Speltips, Rekar & Betting Tips 2024

Välkommen till Sveriges ledande bettingcommunity. Här hittar du gratis speltips på fotboll, ishockey, tennis, basket, Stryktipset, Europatipset, V75 mm varje dag året runt. Våra experter vilar aldrig. Vi rekar endast spel hos de mest seriösa bettingsidorna med svensk licens.

Dagens Bästa Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Live
Schweiz - Tyskland
user-img

alexsnacke

21:00

23 Jun

Schweiz - Tyskland

Fotboll - EM

1 asian +0,75

1.75

EM 2024 Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
Albanien - Spanien
Aston

Aston

21:00

24 Jun

Albanien - Spanien

Fotboll - EM

Albanien över 0,5 mål

1.72

Idag
Live
Kroatien - Italien
alexsnacke

alexsnacke

21:00

24 Jun

Kroatien - Italien

Fotboll - EM

Ö2,5 mål

1.91

Idag
Live
Nederländerna - Österrike
Aston

Aston

18:00

25 Jun

BLGM

1.71

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
Copa America 23 Juni
Gio-R

Gio-R

23:45

23 Jun

Copa America 23 Juni

Fotboll - Copa America

Flera, se text

1.92

Idag
Live
J. Munar - S. Ofner
CasperJ

CasperJ

15:30

24 Jun

J. Munar - S. Ofner

Tennis - ATP Mallorca

Ofner -2,5

1.93

Idag
Live
Öster - Helsingborg
Stahren

Stahren

19:00

24 Jun

Öster - Helsingborg

Fotboll - Superettan

1

1.72

Idag
Live
Örebro - Trelleborg
Stahren

Stahren

19:00

24 Jun

Örebro - Trelleborg

Fotboll - Superettan

Under 2.5 mål

2.00

Idag
Live
Kroatien - Italien
alexsnacke

alexsnacke

21:00

24 Jun

Kroatien - Italien

Fotboll - EM

Ö2,5 mål

1.91

Idag
Live
Albanien - Spanien
Aston

Aston

21:00

24 Jun

Albanien - Spanien

Fotboll - EM

Albanien över 0,5 mål

1.72

Idag
Live
Nederländerna - Österrike
Aston

Aston

18:00

25 Jun

BLGM

1.71

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

Gratis speltips varje dag

Välkommen till Sveriges ledande bettingcommunity Rekatochklart. Här hittar du massor av betting tips och rekar varje dag året runt. Det bästa av allt? Allt är helt gratis! Om du känner att du vill utmana våra experter eller bidra med dina kunskaper kan du som läsare registrera dig och sedan publicera dina egna rekar. Alla är välkomna.

Vi har huvudfokus på speltips på fotboll, tennis, ishockey, trav och basket även om vi totalt erbjuder tips på över 20 sporter. Våra experter väljer mellan ett stort antal marknader för att hitta största möjliga värde. Några av de mest populära oddsmarknaderna för den största bettingsporten fotboll är vilket lag som vinner matchen, även kallat 1X2 eller fulltidsresultat, Totalspel som över/under antal mål, båda lagen gör mål (BLGM), dubbelchans/halvgardering och asian handicap.

Dagens bästa speltips

På sidan dagens bästa speltips väljer våra experter ut den rek som de tycker är dagens bästa spel. Våra experter lägger ned ett stort och grundligt arbete på det här och lämnar inget åt slumpen. Då vi har många duktiga tipsters och ett stort antal rekar varje dag tar vi det här på största allvar för att hitta största möjliga värde. Rekatochklart har glatt många av våra läsare genom åren genom att lyfta fram riktigt bra spel 365 dagar om året. 

Betting tips på Allsvenskan och svensk fotboll

Då fotboll är den största bettingsporten är det en självklarhet för oss på Rekatochklart att erbjuda analyser och rekar på alla stora fotbollsligor och evenemang. Då våra läsare älskar svensk fotboll erbjuder vi speltips på Allsvenskan, Superettan, Division 1, Division 2 samt ett flertal olika "bonnligor" och lägre divisioner.

Det största som finns inom fotboll är EM och VM. Vad gäller det årliga och återkommande liga- och cupspelet är Premier League, Champions League, Europa League och Allsvenskan de mest populära ligorna bland bettingsidornas svenska kunder. Tätt följt av spanska La Liga, italienska Serie A, tyska Bundesliga och franska Ligue 1. Vi erbjuder självfallet tips för samtliga dessa ligor. Vad gäller svensk fotboll är Allsvenskan störst även om rekar på Superettan och andra divisioner också tilldrar sig ett stort intresse.

Speltips på Champions League

Sett till omsättning och insatser per match är UEFA Champions League det största som finns inom fotboll undantaget de stora mästerskapen EM och VM för landslag. Turneringen spelas normalt under perioden september till slutet av maj eller början av juni. Det finns även ett kval som pågår under juli och augusti inför turneringen. Trots att de svenska lagen inte längre räcker till så är det här en av de största ligorna bland svenskar som gillar vadslagning på sport. Du hittar därför massor av speltips på Champions League inför varje omgång på vår sida.

Speltips på Premier League och engelska ligor

Engelska Premier League eller EPL som ligan även kallas är världens största och mest populära nationella fotbollsliga och intresset för ligan är enormt världen över. Är du fotbollsintresserad så känner du till lag som Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Manchester City med flera. Speltips på Premier League är en självklarhet för varje spelinformations-sajt med minsta ambition och Rekatochklart är inget undantag. Här hittar du senaste och mest utförliga analyserna på den engelska första-divisionen och övriga ligor längre ned i systemet.

Rekar på spanska La Liga och El Clasico

La liga är en av de största ligorna i världen med en enorm fanbas och det är inte så konstigt med storklubbar som Real Madrid och Barcelona samt fantastiska utmanare som Atletico Madrid, Sevilla, Valencia med flera. Varje gång just Barcelona och Real Madrid möts så kallas det för El Clasico och det är den största matchen som finns för för klubblag från samma division. Läser du våra speltips på La Liga får du den senaste infon och vi har även en guide där du hittar det senaste spelschemat och matcherna som streamas live på de olika bettingsidorna.

Powerplay med speltips på SHL och NHL

Powerplay är ett av de mest populära poolspelen hos Svenska Spel där det gäller att tippa åtta utvalda hockeymatcher per dag. Det inkluderar de senaste matcherna från SHL, Hockeyallsvenskan och andra svenska ligor men även drabbningar från alla jordens hörn.

NHL är den största och bästa hockeyligan i världen och inkluderar lag från USA och Kanada. NHL är uppdelat i Eastern och Western Conference samt ett antal olika divisioner. Grundserien består av 82 omgångar som sedan följs av ett Stanley Cup-slutspel i april till juni där säsongens mästare koras. Några av de mest kända och namnkunniga lagen är New York Rangers, Philadelphia Flyers, Detroit Red Wings, Toronto Maple Leafs och LA Kings. Hos Rekatochklart hittar du speltips på NHL under hela säsongen.

Hockey VM - rekar och betting tips

Hockey-VM spelas varje år och trots att många av de bästa spelarna fortfarande är kvar och spelar Stanley Cup-slutspel i Nordamerika tilldrar sig den här turneringen ett enormt intresse i Sverige. Ryssland, Kanada och Sverige brukar tillhöra favoriterna i det här mästerskapet som äger rum i maj och oftast i Europa. Vi erbjuder speltips på hockey-VM och utbudet inkluderar samtliga matcher i såväl gruppspelet som slutspelet med kvartsfinaler, semifinaler, bronsmatch och guldfinal.

De bästa tennis rekarna

Tennis är den näst största sporten i Sverige vad gäller insatser och antal bets. Endast fotboll är större. Anledningen till det är att det spelas ett flertal tennisturneringar så gott som varje dag året runt och att det bettas mycket live. De fyra Grand Slam-turneringarna Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open är de största och mest populära tenniseventen. Tätt följda av ATP Masters 1000 och ATP-touren. Vi är stolta över att kunna bjuda på välgrundade och utförliga rekar på tennis varje dag.

Vassa Stryktipset tips

Stryktipset är det i särklass mest populära poolspelet för fotboll. Spelförslag och Stryktipset tips publiceras på vår sajt dagen innan varje omgång. Den här spelformen går ut på att tippa 1, X eller 2 på tretton olika fotbollsmatcher. Alltså om matcherna slutar med hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Normalt på lördagar. Matcherna hämtas främst från engelska Premier League eller Championship men inkluderar även andra ligor. Den här spelformen har en lång tradition i Sverige och lanserades redan den 20 oktober 1934. Vinster betalas ut på tio, elva, tolv och tretton rätt.

Ett annat populärt poolspel är Europatipset där det också gäller att tippa tretton fotbollsmatcher. Matcherna hämtas oftast från övriga europeiska ligor som exempelvis La Liga, Serie A och Bundesliga. På Topptipset gäller det att betta på åtta olika matcher.

Trav och gratis V75 tips

Det finns två olika sätt att spela på hästar och trav. Fasta odds där du bettar mot spelbolagen och poolspel där spelarna bettar mot varandra och där bolaget, i det här fallet ATG, tar en viss procent av omsättningen för att tillhandahålla de olika spelen. Här på Rekatochklart hittar du speltips för både fasta odds och marknader som vinnare, plats, H2H samt V75 tips, V86 Xpress, GS75, V64 och Dagens Dubbel.

V75, som även kallas STL eller travets elitserie, är det i särklass största poolspelet för trav och körs normalt varje lördag med ett antal extraomgångar utöver lördagarna per år. Här gäller det att tipparna vinnarna i sju lopp och det går det att vinna stora pengar vilket är anledningen till att spelformen blivit så populär. Den största V75-vinsten genom tiderna gav en ensam vinnare 67 miljoner kronor.

Rekar på långtidsspel och vinnare

Inför starten av varje ny säsong för de olika ligorna och sporterna erbjuder alla seriösa bettingsidor en rad olika långtidsspel. Exempel på dessa är vilket lag som vinner ligan eller serien, vilket är den mest populära marknaden. Andra populära marknader är skyttekung eller bästa målgörare, vilket lag som vinner gruppen, vilket lag som åker ur, vilket lag som flyttas upp mm. Inför Fotbolls-EM 2024 i Tyskland har Rekatochklart tagit fram ett stort antal betting tips för EM och så även långtidsspel med utförliga analyser. Numera går det även att betta på dessa spel mellan varje omgång då säsongen pågår. Här hos Rekatochklart hittar du självklart analyser inför starten av varje populär liga som ex långtidsspel och speltips på italienska Serie A eller engelska Premier League.

Vilka är de största sporterna för speltips & betting?

Fotboll är den i särklass största och mest populära sporten för betting online och i mobilen i hela världen. Följd av tennis och speltips på NBA och basket. Hos många av de största spelbolagen står bettandet på fotboll för över halva omsättningen. I Sverige och i de flesta andra delar av världen är tennis den näst största sporten sett till omsättning och insatser. Det spelas väldigt mycket tennisturneringar och det går därför att betta på tennismatcher nästa varje dag året runt bortsett från ett kort uppehåll runt jul. Tennis är även en utmärkt sport för livebetting då mycket händer på kort tid och under de stora Grand Slam-turneringarna står liveodds för närmare 90 procent av det totala spelandet. Vi följer noggrant de största sidorna för betting tips på sport i andra länder och så fort vi hittar något intressant publicerar vi såklart den här infon här på Rekatochklart.com så snart det är möjligt.

I Sverige är ishockey den tredje största sporten. Vilket skiljer sig från den globala statistiken där basket är nummer tre. Vad gäller hockey och svenska spelare bettas det främst på NHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Hockey-VM. Andra populära bettingsporter på den svenska marknaden är handboll, innebandy och såklart även poolspel och fasta odds på trav. Den snabbast växande sporten är e-sport även om esport ännu inte kan jämföras med de största sporterna vad gäller insatser.

Ansvarsfullt spelande

Spelansvar är något som vi tar på största allvar och det är viktigt att spela med måtta och enbart för pengar som man har råd att förlora. Om du känner att ditt spelande börjar bli ett problem finns det främst två olika hemsidor där du kan begränsa ditt spelande och få professionell hjälp. Spelpaus.se är ett nationellt svenskt register för självavstängning. Det drivs av Spelinspektionen och här kan du stänga av dig från allt spel hos de bolag som har licens i Sverige.

Stödlinjen.se är en annan tjänst där du kan få information om hur du kan ändra dina spelvanor och läsa mer om spelberoende. De har även ett test som du kan göra för att se om du är i farozonen att bli en problemspelare.

Åldersgränsen för betting är 18 år.