Speltips och Rekar 2019

Speltips och Rekar 2019

  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  LA Galaxy - Kansas City
Fotboll - MLS - 1 asian hcp 0
1.75
19:00  AFC Eskilstuna - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.90
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.94
22:00  Garcilaso - Sport Huancayo
Fotboll - Liga 1 - BLGM
1.72
19:00  Malmö - Rögle
Ishockey - SHL - Över 5,5 mål
2.25
19:00  Örebro - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.36
21:00  Chelsea - Valencia
Fotboll - Champions League - BLGM
1.86
21:00  Dortmund - Barcelona
Fotboll - Champions League - Ö 2,5 mål + BLGM
1.72
19:00  Vinnare Poängligan
Innebandy - SSL - Damer - Vera Kauppi
1.95
  Läsarnas Speltips Odds
02:20  Falcons - Eagles
Amfotboll - NFL - Eagles -1
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Livestreaming

Gratis analyser varje dag

Välkommen till Sveriges ledande bettingcommunity Rekatochklart. Här hittar du massor av experttips varje dag året runt. Det bästa av allt? Allt är helt gratis! Om du känner att du vill utmana våra experter eller bidra med dina kunskaper kan du som läsare registrera dig och sedan publicera dina egna rekar. Alla är välkomna.

Under avdelningen ”Dagens bästa speltips” väljer våra experter ut den rek som de tycker är dagens bästa. Våra experter lägger ned ett stort och grundligt arbete på det här och har glatt många av våra läsare genom åren genom att lyfta fram riktigt bra spel 365 dagar om året.

Vilka är de största sporterna för betting?

Fotboll är den i särklass största och mest populära sporten för betting online och i mobilen i hela världen. Hos många av de största spelbolagen står bettandet på fotboll för över halva omsättningen. I Sverige och i de flesta andra delar av världen är tennis den näst största sporten sett till omsättning och insatser. Det spelas väldigt mycket tennisturneringar och det går därför att betta på tennismatcher nästa varje dag året runt bortsett från ett kort uppehåll runt jul. Tennis är även en utmärkt sport för livebetting då mycket händer på kort tid och under de stora Grand Slam-turneringarna som Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open står liveodds för närmare 90 procent av det totala spelandet.

Den tredje största sporten för sportspel i Sverige är ishockey. I Sverige bettas det främst på NHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Hockey-VM. Basket är fjärde störst bland svenska spelare och det bettas framföralllt på ligorna NBA och EuroLeague. Andra populära bettingsporter på den svenska marknaden är handboll, innebandy och såklart trav där det dock är poolspel som gäller i första hand. Den snabbast växande sporten är E-sport även om esport ännu inte kan jämföras med de största sporterna vad gäller insatser.

Speltips på fotboll

Då fotboll är den största bettingsporten är det en självklarhet för oss på Rekatochklart att erbjuda rekar och analyser på alla stora ligor och evenemang. Det största som finns är EM och VM och här är nästa stora evenemang EM 2020 och fotbolls-VM i Qatar 2022.

Vad gäller det årliga och återkommande liga- och cupspelet är Premier League, Champions League, Europa League och Allsvenskan de mest populära ligorna bland bettingsidornas svenska kunder. Tätt följt av spanska La Liga, italienska Serie A och tyska Bundesliga. Svensk fotboll är självfallet väldigt populärt och här går det att spela på Allsvenskan, Superettan och ända ner till division 5.

Fem av de mest populära oddsmarknaderna för fotboll är vilket lag som vinner matchen, även kallat 1X2 eller fulltidsresultat, Totalspel som över/under antal mål, båda lagen gör mål (BLGM), dubbelchans/halvgardering och asian handicap.

Stryktipset och de största poolspelen på sport

Stryktipset är den i särklass mest populära produkten och tillhandahålls av Svenska Spel. Stryktipset går ut på att tippa 1, X eller 2 på tretton olika fotbollsmatcher. Alltså om matcherna slutar med hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Normalt på lördagar. Matcherna hämtas främst från engelska Premier League eller Championship men inkluderar även andra ligor. Den här spelformen har en lång tradition i Sverige och lanserades redan den 20 oktober 1934. Vinster betalas ut på tio, elva, tolv och tretton rätt.

Ett annat populärt poolspel är Europatipset där det också gäller att tippa tretton fotbollsmatcher. Matcherna hämtas oftast från övriga europeiska ligor som exempelvis La Liga, Serie A och Bundesliga. På Topptipset gäller det att betta på åtta olika matcher och Powerplay är ett populärt poolspel för hockey.

Tips och spelförslag på V75 och trav

Det finns två olika sätt att spela på hästar och trav. Fasta odds där du bettar mot spelbolagen och poolspel där spelarna bettar mot varandra och där bettingsidan, i det här fallet ATG, tar en viss procent av omsättningen för att tillhandahålla de olika spelen. Här på Rekatochklart hittar du speltips för både fasta odds och marknader som vinnare, plats, H2H och spelförslag för de olika poolspelen som V75, V86 Xpress, GS75, V64 och Dagens Dubbel.

V75, som även kallas STL eller travets elitserie, är det i särklass största poolspelet för trav och körs normalt varje lördag med ett antal extraomgångar utöver lördagarna per år. Här gäller det att tipparna vinnarna i sju lopp och det går det att vinna stora pengar vilket är anledningen till att spelformen blivit så populär. Den största V75-vinsten genom tiderna gav en ensam vinnare 67 miljoner kronor.

Långtidsspel och vinnare

Inför starten av varje ny säsong för de olika ligorna och sporterna erbjuder alla seriösa bettingsidor en rad olika långtidsspel. Exempel på dessa är vilket lag som vinner ligan eller serien, vilket är den mest populära marknaden. Andra populära långtidsspel är skyttekung eller bästa målgörare, vilket lag som vinner gruppen, vilket lag som åker ur, vilket lag som flyttas upp mm. Numera går det även att betta på dessa spel mellan varje omgång då säsongen pågår. Här hos Rekatochklart hittar du självklart analyser och speltips på många olika långtidsspel inför starten av varje populär liga.

Ansvarsfullt spelande

Spelansvar är något som vi tar på största allvar och det är viktigt att spela med måtta och enbart för pengar som man har råd att förlora. Om du känner att ditt spelande börjar bli ett problem finns det främst två olika hemsidor där du kan begränsa ditt spelande och få professionell hjälp. Spelpaus.se är ett nationellt svenskt register för självavstängning. Det drivs av Spelinspektionen och här kan du stänga av dig från allt spel hos de bolag som har licens i Sverige.

Stödlinjen.se är en annan tjänst där du kan få information om hur du kan ändra dina spelvanor och läsa mer om spelberoende. De har även ett test som du kan göra för att se om du är i farozonen att bli en problemspelare.