusarna för betting på Serie A

Spelbolagen erbjuder massor av olika Serie A-bonusar för nya bettingkunder. Erbjudanden för nya kunder ha många olika namn och kallas för betting-, odds-, insättnings- och startbonusar med mera. Det vanligaste är att du dubblar eller tripplar din första insättning hos spelbolaget. Det finns dock andra typer av erbjudanden som kallas free bets och gratisspel, vinstboost och odds boost. Välj den kampanj och det spelbolag som passar just dig bäst när du ska rygga ett av våra speltips!