Speltips Häcken - Örebro

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-19 20:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.30
Tips: ht/ft 1/1
Här kommer en kort rek från mig mitt under allt Gothia-fokus.

ÖSK's "smekveckor" tog slut efter två raka segrar och nu kommer de nog komma ner på jorden en del. Jag tycker definitivt att P-O Ljung har givit ÖSK en positiv injektion och tror mycket väl att han kan hålla kvar Örebro i Allsvenskan efter den bedrövliga start som de hade när de tog 4 poäng på 12 matcher under Boström.

Men det går inte att trolla med ett lag hur länge som helst. Temporära injektioner är vanligt förekommande vid tränarbyten och ÖSK har också fått nytt hopp och tro inför fortsättningen. Och jag tycker ändå att ÖSK har ett så pass bra lag så att de ska kunna vara med och slåss med Gefle, GAIS, Syrianska och ev giffarna Sundsvall om att kunna undvika direkt nedflyttning. Men det är främst hemma och mot sämre lag som poängen ska hämtas. I de s.k sexpoängs-matcherna. Att laget ska åstadkomma mirakel (nåväl, kanske kraftigt uttryck men ni fattar...) mot klart bättre lag som Häcken på bortaplan är det nog ingen som förväntar sig av årets ÖSK.

Idag åker ÖSK till en jobbig match. Inte bara för att Häcken är bättre och gör otroligt många mål i Allsvenskan utan detta är även en av årets roligaste matcher för Häcken. Bortser man från Derbyn och topp-lag på besök så är hemmamatchen under Gothia Cup otroligt kul att kolla på.

Häcken har nämligen mycket publik på dessa matcher och det brukar vara mer fest än vanligt. Många av Gothia-kidsen brukar vara på plats och överlag är det härlig atmosfär över Häckens "Gothia-match" som de alltid får hemma av SvFF. Idag spelas matchen dessutom på Nya (dvs stora) Ullevi eftersom alla Gothia-kids ska kunna få gå då de går gratis. Så För Häcken känns den här matchen klart speciell.

Efter en svacka så verkar Häcken vara tillbaka på rätt spår igen efter segern borta mot ÖSK och jag tror mycket på en ny seger.

Raka vinsten ger 1.45 - 1.50 som känns spelvärt men ändå lågt, men jag tycker att hcp-spel eller ht/ft är klart intressant. Unibet betalar fina 2.30 på att Häcken leder i halvtid och sen vinner och det tycker jag är klart spelvärt.

Jag tror på en målrik och härlig match här. Över 2,5 betalar dock väldigt dåligt för att det ska vara spelvärt. Men jag tror faktiskt att vi kan få se väldigt många mål här med "rätt" start. Sticker ut hakan och säger 4-1/4-2 till Häcken som roliga resultattips.

//Amrish

EDITERAD 2012-07-19 13.24:35
Spela på Häcken - Örebro hos Unibet
Spela nu
Amrish - 19 Juli 2012 - 13:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: