Speltips Ljungskile

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-12-02 20:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan 2015
Odds: 750
Tips: vinner
Hej kära betting vänner, gör min första rek via rekar här nu tror jag i alla fall. Har gett en del vinnande spel i planket innan men ej orkat skriva om en rek här. Men för att göra det klart för sig så har jag hittat ett sjukligt överspel på att Ljungskile kommer vinna allsvenskan 2015 till ett odds hör och häpna 750 ggr pengarna!!

Aja för att börja nånstans så vill jag säga att detta är inget säkert spel utan mer en chans så sätt ej alltför mycket, själv spelar jag 150 kr på detta spel!

Som sagt Ljungskile ska kvala upp först och tror de har ruggig chans att slå ut Gefle och då kommer oddset att rasa så hugg oddset nu innan kvalmatchen. Ljungskile har inte förlorat på vad är det nu 23 omgångar!!! Måste vara slags rekord i svensk fotboll.

Om de klarar Gefle så kommer de med all förväntan behålla Tor Arne som tränare och jag lovar han gör laget bättre och bättre för varje år, och om han är kvar nästa år så kommer Ljungskile vara sjukt mkt bättre än vad dem var iår, alltså ruggiga kommer dem bli att möta.

De har förändrat sin spelstil till att vara ett förande lag som skapar mängder chanser , sett typ 12 matcher på stream iår när dem spelat, mer än imponerad av deras spel. Säg också att de kommer behålla stommen av sitt lag med spetsen Jonas Linberg på topp, finns inte många allsvenska spelare som är bättre än honom vill jag lova. Sedan har dem även Hannes Stiller som är gammal nu men ni vet vilken kapacitet han besitter om han får spela allsvensk fotboll, bästa huvudspelaren i allsvenskan då?

ja i anfallsväg behöver dem ej komplitera med nåt då de redan har ett anfall av absolut toppklass i svensk fotboll. Mittfält och försvar så kommer de säkerligen få låna in eller få bra spelare från ifk göteborg och gais men även inhemska bra spelare t ex ryktas en mkt lovande kille från stenungsund påväg in redan nu.

Allsvenska är allsvenskan menar ingen topp fotboll spelas och då kan lag som ej är så kända blanda sig in , menar det är ju inte real eller psg som spelar i ligan, talar för Ljungskile också. Stochholms lagen kommer få problem då det vankas för många derbyn nu som kan gå hur som helst och lagen tappar viktiga poäng hit och dit, malmö blir såklart farliga att hota ljungskile men tror de är mättade av årets champions leuge spel plus kan tappa spelare. Ifk Gbg samma där, de får aldrig spelet att stämma under hela säsongen. Upplagt för en skräll , och varför inte då Ljungskile som kommer ha ett slagkraftigt lag nästsa säsong om de går upp.

Tror lagen kan få svårt på skarsjövallen också , inte många av allsvenska lagen som är vana spela på sådana arenor där kommer Ljungskile ha enorm fördel med hemmaspelet.

Ja och sen tror jag just Hannes Stiller kommer spela en avgörande faktor att han vill vinna allsvenska och bli bästa målskytt för att visa sin förra klubb IFK Gbg att det var en miss de släppte honom så han kommer bli farlig, hungrig och skjuta och nicka på det mesta som då kan gå i mål.

faktorer som talar emot är bortaspelet , kan bli svårt att föra matcherna mot exempel malmö, göteborg, Aik på bortaplan. så där är en viktig uppgift Tor Arne har att kunna förvalta spelövertag på bortaplan så de ej går bort sig när dessa motståndare ofta har ett stort publikstöd.
en annan faktor är publiken, Ljungskile har ej nån supporterkultur som kan stötta laget hela tiden kan också vara en nackdel men också en fördel då ej spelarna behöver känna någon press.

Som sagt detta är chans spel då jag trodde mina ögon skulle ploppa ut när jag såg oddset , lär som sagt sjunka drastiskt om Ljungskile slår Gefle. Skiljer ej så mkt mellan superettan och allsvenskan. och ljungskile har ju ej förlorat på 23 omgångar så varför inte utöka den bedriften i allsvenskan ??
Spela på Ljungskile hos Nordicbet
Spela nu
linkin22 - 2 November 2014 - 23:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
linkin22 - 2014-11-02 23:40

bara för du är MFF supporter betyder det inte att andra lag kan vinna allsvenskan!

MFFQPR - 2014-11-02 23:37

hade jag haft en pistol med endast en kula i hade jag använt den till att skjuta huvudet av mig själv

linkin22 - 2014-11-02 23:37

upp till dig om du ryggar 5/5 själv är det som ett chansspel! , 150 kr. Men ja då får vi hoppas att du sätter den.

R.Baggio - 2014-11-02 23:34

Riktigt grym rek. Tror stenhårt på denna. Ryggat med 5/5

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: