Speltips Champions League Fotboll 2021/22

Speltips Champions League Fotboll 2021/22

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på Champions League

Hos Rekartochklart som är en av Sveriges bästa och största spelinformations sajt hittar du mängder med information. Inför varje omgång så fylls våra informationskanaler snabbt med massor av intressanta och djupdykande analyser ifrån våra proffsrekare. Men du kan även hitta tips ifrån våra egna läsare där de skriver egna analyser och spelförslag. Allt detta är självklart helt gratis för dig som läsare. Dessa rekar hamnar under läsarnas speltips på Champions League och skapar en extra krydda och motivation till att utmana våra proffsrekare.

Vår sida Rekartochklart har nominerats till att vara världens bästa spel-informations sida. Detta på spelbranschens egen Oscarsgala i London. Detta bidrar till att du som läsare kan känna dig trygg med att våra speltips på fotboll och övriga sporter håller högsta kvalité, och att du kan känna dig konfident med att våra proffs tippare gör ett gediget arbeta när de arbetar fram sina analyser.

Champions League med betting tips och rekar

På tisdagar och onsdagar då den här fantastiska ligan spelas, bortsett från finalen, är vår sajt full av vassa analyser och speltips på Champions League. Intresset brukar vara enormt då det handlar om topplag från Serie A i Italien och de andra största europeiska divisionerna. En sak kan du vara hel säker på som läsare. Våra skribenter gör allt de kan för att hitta de bästa vinklarna och det största värdet då de väljer sina noggrant analyserade bets.

Om UEFA Champions League i fotboll

UEFA Champions League som turneringen heter idag men som tidigare hette Europacupen eller Mästarcupen är den största och mest prestigefyllda fotbollsturneringen för klubblag. Turneringen spelas en gång varje år och har gjort det ifrån dess start säsongen 1955/56. Men det var säsongen 1992/93 som turneringen fick namnet som den har idag.

Från starten av turneringen var tanken att enbart mästarlag fick chansen att dela i turneringen. Men sedan säsongen 1997/98 har fler lag fått chansen att delta. Idag har de högst rankade ligorna flera direktplatser till turneringen. Med detta menat så får även andra- tredje- och fjärdeplacerade klubblag ifrån Europas bästa ligor en direktplats till turneringen. Samtidigt som lågt rankade länders mästarlag kan behöva kvala upp till fyra kvalmöten innan man tar sig till gruppspelet. Spanska La Liga, engelska Premier League, italienska Serie A och tyska Bundesliga är nu de ligor med flest lag i turneringen

Formatet för turneringen har modifierats genom åren och består idag av ett ”kval” för vissa klubblag som leder till ett gruppspel och som efterföljs av ett slutspel. I slutspelet möts klubblagen två gånger, hemma/borta. Där resultaten ifrån dubbelmötet adderas ihop för att sedermera kunna ta fram ett avancerande lag. Men väl i finalen spelas det enbart en match på neutral plan.

Vinnarodds och långtidsspel på CL

Populära spelformer som öppnas långt innan själva turneringens start och som även finns tillgängligt under själva turneringens gång är Vinnarodds - vilket lag som vinner CL. Men det finns även mängder av andra spännande långtidsspel så som skyttekung eller bästa målgörare, avancerade lag, utslagna lag, lag att vinna sin grupp etc.

Hos oss på kan du hitta mängder av olika långtidsspel som är framtagna och skrivna av våra proffsrekare. Dessa speltips på Champions League finner du såväl innan som under turneringens gång. Så håll utkik på vår sajt för att haka på våra intressanta långtidsspel.

Speltips på skyttekung och bästa målgörare i Champions League

För spelare som gillar höga odds och spel att följa under hela turneringen är spel på bästa målgörare ett bra alternativ. Ett spel man kan analysera fram och tillbaka, men där man ofta man måste ta hänsyn till de övriga lagen i gruppspelet. Detta för att kunna se om det finns några lag där det förväntas bli flermålssegrar för vissa av lagen och på så sätt skapa möjligheter för en spelare att göra flera mål, vilket skapar bra förutsättningar för en spelare att vinna en eventuell skytteliga. Det här är en mycket populär spelform och skyttekungen kommer oftast från någon av de största ligorna som exempelvis engelska Premier League eller italienska Serie A.

