Spelbolag med Swish

BONUSGUIDE FÖR NYA KUNDER
Regler & villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt. 18+

Spelbolag och Swish

Idag erbjuder allt fler spelbolag sina kunder betalningsmetoden Swish. Att sätta in pengar med Swish är helt gratis och det är en väldigt enkel metod för insättningar till spelbolag och bettingsidor. Lägsta insättning är normalt 25 kr och högsta insättning är normalt 100 000 kr per transaktion. Även om det här varierar beroende på vilket spelbolag du spelar hos. Idag erbjuder alla stora banker i Sverige Swish. I nuläget är det inte möjligt att göra uttag och utbetalningar med Swish. Endast insättningar.

Bonusguide för spelbolag och bettingsidor med Swish

Ovan listar vi spelbolag med svensk licens och deras betting bonusar för produktområdet sportspel. Hos alla dessa bolag kan du göra insättningar med betalningsmetoden Swish. Snabbt, enkelt och utan avgifter. Vi har noga valt ut de bästa och mest seriösa spelbolagen och bettingsidorna på den svenska marknaden. Hos dessa bolag kan du spela tryggt och säkert.

Betting och odds bonusar med Swish

Nästan alla spelbolag och bettingsidor som erbjuder sportspel och Swish erbjuder en startbonus eller välkomstbonus till nya kunder. Välj det bolag och den bonus som passar dig bäst och ger sedan en insättning via Swish. Det tar normalt bara några sekunder innan du har pengarna på kontot och kan ta del av din oddsbonus. Dessutom helt avgiftsfritt och säkert.

Vad är Swish?

Swish är en betalningsmetod och en app i mobilen där du snabbt, tryggt och säkert kan överföra pengar till både företag och privatpersoner. Företaget bakom Swish heter Getwish AB och är grundat av några av de största bankerna i Sverige. Allt som krävs för att kunna föra över pengar med Swish är att du har mottagarens mobilnummer och att du kan verifiera överföringen genom Bank ID. När du gör en insättning med Swish till ett spelbolag är det helt avgiftsfritt.

Bästa betalningsmetoderna hos spelbolag

Spelbolagen erbjuder idag massor av olika betalningsmetoder . Oavsett om det rör sig om bettingsidor för sportspel, casinon, poker eller andra produkter. Utöver Swish är några av de vanligaste betalningsmetoderna för spelbolag med svensk licens de följande. Kreditkort, Trustly, Bank ID, Klarna, Entercash, Skrill, Paysafecard, Bitcoin, Neteller, banköverföring och Zimpler.