Speltips Hockey-VM 2022

Speltips Hockey-VM 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Sveriges bästa speltips på Hockey-VM 2022

Hockey-VM eller VM i ishockey som det även kallas är ett av de mest populära evenemangen som finns bland svenskar som är spelintresserade. VM äger rum i maj varje år och trots att många av de bästa spelarna fortfarande är kvar i Nordamerika och NHL där de spelar Stanley Cup-slutspel så är det här en omåttligt populär turnering. Det här gäller såväl för media som för betting och speltips och rekar. Då Rekatochklart varit nominerad som en av världens bästa sajter för spelinformation hela fem gånger kan du vara säker på att du hittar de bästa och mest utförliga tipsen på VM och ishockey på vår sida. Våra experter lägger ned ett enormt jobb på att hitta de bästa spelen och lämnar inget åt slumpen.

Gratis speltips på Hockey-VM i Finland och Lettland

Det här årets turnering äger rum 7-23 maj i de båda städerna länderna Lettland och Finland. 16 nationer är kvalificerade för turneringen och de är indelade i två grupper med åtta lag i varje. Grupp A och Grupp B. Då speltips på Hockey-VM är väldigt populärt kommer vi erbjuda rekar och analyser inför samtliga matcher under hela eventet. Det bästa av allt är att våra analyser är helt gratis och utan kostnad. Som läsare behöver du inte betala något och du behöver heller inte logga in eller registrera dig för att ta del av våra tips. Det som sticker ut inför årets VM är däremot att Ryssland saknas av politiska orsaker och troligtvis även många av spelarna som valt spel i KHL, då landslagen i många fall bojkottar dessa spelare tillsvidare.

Rekar på Sverige och Tre Kronor i VM i Ishockey

Sverige tillhör som vanligt favoriterna att vinna mästerskapet och Tre Kronor är ett av de lag som har en realistisk chans att vinna guld. Sverige spelar i grupp A i tillsammans med sju andra nationer. Dessa nationer är Kanada, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Danmark, Vitryssland och Storbritannien. Öppningsmatchen spelas mot Tjeckien. Då det allmänna intresset är stort och tittarsiffrorna på TV enorma då Tre Kronor spelar är det en självklarhet för oss att erbjuda speltips på ishockey och alla Sveriges matcher i VM.

Betting tips på Hockey-VM och andra ishockey-ligor

Då det här är en väldigt stor och populär sport erbjuder vi inte bara speltips på Hockey-VM 2021 utan även på en rad andra ligor och turneringar. Vad gäller Sverige är SHL, Hockeyallsvenskan och Division 1 de mest populära ligorna och serierna. Globalt är det NHL och KHL som tilldrar sig störst intresse. Speltips på NHL är de mest lästa rekarna för ishockey på vår sajt vilket inte är så konstigt då det också är världens bästa liga. För de flesta aktiva är det en mycket större sak att vinna Stanley Cup än VM.

Vi har givetvis även rekar för JVM som är omåttligt populärt i mellandagarna varje jul där ländernas bästa juniorer gör upp i ett fartfyllt mästerskap. Ishockeyn håller hög nivå och många av spelarna spelar ett par år senare i några av de bästa ligorna. Ett exempel är Rasmus Dahlin som gjorde succé i JVM och spelar nu i NHL där han gör det riktigt bra.

Speltips på alla matcher i Hockey-VM 2023

Då mästerskapet äger rum i drygt två veckor spelas det väldigt många intressanta och spännande matcher. Då alla matcher numera direktsänds på TV och streamas live finns det inte längre några ursäkter. Alla matcher är intressanta och vi går därför all-in och erbjuder gratis speltips på alla matcher under Hockey-VM. Självklart matcher som inkluderar de stora och bästa nationerna som Ryssland, Kanada, USA och Sverige men även de i sammanhanget mindre lagen som Storbritannien, Italien och Kazakstan.

Bäst bonusar för Ishockey och VM

De största och mest seriösa spelbolagen är ofta på hugget inför VM och erbjuder generösa och fördelaktiga bonuserbjudanden. Dessa erbjuds i många olika former och har många olika namn. De erbjuds även enbart till nya kunder vilket kan vara bra att hålla koll på. Är du redan kund hos en viss bettingsida kan du inte få någon bonus där. Bonusarna gäller bara vid första speltillfället. Du kan läsa mer om de olika kampanjerna vår utförliga guider för Sveriges bästa bonusar för betting på ishockey.