Sveriges bästa tipsexperter och rekar

Hos oss finns många av Sveriges mest kända och erfarna rekare. Proffs-rekare som har jobbat med betting och speltips under hela sina liv. Samtliga jobbar hårt för att gräva fram de bästa tipsen inför varje omgång av Champions League och andra populära ligor som Europa League, Premier League och La Liga. Men även under kvalomgångarna kommer du hitta mängder av olika spelförslag hos oss på Rekartochklart. Under säsongen kommer vi göra allt för att öka på våra fantastiska siffror ifrån föregående säsong.

De vanligaste spel-marknaderna för Champions League

Idag erbjuder de största och mest seriösa spelbolagen med svensk licens hundratals odds och spel per match i CL. Spelalternativen är utspridda på spel innan matchens start, liveodds och långtidsspel. 

De vanligaste spelen på Champions League är:
Resultat efter fulltid (1X2)
Över/Under (Totalt antal mål i matchen)
Båda lagen gör mål (BLGM)
Dubbelchans (Halvgardering, 1X, 12, X2)
Målgörare (Första målgörare, målgörare i matchen)
Asian Handicap
DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort)

Vilka marknader som är populärast varierar i olika länder. I vissa länder är man expert på asian handicap medan man föredrar total-spel i andra nationer. Våra experter har full koll på det här och följer regelbundet de bästa experterna i ett flertal olika länder och deras betting tips på Champions League.

Livebetting och liveodds på UEFA Champions League

Alla de stora spelbolagen och bästa bettingsidorna erbjuder liveodds och livebetting på turneringen. Omsättningen på dessa spelformer är hos de flesta spelbolag idag högre än på förtidsspelen. Ofta kan det vara ett bra alternativ att vänta tills matchen börjat innan du lägger ditt spel. Då får man som spelare chansen tolka hur matchbilden utvecklar sig före man lägger ett bet på matchen.

Alla matcher TV-sänds, vilket gör att spela live under matchens gång bara kommer fortsätta växa i popularitet. De vanligaste live-spelmarknaderna är 1X2, nästa mål och nästa målgörare.

CL Cashout och stänga dina spel

Idag erbjuder flera av spelbolagen oss spelare möjligheten till att kunna stänga spel på Champions League. Eller som det också kan kallas ”Cash out”. Detta gör att du som spelare kan ta hem vinsten eller delar av den eventuella vinsten innan själva spelet är avgjort. Det här är ett relativt nytt och mycket spännande sätt att spela på. Det gör att du som spelare exempelvis kan hitta ett spel på en skyttekung i ett lag som hamnat i en relativt enkel grupp. För att sen när gruppspelet är avgjort och din spelare kanske leder skytteligan kunna stänga spelet till en bra vinst. 

Flera bettingsidor har även nyligen lanserat en funktion som heter Bet Builder eller Skapa ett Spel. Här kan du inkludera flera olika bets på samma match. Som ett flervalsspel, exempelvis en trippel eller fyrling, men för en och samma match.

Champions League bonusar hos spelbolag

Vi har ett gediget samarbete med de bästa och mest seriösa spelbolagen på den svenska marknaden. Alla med svensk spellicens. Allt för att erbjuda dig som spelare så vassa erbjudanden som möjligt. Vi kan därför erbjuda Sveriges bästa bonusar på Champions League.

Allt från insättningsbonusar där du dubblerar din första insättning till gratisspel, free bets och odds boosts. Det finns en rad av olika varianter att välja bland, så därför har vi även skapat en guide för att du som spelare enklare ska kunna hitta den kampanj och den bettingsida som passar just dig bäst. Rygga ett av våra speltips på Champions League och ta samtidigt del av ett av spelbolagens fantastiska erbjudanden!