Andelsspel Stryktipset, Europatipset & Fullträff

Satsa på storvinsterna och spela Sveriges bästa andelsspel tillsammans med Rekatochklart på Svenska Spel – vi hjälper dig med bästa spelförslagen på poolspelen Stryktipset, Topptipset, Fullträff och Europatipset. Våra experter på Rekatochklart tar fram marknadens bästa andelar och ger läsare kostnadsfri tillgång. Häng med när vi jagar alla rätt tillsammans!

Andelsspel hos Svenska Spel

Ett andelsspel är en variant av betting där flera olika personer går in med pengar tillsammans för att kunna snickra ihop ett större system och därmed ha en större chans till alla rätt och gigantiska vinster samt jackpottar. När man skapar ett andelsspel så görs det på så kallade poolspel, alltså saker som Stryktipset, Europatipset och Topptipset – där objektivet är att pricka in 13 rätt eller 8 rätt beroende på vilket slags poolspel andelen är.

Lyckas man med den bedriften (att få alla rätt) då får man vara med och dela på den totala potten av pengar som byggs upp genom alla system som placerats. Summorna i potten är ofta miljontals kronor, oavsett dag på veckan. Under fliken “Spela tillsammans” på Svenska Spels hemsida görs detta tillsammans med bland annat vänner, kollegor, butiker och nu även ihop med Rekatochklart.com!

Andelsspel på Svenska Spel – detta finns tillgängligt:

● Stryktipset
● Europatipset
● Topptipset
● Powerplay
● Challenge
● Bomben

Framtagna av experter på Rekatochklart

Spelexperterna på Rekatochklart har mångårig erfarenhet från att jaga alla rätt och bli inte förvånad om en och annan storvinst jagas ifatt snarare än vad du tror. Vi tror på kontinuitet, att vinna i längden och att fånga jackpottar – något våra experter är extremt duktiga på. Sajten Rekatochklart och dess spelexperter har sedan länge producerat speltips, poolspels förslag och massa annat gott – missa inte chansen att ta del av våra andelsspel inför stundande jackpot rundor och andra omgångar med hög omsättning. Nu jagar vi stora summor tillsammans på våra andelar, framtagna av sylvassa experter från sajten! 

Grundlig analys och genomgång

För att lyckas vinna stora pengar och för att få ta del av jackpottar krävs det grundliga analyser, stora genomgångar och djup kunskap kring sport – det har våra experter. Inför varje omgång på spel som Stryktipset, Topptipset och Europatipset görs det noggranna utredningar kring procentuellt värde, potentiella skrällar, skadeläge, form, statistik och mycket annat som måste analyseras. Hos oss får du alltid väl utförda system där hjärnan använts framför hjärtat. Ta del av våra andelsspel redan nu och öka dina chanser till astronomiska utbetalningar på sporter vi alla älskar.

Andelar för Stryktipset

Stryktipset är heligt och ett utmärkt tillfälle att ta del av spelförslag samt andelar från Rekatochklart – detta eftersom att omsättningen oftast brukar vara tre gånger högre än det lite mer vardagliga Europatipset. Ju högre potten är desto mer spelvärt är det att istället spela på andelsspel, då spelare istället delar på kostnaden för större system, med mindre del av kakan men mycket större chans till vinst. Andelar på Stryktipset innebär kort och gott att flera personer går in och investerar pengar i ett och samma system – för att sedan få en procentuell utdelning beroende på satsning.

Därför spelar man Andelar på Stryktipset:

● Systemen blir större
● Större chans till stora vinsterna
● Högre utdelning på lördagar
● Mindre summor behöver satsas
● Det är kul att spela tillsammans

Rekatochklart har experter som gräver ner sig helt och studerar potentiella översträckningar på Stryktipset varje lördag, alla detaljer det svenska folket missat, spelvärda spikar och mycket, mycket mer. Missa inte spelförslagen och andelarna från oss – varje lördag!

Flera system varje lördag

Varje lördag satsar Rekatochklart extra stort på poolspelen. Varför? Det är enda dagen på veckan som det klassiska Stryktipset utspelar sig – där gäller det att pricka in 13 rätt på matcherna som äger rum på de engelska öarna. Veckans höjdpunkt för en stor del av betting-fantaster kickar traditionsenligt igång kl 16.00 varje lördag och det folkkära Stryktipsets omsättning fortsätter att öka och öka. Som bekant gäller jackpott om ett system är ensamt med 13 rätt och chanserna till det ökar om man spelar tillsammans och köper en andel på Stryktipset.

