Speltips

Speltips Lyon–Sochaux

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-31 21:00 Spela här

Speltips Lyon–Sochaux
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2,40 Speltips: 1 u insläppt mål
2013-03-31 21:00 Lyon–Sochaux 1 u insläppt mål 2,40 BSvensson

Lyon gick på en ordentlig mina i förra omgången när man fick åka hem från Korsika med förlust och fyra insläppta mål mot ett heltänt Bastia. Försvaret har haft dåliga dagar förr men den storförlusten svider när kampen om ligaguldet nu är allt mer tillspetsad. Söndagskvällens gäster har tidigare besegrat såväl Marseille som PSG så att det inte finns utrymme för underskattning är man definitivt förvarnat om.

Till den här matchen har ligatvåan Lyon mittbacken Bisevac avstängd och mot tuffare motstånd hade förmodligen hans rutin varit saknad. Umtiti lär ta steget in centralt, vilket han har gjort åtskilliga gånger förut och det behöver inte alls vara fel att ha lite kvicka fötter där i en match man lär föra spelet ganska kraftigt. Mittfältaren Grenier är på skadelistan.

Sochaux strider i botten av tabellen med en 18:e plats, precis under nedflyttningsstrecket. Formen den senaste månaden imponerar inte med endast två oavgjorda på de fem senaste matcherna. Skrällvinsterna man tidigare har tagit har kommit på hemmamark – på bortaplan är man normalt ett betydligt mer beskedligt lag. På 14 bortamatcher har man endast mäktat med 9 mål framåt och sju av matcherna har man fått lämna mållöst.

På skadelistan befinner sig spelare som backen Roussillon och mittfältarna Doubai, Traoré, och Lopy.

Fredagens vinst för PSG sätter mycket press på Lyon här att inte tappa fler onödiga poäng och rimligen har försvarsspelet stått högt på agendan under veckans träningar. Det bör vara upplagt för en bra insats och även om ett oväntat mål alltid kan slinka in ser det för mig ut att vara värt att chansa på en hemmavinst utan insläppt mål till oddset 2,40 hos bet365 .

BSvensson - 31 Mars, 2013, 10:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!