Trav Speltips Trav - Dagens Bästa betting tips och odds på Trav

Speltips Trav 2019

Speltips Trav 2019

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Spelförslag på svenska lopp

Här på Rekatochklart hittar du rekar på trav varje dag. Initierade analyser och experttips för spelmarknaderna Vinnare, Plats, V/P, H2H och Trippel H2H. Våra tipsexperter lämnar inget åt slumpen och följer med dagligen för att kunna erbjuda de bästa tipsen. Vi täcker lunchloppen, V75, GS75, V86, VV65, 64, V5, V4, V3, Dagens Dubbel och vanliga lopp där det enbart erbjuds vinnare och plats.

Vi har fem gånger nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards i London så du kan vara säker på att du kan lita på den information du får och att den håller högsta kvalitet.

Vill du själv utmana våra experter eller bara dela med dig av dina tankar och idéer i form av spelförslag så kan du göra det under Läsarnas speltips där du kan publicera dina egna tips eller exempelvis V75-förslag. Alla är välkomna!

De bästa V75 tipsen

Vår expert DrTrav erbjuder gratis tips på V75 inför varje omgång. Välgrundade analyser lopp för lopp med en ranking av alla hästar och systemförslag på V75 på en nivå som de flesta spelare har råd med och kan rygga. Du hittar dessa tips i hans blogg och förslaget inför V75 på lördagar publiceras vid 17-tiden dagen innan. DrTrav har levererat flera storvinster och hans V75 tips är mycket uppskattade av våra läsare.

V86 Xpress

V86 är det näst största spelet på svenskt trav efter V75. V86 körs på banorna Solvalla, Jägersro, Åby och Bergsåker och det gäller att tippa åtta lopp med utdelning på åtta, sju och sex rätt. Då det är stora jackpots och potter kan en ensam vinnare vinna över 20 miljoner kr på V86. Här på Rekatochklart hittar du tips och systemförslag inför V86 varje onsdag.

Trav bonusar 

Flera bolag som erbjuder fasta odds på vinnare och platsspel erbjuder olika typer av öppningserbjudanden. Dessa kallas även för odds-, betting-, start- och insättningsbonusar. Det innebär att du får extra pengar att spela för då du väljer att öppna ett spelkonto för att spela på trav. Det finns olika typer av erbjudanden. Ibland dubblas din första insättning, ibland får du ett gratisspel eller andra typer av erbjudanden.

Fasta odds

ATG tidigare enbart erbjöd poolspel på svenskt trav så började en rad konkurrenter till ATG erbjuda fasta odds för att hitta en konkurrensfördel. Det innebär att du får det odds som gäller när du lägger ditt spel, även om det ändras senare. Fördelen med det här är att du som spelare då vet exakt vilket odds du spelar till vilket inte är fallet inom poolspel där oddsen kan ändras ända fram till att starten går. Sedan regleringen av bettingmarknaden 2019 erbjuder även ATG fasta odds.

De bästa spelbolagen för fasta odds är bet365, Unibet, LeoVegas, MrGreen och ATG. Dessa bolag erbjuder fasta odds på svenskt trav varje dag.

Vinnarodds på Elitloppet

Elitloppet är det största travloppet som körs i Sverige. Det är inte det största loppet sett till prispengar men det är det lopp som attraherar flest åskådare. Elitloppet körs alltid sista söndagen i maj på Solvalla och är ett sprinterlopp över distansen 1609 meter autostart med deltagare från hela världen.

Vill du spela vinnare på Elitloppet är de bästa alternativen bet365, Unibet, ATG och LeoVegas. Dessa bolag erbjuder fasta odds och långtidsspel på Elitloppet. Du kan spela på vinnare och plats långt i förväg och ändra fram till att bilen släpper fältet i det första Elitloppsförsöket.

Vilka är de bästa spelbolagen

ATG erbjuder poolspel och är den överlägset bästa bettingsidan för betting på trav. I alla fall för dig som vill vinna stora pengar på spelformer som V75, V86 och V64. V75 omsätter närmare 100 miljoner kr per vecka och det är där du kan vinna de riktigt stora pengarna. Den största V75 vinsten genom tiderna är på hela 67 miljoner kronor och ATG erbjuder regelbundet olika jackpots och andra kampanjer med riktigt hög utdelning. Jagar du storvinster ska du spela hos ATG.

Tycker du om att spela på vinnare och plats och gillar fasta odds så har du flera alternativ bland de stora spelbolagen med fokus på sportspel. Spelbolag som bet365, Unibet, LeoVegas, ATG, MrGreen mm erbjuder fasta odds. Oftast med högre odds än poolspelen hos ATG. Dessa bolag erbjuder även H2H (Head to Head), Trippel H2H och långtidsspel och vinnarspel på stora lopp som Elitloppet, Derbyt, Kriteriet och Prix d’ Amerique.