Genomsnittliga omsättningen på lördagens äventyr ligger på 25 miljoner i runda slängar och av den anledningen satsar Rekatochklart extra mycket på lördagar och publicerar inte bara ett system, utan vi kör flera sylvassa andelar så att läsarna har flera valmöjligheter och ännu större chans att få ta del av stora jackpottar från den gigantiska potten.

Andelar för Topptipset

Topptipset gäller en sak, förutom att pricka in åtta rätt, och det är att skrällar måste jagas. Skrällarna måste hittas eftersom att det är fler vinnare på varje omgång med tanke på att man enbart behöver pricka åtta matchers resultat (1x2). Detta blir självfallet extra viktigt om man ska spela på Topptipset-andelar med tanke på att spelare som investerar i dessa system delar prispotten med flera personer. Topptipset spelas varje dag och även om utbudet är skralt ibland så erbjuds rader i stort sett 365 dagar per år, med några få undantag.

Hos Rekatochklart kan läsare ta del av andelar på detta poolspel där vi siktar högt och försöker hitta de smartaste skrällchanserna och de stabilaste spikarna – med fokus på så stor utdelning som möjligt. Lyckas man spräcka en eller två stora favoriter kan det smälla till rejält och det är inte ovanligt att “Toppet” ger upp emot 50.000 kr per runda – med den vetskapen så kan en andel på poolspelet fungera riktigt fint.

Topptipset andelar varje dag

Topptipset är ett unikt spel som är omåttligt populärt och det börjar även andelar på detta poolspelet bli. Eftersom att Topptipset utspelar sig i stort sett varje dag så kommer det också finnas andelar på spelet tillgängliga till varje kväll framöver hos Rekat, det garanterar vi. Gillar du att investera mindre summor med chans på stora vinster och avnjuta en härlig mix av åtta fotbollsmatcher från hela världen? Prova då en av våra andelar – som är bland Sveriges bästa spelförslag, varje dag!

Andelar för Europatipset

Att köpa andel på Europatipset innebär att du delar på kostnaden av systemet med flera andra personer – detta för att kunna bygga en större rad och ha bättre chans på 13 rätt. Den vanligaste splitten som görs vid köp av en Europatips-andel är 10%, vilket betyder att du betalar 10% av totala kostnaden och mottar 10% av den totala vinsten – inte fy skam om man kammar hem en jackpott på flera millar.

När det kommer till andelar på Europatipset på söndagar så jagar man ofta större summor och fokuserar stort på att spräcka överstreckade favoriter, hitta skrällar och spelvärda spikar. Det behövs knappast sägas, men objektivet med andelsspel är att lyckas vinna större summor med tanke på delningen som sker mellan deltagarna – det är våra experter riktigt framgångsrika på. Prova ett av våra Europatips spelförslag och andelar du med!

Andelsspel för Fullträff

Fullträff är en helt ny produkt från Svenska Spel där du kan vinna hela 50 miljoner vilket övriga poolspel inte ens är i närheten av att dela ut. Utdelningen är betydligt mycket högre men det är också betydligt svårare att sätta 13 rätt eftersom du både skall tippa utgången i 13 matcher och även antalet mål. Rekatochklart erbjuder Fullträff tips varje helg och såklart även andelsspel för Fullträff där våra andelsspelare analyserar ihop en slagkraftig kupong.

Fördelen att spela på andelsspel för Fullträff är stor då det krävs väldigt mycket för att få alla rätt men med ett större system så ökar chansen att kamma hem storvinsten. Givetvis behöver du dela vinsten med fler om du vinner men med en utdelning på 50 miljoner så blir det fortfarande mycket pengar.

Stort fokus på söndagar

Söndagar är en riktigt fin dag för att ta del av våra andelar på poolspel och omsättningen på system som Topptipset samt Europatipset är alltid riktigt högt – vilket innebär större summor i potten att sikta emot. På söndagar är det Europatipset som är i fokus eftersom att det klassiska Stryktipset med engelska matcher enbart utspelar sig på lördagar. På söndagar lägger vi istället fokus på detta mixade poolspel med matcher från hela Europa.

En vanlig söndag ser vi kuponger fyllda med spännande drabbningar från stora ligor som till exempel Allsvenskan, Serie A, La Liga, Premier League och Ligue 1. Många älskar denna mixade kupong mer än “Stryket” och det är fullt förståeligt. Av den anledningen så lägger vi stort fokus på söndagens kupong och kommer erbjuda Sveriges bästa andelsspel till våra läsare – direkt från våra spelexperter.