Speltips Trelleborg - Varberg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-22 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 2.14
Tips: 1
Hela sex matcher i superettan imorgon och jag har redan nu gått igenom matcherna för att försöka snappa upp de bästa oddsen bland dessa.

Det finns två matcher/potentiella spel som jag fastnade för förutom reken på TFF. Det var Öster och Ljungskile. Inga monster-odds på varken Halmstad eller Ljungskile, men båda matcherna känns som ganska klara 1.or och därmed kan dubbeln på HBK + LSK vara ganska intressant imorgon också, den betalar trots allt 2.20 i odds hos bet365 och kan absolut testas enligt mig.

Men det spel som jag har fastat mest för imorgon är alltså Trelleborg - Varberg 1.a till 2.14 i odds.

Trelleborg är säsongens absolut största enskilda besvikelse i årets Superetta. Som jag skrev i mitt blogg-inlägg om superettan för några dagar sen så var TFF favoriter att ta hem serien inför säsongen men ligger nu alltså på kvalplats för att hålla sig kvar efter 19 omgångar. Och även om TFF inte var några favoriter hos mig så trodde jag definitivt inte att laget skulle gå såhär dåligt som de gjort efter nästa 2/3 spelade. Något snack om att sikta högt upp i tabellen har egentligen aldrig riktigt funnits efter de inledande omgångarna, utan nu gäller det att fokusera på att försöka undvika kval. Men i dagsläget har TFF lika långt upp till säker mark som de har till nedflyttning. Och Trelleborg ska vara tacksamma för att UFC och Värnamo har gått så pass dåligt som de har gjort i år, annars hade man mycket väl ha legat på nedflyttningsplats just nu.

Men till Trelleborgs försvar ska nämnas att de har varit tungt skadebenägna långa delar av serien. De har haft 6-8 spelare skadade konstant och självklart är det tufft att prestera då, speciellt då lagen oftast inte har vidare breda trupper i superettan.

Men nu har TFF börjat få tillbaka spelare och då har även resultaten börjat att gå deras väg. Senaste förlusten i superettan (3-1 mot Brage borta) var en stor besvikelse men dessförinnan har det sett bra ut tre matcher i rad. Förlusten mot Öster (2-3 hemma) var visserligen tung men de hade ändå 2-0 efter ca 40 minuter och spelade också riktigt bra då. Att TFF orkade med att skaka suveräna Öster är starkt och innan den matchen hade TFF två riktigt starka segrar (Assyriska 2-5 och Ängelholm 1-4, båda borta). Så de senaste resultaten i kombination med att Trelleborg har börjat få tillbaka spelare talar helt klart för god segerchans i morgondagens möte mot Varberg tycker jag.

Varberg har gjort en stark säsong hittills sett till den trupp och de förutsättningar som rådde. Det var många som tippade Varberg att max klara av en kvalplats i år men de ligger på 9.e plats inför morgondagens match. Men det är otroligt jämnt i botten och det skiljer t.ex bara 6 poäng mellan just TFF och Varberg. Alltså skulle vinst för TFF inte bara innebära att de kan börja snegla uppåt över kvalplats utan även att de får med Varberg i den striden och det är också viktigt för TFF då jag tycker att Varberg ska vara ett av de lag som Trelleborg bör ha efter sig när serien skall summeras.

Varberg har gnetat sig till (ja, det är faktiskt allt som oftast just gnetat) många poäng hemma men borta har det gått tuffare. De har t.ex bara en seger borta på 9 försök och de står på 6 poäng totalt på resande fot och en målskillnad på -8 mål. TFF har gått "okej starkt" hemma med tanke på tabell-läget och har 11 poäng (+/-0 i målskillnad).

Nu spelas matchen på Vångavallen och då skall Trelleborg vara större favoriter i matchen än vad de har blivit. Just det faktum att skadeläget ser ljust ut igen gör att TFF är klart bättre än Varberg enligt mig och jag kan inte låta bli att testa höga 2.14 i odds på TFF imorgon. Även 2.10 är klart spelvärt som många andra siter står på just nu.

Jag skulle inte bli förvånad om Trelleborgs odds går ner under morgondagen så jag spelar detta spel redan nu, och jag gör det tungt!

//Amrish

EDITERAD 2012-08-21 21.26:03
Spela på Trelleborg - Varberg hos Betsafe
Spela nu
Amrish - 21 Augusti 2012 - 21:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Miiklo - 2012-08-21 23:18

Nordicbet har 2,25 på den raka 1.an in och fynda :)

Miiklo - 2012-08-21 23:17

Denna matchen har jag väntat på en vecka nu, nu kör vi Amrish:) Fick 2.25 på den raka 1.an, fick 4.00 -1 hcp och fick 9.75 -2hcp. Tror nämligen stenhårt på Trelleborg, det luktar KROSS!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: