Speltips Heerenveen-Feyenoord

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-30 20:45
Land: Holland
Liga: Eredivisie
Odds: 3,20
Tips: 1
bet365 livestreamar matchen.

Heerenveen, på nionde plats men endast en poäng från den sista playoffplatsen, klättrar starkt uppåt i tabellen då man hör till Eredivisies mest formstarka lag den senaste månaden. I fyra raka vinster har man besegrat Twente och PSV hemma medan NEC och Breda hör till skalperna i bortaspelet - förutom det sistnämnda så är det alltså topplag man har avverkat på den här perioden.

Nu väntar ytterligare ett lag i det översta skiktet, Feyenoord, hemma och frågan är om man ska ta en ny imponerande viktoria. Lagen möttes i december på samma arena i cupen då det slutade 2-2. Gästerna avgjorde den gången senare på straffar.

På skadelistan befinner sig de Ridder sedan januari. Hjälpgumman i försvaret, Kum, utgick skadad senast men ska vara i spelbart skick nu. Ett oförändrat lag är därför att vänta.

Även Feyenoord har fin form med fyra vinster i följd och bra flyt i offensiven. Med en tredjeplats och en poäng från toppen utmanar man på allvar PSV och Ajax om mästerskapet.

Obesegrade och med blott tre poängförluster är det hemma i Rotterdam som Feyenoord verkligen är att räkna med - på resande fot har man visserligen sju vinster men dessa har nästan genomgående tagits mot lag från den nedre halvan av tabellen och målskörden är förhållandevis klen.

Till den här matchen saknar gästerna på grund av avstängning sin i särklass bäste målskytt Pellè. Tvåan i skytteligan med 21 mål på 23 matcher har gått mållös från bara 4 av lagets senaste 18 matcher och är med andra ord en enastående pålitlig målleverantör. Med sin kraftfulla spelstil är den 196 cm långe centertanken också väldigt viktig för lagets spel. Någon liknande spelare har man inte i truppen och det offensiva upplägget måste alltså stöpas om. Det är med andra ord ett mycket stort avbräck Feyenoord dras med här.

Oddsen på Heerenveen är i mina ögon överraskande höga på sina håll och med tanke på förutsättningarna är en hemmavinst värd att åtminstone prövas. DNB kan vara ett sunt drag men jag väljer för min del att syna 3,20 på den raka ettan hos Bwin.
Spela på Heerenveen-Feyenoord hos Bwin
Spela nu
BSvensson - 30 Mars 2013 - 09:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: