Speltips: Leeds-Blackpool

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-20 20:45
Land: England
Liga: Championship
Odds: 1,67
Tips: BLGM
Leeds åkte i helgen på en överhalning av Manchester City i FA-cupen och en redan lite tveksam moral kan ha fått sig en ny törn. I serien har man hamnat på efterkälken i jakten på playoff-platserna med en trettondeplats och nio poäng under strecket. Futtiga en poäng på de tre senaste matcherna är inte en målskörd som leder till kvalmatcher i maj. Det är dock fråga om ett starkt hemmalag som har gått mållöst av planen endast vid två tillfällen hittills.

Nyligen tappade laget den notoriske målskytten Becchio till Norwich vilket inte minst har gjort supportrarna oroliga. In har Morison från samma klubb kommit. Att han inte har räckt till i konkurrensen med Holt om den enda forwardsplatsen i Premiershipklubben är inte mycket att säga om - han har bevisligen ett målsinne som räcker långt i Championship och kan tända till nu. Här gör han sin första match på Elland Road och lär vara angelägen om att imponera på sin nya hemmapublik. På skadefronten ska mittfältaren Green vara tillgänglig för spel igen vilket är ett stort plus.

Även Blackpool sladdar i tabellen - två placeringar och två poäng efter Leeds gör att man motvilligt måste blicka lika mycket neråt som uppåt i tabellen. I veckan har klubben dock gjort klart med Paul Ince som ny manager. Efter en dryg månad utan nytt namn efter Michael Appleton är det goda nyheter. Att han vidare är pappa till lagets bäste målskytt Tom Ince kryddar situationen ytterligare.

På resande fot har ” The Seasiders” hela säsongen trivts ganska bra. Innan förlusten mot Ipswich senast nätade man åtminstone tio matcher i följd och poängskörden har varit mer än godkänd. Vi kan säkerligen utgå från en inspirerad insats här i första matchen under Ince. Backarna Harris och Evatt saknas sedan tidigare, i övrigt är skadeläget oförändrat.

Det går att spekulera i att Leeds skulle ha baksmälla efter cupspelet och det är säkert möjligt. Sortin ur cupen blev dock inte den snyggaste och bör kanske istället kunna väcka lite revanschlust. I vilket fall som helst gör tabelläget att man nog måste gå för vinst, vilket borde öppna upp spelet. Att båda lagen gör mål känns klart sannolikt och då fungerar 1,67 hos William Hill för mig.

EDITERAD 2013-02-20 09.05:44
  Leeds-Blackpool
Spela på Speltips Leeds-Blackpool
BSvensson - 20 Februari 2013 - 09:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming