Speltips Champions League 2019

Speltips och rekar på Champions League. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Speltips och rekar på Champions-Leauge

Hos Rekartochklart som är en av världens bästa och största spelinformations sajt hittar du mängder med speltips och information gällande Champions leauge. Inför varje omgång av ”CL” så fylls våra informationskanaler snabbt med mängder av intressanta speltips och djupdykande analyser ifrån våra proffsrekare. Men du kan även hitta speltips och rekar ifrån våra egna läsare. Allt detta är självklart helt gratis för dig som läsare, vi erbjuder även dig som läsare att precis som jag var inne på själv skriva speltips och analyser på vår sajt. Dessa rekar hamnar under ”läsarnas rekar” och skapar en extra krydda och motivation till utmana våra proffsrekare, om vem som kommer med de bästa speltipsen.

Vår sida Rekartochklart har nominerats till att vara världens bästa spel-informations sida. Detta på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards. Detta bidrar till att du som läsare kan känna dig trygg med att våra rekare håller högsta kvalité, och att du kan känna dig konfident med att våra proffs tippare gör ett gediget arbeta när de arbetar fram sina speltips.

Om Champions League i fotboll

Champions League som turneringen heter idag men som tidigare hette Europacupen eller Mästarcupen är den största och mest prestigefyllda fotbollsturneringen för klubblag. Turneringen spelas en gång varje år och har gjort det ifrån dess start säsongen 1955/56. Men det var säsongen 1992/93 som turneringen fick namnet Champions League som den heter idag.

Från starten av turneringen var tanken att enbart mästarlag fick chansen att dela i turneringen. Men sedan säsongen 1997/98 har flera lag fått chansen att delta. Idag har de högst rankade ligorna flera direktplatser till turneringen. Med detta menat så får även andra- tredje- och fjärdeplacerade klubblag ifrån Europas bästa ligor en direktplats till turneringen. Samtidigt som lågt rankade länders mästarlag kan behöva kvala upp till fyra kvalmöten innan man tar sig till gruppspelet.

Formatet för turneringen har modifierats genom åren och består idag av ett ”kval” för vissa klubblag som leder till ett gruppspel och som efterföljs av ett slutspel. I slutspelet möts klubblagen två gånger, hemma/borta. Där resultaten ifrån dubbelmötet adderas ihop för att sedermera kunna ta fram ett avancerande lag. Men väl i finalen spelas det enbart en match på neutral plan.

Vinnarodds och långtidsspel på Champions-Leauge

Populära spelformer till turneringen som öppnas långt innan själva turneringens start och som även finns tillgängligt under själva turneringens gång är Vinnarodds - vilket lag som vinner turneringen. Men det finns även mängder av andra spännande långtidsspel så som skyttekung, avancerade lag, utslagna lag, lag att vinna sin grupp etc.

Hos oss på rekartochklart kan du hitta mängder av olika långtidsspel som är framtagna av våra proffsrekare. Dessa rekar finner du såväl innan turneringen som under turneringens gång. Så håll utkik på vår sajt för att haka på våra intressanta långtidsspel till Champions League.

Odds på skyttekung och bästa målgörare i Champions League

För spelare som gillar höga odds och spel att följa under hela turneringen är spel på bästa målgörare ett bra alternativ. Ett spel man kan analysera fram och tillbaka, men där man ofta man måste ta hänsyn till de övriga lagen i gruppspelet. Detta för att kunna se om det finns några lag där det förväntas bli flermålssegrar för vissa av lagen och på så sätt skapa möjligheter för en spelare att göra flera mål, vilket skapar bra förutsättningar för en spelare att vinna en eventuell skytteliga.Sveriges bästa tippare

Hos oss på Rekatochklart finns många av Sveriges mest kända och erfarna rekare. Proffs-rekare som har jobbat med betting, speltips och rekar under hela sina liv.
Samtliga speltippare jobbar hårt för att gräva fram de bästa speltipsen inför varje omgång av Champions League. Men även under kvalomgångarna kommer du hitta mängder av spel-tips hos oss på rekartochklart. Under säsongen 2018 kommer vi på rekartochklart göra allt för att öka på våra fantastiska siffror ifrån föregående säsong.

Odds och spel på Champions League

Idag erbjuder de största och mest seriösa spelbolagen hundratals odds och spel per match i CL. Spelalternativen är utspridda på spel innan matchens start och på liveodds. Utöver det oerhört stora utbudet erbjuder även spelbolagen ett stort antal långtidsspel och vinnarodds innan säsongen startar och numera även under tiden som CL pågår.

De vanligaste spelen på Champions League är:

Resultat efter fulltid (1X2)

Över/Under (Totalt antal mål i matchen)

Båda lagen gör mål (BLGM)

Dubbelchans (Halvgardering, 1X, 12, X2)
Målgörare (Första målgörare, målgörare i matchen)

Asian Handicap

DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort)Livebetting och liveodds på Champions League

Alla de stora spelbolagen erbjuder liveodds och livebetting på Champions League. Omsättningen på dessa spelformer är hos de flesta spelbolag idag högre än på förtidsspelen. Ofta kan det vara ett bra alternativ att vänta tills matchen börjat innan du lägger ditt spel. Då får man som spelare chansen tolka hur matchbilden utvecklar sig före man lägger ett spel på matchen.

Alla matcher i Champions League TV-sänds, vilket gör att spela live under matchens gång bara kommer fortsätta växa i popularitet. De vanligaste live-spelmarknaderna är 1X2, nästa mål och nästa målgörare.

Cashout och stänga dina spel på Champions League

Idag erbjuder flera av spelbolagen oss spelare möjligheten till att kunna stänga våra spel på Champions League. Eller som det också kan kallas ”Cashout”. Detta gör att du som spelare kan ta hem vinsten eller delar av den eventuella vinsten innan själva spelet är avgjort. Det här är ett relativt nytt och mycket spännande sätt att spela på. Det gör att du som spelare exempelvis kan hitta ett spel på en skyttekung i ett lag som hamnat i en relativt enkel grupp. För att sen när gruppspelet är avgjort och din spelare kanske leder skytteligan kunna stänga spelet till en bra vinst. 

Bästa oddsbonusarna och insättningsbonusarna för Champions League

Hos oss på Rekatochklart finns ett gediget samarbete med de bästa och mest seriösa spelbolagen på den svenska marknaden. Allt för att erbjuda dig spelare så bra och höga oddsbonusar och insättningsbonusar som möjligt. Vi kan därför erbjuda Sveriges bästa bonusar på Champions League.

Allt från insättningsbonusar där du dubblerar din första insättning till gratisspel, free bets och odds boosts på CL. Det finns en rad av olika bonusar att välja bland, så därför har vi även skapat en guide för att du som spelare enklare ska kunna hitta den bonus och det spelbolag som passar just dig bäst.