Spelbolag med Swish 2019

Spelbolag med Swish 2019

BONUSGUIDE FÖR NYA KUNDER
Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Snabba insättningar med Swish

Idag erbjuder allt fler bettingsidor sina kunder betalningsmetoden den här betalningsmetoden. Att sätta in pengar med den här metoden är helt gratis och det är en väldigt enkel metod för snabba och säkra insättningar. Lägsta insättning är normalt 25 kr och högsta insättning är normalt 100 000 kr per transaktion. Även om det här varierar något beroende på vilken sajt du spelar hos. Idag erbjuder alla stora banker den här betalningsmetoden. I nuläget är det inte möjligt att göra uttag och utbetalningar. Endast inbetalningar.

Guide för bettingsidor med Swish

Ovan listar vi sajter med svensk licens och deras betting erbjudanden för produktområdet sportspel. Hos alla dessa bolag kan du göra insättningar med betalningsmetoden Swish. Snabbt, enkelt och utan avgifter. Vi har noga valt ut de bästa och mest seriösa spelsajterna på den svenska marknaden. Hos dessa bolag kan du spela tryggt och säkert.

Bonusar hos sajter med Swish

Nästan alla sidor som erbjuder sportspel erbjuder en startbonus eller bettingbonus till nya kunder. Välj det bolag som passar dig bäst och gör sedan en insättning. Det tar normalt bara några sekunder innan du har pengarna på kontot och kan ta del av erbjudandet. Dessutom helt avgiftsfritt och säkert.

Hur fungerar Swish?

Den här betalningsmetoden är en app i mobilen där du snabbt, tryggt och säkert kan överföra pengar till både företag och privatpersoner. Företaget bakom betalningsmetoden heter Getwish AB och är grundat av några av de största bankerna i Sverige. Allt som krävs för att kunna föra över pengar är att du har mottagarens mobilnummer och att du kan verifiera överföringen genom Bank ID. När du gör en insättning till ett spelbolag är det helt avgiftsfritt.

Bästa betalningsmetoderna hos spelbolag

Spelbolagen erbjuder idag massor av olika betalningsmetoder . Oavsett om det rör sig om bettingsidor för sportspel, casinon, poker eller andra produkter. Utöver Swish är några av de vanligaste betalningsmetoderna för spelbolag med svensk licens de följande. Kreditkort, Trustly, Bank ID, Klarna, Entercash, Skrill, Paysafecard, Bitcoin, Neteller, banköverföring och Zimpler.