Speltips

Speltips Lille–Lorient

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-07 21:00 Spela här

Speltips Lille–Lorient
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 1,80 Speltips: BLGM
2013-04-07 21:00 Lille–Lorient BLGM 1,80 BSvensson

bet365 livestreamar matchen.

En match mellan två mycket offensivt inriktade och vanligtvis målglada lag. Sjätteplacerade Lille har strålande form med sex vinster på de sju senaste matcherna och strider hårt för en Champions League-plats. Man var dock illa ute och tvingades vända ett underläge mot bottenlaget Brest och förlusten mot likaledes svaga Evian antyder att man ändå kanske inte helt är att lita på.

Målen kommer dock i skurar då man har stått för två baljor eller fler i sju av åtta matcher, cupmötet med Saint-Étienne inräknat, samtidigt som man tvingats vittja det egna nätet i alla dessa utom en. Chelseabekante Kalou hör till de formstarka och är allt som oftast med i målprotokollet.

Backen Mavuba och inhoppande anfallaren Mendes saknas sedan tidigare på grund av skador och bänkgrannen de Melos medverkan är också osäker.

Lorient befinner sig fortfarande på den övre tabellhalvan med en åttondeplats men resultaten är betydligt mer skiftande nu än vad de var innan nyår och en Europaplats är inte realistiskt längre att hoppas på. Trots de ojämna resultaten missar laget sällan tillfället att lämna ett avtryck i matcherna i form av mål – endast vid två tillfällen de senaste 21 matcherna har man vankat av planen mållöst, vilket är respektingivande.

Ytterbackarna Le Lan och Mareque återfinns på skadelistan som i övrigt mest befolkas av marginalspelare.

Upplagt för en kul och öppen match här, i mina ögon. Lille har den definitivt större motivationen men sätts väl lågt i oddsen. Av målspelen ser BLGM, att båda lagen gör mål, däremot klart överkomligt ut – spelas hos bet365 till 1,80.

BSvensson - 07 April, 2013, 00:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!