DD Tips - Dagens Dubbel tips

Gratis DD-tips, analyser, systemförslag och fullständig ranking av alla hästar för Dagens Dubbel. Rygga Rekatochklarts tipsexperters DD tips idag i jakten på de stora vinsterna på Dagens Dubbel.

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

Gratis DD tips på trav idag

Trav är en fantastisk sport och spel på hästar tillhör de absolut största och mest populära bettingformerna i Sverige hos våra bettingsidor. En fördel med travsporten är att flera banor normal arrangerar tävlingar varje dag i Sverige så det finns alltid något att betta på. Och om det inte är svenskt trav så finns det lopp i utlandet. De största länderna utanför Sverige är USA, Frankrike, Kanada, Tyskland, Australien och våra nordiska grannländer Norge, Danmark och Finland. Dagens Dubbel går att spela på varje dag och du hittar gratis DD tips inför varje omgång på vår sida för travtips och tips på trav.

Sveriges bästa DD tips

Här hos Rekatochklart finns det en fantastisk grupp av medarbetare och experter som älskar trav och betting på hästar. De har stor erfarenhet av speltips och rekar och den här spelmässigt lite komplicerade bettingsporten där det gäller att ha koll på många olika variabler. Hur är hästarnas form? Vilken utrustning använder de normalt och i nästa race? Ska de tävla barfota eller med skor och vilket huvudlag är det som gäller i nästa lopp? Det finns många olika saker att ta hänsyn till och då även inte enbart sett till våra fyrbenta vänner utan även vad gäller vilken kusk som kör hästen och dennes egenskaper och vem som tränar hästen. Våra tipsexperter har koll på allt och du kan vara säker på att de har gått igenom all tillgänglig och relevant information när du läser våra DD tips inför varje omgång av Dagens Dubbel.

DrTrav är vår expert inom DD & LD tips

DrTrav arbetar som travanalytiker och har många års erfarenhet inom travsporten. Hans stora intresse för travet började redan som liten när jag fick följa med min pappa ut till banan och se dessa fantastiska djur forcera runt ovalen i blixtrande farter, det är enligt honom en upplevelse i sig att se ett djur som väger omkring 0,5 ton röra sig med en sån fart och precision. Hos Rekatochklart är han nu den som ansvarar för DD & LD och som grottar ner sig i de olika omgångarna för att ge sin syn på våra stora streckspel. 

Han levererar speltips till samtliga spelformer och levererar även singelspel på hemsidan, dessa hittar du under fliken travtips hos rekatochklart.com. Utöver detta ansvarar han även för vår andelsförsäljning på sajten. Vi erbjuder just nu andelar till V75 och V86, men också i specifika fall när spelvärdet är högt till både Gs75 och V64. 

Våra andelar för såväl DD som andra spel bygger på ett grundarbete där man läser in sig på varje omgång och införskaffar sig information om varje startande häst, exempelvis om det är nya utrustnings förändringar som kommer ske. Utöver det grottar man ner sig en hel del i arkivet också, anledningen till det är för att få en bild av hur hästens tidigare insatser har varit. Arkivet är en personlig favorit hos DrTrav där kan man hitta många nya infallsvinklar som inte går att läsa i någon tidning eller intervjuer. Utöver detta så lyssnar man även in de aktivas tankar kring sina starthästar. Dessutom följer man värmningar och intryck under tävlingsdagen vilket är en viktig del för att få en bild av hur hästen kommer prestera under tävlingsdagen. Allt detta bakar man sen ihop till en helhet där man sen analysera hur loppet kommer bli kört. Utefter sina tankar och ideer skapas sen ett system som finns till försäljning där du som läsare och följare hos Rekatochklart har möjlighet att köpa in dig i.

Dagens Dubbel tips inför DD

Dagens Dubbel är ett spel som funnits under många år och det är en av de allra mest populära betting-möjligheterna för hästar. Det gäller att tippa två lopp med upp till 15 hästar i varje lopp. Normalt är det 10-15 hästar som är med i ett lopp även om det ibland kan vara färre. Då det här är ett poolspel bettar folket mot varandra och det handlar inte om att betta mot ett bolag eller huset som det ibland kallas. Bettingsidan är bara arrangör. 

Det går ut på att hitta de vinnande hästarna i båda loppen och du får då ett odds och utdelning för båda racen tillsammans. Ju större outsiders desto högre odds och vice versa. Något som det gäller att ta hänsyn till då man läser och publicerar Dagens Dubbel tips. Det går inte att bara hela tiden tippa favoriter då blir oddset för lågt och för dåligt. De här två loppen är en del av ett större sammanhang och ett meeting eller en tävlingsdag där det också arrangeras andra spel som exempelvis V86 med åtta lopp, populära V75 med sju lopp eller V64 och V65 med sex lopp.  

