Speltips BP - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-18 19:30
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 3.80
Speltips: 2
Spela på Speltips BP - Hammarby
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
Hammarby fick in två riktigt tunga nyförvärv som definitivt håller Allsvensk klass i form av Kennedy och E Sundin inför matchen mot ÄFF senast. Då såg det otroligt starkt ut rent spelmässigt och Hammarby tog det sista lilla halmstrået som fanns.

Nu möter Bajen BP bort men räkna med kraftig Bajen-dominans på läktarna. Plastgräset gör att Bajen inte får den riktiga "hemmakänslan" men på läktarna lär det inte vara något snack om saken.

I och med de senaste nyförvärven och den nya positiva energi som verkar finnas i laget så tror jag defintivt att Bajen ska ses ha god chans i den här matchen. Trots BP's starka facit hemma.

Att Brommapojkarna ska vara favoriter här säger jag inget emot, men att Hammarby står i höga 3.80 tycker jag dock är förvånansvärt. Det tycker jag att det är värt att testa en slant på eftersom detta defintivt är Bajens sista chans att ta häng på kvalplatsen och vid "icke-vinst" idag så är loppet helt kört för den här säsongen.

Om det räcker eller inte återstår att se, men chansen är definitivt högre än de 26 % som Unibet värderar deras vinstchans till. För vid ev x i slutskedet så lär Hammarby satsa allt på ett kort för att ta den sista chansen. Och visst vore det kul om deras chans levde ett tag till då de har fått ihop ett slagkraftigt lag nu och har otroligt stöd på läktarna samt att jag anser att de är bättre än vad tabell-läget visar.

/Amrish
Spela på BP - Hammarby hos Unibet
Amrish - 18 September 2012 - 17:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Lingon - 2012-09-18 18:04

DnB Hammarby och X2 spelvärt det med, detta oddset kan man inte låta bli med tanke på hur Bajen sett ut på sistone! :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: