Speltips Espanyol-Betis

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-17 21:00
Land: Spanien
Liga: Primera Divisià³n
Odds: 2,10
Speltips: 1
Spela på Speltips Espanyol-Betis
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Efter en mörk höst har Espanyol stått för en anmärkningsvärd uppryckning som påbörjades redan i december och som har kulminerat i januari med fyra vinster och en oavgjord på de senaste fem matcherna och 11-4 i målskillnad. Med åtta poängs marginal till nedre strecket och en trettondeplats i tabellen siktar man fortsatt uppåt. Fyra vinster i följd hemma tyder också på att Cornellà -El Prat återigen börjar bli den ogästvänliga borg den brukar vara.

Till den här matchen saknas avstängde Forlà­n och Baena är tveksam till spel. Cristian Gà³mez tycks dock vara fit for fight att kampera ihop med Victor Sanchez på de defensiva mittfältspositionerna. I övrigt kan man ställa upp med bästa laget.

Real Betis har det dock värre beställt med både form och sjukstuga. De senaste tre matcherna har Guillermo Molins lag gått mållöst av planen och med endast tre poäng på sex matcher har man släppt konkurrenterna om europaplatserna förbi sig där man nu ligger på åttonde plats. Chanser till mål saknades inte senast mot Valladolid men väl kvaliteten att förvalta dem. På skadelistan återfinns bland andra bäste målskytten Rubén Castro, anfallskollegan Pozuelo och flinke mittältaren Salva Sevilla. Det defensiva ankaret Caà±as skulle ha varit tillbaka efter avstängning men saknas också. Beà±at, på samma position, dras med en skada men lär komma till spel.

Betis trivs normalt bra på bortagräs, vilket drar upp oddsen lite, men vinsterna i resultatraden har överlag kommit mot enklare motstånd som Zaragoza, Celta och Deportivo. Mot ett pånyttfött Espanyol borde man däremot rimligtvis ställas inför en klart svårare uppgift.

Ibland kan det förstås finnas risk med att backa lag med flera vinster i ryggen men här talar formkurvor och skadefrånvaron för att Espanyol mycket väl ska kunna förlänga sin fina hemmasvit med ytterligare en skalp. Hemmalaget får mitt förtroende till 2,10 hos William Hill.

EDITERAD 2013-02-17 08.26:16

EDITERAD 2013-02-17 08.38:11
Spela på Espanyol-Betis hos William Hill
BSvensson - 17 Februari 2013 - 08:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: