Om Rekatochklart.com

Här hittar du information om Rekatocklart.com. Om du vill kontakta oss klicka här. Rekatochklart är Sveriges ledande bettingcommunity med gratis speltips, rekar, bloggar, insättningsbonusar, unika oddsbonusar, spelskola, spelbok, tävlingar och skadeinfo.

Om Rekatochklart.com

Vi är Sveriges största och ledande community inom sportspel. Vi grundades i nuvarande form av sex stycken spelintresserade personer år 2008 och har under snart 15 års tid varit ledande i Sverige vad gäller speltips och spelanalyser. Sajten är responsiv med fokus på mobilen vilket går i linje med dagens utveckling där allt fler väljer mobilen framför datorn.

Rekatochklart nominerades år 2017 som en av världens bästa Sports Affiliates och spelinformationssajter på spelvärldens egen Oscarsgala EGR Awards i London. 2017 var tredje gången som Rekatochklart nominerades som en av världens bästa spelinformationssajter på EGR Awards.

I början av år 2021 tog Better Collective A/S som är listade på Nasdaq Stockholm över sajten och driver den i samma anda som tidigare, med fokus på besökarna och medlemmarna. Företaget driver förutom Rekatochklart.com även ett flertal andra sajter i såväl Sverige som utomlands och har en bred kunskap inom betting. Vår affärsmodell bygger på ett samarbete med spelbolag med licens i Sverige där vi får provision för spelare som registrerar sig och spelar genom våra länkar.

Vad vi erbjuder

Vårt primära mål med Rekatochklart.com är att tillsammans med våra skribenter och medlemmar förse våra läsare med spelanalyser och speltips. Rekatochklart har några av Sveriges främsta spelprofiler som skribenter som på en daglig basis skriver speltips, rekar och spelbloggar . Våra skribenter är i många fall välkända inom bettingvärlden och har ett antal år bakom sig inom branschen, och vet därmed hur man hittar spelvärde.

Hos oss hittar du även erbjudanden, kampanjer och oddsbonusar från de största och mest seriösa spelbolagen som har svensk licens. Vi testar alla spelbolag och gör en noggrann undersökning om produkten innan vi låter det synas på vår plattform.

Vad som sticker ut och är unikt med Rekatochklart.com jämfört med många andra sajter är Klotterplanket, där du som medlem kan diskutera betting med ett stort antal likasinnade på årets alla dagar och dygnets alla timmar. Klotterplanket är ryggraden på Rekatochklart.com och är ett forum som lever dygnet runt genom våra duktiga medlemmar som delar speltips samt diskuterar olika spel. Många av våra medlemmar som deltar i diskussionerna på Klotterplanket har varit aktiva på sajten under flera år.

Redaktionen

Vår redaktion består av ett tiotal skribenter och spelexperter som förser våra läsare med speltips. Personerna har olika erfarenhet och expertis inom olika områden men det som samtliga har gemensamt är att man har ett brinnande intresse för såväl betting som sport i allmänhet. Utöver dessa skribenter har vi också ett par som skriver spelguider och annan typ av information som kan vara användbar för dig som spelar på sport. Det kan handla om alltifrån hur du hittar ett spelvärt odds till hur ett omsättningskrav på en välkomstbonus fungerar.

Mauricio Matusiak

Mauricio är Rekatochklart.com chefredaktör och har en lång erfarenhet som journalist med många år inom sports media, online spelbranschen, sports betting och casino.


Simon Pettersson

Simon är vår site manager och betting expert med stenkoll på spelbolag och evenemang. Han har flera års erfarenhet från spelbranschen. Du kan kontakta honom genom mejl på [email protected].Gratis speltips, forum och information

Det bästa av allt med Rekatochklart är att allt på sajten är helt gratis. Det har varit vår policy redan från dag ett och kommer fortsatt att vara så, då vi anser att det gynnar våra läsare och sajten mest. Om du däremot tycker att Rekatochklart.com gör ett bra arbete och vill bidra till att utveckla sajten in i framtiden så kan du registrera dig hos ett spelbolag genom vår lista av spelbolag. Vi jobbar med en affärsmodell som kallas affiliate marknadsföring där vi får en ersättning av spelbolaget för nya spelare som förvärvas genom våra länkar, vilket gör att sajten kan hållas öppen helt gratis.

Vi hoppas att du kommer trivas på Rekatochklart.com! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom vårt formulär eller genom uppgifterna nedan.

Kontaktuppgifter:

[email protected]
Better Collective Sweden AB
Norrlandsgatan 11
111 43, Stockholm

/Team Rekatochklart