DD Tips - Gratis Travtips på Dagens Dubbel

DD Tips - Gratis Travtips på Dagens Dubbel

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis DD tips på trav varje dag

Trav är en fantastisk sport och spel på hästar tillhör de absolut största och mest populära bettingformerna i Sverige. En fördel med travsporten är att flera banor normal arrangerar tävlingar varje dag i Sverige så det finns alltid något att betta på. Och om det inte är svenskt trav så finns det lopp i utlandet. De största länderna utanför Sverige är USA, Frankrike, Kanada, Tyskland, Australien och våra nordiska grannländer Norge, Danmark och Finland. Dagens Dubbel går att spela på varje dag och du hittar gratis DD tips inför varje omgång på vår sida för travtips och tips på trav.

Sveriges bästa DD tips

Här hos Rekatochklart finns det en fantastisk grupp av medarbetare och experter som älskar trav och betting på hästar. De har stor erfarenhet av speltips och rekar och den här spelmässigt lite komplicerade bettingsporten där det gäller att ha koll på många olika variabler. Hur är hästarnas form? Vilken utrustning använder de normalt och i nästa race? Ska de tävla barfota eller med skor och vilket huvudlag är det som gäller i nästa lopp? Det finns många olika saker att ta hänsyn till och då även inte enbart sett till våra fyrbenta vänner utan även vad gäller vilken kusk som kör hästen och dennes egenskaper och vem som tränar hästen. Våra tipsexperter har koll på allt och du kan vara säker på att de har gått igenom all tillgänglig och relevant information när du läser våra DD tips inför varje omgång av Dagens Dubbel.

Dagens Dubbel tips inför DD

Dagens Dubbel är ett spel som funnits under många år och det är en av de allra mest populära betting-möjligheterna för hästar. Det gäller att tippa två lopp med upp till 15 hästar i varje lopp. Normalt är det 10-15 hästar som är med i ett lopp även om det ibland kan vara färre. Då det här är ett poolspel bettar folket mot varandra och det handlar inte om att betta mot ett bolag eller huset som det ibland kallas. Bettingsidan är bara arrangör. Det går ut på att hitta de vinnande hästarna i båda loppen och du får då ett odds och utdelning för båda racen tillsammans. Ju större outsiders desto högre odds och vice versa. Något som det gäller att ta hänsyn till då man läser och publicerar Dagens Dubbel tips. Det går inte att bara hela tiden tippa favoriter då blir oddset för lågt och för dåligt. De här två loppen är en del av ett större sammanhang och ett meeting eller en tävlingsdag där det också arrangeras andra spel som exempelvis V86 med åtta lopp, populära V75 med sju lopp eller V64 och V65 med sex lopp.

DD tips inom V75 och streckspelen

V75 är det största poolspelet som finns i Sverige alla kategorier och det är därför en självklarhet att vi erbjuder V75 tips, inklusive DD tips, inför varje omgång. Det som det gäller att ha koll på är dock att Dagens Dubbel eller DD som det förkortas alltid arrangeras som de två sista loppen inom de stora streckspelen V75, V86, GS75 och V64. Det finns även något som kallas för LD, Lunch Dubbeln, som oftast arrangeras inom V4 och V65 spelet under lunchtravet. LD fungerar på exakt samma sätt som Dagens Dubbel. Man har bara gett det ett annat namn.

Övriga travtips och poolspel från ATG

Dagens Dubbel och Lunch Dubbeln är två poolspel från ATG som bara innehåller två lopp. De allra största och mest populära spelformerna innehåller dock fler lopp. Vanligtvis fem, sex, sju eller åtta race. V75 som normalt och oftast körs på lördagar är störst och inkluderar sju lopp. V86 är näst störst och där handlar det om åtta olika race. Den bettingform som dock är vanligast och arrangeras oftast är V64. Där handlar det om sex travlopp med utdelning på sex, fem och fyra rätt. Då det här är ett väldigt populärt sätt att betta på hästar och då intresset är stort erbjuder vi V64 tips inför varje omgång. Dessutom helt gratis och utan kostnad för våra läsare.

DD tips på onsdag, lördag och söndag

Onsdag, lördag och söndag är de tre största dagarna för DD tips och betting på Dagens Dubbel. Anledningen till det här är enkel. Det är då de största streckspelen och poolspelen för trav arrangeras. Omsättningen är alltid högre dessa dagar och intresset för rekar och analyser är extra stort. Då det handlar om de två sista loppen inom streckspelen är det också en möjlighet för de som tippar att deltaga i en ny spelform och de redan har missat något race inom dagens stora streckspel. På onsdagar ingår Dagens Dubbel i V86, på lördagar i V75 och på söndagar allt som oftast inom Grand Slam 75. GS75 som det förkortas är väldigt populärt då en ensam vinnare kan vinna hela 15 miljoner kronor. Som läsare hittar du därför utförliga och seriösa GS75 tips inför varje omgång på vår sajt.

Dagens Dubbel tips gratis och helt utan kostnad

Då branschen och mediavärlden mer och mer går åt betallösningar, låsta artiklar och andra funktioner där du som läsare måste betala för att ta del av de senaste analyserna och Dagens Dubbel tipsen är vi stolta över att kunna erbjuda det här utan kostnad. Våra analyser och förslag är gratis och du kan läsa dem när du vill utan att behöva logga in eller registrera dig. Så luta dig tillbaka och ta del av våra rekar och speltips på trav när det bäst passar dig. Det finns inga krav.