Speltips & Rekar 2019

Speltips & Rekar 2019

  Rekatochklart Speltips Odds
17:50  Lopp 9: S.G.Charpentier
Trav - Färjestad - Plats
2.55
18:00  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.35
18:00  Juventus - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö 2,5 kort
2.00
18:00  Oskarshamn - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
1.83
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League  - 1 -1,5 hörnor
2.00
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - Över 21,5 frisparkar
1.83
20:45  Milan - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.30
21:00  Granada - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 & håller nollan
2.35
04:30  LA Galaxy - Montreal
Fotboll - MLS - 1 asian hcp -1
1.83
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
16:20  V75 lördag 21/09 768 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Livestreaming

Gratis betting tips varje dag

Välkommen till Sveriges ledande bettingcommunity Rekatochklart. Här hittar du massor av experttips varje dag året runt. Det bästa av allt? Allt är helt gratis! Om du känner att du vill utmana våra experter eller bidra med dina kunskaper kan du som läsare registrera dig och sedan publicera dina egna rekar. Alla är välkomna.

Vi har huvudfokus på speltips på fotboll, tennis, ishockey, trav och basket även om vi totalt erbjuder tips på över 20 sporter. Våra experter väljer mellan ett stort antal marknader för att hitta största möjliga värde. Några av de mest populära oddsmarknaderna för den största bettingsporten fotboll är vilket lag som vinner matchen, även kallat 1X2 eller fulltidsresultat, Totalspel som över/under antal mål, båda lagen gör mål (BLGM), dubbelchans/halvgardering och asian handicap.

Dagens bästa speltips

På sidan dagens bästa speltips väljer våra experter ut den rek som de tycker är dagens bästa. Våra experter lägger ned ett stort och grundligt arbete på det här och lämnar inget åt slumpen. Då vi har många duktiga tipsters och ett stort antal rekar varje dag tar vi det här på största allvar för att hitta största möjliga värde. Rekatochklart har glatt många av våra läsare genom åren genom att lyfta fram riktigt bra spel 365 dagar om året. 

Speltips på svensk fotboll & Allsvenskan

Då fotboll är den största bettingsporten är det en självklarhet för oss på Rekatochklart att erbjuda analyser och rekar på alla stora fotbollsligor och evenemang. Då våra läsare älskar svensk fotboll erbjuder vi speltips på Allsvenskan, Superettan, Division 1, Division 2 samt ett flertal olika "bonnligor" och lägre divisioner.

Det största som finns inom fotboll är EM och VM. Vad gäller det årliga och återkommande liga- och cupspelet är Premier League, Champions League, Europa League och Allsvenskan de mest populära ligorna bland bettingsidornas svenska kunder. Tätt följt av spanska La Liga, italienska Serie A, tyska Bundesliga och franska Ligue 1. Vi erbjuder självfallet tips för samtliga dessa ligor. Vad gäller svensk fotboll är Allsvenskan störst även om rekar på Superettan och andra divisioner också tilldrar sig ett stort intresse.

Powerplay med speltips på SHL och NHL

Powerplay är ett av de mest populära poolspelen hos Svenska Spel där det gäller att tippa åtta utvalda hockeymatcher per dag. Det inkluderar de senaste matcherna från SHL, Hockeyallsvenskan och andra svenska ligor men även drabbningar från alla jordens hörn.

NHL är den största och bästa hockeyligan i världen och inkluderar lag från USA och Kanada. NHL är uppdelat i Eastern och Western Conference samt ett antal olika divisioner. Grundserien består av 82 omgångar som sedan följs av ett Stanley Cup-slutspel i april till juni där säsongens mästare koras. Några av de mest kända och namnkunniga lagen är New York Rangers, Philadelphia Flyers, Detroit Red Wings, Toronto Maple Leafs och LA Kings. Hos Rekatochklart hittar du speltips på NHL under hela säsongen.

De senaste tennis rekarna

Tennis är den näst största sporten i Sverige vad gäller insatser och antal bets. Endast fotboll är större. Anledningen till det är att det spelas ett flertal tennisturneringar så gott som varje dag året runt och att det bettas mycket live. De fyra Grand Slam-turneringarna Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open är de största och mest populära tenniseventen. Tätt följda av ATP Masters 1000 och ATP-touren. Vi är stolta över att kunna bjuda på välgrundade och utförliga rekar på tennis varje dag.

De bästa tipsen på Stryktipset

Stryktipset är det i särklass mest populära poolspelet för fotboll. Spelförslag och tips på Stryktipset publiceras på vår sajt dagen innan varje omgång. Den här spelformen går ut på att tippa 1, X eller 2 på tretton olika fotbollsmatcher. Alltså om matcherna slutar med hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Normalt på lördagar. Matcherna hämtas främst från engelska Premier League eller Championship men inkluderar även andra ligor. Den här spelformen har en lång tradition i Sverige och lanserades redan den 20 oktober 1934. Vinster betalas ut på tio, elva, tolv och tretton rätt.

Ett annat populärt poolspel är Europatipset där det också gäller att tippa tretton fotbollsmatcher. Matcherna hämtas oftast från övriga europeiska ligor som exempelvis La Liga, Serie A och Bundesliga. På Topptipset gäller det att betta på åtta olika matcher.

Travtips och spelförslag inför V75 och V86

Det finns två olika sätt att spela på hästar och trav. Fasta odds där du bettar mot spelbolagen och poolspel där spelarna bettar mot varandra och där bolaget, i det här fallet ATG, tar en viss procent av omsättningen för att tillhandahålla de olika spelen. Här på Rekatochklart hittar du speltips för både fasta odds och marknader som vinnare, plats, H2H samt spelförslag för V75, V86 Xpress, GS75, V64 och Dagens Dubbel.

V75, som även kallas STL eller travets elitserie, är det i särklass största poolspelet för trav och körs normalt varje lördag med ett antal extraomgångar utöver lördagarna per år. Här gäller det att tipparna vinnarna i sju lopp och det går det att vinna stora pengar vilket är anledningen till att spelformen blivit så populär. Den största V75-vinsten genom tiderna gav en ensam vinnare 67 miljoner kronor.

Rekar på långtidsspel och vinnare

Inför starten av varje ny säsong för de olika ligorna och sporterna erbjuder alla seriösa bettingsidor en rad olika långtidsspel. Exempel på dessa är vilket lag som vinner ligan eller serien, vilket är den mest populära marknaden. Andra populära marknader är skyttekung eller bästa målgörare, vilket lag som vinner gruppen, vilket lag som åker ur, vilket lag som flyttas upp mm. Numera går det även att betta på dessa spel mellan varje omgång då säsongen pågår. Här hos Rekatochklart hittar du självklart analyser inför starten av varje populär liga som ex långtidsspel och speltips på italienska Serie A eller engelska Premier League.

Vilka är de största sporterna för speltips & betting?

Fotboll är den i särklass största och mest populära sporten för betting online och i mobilen i hela världen. Följd av tennis och basket med NBA i spetsen. Hos många av de största spelbolagen står bettandet på fotboll för över halva omsättningen. I Sverige och i de flesta andra delar av världen är tennis den näst största sporten sett till omsättning och insatser. Det spelas väldigt mycket tennisturneringar och det går därför att betta på tennismatcher nästa varje dag året runt bortsett från ett kort uppehåll runt jul. Tennis är även en utmärkt sport för livebetting då mycket händer på kort tid och under de stora Grand Slam-turneringarna står liveodds för närmare 90 procent av det totala spelandet.

I Sverige är ishockey den tredje största sporten. Vilket skiljer sig från den globala statistiken där basket är nummer tre. Vad gäller hockey och svenska spelare bettas det främst på NHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Hockey-VM. Andra populära bettingsporter på den svenska marknaden är handboll, innebandy och såklart även poolspel och fasta odds på trav. Den snabbast växande sporten är e-sport även om esport ännu inte kan jämföras med de största sporterna vad gäller insatser.

Ansvarsfullt spelande

Spelansvar är något som vi tar på största allvar och det är viktigt att spela med måtta och enbart för pengar som man har råd att förlora. Om du känner att ditt spelande börjar bli ett problem finns det främst två olika hemsidor där du kan begränsa ditt spelande och få professionell hjälp. Spelpaus.se är ett nationellt svenskt register för självavstängning. Det drivs av Spelinspektionen och här kan du stänga av dig från allt spel hos de bolag som har licens i Sverige.

Stödlinjen.se är en annan tjänst där du kan få information om hur du kan ändra dina spelvanor och läsa mer om spelberoende. De har även ett test som du kan göra för att se om du är i farozonen att bli en problemspelare.

Åldersgränsen för betting är 18 år.