DD tips inom V75 och streckspelen

V75 är det största poolspelet som finns i Sverige alla kategorier och det är därför en självklarhet att vi erbjuder V75 tips, inklusive DD tips, inför varje omgång. Det som det gäller att ha koll på är dock att Dagens Dubbel eller DD som det förkortas alltid arrangeras som de två sista loppen inom de stora streckspelen V75, V86, GS75 och V64. Det finns även något som kallas för LD, Lunch Dubbeln, som oftast arrangeras inom V4 och V65 spelet under lunchtravet. LD fungerar på exakt samma sätt som Dagens Dubbel. Man har bara gett det ett annat namn.

Övriga travtips och poolspel från ATG

Dagens Dubbel och Lunch Dubbeln är två poolspel från ATG som bara innehåller två lopp. De allra största och mest populära spelformerna innehåller dock fler lopp. Vanligtvis fem, sex, sju eller åtta race. V75 som normalt och oftast körs på lördagar är störst och inkluderar sju lopp. V86 är näst störst och där handlar det om åtta olika race. Den bettingform som dock är vanligast och arrangeras oftast är V64. Där handlar det om sex travlopp med utdelning på sex, fem och fyra rätt. Då det här är ett väldigt populärt sätt att betta på hästar och då intresset är stort erbjuder vi V64 tips inför varje omgång. Dessutom helt gratis och utan kostnad för våra läsare.

DD tips på onsdag, lördag och söndag

Onsdag, lördag och söndag är de tre största dagarna för DD tips och betting på Dagens Dubbel. Anledningen till det här är enkel. Det är då de största streckspelen och poolspelen för trav arrangeras. Omsättningen är alltid högre dessa dagar och intresset för rekar och analyser är extra stort. Då det handlar om de två sista loppen inom streckspelen är det också en möjlighet för de som tippar att deltaga i en ny spelform och de redan har missat något race inom dagens stora streckspel. På onsdagar ingår Dagens Dubbel i V86, på lördagar i V75 och på söndagar allt som oftast inom Grand Slam 75. GS75 som det förkortas är väldigt populärt då en ensam vinnare kan vinna hela 15 miljoner kronor. Som läsare hittar du därför utförliga och seriösa GS75 tips inför varje omgång på vår sajt.

Dagens Dubbel tips utan kostnad

Då branschen och mediavärlden mer och mer går åt betallösningar, låsta artiklar och andra funktioner där du som läsare måste betala för att ta del av de senaste analyserna och Dagens Dubbel tipsen är vi stolta över att kunna erbjuda det här utan kostnad. Våra analyser och förslag är gratis och du kan läsa dem när du vill utan att behöva logga in eller registrera dig. Så luta dig tillbaka och ta del av våra rekar och speltips på trav när det bäst passar dig. Det finns inga krav.

Vad är en Dagens Dubbel?

Dagens Dubbel är en spelform som liknar de stora streckspelen i sin utformning men med den skillnaden att det endast är två lopp man ska tippa och att man spelar med en högre radinsats än på streckspelen. Dagens Dubbel spelas varje dag och är alltid de två avslutande loppen på våra stora streckspel V75, V86, GS75 och V64. Precis som på streckspelen så spelar man mot andra spelare och beroende på hur mycket pengar som satsas på varje kombination så utgör detta vilket odds som kombinationen får. 

Oddset är rörligt hela vägen fram till Dagens Dubbels inledande avdelning och det är först efter start man kan se vad det faktiska oddset på just din kombination utgör. Det är sen din radinsats ihop med oddset som avgör hur stor din vinst blir när du prickar rätt vinnare i båda Dagens Dubbel avdelningarna.

Två lopp är en DD

Det är alltid två avdelningar som utgör spelformen Dagens Dubbel. Det är också alltid de två avslutande loppen på våra stora streckspel V75, V86, GS75 och V64 som utgör Dagens Dubbel. Två lopp där du som spelare ska hitta vinnare i båda avdelningarna och där den vinstgivande kombinationen utgör ett odds som sen multipliceras med din insats. Insatsen multiplicerat med oddset blir sen den aktuella vinsten för varje kupong. 

Oddset på Dagens Dubbel påverkas således av fördelningen av omsättningen, ju mer pengar som spelarna väljer att investera i en viss kombination gör att oddset blir lägre. Det gör också att en kombination med lite pengar på sig får ett högt odds på. Det handlar därför för dig som spelare om att värdera hästens segerchans kontra det aktuella oddset som spelarkollektivet prissätter kombinationen till. Är oddset lägre än segerchansen är spelet övervärderat men är oddset högre än segerchansen finns spelvärde. 

Försök hitta spelvärde

Dagens Dubbel är en bra spelform att hitta värde i. Eftersom du spelar mot andra spelare så är det väldigt lätt att vissa kombinationer bli överspelade, dvs att andra spelare övervärderar vissa hästars segerchanser vilket leder till att just dessa kombinationer får mycket pengar på sig. Detta i sin tur gör att vi istället kan hitta spelvärda kombinationer på andra håll. Alltså kombinationer som har betydligt högre segerchans än vad deras sammansatta odds utgör. Jag skulle påstå att Dagens Dubbel är den spelform inom trav där man kan få högst spelvärde för sin insats. För att få extra värde kan du utnyttja en välkomstbonus för odds som ger dig ett extra tillskott i spelkassan.

Så fungerar ett DD-system

Ett Dagens Dubbel system gör du genom att välja ut valfritt antal hästar i varje Dagens Dubbel avdelning. Efter det väljer du sedan den insats du vill satsa på varje spelad kombination. För att räkna ut den faktiska kostnaden för ditt Dagens Dubbel system multipliceras antalet valda hästar med varandra för att sen även multipliceras med den valda insatsen. Visar i ett exempel nedan: DD-1: Här markera vi hästarna nr 2,5,7 (Tre hästar)
DD-2: Här markera vi hästarna nr 2,9 (Två hästar) 

Insatsen för varje kombination blir 50kr. Uträkning: 3x2x50kr = 300kr. Den totala kostnaden för mitt Dagens Dubbel system blir 300kr och skulle du pricka in samtliga rätt på detta system kommer du få det faktiska oddset på Dagens Dubbel multiplicerat med 50kr som är din insats för varje kombination.

Då släpps oddsen för DD

Eftersom Dagens Dubbel spelas med ett rörligt odds fram till spelstopp så påverkas oddset likt utdelningen på V75 eller andra streckspel som Stryktipset, där är det omsättningen i kombination med hur många som prickar in samtliga rätt som avgör vad utdelningen blir. Dagens Dubbel bygger på samma grund, omsättningen vid spelstopp fördelas på de olika spelade kombinationerna och beroende om det är en kombination som fått stor del av omsättningen fördelat på sig eller om det är en lågt spelad kombination som bildar den rätta Dagens Dubbel så blir också oddset olika. Men du som spelare kan också följa oddsutvecklingen för Dagens Dubbel i realtid då oddsen ständigt uppdateras i den takt som omsättningen ökar. Detta gör att du som spelare hela tiden kan följa vilka kombinationer som det spelas mycket på och således sjunker i odds.

Niklas Robertssons DD-guide

Den före detta travkusken och travtränaren, Niklas Robertsson har sadlat om till spelexpert och delar varje dag ett Dagens Dubbel-tips på vårat x-konto (före detta Twitter). För att bli en framgångsrik Dagens Dubbel-spelare så är det många faktorer man behöver ta i beaktning. Niklas Robertsson listar nedan sina tre bästa tips:


Bonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Bethard Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
ComeOn Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
X3000 Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
Betinia Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Expekt Insättningsbonus

EM: 2000 kr gratisspel

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här
Quick Betting Casino Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
Lucky Sports Insättningsbonus

100 kr tillbaka vid förlust

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se.Regler & Villkor gäller
SpeedyBet Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

Endast för nya kunder. Upp till 100 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 10x bonussumman. Ytterligare villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se. Regler & Villkor gäller 18+
No Account Bet Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. De matchar din första insättning till 100% upp till 500 kr med bonuspengar . Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se.
bet365 Insättningsbonus

Grym bonus & cash-out funktion

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
FastBet Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1,90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se Regler och villkor gäller.
Unibet Insättningsbonus

1000 kr gratisspel

Erbjudandet gäller nya kunder | 18+ | Minsta insättning 200 kr och minimum odds 1.80 | Regler och villkor gäller | Stödlinjen för spelare och anhöriga | Välkommen till Spelpaus.se | Spela ansvarsfullt
Casinostugan Insättningsbonus

100 kr gratisspel

18+. Välkomstbonusen gäller endast nya spelare vid första speltillfälle. Minsta insättning 100 kr. Spela för 100 kr, minsta odds 1.8x. och få sedan ett 100 kr Free Bet. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Stödlinjen.se , Spelpaus.se , Spela Ansvarsfullt. Regler och villkor gäller.
CampoBet Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se. Fullständiga villkor gäller.
Snabbare Insättningsbonus

100% upp till 2000 kr

Minsta insättning 100 kr. Maxbonus är 2000 kr. Insättning + bonus måste omsättas minst 20 gånger på Casino / Live-Casino och/eller 8x på Sport till min. odds 1,80. Omsättningskrav måste uppfyllas inom 90 dagar efter att bonusen aktiveras. Eventuella bonuspengar som inte har omsatts under perioden förverkas.. Spela ansvarsfullt | Stödlinjen för spelare och anhöriga | Välkommen till Spelpaus.se | Regler och Villkor för bonus. Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
Hajper Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
LeoVegas Insättningsbonus

500 kr gratisspel

Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här
Smarkets Insättningsbonus

0% kommision i 60 dagar

18+ Använd koden COMMFREE for att spela med 0% provision i 60 dagar. Du måste gora en forsta insats pa minst 100 kr for att utnyttja valkomst erbjudandet. Du maste skriva koden COMMFREE i promo fältet under registration av konto. Kvalificerade kunder kommer att kunna placera en satsning med en provisionssats på 0 % på a spel som avgörs inom 60 dagar från den första insättningen. Efter 60 dagars perioden for erbjudandet kommer kontot ställas in på standard provisionsinsatser. Smarkets standardvillkor för kampanjer tillämpas.
MrGreen Insättningsbonus

100 kr - utan insättning

+18 | Endast giltigt för nya spelare hos Mr Green | Erhåll 100 kr i kontanter direkt efter registrering | Ingen insättning krävs för att aktivera erbjudandet | 100 kr extra i kontanter har inga omsättningskrav | Regler och Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt
10bet Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

Nya spelare: Minsta insättning 300 kr. Kod SPORT. Insättning och bonus 8x. Högsta kvalificerande insats = initial bonus. Giltig i 60 dagar. Undantag för minsta odds, spel och betalningsmetod gäller. Regler & Villkor gäller. 18+ Stödlinjen.se , Spelpaus.se , Undantag för minsta odds, spel och betalningsmetod gäller. Regler och villkor gäller.
Betway Insättningsbonus

500 kr gratisspel

18+ | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 500 kr) | Inget omsättningskrav på vinster från gratisspel | Min. insättning 100 kr | Endast nya kunder | Stödlinjen.se | Fler villkor gäller Villkor gäller
Interwetten Insättningsbonus

Denna bonus är endast för nyregistrerade kunder. Denna bonus kan endast användas en gång per kund. Denna bonus kommer att delas ut automatiskt efter lyckad registrering. Denna bonus kan användas i casino- och sportsbook-produkterna. Bonusbeloppet måste omsättas en gång innan ett uttag kan göras. Spel som kvalificerar sig för bonusen måste göras på odds på minst 1.7.
Betsson Insättningsbonus

100% bonus upp till 500 kr

18+ år, regler och villkor gäller, Stödlinjen.se | 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Book of Dead | 12x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80 | Giltig i 60 dagar.
Betsafe Insättningsbonus

100 kr gratisspel + 50 freespins

18+ år, regler och villkor gäller, Stödlinjen.seStödlinjen.se – Gäller för alla nya spelare | 35x omsättningskrav på freespins | Ett spel med 100 kr insats på sport, som inkluderar minst ett val med odds 1.80 eller högre, krävs för att motta gratisspelet | Nettovinster från gratisspelet är fria från omsättningskrav | Bonusen är giltig i 60 dagar | Regler & Villkor gäller
Pinnacle Insättningsbonus

Alltid höga odds på betting

18+ År - Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se
Svenska Spel Insättningsbonus

Ingen välkomstbonus

18+ År - Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se
Nordicbet Insättningsbonus

100 kr gratisspel + 50 freespins

18+ år, regler och villkor gäller, Stödlinjen.se – Gäller för alla nya spelare | 35x omsättningskrav på freespins | Ett spel med 100 kr insats på sport, som inkluderar minst ett val med odds 1.80 eller högre, krävs för att motta gratisspelet | Nettovinster från gratisspelet är fria från omsättningskrav | Bonusen är giltig i 60 dagar. Regler & Villkor gäller
Tipwin Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

18+. Erbjudandet gäller för alla kunder. Bonusen är bara giltig för sport och live betting. Maxbonus 1000 kr. Omsättningskrav 7x. Minsta odds 1.80. Måste användas inom 60 dagar | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller