V75 Tips - Gratis Travtips, Förslag & Analys

V75 Tips - Gratis Travtips, Förslag & Analys

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis V75 tips inför varje omgång

Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda våra läsare gratis V75 tips inför alla omgångar. Dessutom med utförliga analyser lopp för lopp och en komplett ranking där hästarna listas i den ordning som våra experter tror att de slutar sett till spelets resultat. Våra experter lägger ned väldigt mycket möda och tid för att hitta de vassaste vinnarna, oddsen, skrällarna och mest streckvärda hästarna. Helt enkelt de bästa travtipsen. Allt för att göra jobbet så enkelt så möjligt för dig då du ska lämna in din rad och kupong.

Sveriges bästa V75 tips

Rekatochklart har fem gånger nominerats som en av världens bästa sajter och webbsidor för spelinformation online på bettingbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London. Vi fokuserar på ett stort antal sporter och svensk travsport är inget undantag. Vårt mål är att erbjuda V75 tips med de bästa system-förslagen inför varje omgång och vår spelexpert DrTrav och övriga skribenter jobbar hårt för att så ska bli fallet. Så här långt har vi levererat ett fantastiskt spelvärde för våra läsare och har haft fördelen att kunna bjuda på en rad storvinster. Vi jobbar hårt för att fortsätta leverera och är tacksamma för den uppskattning våra besökare visar våra hårt jobbande experter.

Analys inför V75 och trav på lördagar

Att analysera varje lopp häst för häst är väldigt viktigt om man vill bli en vinnare. Det finns massor av variabler att ta hänsyn till och betting på trav är en konstig och svår värld om man inte är insatt. Kunskap är makt och det gäller verkligen inom hästkapplöpning. Vilken häst tar ledningen eller spets som man ofta säger inom travet. Vilka hästar är osäkra och har lätt för att galoppera eller bli diskade? Vilken travare tävlar bäst i ryggar och bakifrån och vem vill absolut inte gå i rygg? Allt det här går våra experter igenom i våra välgrundade och vassa V75 tips som publiceras på vår sajt varje vecka, inklusive separata DD tips för de två avslutande avdelningarna.

V75 tips med system och spel-förslag

Kärt barn har många namn och den rad man lämnar in kallas många olika saker i travets underbara värld. Ett system, ett systemförslag eller ett spelförslag är några termer som används för olika typer av V75 tips. Förutom de enklare och mer rakt på sak som rad, kupong, bong och så vidare. Oavsett vad man kallar det är det viktigaste att man har en plan för hur systemet ska läggas upp. Hur mycket man ska satsa och på vilket sätt osv. Det vanligaste systemet är ett matematiskt system där du helt enkelt multiplicerar antalet hästar i varje lopp för att få fram antalet rader för ditt systemförslag. Antalet rader kostar sedan 50 öre per rad. Kostnaden i kronor är hälften av radantalet.

Hur fungerar strykningar och reserver

Då startlistorna i regel publiceras sex dagar innan loppen körs är det vanligt med strykningar och att hästar stryks. Det betyder helt enkelt att en häst inte kommer till start. Något som är väldigt vanligt och normalt händer i de flesta lopp under varje omgång. Anledningarna till det här kan vara många men de vanligaste är att hästar skadar sig eller blir sjuka så att de inte kan deltaga. Om du lämnat in ditt system och streckat en häst som inte kommer till start så får du in den häst som var mest streckad i loppet vid det tillfälle du lämnade in din kupong. Om du redan hade den hästen får du in den näst mest streckade och så vidare. I de udda fall där någon på förhand streckat alla hästar och en deltagare sedan stryks kan du få in två rätta system och potentiellt dubbel utdelning om den häst som är först i din turordning vinner.

Harry Boy för lata trav-spelare

Harry Boy är ett perfekt alternativ för dig som har bråttom, inte har de kunskaper som krävs eller för dig som inte orkar sätta dig in i en omgång. Eller vem vet, du kanske bara är lat? Den här spelformen innebär att du bara väljer hur hög insats du vill betta med. Hur mycket du vill satsa och sedan gör datorn resten och du får ett slumpmässigt utvalt system och V75 tips. Det här är dock inte helt slumpmässigt utan det dataprogram som tar fram raderna tar även hänsyn till den gällande streckfördelningen, vem som är favorit med mera. Det finns även olika varianter av Harry Boy och tjänsten finns tillgänglig för olika spelformer som V86, GS75, V64 och V65 varje omgång. Spik Harry är ett alternativ där du själv väljer spikar. Sedan tar datorn hand om resten.

System-förslag och travtips inför V75

Varje vecka och inför alla omgångar publicerar vi flera initierade systemförslag. För att göra det så enkelt och lättförståeligt som möjligt jobbar vi enbart med matematiska system även om vi vet att många inbitna spelare även tycker om att lämna in reducerade system och Joker. Vi rankar alla hästarna för att få ett helhetsgrepp på de olika avdelningarna och för att inte missa något genom att enbart titta på de mest betrodda djuren. Våra läsare ska kunna känna sig säkra på att vi har vänt på varje sten för att hitta de bästa vinnarna.

Tips på V75 omgångar med Jackpot

Jackpot eller Jackpott som det ibland kallas på svenska innebär att att vinstpotten för en specifik omgång är extra stor och att utdelningen är extra hög. Det här kan bero på flera saker. Exempelvis att utdelningen var för låg omgången eller veckan före så att man inte betalat ut några pengar på fem rätt. Ibland det kan handla om motsatsen då det var för svårt veckan före och inga pengar därför betalats ut på sju rätt. Dessa pengar flyttas då till en omgång med jackpot. ATG kör även ibland specialkampanjer som Summerburst och Winterburst där man tar en del av vinstpengarna från vissa omgångar för att skapa en riktigt stor pott och jackpott en specifik dag. Ju mer pengar man kan vinna desto större fokus från spelarna och även våra tipsters. Jackpott-omgångar är extra intressanta och då satsar vi 100 procent eller mer på våra V75 tips för att erbjuda de bästa analyserna och förslagen.

Vad är en spik, ett lås och en skräll inom trav?

För de icke invigda eller travfrälsta kan de ibland vara svårt att första alla termer och ord inom travet. Det här gäller inom alla områden som utrustning, hästarnas fysik och framförallt det bettingmässiga. Spik är ett av de vanligaste orden. En spik, eller ett enkelstreck, som det det även kallas är när man bara har en häst i ett utvalt lopp. Något som man oftast måste göra för att systemet inte ska bli för dyrt. Ett lås är ett fåtal hästar, vanligtvis bara två hästar i ett race därav uttrycket tvåhästarslås. En skräll är det alla spelare jagar och vill hitta och det är en häst med ett högt odds eller låg streckprocent. Ju lägre streckprocent desto högre vinst och utdelning.

V75 tips med Dr Trav och Travtipster på Rekatochklart

Våra duktiga experter och tippare DrTrav och Travtipster erbjuder vassa systemförslag och lägger ner ett stort jobb på att gräva fram de bästa skrällarna, de vassaste spikarna och de bästa låsen inför samtliga omgångar. Även om de här båda är våra mest namnkunniga travexperter så hittar du även andra analyser och systemförslag under Läsarnas speltips där vem som helst av våra läsare kan registrera sig och skriva sina egna rekar för att dela med sig av de bästa förslagen och raderna. Alla är välkomna att ta del av våra experters V75 tips.

Vad är Boost?

Boost är ett spel som du kan lägga till din kupong och något som liknar lotto. Du får tre slumpmässigt utvalda nummer där du sedan är med i en dragning. Om du får två eller tre rätt får du en utökad vinst. Ända upp till tio gånger pengarna på din V75-utdelning. Så här långt har inte Boost varit någon större succé för arrangören men det finns kvar som ett extra incitament för de som gillar slumpen.

När är det spelstopp på V75?

Det råder en stor debatt inom travet där olika intressenter är oense om vilken som är den bästa starttiden. De aktiva tycker en sak, spelbolaget ATG en annan och travets intresseorganisation och förbund Svensk Travsport en annan. På grund av den här ändras starttiden och spelstoppet med jämna mellanrum och man testa olika upplägg. Det är även olika tider för spelstopp beroende på vilken dag som omgången körs. Lördagar har en starttid, söndagar en och extra omgångar ibland en annan tid. Vi rekommenderar dig därför att besöka ATG.se för att få exakt och korrekt info.

Hur vinner man på V75?

Det första du måste göra att lämna in ditt spel och din kupong hos ATG. Om du inte deltager i potten kan du heller inte vinna. Det är givet. När du sedan bettat så gäller det att hitta vinnaren i fem, sex eller sju lopp. Det alla eftersträvar att pricka rätt vinnare i samtliga sju race. Om du gör det kan du potentiellt vinna väldigt stora pengar. Hur mycket du vinner beror dock på vilka hästar som vinner. Om det är många favoriter som vinner så blir utdelningen och vinsten låg. Är det däremot många skrällar och outsiders som har en bra dag så kan du vinna många miljoner kronor.

Vilken är den största vinsten genom tiderna?

Den största V75 vinsten  genom tiderna och den högsta utdelningen är på hela 67 312 633 kronor. Det var en anonym spelare från västkusten som tog hem den här enorma och fantastiska vinsten. Det var också ett väldigt vågat system med ett enda enkelstreck. Den häst som spikades var elva-oddsaren Zerba G. som kördes av Tony Wallin. Rekord-utdelningen vanns på Axevalla den 27 februari 2010.

Fasta odds på V75 - Vinnare & Plats

Fem till tio olika spelbolag erbjuder fasta odds på svenskt trav i olika stor omfattning. Här går det att betta på vinnare, plats, H2H, Trippel H2H och en rad olika specialare inför stora meetings som exempelvis Elitloppshelgen, Derbyt, Kriteriet och Stochampionatet. De bästa bettingsidorna för fasta odds på trav är bet365, Unibet, Nordicbet, 888sport och LeoVegas. På dessa sajter kan du lira på trav till fasta odds, inklusive vinnare och plats, varje dag och våra experter erbjuder regelbundet speltips på trav.

Andra populära poolspel på trav från ATG

Aktiebolaget Trav och Galopp är det enda bolag som erbjuder betting på poolspel på trav på den svenska marknaden. Utbudet är enormt och man erbjuder ett stort antal olika spelformer. V86 är det näst största spelet och på onsdagar kan du läsa de senaste V86-tipsen under travfliken i vår meny. Andra stora och populära betting-möjligheter är GS75, eller Grand Slam 75 som det heter i sin helhet, V64, V65, V4, V3, LD, Dagens Dubbel och så klart de mest klassiska spelen vinnare och plats. De senaste åren har man även lanserat relativa nymodigheter som Tvilling och Trio.

V75 tips till Solvalla, Jägersro, Åby och Bergsåker

Solvalla är Sveriges största travbana och ligger i Bromma utanför Stockholm. Solvalla kallas ofta för Sveriges Nationalarena för Travsport och det är här som de flesta V75-omgångarna körs varje år. STL-finaler och andra storlopp som Elitloppet, Jubileumspokalen och Kriteriet körs på "Valla" och loppen håller ofta väldigt hög kvalitet. Efter Solvalla är de största och mest populära banorna Åby, Jägersro och Bergsåker. Åby ligger i Mölndal utanför Göteborg medan Jägersro ligger i Malmö och Bergsåker i Sundsvall. 

Andra populära travbanor är Färjestad utanför Karlstad, Halmstadtravet, Axevalla utanför Skara, Sundbyholm utanför Eskilstuna, Örebrotravet, Umåker och Bodentravet. Det finns även mindre banor som enbart kör sommartid som exempelvis Hoting och Karlshamn.

V75 resultat - rätta din rad och kolla utdelningen

Det finns många sajter där du kan rätta din kupong, din rad och våra V75 tips. En del mer eller mindre seriösa. Vi rekommenderar därför att du alltid besöker ATG.se för att kolla de officiella resultaten och utdelningen. Här hittar du all information du behöver. Vilka hästar som vann respektive lopp, hur mycket de var streckade, vilket odds de gav och sist men inte minst utdelningen för fem, sex och sju rätt samt din vinst. Här kan du även kolla värdet inför de olika avdelningarna och potentiell vinst om någon annan av dina hästar hade vunnit.

Streckfördelning och odds

En viktig sak som inte alla nybörjare inom trav har koll på är att vinnaroddset på en häst inte har någon som helst betydelse för V75-utdelningen. Vinnarspelen tillhör en helt annan pott och pool. Det som gör skillnad är dock streckfördelningen eller streckprocenten. Ju mindre streckad en häst är desto bättre. Om du har med den på din kupong och spelkvitto vill säga. Skrällar är lite streckade och en favorit är loppets mest streckade häst. Det här funkar på samma sätt för samtliga poolspel och det är ingen skillnad på om du utvärderar det här och läser tips inför V64, V86 eller något av de andra betting-möjligheterna.

Vad är VM i V75?

VM anordnas varje höst och är något som blivit en väldigt populär tävling. Och det är inte bara ära som står på spel utan även en mästarkrona och 250 000 kronor i förstapris. Flest rätt vinner och de fem bästa av sex ordinarie omgångar under de utvalda lördagarna räknas. Det gäller att tippa ett system på 192 rader som kostar 96 kronor och om du gör flera system samma omgång så räknas det senast inlämnade systemet. Prestigen är stor och även om det inte handlar om pengar utan om antal rätt så är det här en tävling som de flesta travintresserade vill vinna.

Andelsspel och ATG Tillsammans

Andelsspel har länge funnits i olika former och är något som varit mycket populärt. Främst i olika butiker och bland vänner och bland arbetskamrater på olika arbetsplatser och ute på företag. Sedan ATG Tillsammans lanserades och det här även flyttades online har andelsspelens popularitet fullkomligt exploderat och ATG Tillsammans har blivit en jättesuccé. På ATG Tillsammans kan du köpa olika andelar och även vara med i lag. Du har även möjligheten att skapa ett lag och att bjuda in dina vänner för att betta tillsammans med dig och andra.

V75 på söndagar och extra-omgångar

Sedan en tid tillbaka körs inte V75 enbart på lördagar utan även en rad andra dagar. De vanligaste övriga dagarna är söndagar kring löning i stället för GS75 och veckodagar då stora och anrika lopp körs som exempelvis Jubileumspokalen, Hugo Åbergs Memorial mm. Något annat som är relativt nytt är de olika kampanjer som kallas Summerburst, Winterburst, Springburst och så vidare. Vid dessa kampanjer anordnar ATG det här populära spelet 3-5 dagar i rad. Ofta i samarbete med andra länder som Norge, Finland och Danmark.

Speltips på V75

Utöver de vanliga förslagen inför varje omgång erbjuder våra erfarna experter även olika sorters rekar lopp för lopp. Med huvudfokus på vinnarodds och platsodds i varje avdelning. Det här är mycket uppskattat och här rekas det hos de bolag som erbjuder fasta odds på svenskt trav. Allt för att exakt veta vilket odds som gäller vid bettingtillfället. 

Vass eller Kass inför varje omgång

Vass eller Kass är ett mycket populärt tipsprogram där tre experter i en panel bedömer favoriternas vinstchanser. Vad de bedömer har ändrats och justerats en del under åren men i stort handlar det om att bedöma favoriterna på V75 och huruvida de är en dålig eller bra favorit. Helt enkelt om det är en vass eller kass favorit i samtliga sju avdelningar. För att förenkla för våra läsare erbjuder vi en sammanfattning av det här programmet för att du ska kunna ta del av tipsen utan att behöva titta på programmet. Du kan läsa en kort sammanfattning i stället för att se hela programmet på webb-TV.

Björn Goops V75 tips i Björnkollen

Björn Goop, son till legendaren Olle Goop, är en av Sveriges och världens bästa travtränare och travkuskar. För några år sedan började Björn i samarbete med ATG göra ett inslag inför varje omgång där han kort går igenom samtliga sju avdelningar. Det är producerat i all enkelhet av Björn själv men det har blivit omåttligt populärt bland spelarna. Mycket tack vare att Björn är kunnig och har en insikt som få andra då han både tränar och kör hästar i de flesta omgångar. Vi erbjuder en sammanfattning av Björnkollen och Björns V75 tips varje vecka. Så att du kan läsa hans analyser i alla enkelhet och kortfattat i stället för att behöva titta på hela programmet.