Smarkets Bonus

Snabbnavigering

Smarkets

Smarkets

Så hämtar du din Smarkets Bonus

 1. Klicka på “Till Smarkets” och logga in med BankID
 2. Sätt in minst 200 kr med Trustly
 3. Lägg minst ett spel på någon av Smarkets Oddsmarknader
 4. Få 100 kr tillbaka på dina första förluster
Till Smarkets

18+ Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se

Tre anledningar till varför vi älskar Smarkets

Smarkets Bonus: Omsättningskrav

Smarkets Bonus i form av en återbetalning på förluster är helt utan omsättningskrav och du kan spela med din Odds Bonus på valfria minimum Odds 1.0.

Exempel: Du sätter in 200 kr med Trustly och lägger ditt eller dina första spel på Smarkets. Om du förlorar så betalas upp till 100 kr tillbaka till dig, helt omsättningsfritt. Med andra ord är det inga omsättningskrav, inga minimumodds, samtliga marknader.

Snabbfakta om Smarkets

Välkomstbonus

-

Omsättningskrav

-

Minsta odds

-

Betalningsmetoder

-

Plattform

-

App

-

Högsta insättning

-

Minsta insättning

-

Minsta uttag

-

Bet-builder

-

Cash-out

-

Boostade odds

-


Smarkets Recension

Smarkets är ett UK-baserat Spelbolag vars affärskoncept är att erbjuda en enkel sajt där spelare får betta på egna eller andras Odds. Företaget och Odds sidan grundades av Jason Trost and Hunter Morris år 2008 och har idag kontor i London, Los Angeles och på Malta (där det även är registrerat).

Förutom det breda utbudet av sportodds är plattformen också känd för att erbjuda möjligheten att satsa på utkomsten av bland annat politiska val. City A.M. utnämnde Smarkets som ”Company of the year” år 2017. Under USA presidentval år 2020 var Smarkets en av de ledande plattformarna som erbjöd live betting och prognoser.

Smarkets har självklart en svensk spellicens, så du spelar alltid tryggt och säkert. Utöver det behöver du aldrig betala skatt på några vinster du gör.

Så Skapar Du Konto hos Smarkets

Hos Smarkets kan du komma igång genom att verifiera din identitet med ett giltigt BankID, det som även kallas en Bettingsida utan registrering. Med andra ord behöver du inte gå genom en sedvanlig registreringsprocess där du anger olika personuppgifter (såsom namn, telefonnummer, mejl och personnummer), även om det är ett tillgängligt alternativ.

Registrera dig hos Smarkets – steg-för-steg:


 1. Besök Smarkets.com via “Till Smarkets”
 2. Tryck på knappen i högra hörnet med texten Skapa Konto
 3. Skriv in ditt personnummer
 4. Verifiera din identitet med BankID
 5. Nu är det fritt fram för dig att göra insättning samt att sätta egna Odds eller spela mot andras

Fördelar med Smarkets

 • Spännande betting på Spelbörs
 • Tillgång till höga Odds
 • Varierat utbud av sporter och Odds
 • Betting både på egna och andras Odds
 • Snabba uttag med BankID via Trustly
 • Bet builder och Cash out funktioner

Smarkets Bonus: Välkomstbonus – Kampanjer

Idag erbjuder Smarkets Bonus en variant på Riskfritt Spel, där du får tillbaka de första 100 kr som du förlorar inne i Spelbörsen. Det kan vara ett spel eller flera spel som tillsammans har ett värde på minst 100 kr, som inte går in. Pengarna betalas tillbaka i kontanter inom 24 timmar från det att ditt kvalificerade spel har slutat i förlust.


Att du får Smarkets Bonus i kontanter betyder att Betting Bonusen är utan omsättningskrav, vilket även betyder att du inte behöver tänka på ett visst minsta Odds när du lägger fortsatta spel. Du har fritt fram att spela på alla tillgängliga Odds och marknader hos Smarkets Spelbörs!

Till Smarkets

Smarkets Betting Exchange - vad är det?

Smarkets Betting är en Spelbörs, vilket skiljer sig en hel del från andra svenska Bettingsidor. Att betta på en Spelbörs betyder att du som spelare har möjlighet att, likt på en aktiebörs, köpa (backa) och sälja (göra lay-spel) Odds med särskilda utfall. Dessutom har du möjlighet att själv handla positioner som andra spelare kan backa eller lägga lay-spel på, dvs du kan sätta dina egna Odds på en marknad.

Hos en “vanlig” Bettingsida har de själva satt alla Odds och du kan endast backa ett Odds, men på Smarkets Spelbörs (även kallat Smarkets Betting Exchange på engelska) har du alltså större frihet över de spel du lägger. Då Oddsen är satta av dig och andra spelare på plattformen kan Oddsen vara rejält mycket högre än hos konkurrenterna. Smarkets tar istället en relativt låg kommissionsavgift på alla spel som läggs.

Kort och gott är det två saker du som spelare behöver förstå för att kunna betta på Smarkets Spelbörs: backa och boka. Hitta ett Odds du tror på och klicka på “backa” för att lägga ett spel till det angivna Oddset. Tror du däremot inte att spelet kommer gå in väljer du “boka”, då spelar du på att utgången i marknaden inte uppfylls.

Spelutbud Odds

Smarkets Oddsutbud är brett och vitt, och som nämnt tidigare så skiljer sig upplägget rätt rejält från andra Bettingsidor du kanske är van vid. Du kan sätta egna Odds på i princip vilken sport och match som helst. Från traditionella och älskade sporter som fotboll, boxning, ishockey, tennis och hästkapplöpning, till underhållning och politiska Odds - här finns det tillgång till det mesta.

Tack vare upplägget betyder det i många fall att du får tillgång till riktigt höga Odds. Om du är en spelare som gärna håller en högre profil och som kanske har en del erfarenhet från spännande och snabb Betting kommer Smarkets Spelbörs att passa dig.

Hos Smarkets Betting kan du betta på Odds på alla berömda ligor såsom Bundesliga, Premier League eller Champions League om du gillar fotboll. Är det basket du tycker extra mycket om så är det fritt fram att lägga Odds på berömda och omtyckta mästerskap samt ligor. Det är mer eller mindre upp till dig att välja sport-genre, Oddstyp och match. Smarkets accepterar de flesta Oddsen.

Med Smarkets Bet Builder kan du dessutom kombinera flera Odds inom en och samma match. Med andra ord har du möjlighet att sätta ihop ditt eget perfekta spel, med bygg ett spel-funktionen.

Livebetting hos Smarkets

Livebettingen hos Smarkets är av högsta kvalité. Vad betyder det egentligen? Jo, att du kan spela på matcher som sänds direkt både från datorn och via mobilen. Inga krångligheter, utan du kan spela lika fritt på Live Betting som du gör på pre-match.

Cash Out funktionen ger dig chansen att få en utbetalning innan matchen tar slut, genom att du stänger ett spel som du inte längre tror på i förtid. Följaktligen kan du både rädda ett spel från förlust, eller ta ut en vinst som känns i farozonen genom att använda Cash-Out. Kom dock ihåg att vissa restriktioner förekommer i samband med en del mästerskap och matcher.

Smarkets i Mobilen

Betting hos Smarkets finns självklart tillgängligt för mobila användare, oavsett operativsystem. Till att börja med väljer du om du vill spela på den mobila Bettingsidan direkt i din webbläsare eller om du vill ha snabb tillgång genom att ladda ner Smarkets App.

Plattformens mobilversion skiljer sig inte på något sätt från den du når via datorn. Med andra ord kan du betta med egna Odds eller satsa på andras Odds på exakt samma sätt oavsett enhet. Det spelar heller ingen roll om du väljer att betta via mobilen när det kommer till Smarkets Bonus eller Live Bettingen, du får exakt samma tillgång oavsett hur du väljer att betta.

Till sist kan det vara bra att nämna att betting i mobilen är smidigt när det kommer till insättningar och snabba uttag. Med ditt mobila BankID på samma enhet går det extra snabbt att logga in samt att godkänna insättningar med Trustly eller snabba uttag med BankID.

Insättning och Uttag

Som svensk spelare på Smarkets Betting har du chansen att välja bland olika betalningsmetoder, alla kända på den inhemska marknaden. Du kan utföra in-, och utbetalningar via följande alternativ: Trustly, MasterCard, Visa, Skrill och Neteller.

Allra snabbast insättningar gör du med Trustly, som är direkt banköverföring som godkänns med BankID. Att göra insättningar med Trustly är alltid både säkert, smidigt och går otroligt snabbt, då pengarna syns på ditt spelkonto direkt när du har godkänt transaktionen. Med andra ord kommer du igång direkt med att sätta dina Odds och lägga de spel du önskar.

Ytterligare en anledning till att välja Trustly och BankID för alla dina insättningar är då dina uttag görs via samma metod. Det i sin tur betyder riktigt snabba uttag! I flera fall, om du har genomfört snabb inloggning med BankID och dessutom bekräftat alla dina insättningar med BankID så har du möjlighet till snabba uttag som inte kräver någon vidare verifiering.

Swish är en betalningsmetod som är riktigt populär i Sverige idag och det är inte helt otroligt att förutspå att Smarkets Betting en dag kommer att erbjuda dig insättningar med Swish. Så är dock inte fallet idag, men är det Swish-insättningar du är ute efter kan du läsa mer om Bettingsidor med Swish här.

Hos Smarkets betalar du i svenska kronor. Det betyder att du inte behöver växla till en annan valuta, en fördel som i många fall besparar dig förluster av en ofördelaktig växelkurs. Då de dessutom innehar en svensk spellicens så är alla vinster du gör skattefria, i alla lägen.

Smarkets Sammanfattning

Smarkets Betting bjuder på en spelardriven Spelbörs av högsta kvalitet. Denna typ av digitala börs ger dig som spelare chans att sätta egna Odds och dessutom att satsa med eller emot andras Odds. Smarkets Spelbörs utmärker sig från andra Bettingsidor med ett brett utbud av sporter och marknader, och här kan du även spela på Odds inom underhållning och politik. Företaget är grundat 2008 och har sedan dess vuxit till att bli en av de största spelplattformarna online.

Som svensk spelare har du möjligheten att satsa pre-match och i Livebetting, både via mobil eller en dator. Dessutom har du i bettingen tillgång till Cash Out på vissa spel, samt Bet Builder-funktion för kombinerade spel inom samma match.

Sist men inte minst får alla nya spelare en Smarkets Bonus som ger dig en chans att spela riskfritt på dina första spel. En Odds Bonus som du mottar om du förlorar ditt första eller dina första spel är dessutom helt utan omsättningskrav, så Bonusen du får är kontanter. Med andra ord - är du sugen på en ny utmaning och vill ta steget vidare till betting på en Spelbörs så är Smarkets något för dig!

Till Smarkets

Smarkets FAQ

Frågor och Svar

Smarkets är en Bettingsida med Spelbörs som ger svenska spelare chansen att betta på mängder av olika sporter samtidigt som det även ger dig möjligheten att sätta egna Odds. Därutöver erbjuder plattformen bettingtips, information om olika matcher och tävlingar och ett brett utbud av Odds.

Utbudet både när det kommer till Odds och sporter är väldigt stort och varierat, och plattformen är öppen för betting dygnet runt. Du kan både lägga egna Odds och satsa på befintliga sådana. Mästerskap, enskilda matcher både utomlands och på hemmaplan finns tillgängliga för dig som svensk spelare hos Smarkets betting.

Ja, som ny spelare på Smarkets kommer du igång med stil! När du har loggat in med BankID för första gången och har satt in minst 200 kr vid din första insättning så är du berättigad till en Välkomstbonus. Smarkets Bonus är helt utan omsättningskrav!

Ja, du har möjlighet att använda Trustly för dina uttag när du spelar hos Smarkets. Väljer du att använda Trustly vid insättning så kan du erbjudas riktigt snabba uttag som bekräftas med BankID och pengarna finns på ditt bankkonto inom ett par minuter.

Ja, Smarkets erbjuder en välfylld Livebetting. Här kan du njuta av ett brett utbud av matcher och mästerskap, med chans att sätta egna Odds eller betta live emot en annan spelares Odds. Dessutom erbjuds funktioner som underlättar ditt bettande, inklusive Cash out.

Smarkets betting är en spelbörs. Vad betyder det? I korthet betyder det att du både kan satsa med Odds du satt ihop själv och betta på Odds som andra spelare lagt upp i plattformen. Detta betyder att du kan hitta riktigt höga Odds som står högre än hos konkurrenterna.

Ja, vid registrering kan du välja mellan snabb inloggning med BankID samt en klassisk registrering med en emailadress och ett bestämt lösenord. Väljer du att endast använda dig av BankID så använder du Smarkets som en Bettingsida utan konto.

Ja, Smarkets betting är ett Spelbolag med svensk licens utgiven av Spelinspektionen. Det betyder dels att du inte behöver betala skatt på dina vinster, men även att Bettingsidan inte får marknadsföra tjänster på felaktigt sätt. Rättvist och tryggt spelande är ett måste för alla licenserade Spelbolag, något som du får om du spelar hos Smarkets betting.

Utvalda recensioner

Vbet

Vbet

Läs recension

Lyllo Casino

Lyllo Casino

Läs recension

CampoBet

CampoBet

Läs recension

ComeOn

ComeOn

Läs recension

Nordicbet

Nordicbet

Läs recension