Speltips Trav 2019

Speltips och rekar på Trav. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Speltips och rekar på trav

Här på Rekatochklart hittar du speltips och rekar på trav varje dag. Initierade analyser och experttips för spelmarknaderna Vinnare, Plats, V/P, H2H och Trippel H2H. Våra tipsexperter lämnar inget åt slumpen och följer travet dagligen för att kunna erbjuda de bästa tipsen. Vi täcker lunchloppen, V75, GS75, V86, VV65, 64, V5, V4, V3, Dagens Dubbel och vanliga lopp där det enbart erbjuds vinnare och platsspel.

Rekatochklart har tre gånger nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards i London så du kan vara säker på att du kan lita på den information du får och att den håller högsta kvalitet.

Vill du själv utmana Rekatochklarts experter eller bara dela med dig av dina tankar och idéer i form av speltips och rekar på trav så kan du göra det under Läsarnas rekar där du kan publicera dina egna speltips eller exempelvis V75-förslag. Alla är välkomna!

De bästa V75 tipsen

Vår tipsexpert DrTrav erbjuder gratis tips på V75 inför varje omgång. Välgrundade analyser lopp för lopp med en ranking av alla hästar och systemförslag på V75 på en nivå som de flesta spelare har råd med och kan rygga. Du hittar dessa tips i DrTravs blogg och speltipsen inför V75 på lördagar publiceras vid 17-tiden dagen innan. DrTrav har levererat flera storvinster och hans V75 tips är mycket uppskattade av Rekatochklarts läsare.

Tips på V86

V86 är det näst största spelet på svenskt trav efter V75. V86 körs på banorna Solvalla, Jägersro, Åby och Bergsåker och det gäller att tippa åtta lopp med utdelning på åtta, sju och sex rätt. Då det är stora jackpots och potter kan en ensam vinnare vinna över 20 miljoner kr på V86. Här på Rekatochklart hittar du tips och systemförslag inför V86 varje onsdag.

Bonusar för spel på trav

Flera bolag som erbjuder fasta odds på vinnare och platsspel på trav erbjuder olika typer av startbonusar. Dessa kallas även för oddsbonusar, bettingbonusar och insättningsbonusar. Det innebär att du får en bonus då du väljer att öppna ett spelkonto för att spela på trav. Det finns olika typer av odds bonusar för trav. Ibland dubblas din första insättning, ibland får du ett gratisspel eller andra typer av erbjudanden.

Fasta odds på trav

Då ATG som enbart erbjuder poolspel på svenskt trav så har en rad konkurrenter till ATG börjat erbjuda fasta odds på trav. Det innebär att du får det odds som gäller när du lägger ditt spel, även om det ändras senare. Fördelen med det här är att du som spelare då vet exakt vilket odds du spelar till vilket inte är fallet hos ATG där oddsen ändras ändra fram till att starten går.De bästa spelbolagen för fasta odds på trav är bet365, Unibet och LeoVegas. Dessa bolag erbjuder fasta odds på svenskt trav varje dag.De bästa oddsen på trav

Gillar du de stora poolspelen på trav så har du inget alternativ. Då måste du spela hos ATG och till deras odds och spelavdrag. Vill du spela vinnare och plats, H2H och liknande spel finns det dock alternativ till ATG och då har normalt Unibet, bet365 och LeoVegas de högsta oddsen på svenskt trav. Dessa bolag erbjuder fasta odds på trav.

Vinnarodds på Elitloppet

Elitloppet är det största travloppet som körs i Sverige. Det är inte det största loppet sett till prispengar men det är det lopp som attraherar flest åskådare. Elitloppet körs alltid sista söndagen i maj på Solvalla och är ett sprinterlopp över distansen 1609 meter autostart med deltagare från hela världen.

Vill du spela vinnare på Elitloppet är de bästa alternativen bet365, Unibet och LeoVegas. Dessa bolag erbjuder fasta odds och långtidsspel på Elitloppet. Du kan spela på vinnare och plats långt i förväg och ändra fram till att bilen släpper fältet i det första Elitloppsförsöket.

De bästa spelbolagen för trav

ATG erbjuder poolspel och är det överlägset bästa spelbolaget för spel och betting på trav. I alla fall för dig som vill vinna stora pengar på spelformer som V75, V86 och V64. V75 omsätter närmare 100 miljoner kr per vecka och det är där du kan vinna de riktigt stora pengarna. Den största V75 vinsten genom tiderna är på hela 67 miljoner kronor och ATG erbjuder regelbundet olika jackpots och andra kampanjer med riktigt hög utdelning. Jagar du storvinster ska du spela hos ATG.

Tycker du om att spela på vinnare och plats på trav och gillar fasta odds så har du flera alternativ bland de stora spelbolagen med fokus på sportspel. Spelbolag som bet365, Unibet, LeoVegas, Racebets, MrGreen mm erbjuder fasta odds på trav. Oftast med högre odds än ATG. Dessa spelbolag erbjuder även H2H (Head to Head), Trippel H2H och långtidsspel och vinnarspel på stora lopp som Elitloppet, Derbyt, Kriteriet och Prix d’ Amerique.