Speltips

Speltips Norge–Ukraina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-06 18:00 Spela här

Speltips Norge–Ukraina
Land: Internationellt Liga: Träningslandskamp
Odds: 1,65 Speltips: Under 2,5 mål
2013-02-06 18:00 Norge–Ukraina Under 2,5 mål 1,65 BSvensson

Efter några skakiga insatser direkt efter sommaren fick Drillo under hösten ordning på den norska defensiven, vilket ju brukar vara lagets adelsmärke. Visst är Norge kapabelt att göra en del mål ibland men att försvarsgeneralen Hangeland är bästa målskytt under hösten säger åtskilligt. Till onsdagens träningsmatch mot Ukraina saknas anfallaren "Moa" Abdellaoue.

Sedan Shevchenkos två blixtnedslag mot Sverige i sommarens EM har Ukraina inte direkt vräkt in mål i hans frånvaro. På sju matcher har laget gjort endast två mål. Kontringsfotbollen man spelar tarvar en spets i Milan-legendarens klass. Anfallsuppsättningen Seleznyov, Dević och Zozulya sätter inte skräck i försvaren på den här nivån med 8 mål på 66 landskamper. Nye förbundskaptenen Mikhail Fomenko får säkert en bra insats från sina spelare i hans första match men ingen förväntar sig att det ska ha hänt så mycket i anfallsväg.

Vid en titt på hur det brukar se ut när de här nationerna möts så har inte något av lagens fyra möten efter millennieskiftet givit fler mål än ett.

Matchen spelas i Sevilla, vilket kanske inte har någon avgörande betydelse för utgången men utan något egentligt tryck från hemmasupportrar är det lätt att föreställa sig vad det gör för anfallsviljan mot två välorganiserade försvar.

Det här ser för mig ut som en försiktig, målfattig tillställning där tränarna, efter oändliga byten och lågt tempo, är ”nöjda med de svar de har fått”. Under 2,5 mål spelas glatt hos Bwin till 1,65.

BSvensson - 05 Februari, 2013, 16:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!