Speltips

Speltips Osasuna–Celta Vigo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-02 16:00 Spela här

Speltips Osasuna–Celta Vigo
Land: Spanien Liga: Primera División
Odds: 2,20 Speltips: 1
2013-02-02 16:00 Osasuna–Celta Vigo 1 2,20 BSvensson

bet365 livestreamar matchen.

Underläge och numerärt underläge på Camp Nou betyder brant uppförsbacke för alla lag. Raset senast mot Barcelona för Osasuna är därför inte så mycket att orda om. Matcherna dessförinnan uppträdde laget förbättrat med relativt enkel vinst över Deportivo och 0–0 med mersmak mot Real Madrid.

Säsongen hittills har varit en besvikelse för Pamplona-laget som har underpresterat sett till inte minst rutinen som finns i truppen. Hemma på El Sadar brukar laget vara närmast orubbligt men hemmastyrkan har inte varit att räkna med under hösten. Nu väntar dock ett överkomligt motstånd som man ska ha bra chans emot. Avstängning på mittbacken Arribas är ett avbräck men Damiàs och offensive kuggen Armenteros återkomst gör gott.

Celta Vigo parkerar två placeringar högre än Osasuna i tabellen strax ovanför nedflyttningsstrecket. Gästerna från Galicien är dock ligans svagaste bortalag – i endast två matcher har man undvikit förlust och poängen mot Málaga senast det begav sig förklaras snarast med att motståndarnas fokus mest låg på sitt stundande möte med Barcelona. Till den här matchen saknar man båda sina ytterforwards Krohn-Dehli och Augusto på grund av avstängning och känns framför allt mycket uddlöst framåt. Högerbacken Mallo lär saknas igen men mittbacken Tunez kan vara tillbaka.

Sannolikt en målfattig tillställning och ett underspel behöver inte vara fel. Jag går dock på en hemmavinst med ett försiktigt spel till godkända 2,20 hos bet365 .

BSvensson - 02 Februari, 2013, 08:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!