Spelboken - Ditt egna spreadsheet

Spelboken - Ditt egna spreadsheet

Spelboken
Skapa Spelbok →

Sök spelbok

Topplistor

Topplistan ROI % V F O T
TobbesTips 98.24 9 9 1 23
Formtoppen (10) ROI % V F O T
TobbesTips 100.7 4 5 1 10

Vad är ett Spreadsheet?

Är du ny inom betting så kanske du inte riktigt har koll på vad ett Spreadsheet är, men det är inga konstigheter - du är inte ensam! Kort förklarat kan man säga att Spreadsheet är det perfekta verktyget för dig som vill föra statistik över dina spel, antingen privat eller publikt. Med vårt spreadsheet eller spelbok som vi på Rekatochklart.com kallar det så kan du själv skapa ditt egna spreadsheet för att följa din utveckling. Det ger dig en bra överblick över dina spel, hur mycket du satsat samt vunnit eller förlorat.

Att ha ett spreadsheet är inte något krav för att ha kunna spela på sport eller för att kunna hänga på Rekatochklart. Ett spreadsheet är främst till för spelarna som vill ta sin betting till nästa nivå och bli mer seriösa genom att få koll på sin prestanda. Många ser det också som en kul sak och ett bra sätt för att hålla koll på sitt spelande.

Många fördelar med Spreadsheet

Väljer du att lägga in alla dina spel i ditt spreadsheet så kommer du på ett enkelt sätt kunna följa upp vilka spel du hanterar bäst och vilka du helt enkelt bör undvika. Egentligen kan man säga att så fort du är en regelbunden spelare bör du börja använda dig av ett spreadsheet. Med hjälp av detta kommer du ha stenkoll på dina spel och du kommer snabbt och lätt se statistiken över de spel du placerar.

Som tidigare nämnt kan du snabbt hitta mönster i ditt spelande, såväl positiva som negativa. Det kan vara att du inom en viss liga eller spelmarknad sätter alla dina spel, eller tvärtom. Då får du snabbt en förklaring till resultaten i dina spel och kan ändra på vilka spel som du lägger. Du kan helt ta bort en viss liga och istället fokusera på de som fungerat bra, om du ser den typen av mönster.

Kostar det något att använda vårt Spreadsheet?

Nej, det är helt gratis att använda sig av det spreadsheet som vi erbjuder. Tiden du lägger på dokumentationen av ditt spelande är det pris du betalar, men på sikt kommer det förhoppningsvis att vara värt det. Du väljer själv hur avancerat det ska vara genom att ange de uppgifter du vill dokumentera gällande spelet, men ju mer desto bättre då din statistik kommer göra dig till en bättre spelare på längre sikt.

För att kunna komma igång och bokföra dina spel i vårt spreadsheet så måste du skapa ett konto på vår hemsida. Det är dock väldigt smidigt då det enda du behöver fylla i är ditt namn, mejladress och användarnamn för att aktivera ditt konto. Ett konto på Rekatochklart ger dig även fördelen att du kan delta i diskussionerna på Klotterplanket.

Erbjuder Rekatochklart.com ett spreadsheet?

Ja, det gör vi och på vår sajt är det helt kostnadsfritt att använda verktyget. Allt du behöver göra är som sagt att registrera ett användarkonto, därefter kan du skapa din egen spelbok, det vill säga ditt Spreadsheet. I samma ögonblick som du skapar din spelbok på vår sajt kan du ange om den ska vara synlig eller dold och du kan också ange vilken spelkassa du startar med. Därefter börjar du dokumentera dina spel, du rättar utgången och får med detta verktyg en tydlig överblick på hur bra du presterar i ditt spelande.