Speltips NHL Hockey 2021/22

Speltips NHL Hockey 2021/22

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Sveriges bästa speltips för NHL

Rekatochklart är Sveriges ledande bettingcommunity och har flera gånger nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation och rekar. Här hittar du våra senaste och mest aktuella speltips på NHL och nordamerikansk hockey. Du hittar speltips och rekar för alla matcher varje omgång under hela säsongen. Våra experter analyserar varje match och lämnar inget åt slumpen. Precis så som riktiga proffs och experter på sportspel ska göra.

Om du själv är duktig på att tippa och kan skriva bra och genomtänkta analyser så bjuder vi på Rekatochklart dig på en riktig utmaning då du kan skriva och publicera dina egna rekar på vår sajt under Läsarnas speltips. Alla som älskar sport och världens största och mest populära hockeyliga är välkomna att publicera sina analyser. Det är enkelt och smidigt att registrera dig och direkt är du med i vår härliga gemenskap.

Att kunna hjälpa andra och dela med sig av sina erfarenheter och spelförslag är en av de saker som gör vår sajt så fantastisk. Registrera dig och bli en av många vinnare nu.

Gratis speltips på NHL

Det finns väldigt många variabler och saker att ta hänsyn till då våra experter analyserar de senaste matcherna och tar fram rekar för dessa. Vilken dagsform har lagen? Är de bra på hemmaplan eller bortaplan. Vilka spelare är skadade och hur tätt har lagen tvingats matcha på slutet. Kanske har de varit på en lång så kallad "road trip" de senaste veckorna. Våra experter har koll på allt det här då de skriver sina speltips på ishockey

Betting tips på hockey från USA och Kanada

Kanada är hockeyns hemland. I alla fall om vi frågar dem själva! Det är där många av de bästa spelarna växer upp, utbildas och spelar under sina professionella karriärer. Hockeyn i USA har inte samma historia och tradition men har tagit stora kliv framåt de senaste åren och de amerikanska lagen är nu väldigt konkurrenskraftiga och bäst i den nordamerikanska ligan. Här på vår sajt har vi full koll på lagen i USA och Kanada och vi följer även de senaste betting tipsen på NHL från utlandet för att inte missa några intressanta rekar. Vi erbjuder speltips på ett flertal olika matcher så gott som varje dag då säsongen är igång.

NHL och dess historia

National Hockey League är den högsta ligan i det nordamerikanska ishockeysystemet. Ligan grundades i Montreal 1917 och innehöll till en början bara fyra klubbar. Nu har antal klubbar utökats till 31 lag, sju från Kanada och 24 från USA.

Ligan startar i oktober och grundserien slutar i april. Mellan den tidsperioden ska varje lag spela 82 matcher och där avgörs vilka 16 klubbar som går till slutspel, Stanley Cup som avgörs mellan april och juni.

Ligan är stängd för nedflyttning och de klubbar som slutar i botten av grundserien får sedan fördelar vid den årliga draften för att försöka göra serien så jämn som möjligt. Draften äger rum varje sommar och inkluderar sju rundor där varje lag har ett val per runda. Draften direktsänds på TV och tilldrar sig stor intresse från hockeyfans från hela världen.

Eastern Conference eller direkt översatt Östra Konferensen är en av två konferenser. Den andra heter Western Conference eller Västra Konferensen. Eastern Conference är indelat i två divisioner som heter Metropolitan och Atlantic. Några av de mest populära och kända lagen i öst är New York Rangers, New Jersey Devils, Washington Capitals, Pittsburgh Penguins, Philadelphia Flyers och Montreal Canadiens. 

Den västra konferensen är indelad i de två divisionerna Central och Pacific. Här heter de mest välkända lagen Dallas Stars, Chicago Blackhawks, LA Kings och Vegas Golden Knights. De senaste åren har ett stort antal spelare från SHL i Sverige blivit proffs i Nordamerika.

Det finns även en farmarliga som kallas AHL, American Hockey League. 

Rekar och speltips på Stanley Cup

Här på vår sajt hittar du några av Sveriges bästa skribenter med stor erfarenhet och som har skrivit rekar med framgång under många år. Vecka ut och vecka in levererar våra experter spelförslag under hockeysäsongen. Hittills har Rekatochklart levererat mängder med rekar på ishockey sedan starten. Under säsongen 2020/21 har vi erbjudit ett större antal och vassare analyser än någonsin tidigare på världens största hockeyliga. Vi siktar på att bli ännu bättre och ha ett ännu större utbud under säsongen 2021/22.

De vanligaste spel-marknaderna för NHL

Om du är intresserad av de bästa oddsen och spelmarknaderna så rekommenderar vi dig att besöka någon av spelbolagen med svensk licens för marknadens högsta odds på hockey. Alla bettingsidor erbjuder betting på världens största liga och de erbjuder närmare hundra spel spel innan matchstart och ett stort antal marknader för livebetting. Vi på Rekatochklart strävar alltid efter att kunna erbjuda de bästa och högsta oddsen i våra speltips. Värt att tänka på är att man i USA och Nordamerika har andra namn för vissa marknader och handicapspel. Exempelvis puck lines och game lines.

De vanligaste oddsmarknaderna för nordamerikansk hockey:

1X2 (fulltidsresultat efter tre perioder, 60 min)
1 2 (endast två utfall, moneyline)
Totalt antal mål (Över/Under, totalbets)

Spela live på hockey med liveodds

Kanske det populäraste sättet att spela på ishockey och NHL idag är live odds, där du bettar live då matchen pågår. Även kallat livebetting. Oddsen förändras hela tiden efter vad som händer på isen och i matchen. Med tanke på att många matcher pågår i nästan två och en halv timme och det är två längre periodpauser så är det inte konstigt att bettandet medan matcherna pågår är så populärt och omsätter så mycket pengar. Det finns mycket tid att fundera över vilka bets man ska lägga och hur.

Det finns idag massor med stats och andra tjänster som gör att det går att följa och betta på matcher utan att man behöver se matcherna live på TV eller online. De bästa bettingsidorna och olika informativa hockeysajter erbjuder många tjänster som exempelvis Match Live där du får all info och livestatistik som gör att du kan lägga dina spel oavsett var du befinner dig och även om du inte kan titta på matcherna live.

Bonusar för betting på NHL och Stanley Cup

Vi samarbetar enbart med de största, bästa och mest seriösa spelbolagen med svensk licens för att kunna erbjuda våra läsare unika och exklusiva bonusar för betting på NHL. Gillar du betting och hockey och vill hitta en bra bonus för odds har du verkligen hamnat på rätt ställe. Vi har Sveriges bästa erbjudanden inklusive gratisspel, odds boosts och free bets. Öka dina chanser att vinna på ishockey från USA och Kanada genom att besöka vår bonusguide.