V86 Tips - Gratis Travtips, Förslag & Analys

V86 Tips - Gratis Travtips, Förslag & Analys

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis V86 tips varje onsdag

Då det handlar om åtta lopp och dessutom på en vardag kan det vara svårt att hitta tid för många spelare att gå igenom samtliga lopp och göra en grundlig analys. Det finns helt enkelt inte tid för många att läsa på, hitta den senaste infon om barfotakörning och andra utrustningsändringar som huvudlag med mera. Därför uppskattas det av många att våra experter gör jobbet. De går igenom allt som är av betydelse och kan påverka ett lopps utgång och levererar sedan den senaste infon i sina V86 tips på vår hemsida. Alla våra travtips är helt gratis och utan kostnad.

Sveriges bästa V86 tips

Rekatochklart har fem gånger nominerats som en av världens bästa sidor för tips och spelinformation på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London. En gala som hålls på anrika Grosvenoir House. Det finns en anledning till att vi har nominerats så många gånger och vi är väldigt noggranna då vi väljer ut och rekryterar våra travexperter. Som läsare kan du därför vara säker på att våra V86 tips och rekommendationer håller högsta kvalitet och att alla lopp är noggrant analyserade in i minsta detalj. Sedan ska ju också hästarna göra jobbet och det är viktigt att ha i åtanke att det är djur vi bettar på. Och ekipage då även kusken har en avgörande roll.

Tips på V86 med system och spelförslag

Våra experter går inte bara igenom loppen noga race för race utan man levererar även färdiga spelförslag i början eller slutet av varje V86 tips. Allt för att du som läsare ska ha något att rygga och att du kan göra det snabbt om din tid är begränsad. Dessa system är oftast matematiska systemförslag som är lättast att förstå och de kan sedan ligga till grund för exempelvis reducerade system för de som gillar att lämna in sådana. Inför V86 levererar vi våra förslag på onsdagar men vi erbjuder även V75 tips och de övriga pooolspelen för trav.

Analys och förslag inför V86 idag

Det finns massor av saker att ta hänsyn till då man som spelare analyserar och noga studerar ett travlopp. Förutom hästens egenskaper som kan handla om startsnabbhet, om den tycker om att tävla bakifrån eller i spets eller vilka banförhållanden en travare föredrar så finns det massor av utrustningsändringar som man måste ha i åtanke. Vissa hästar gillar att tävla med skor runt om, andra föredrar barfota runt om medan en tredje tycker om att ha enbart skor bak eller fram. Huvudlag är en annan sak som är mycket viktigt att ha koll på och de vanligaste huvudlagen är öppna, stängda och norskt. Vad gäller utrustning kan man egentligen ha det hur långt som i sina analyser. Kuskarna och deras egenskaper är såklart en annan viktig sak att hålla reda på och det här har våra tipsters full koll på då de levererar de senaste förslagen och tipsen inför DD och V86.

Bästa spiken och roliga outsiders i trav

En av de viktigaste sakerna då man spelar i de stora potterna på trav är att hitta en eller flera spikar. Eller enkelstreck eller bank som de även kallas. En spik innebär att man bara har en häst i ett race och anledningen till det här är att man vill ha ner kostnaden på systemet. Sätter man sina enkelstreck så har man lagt en bra grund för ett vinnande system. Outsiders och skrällar behöver inte vara men är ofta raka motsatsen till enkelstreck. De är hästar som har låg streckprocent på insatsfördelningen och som rensar bra vid vinst. Att hitta de bästa skrällarna och outsiders är en förutsättning för hög utdelning och för att vinna mycket pengar.

V86 på Solvalla, Åby, Jägersro & Bergsåker

Under vår, höst och vinter körs V86 normalt på fyra olika banor. Solvalla är huvudbana och värd för så gott som varje omgång. Varje omgång delas dock av två travbanor och förutom Solvalla så växlar man mellan Åby i Mölndal utanför Göteborg, Jägersro i Malmö och Bergsåker i Sundsvall. Det finns dock undantag till det här under sommarmånaderna då omgångarna brukar flyttas ut till landsbygden och mindre banor. Dessa banor kör då hela omgångarna och de delas inte med andra.

Hur fungerar V86 och travtips?

Den här spelformen är ett poolspel på trav. Det innebär att man bettar i en pott mot andra och inte direkt mot den bettingsida som arrangerar omgångarna. I det här fallet ATG. Det gäller att tippa vinnaren i åtta stycken lopp och det finns tre vinstpotter. En pott för åtta rätt, en för sju rätt och en för sex rätt. Hur hög utdelningen och vinsten blir beror på vilka hästar som vinner. Ju mer streckade hästarna är som vinner desto lägre utdelning och vice versa. Det kan även bli jackpot. Om omgången är för svår så att ingen får åtta rätt eller kanske till och med sju rätt eller om omgången är för lätt och utdelningen på sex rätt blir för låg och slussas vidare till en senare pott.

Reserver och strukna hästar

Då anmälan till travlopp normalt sker sex dagar innan loppet körs så är det vanligt att hästar stryks och inte kommer till start. Särskilt då det ofta startar ända upp till tolv och femton hästar per race. Ibland sker det här i god tid innan det finns något spel på hästarna men det vanligaste är att de stryks samma dag som omgången äger rum. Om en häst redan är med på systemet och inte kommer till start ersätts den av en annan häst enligt en turordning. Turordningen fungerar så att du får den häst som var mest spelad av de du inte hade med på kupongen vid det tillfälle du lämnade in din rad. I de fall där du hade alla hästar i ett lopp från början får dubbelt upp på en häst vad gäller utdelningen. Om du tycker det här är komplicerat så kan vi lugna dig med att det står utskrivet på din inlämnade och bekräftade kupong vilka hästar som är reserver så du slipper leta efter det själv.

Det här fungerar på samma sätt oavsett vilket poolspel hos ATG du väljer. Reglerna är de samma för V64-omgångar, V75 och så vidare.

Fasta vinnarodds och travtips på V86

Till att börja med vill vi betona att vinnaroddsen hos ATG inte har något att göra med utdelningen på de olika streckspelen. Det är helt olika potter. Så en häst som är favorit på vinnarspelet kan vara en stor skräll på exempelvis V86. Även om det såklart är ovanligt men i teorin är det möjligt. De senaste åren har även ett flertal andra bettingsidor börjat erbjuda fasta odds på svenskt och utländskt trav. För marknader som vinnare, plats, head to head (H2H), trippel H3H och en rad andra specialspel. Det här har visat sig bli väldigt populärt och för att tillgodose det här intresse erbjuder vi speltips på trav med fasta odds och travtips så gott som varje dag året runt.

Bonusar för betting på trav

Om du gillar att betta på fasta odds på trav har du möjlighet att ta del av en startbonus eller ett välkomsterbjudande om du är ny kund hos det bolag du väljer. Dessa bonusar kommer i många olika former och vi har en utförlig guide där du hittar mer info om alla bonusar för betting på sportspel och trav. Ibland dubblas eller tredubblas din första insättning. Ibland får en en boost på din vinst och ibland ett gratis- eller ett riskfritt spel. 

Hur vinner jag på V86?

Det första du måste göra är att deltaga i själva spelet och en omgång. Du måste lämna in en rad eller kupong. När du gjort det så gäller det att välja ut dina hästar. Det kan du göra själv, du kan rygga våra V86 tips eller du kan få en slumpmässig rad via Harry Boy. Sedan gäller det att dina hästar vinner. Om du hittar vinnaren i samtliga åtta avdelningar vinner du i samtliga potter. Åtta rätt, sju rätt och sex rätt. Om du missar i ett lopp vinner du på sju och sex rätt och om du missar i två race får du bara utdelning på sex rätt. Har du bara fem eller färre rätt vinner du inget alls.

Övriga poolspel från Aktiebolaget Trav & Galopp

ATG erbjuder ett stort antal olika poolspel för trav. Det största och mest populära heter V75, en vidareutveckling av framgångssagan och spelformen V65, där går det ut på att tippa sju lopp med utdelning på 5, 6 och 7 rätt. De olika poolspelen liknar varandra även om de inte har exakt samma upplägg. Men kan du betta på det ena av dem så är det inget problem att prova något av de andra. Vi erbjuder analyser och systemförslag för de flesta och inte enbart de största utan även tips på GS75, V64 med mera. 

V86 tips inför omgångar med Jackpott 

Jackpott innebär att det finns mer pengar än vanligt att spela om i potten. Pengar som flyttats från tidigare omgångar där utdelningen antingen varit för låg eller en omgång varit för svår och ingen hade lyckats pricka in åtta rätt. De här omgångarna är såklart extra intressanta och då jobbar samtliga våra experter övertid för att hitta de bästa vinnarna och varje avdelning är totalt sönderanalyserad. Inget lämnas åt slumpen i våra V86 tips och  i jakten på de största vinsterna.

V86 live, resultat och utdelning

Vi rekommenderar dig att följa travet live via ATG Live på ATGs hemsida. Där kan du både titta och betta på loppen och du hittar alla info du behöver gällande utrustning och statistik. Du får värdet avdelning för avdelning och all den senaste infon. Här hittar du även information gällande resultat och utdelning samt streckprocent. Föredrar du att se racen på TV så är det oftast TV12 eller TV4 som gäller. Kolla dock upp det här i tablån då travet ibland flyttas runt till andra kanaler.

Insatsfördelning och streckprocent hos ATG

Tidigare var det streckfördelning och antalet streck som gällde då det redovisades hur mycket en häst var streckad. I och med att det blivit allt flera stora databaserade system som skrivs ut på mängder av kuponger så har man valt att ändra det här till insatsfördelning för att ge en mer rättvis bild av hur bettingen ser ut. Från kvalitet till kvantitet. Det här är något som tagits väl emot och som numera fungerar väldigt bra. 

Andelsspel och spela tillsammans på V86 Xpress

Något som blivit väldigt populärt de senaste åren är att spela tillsammans via andelsspel. Det här gick tidigare bara att göra via spelbutiker eller om det anordnas privat. Nu kan alla köpa en andel i ett system på ett enkelt och smidigt sätt via sitt konto och vara med på ett större systemförslag. Fördelen är att du kan vara med på väldigt stora förslag till en låg kostnad och att du ökar din vinstchans. Nackdelen är såklart att du måste dela vinsten med andra.