Speltips

Speltips Carlisle–Scunthorpe

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-26 16:00 Spela här

Speltips Carlisle–Scunthorpe
Land: England Liga: League One
Odds: 1,80 Speltips: Över 2,5
2013-01-26 16:00 Carlisle–Scunthorpe Över 2,5 1,80 BSvensson

Jag håller tassarna borta från FA-cupen den här lördagen och riktar istället blickarna mot serielunken i League One där jag provar ett överspel. Matchen mellan Carlisle och Scunthorpe har nämligen förutsättningar att bjuda på ett och annat mål.

Hemmalaget kommer med gott självförtroende då man senast besegrade Coventry knappt. Att man för ovanlighetens skull då höll tätt bakåt kan till övervägande del förklaras av att gästerna gjorde sin första ligamatch utan succélånet och seriens skyttekung McGoldrick. Det var säsongens blott tredje nolla i serien på 27 försök, annars brukar det svänga rejält om laget – på de senaste femton matcherna har tolv generat tre mål eller fler. Uppgifterna inför matchen går isär huruvida mittbackarna Murphy och Edwards kommer att vara tillgängliga för spel men vänsterbacken Chantler är i vart fall ett stort frågetecken. Anfallaren Garner har dessvärre lämnat sedan tidigare.

Även Scunthorpe kommer från en stärkande vinst när bottenkollegan Colchester betvingades borta senast. Efter att några veckor ha haft problem med målskyttet deklarerar manager Brian Laws nu sturskt att man sin vana trogen kommer att gå för tre poäng här. Den offensiva inställningen som kännetecknar laget ligger till grund för att inte mindre än tretton av de femton senaste matcherna har alstrat tre mål eller fler.

För mig låter det här som en öppen tillställning mellan två generösa lag med goda chanser till mål. Över 2,5 mål spelas hos bet365 till oddset 1,80.


EDITERAD 2013-01-25 22.19:17

BSvensson - 25 Januari, 2013, 22:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!