Tips - Stryktipset, Europatipset, Topptipset & Powerplay

Tips - Stryktipset, Europatipset, Topptipset & Powerplay

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Gratis Stryktipset tips inför varje omgång

13 rätt är respekt! De flesta som är intresserade av betting känner till det här uttrycket från Svenska Spel och deras reklamkampanjer. Stryktipset är det i särklass mest populära poolspelet för fotboll i Sverige och här gäller det att tippa 1,X,2 för tretton matcher. Oftast från de två engelska ligorna Premier League och The Championship på lördagar. Det gäller alltså att förutse om matcherna slutar med hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Hur mycket det kostar att lämna in din kupong beror på hur mycket du garderar. En halvgardering innebär att du väljer två utfall i en match. Exempelvis 1X, hemmaseger och oavgjort. På samma sätt som när du spelar på dubbelchans hos många andra spelbolag. En helgardering innebär att du täcker samtliga tre tecken 1X2 vilket innebär att du automatiskt har ett av tretton rätt. Ju fler halvgarderingar och framförallt helgarderingar desto dyrare system. Då det här är en så populär och intressant spelform är det en självklarhet för oss att erbjuda gratis Stryktipset tips inför varje omgång.

Sveriges bästa Europatipset tips

Europatipset är Sveriges näst mest populära poolspel för fotboll. Precis som för Stryktipset så gäller det att tippa 13 fotbollsmatcher och välja mellan tecknen hemmavinst, kryss eller bortavinst. Helt enkelt 1, X eller 2. Den stora skillnaden de här bettingformerna emellan är att Europatipset oftast innehåller matcher från de stora europeiska ligorna som spanska La Liga,italienska Serie A, tyska Bundesliga, franska Ligue 1 och holländska Eredivisie i stället för mestadels engelsk ligafotboll från Premier League, The Championship, League One och League Two. Då intresset för europeisk fotboll ökat kraftigt de senaste åren har även intresset för den här spelformen ökat. Vi erbjuder därför Europatipset tips inför varje omgång och oavsett vilken veckodag spelet äger rum.

Topptipset tips på vardagar

För Topptipset gäller det att endast tippa åtta matcher. Till skillnad från de största poolspelen för fotboll där det gäller att analysera och tippa hela tretton fotbollsmatcher. I övrigt fungerar det på ungefär samma sätt och det gäller att förutse om matcherna slutar med hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. För den här spelformen är det endast utdelning på åtta rätt så du får inte missa någon match. Då går insatsen förlorad. De här kupongerna kan innehålla matcher från alla världens hörn och Topptipset avgörs normalt på vardagar då utbudet inte är så stort och det bästa. Men det även handla om fantastiska Champions League-kvällar, särskilt under gruppspelet då åtta drabbningar per kväll äger rum. Våra Topptipset tips är väldigt populära och dessutom helt gratis och utan kostnad för våra läsare.

Powerplay tips på ishockey

Oddset Powerplay är det mest intressanta och populära poolspelet för ishockey. Här gäller det att tippa matcher från en rad olika hockeyligor från länder som Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, USA och Kanada. Det handlar oftast om ligorna SHL, Hockeyallsvenskan och NHL. Det här är en spelform som fungerar exakt på samma sätt som Topptipset gör för fotboll. Det gäller att 1X2-tippa åtta matcher och det gäller att få alla rätt. Ju fler garderingar du har desto högre blir kostnaden för din kupong och ditt system. Våra kunniga tipsexperter lägger ned ett enormt jobb på att analysera olika hockey-matcher och de stora ligorna. Allt för att du som läsare ska få en så behaglig och intressant upplevelse som möjligt då du läser våra Powerplay tips och analyser för det här fantastiska poolspelet för en av de absolut största bettingsporterna hockey.

Rekar och speltips för fotboll och hockey

De två största sporterna för betting i Sverige är fotboll och ishockey. I alla fall vad gäller antalet inlämnade spel. Tennis är den enda sport som kan konkurrera med fotboll och ishockey men då endast vad gäller omsättning för livebetting och liveodds. Då Rekatochklart är Sveriges i särklass största bettingcommunity är det en självklarhet för oss att erbjuda massor av speltips och rekar för de största ligorna inom dessa två sporter. Dessutom helt gratis vilket bidrar ytterligare till det stora intresset för våra betting tips och spelförslag.

Tips på trav och V75

Det enda som är större än fotboll när det kommer till poolspel och tips är trav. Travet och betting på hästar är extremt populärt i Sverige och V75 där det gäller att hitta vinnarna i sju olika travlopp är Sveriges i särklass största poolspel. Vissa lördagar och omgångar med jackpot omsätter det här spelet en bra bit över 100 miljoner kronor. Våra vassa tips på trav och på poolspel som V75, V86, V65, V64, GS75, Dagens Dubbel med mera är väldigt populära bland våra läsare och har resulterat i en rad storvinster genom åren.

Bonusar för betting på sport och poolspel

En av de stora fördelarna med att öppna ett nytt konto hos ett spelbolag är att du oftast erbjuds någon form av välkomstbonus som ny kund. Dessa erbjudanden har många olika skepnader och namn och kan kallas startbonus, insättningsbonus, gratisspel, oddsboost med mera. Eftersom det här endast gäller för nya kunder kan det ibland vara värt att byta bolag eller testa en ny bettingsida och slå två flugor i en smäll. Dels får du möjligheten att testa en ny sida men även en ny bonus för din betting.