Speltips

Speltips Millwall–Wolverhampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-05 20:45 Spela här

Speltips Millwall–Wolverhampton
Land: England Liga: Championship
Odds: 3,60 Speltips: 2
2013-03-05 20:45 Millwall–Wolverhampton 2 3,60 BSvensson

Med sju inspelade poäng på nio matcher rasar Millwall genom tabellen och den playoff-plats managern Kenny Jackett talade om så sent som för en vecka sedan är mycket avlägsen med elva poäng efter och en 13:e plats i tabellen. Hängmatcher dessutom för konkurrenterna innebär förmodligen att avståndet i realiteten är ännu större.

Helgens förlust efter en ganska färglös insats mot Leeds borde ha varit spiken i kistan för playoff-drömmarna och man kan därför lägga fullt fokus på helgens FA-cupkvartsfinal mot Blackburn – en möjlighet att få spela semifinal på Wembley om några veckor är nu en både mer kittlande som realistisk målbild för spelarna i laget. Tisdagskvällens match hemma mot ”bottenlaget” Wolves ska bara läggas till historien... Det lag Jackett väl väljer att ställa ut till den matchen får det inte helt lätt att tagga till för en tuff fight mot sina tämligen namnkunniga gäster som nu slåss med näbbar och klor för sin överlevnad i Championship.

Yttern och den förmodligen främste kreatören på mittfältet, James Henry, drog i helgens match på sig en skada och hör till de som kan vilas nu medan inlånade rutinerade anfallaren Rob Hulse för tillfället också är osäker.

Wolves kommer med en resultatrad som är än mer dyster med hela tretton matcher utan vinst. Dean Saunders har som ny manager inte fått jubla fullt ut på nio matcher sedan han tog över som manager i januari men laget har så sakteliga blivit mer och mer stabilt – endast uddamålsförluster som allt oftare nu byts ut till oavgjorda. Den efterlängtade vinsten bör komma snart men medan motståndarna på slutet har varit antingen väldigt formstarka, eller av högsta klass som Cardiff och Watford, har den låtit vänta på sig lite till. Här kan det bli fråga om en klart mer passande uppgift. Sedan man i helgen trillat ner till platsen som nästjumbo lär Wolves nog också agera lite mer angeläget i offensiven för nu måste helt enkelt trepoängarna börja rakas in.

Gästernas trupp innehåller i alla lagdelar mängder med PL-rutin – Ward, Berra, Foley, Johnson, Henry, O'Hara, Hunt, Ebanks-Blake och Doyle bland dem – från ifjol så kapacitet saknas sannerligen inte. Gorkss från Reading har också nyligen lånats in och gjort bra ifrån sig i mittförsvaret. Inga direkta skador stör för dagen.

Att slippa otåliga och besvikna hemmasupportrar på Molineux är säkert en befrielse för spelarna i Wolves just nu. Nyligen prövade jag laget på bortaplan (Derby) men nådde inte hela vägen fram. Oddssättningen är den här gången inte så mycket att orda om men med Millwalls cupkvart om hörnet känns tvåan nu kanske ännu mera lockande. Finns till 3,60 hos bet365 .

BSvensson - 04 Mars, 2013, 13:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-03-05 07:55:21

Saunders sista chans? Känns som ett bra spel! Men kör dnb.