V64 Tips - Gratis Travtips, Förslag & Analys

V64 Tips - Gratis Travtips, Förslag & Analys

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Sveriges bästa V64 tips

På vår hemsida hittar du välgrundade och rejält genomjobbade analyser, förslag och V64 tips inför varje omgång. Våra travexperter lämnar inget åt slumpen för att hitta det bästa spelvärdet och de bästa tipsen på trav. Rekatochklart har som enda svenska sajt fem gånger blivit nominerad som en av världens bästa webbsidor för spelinformation på spelbranschens egen Oscarsgala och mest prestigefyllda event EGR Operator Awards i London, Storbritannien. Du kan därför vara helt trygg i att du får de bästa tänkbara travtipsen då du besöker vår hemsida och läser våra rekar.

Gratis V64 tips idag och varje dag

I normala fall avgörs V64 på måndag tisdag, torsdag och fredag. Och det är ett spel som oftast äger rum kvällstid. Det är dock inte hugget i sten utan den här spelformen är även ett alternativ andra dagar. Ett exempel på det är galopp-omgångarna på dagtid på söndagar. Oavsett vilken dag det handlar om kan du vara säker på att vi erbjuder gratis V64 tips för alla lopp och avdelningar så länge det handlar om trav. Vi går nog igenom spelet lopp för lopp och rankar samtliga hästar från topp till botten. De två sista loppen kallas även för Dagens Dubbel vilket är ett separat poolspel på dessa båda race. Självfallet erbjuder vi även DD tips på Dagens Dubbel-loppen under samtliga dagar och omgångar.

Tips inför V64 med system och förslag

Våra travexperter rankar inte bara loppen och bjuder på vassa analyser. De sätter även ihop ett spelförslag i form av ett färdigt system som du kan rygga. Ibland även av olika storlek och av olika kostnad så att alla oavsett plånbok har något att relatera till. Luta dig bara tillbaka så gör våra experter jobbet åt dig och du får ett färdigt system av hög kvalitet som du bara kan rygga rakt av. Enklare än så här blir det inte!

Hur fungerar V64 och trav?

Det här är ett spel på trav och galopp och hästkapplöpning som arrangeras av ATG. ATG är en förkortning för Aktiebolaget Trav och Galopp. Det är ett poolspel vilket innebär att du som spelare inte bettar mot spelbolaget. De är bara arrangör. I stället är det spelarna och folket som bettar mot varandra i en gemensam pott. Det är utdelning på fyra, fem och sex rätt och dessa olika kategorier är indelade i olika potter. Om du är intresserad av att vinna mycket pengar kan du i stället spela på enbart sex rätt. Då får du en högre vinst på 6 rätt men ingen utdelning på 4 och 5 rätt.

Om du är van att spela på det betydligt mer kända V75 så är det bra att veta att V64 är ett väldigt likartat spel. I stort är enda skillnaden att det är ett lopp mindre och du ska tippa sex lopp i stället för sju. Om du i stället föredrar att betta på  och läsa rekar på sju lopp så erbjuder vi självfallet utförliga V75 tips inför varje omgång.

Streckfördelning, streckprocent och odds

Precis som för de andra poolspelen på trav så redovisas hur mycket en häst är spelad i procent. Innan vi fortsätter är det värt att betona att vinnaroddsen helt saknar betydelse vad gäller utdelningen på de övriga poolspelen. De tillhör en helt annan pott. Sedan något år tillbaka gäller nya regler för streckfördelningen och man har nu i stället ändrat det här till att gälla insatsfördelning i stället för antal streck. Uttrycket streckprocent finns dock kvar och gäller fortfarande.

V64 tips med analyser och systemförslag

Det läggs ned väldigt mycket jobb innan våra experter levererar ett V64 tips. Vad gäller hästar och trav finns det mängder av variabler att ta hänsyn till och analysera. Det mest självklara är förstås hästens tidigare resultat och dagsform. Det är dock bara början. De senaste tränarintervjuerna måste läsas och väldigt ofta ringer vi upp tränarna och kuskarna själva. Utrustningsändringar och balans är väldigt viktigt. Ska hästen tävla barfota runt om eller kanske enbart barfota bak. Eller så håller inte hovarna för det och hästen måste tävla med skor. Andra viktiga saker är huvudlag, om hästen är bäst i ryggar och bakifrån eller i spets och självfallet kuskens egenskaper. Det är ekipage vi spelar på inte enbart hästar.

Vad är Harry Boy och travtips?

Harry Boy är ett hjälpmedel för den late spelaren där en dator väljer ut det system du ska spela. Helt eller delvis. Datorn väljer slumpmässigt ut de hästar du får med på ditt system. Även om det delvis baseras på insatsfördelningen. Du kan välja ut de spikar du vill ha själv eller några av dina favorithästar i enskilda lopp. Du väljer sedan insats och lämnar in din kupong. Även om vi förstår varför vissa använder sig av det här hjälpmedlet så är det inget för oss på Rekatochklart. Vi analyserar alla lopp själva och vi hoppas att läsarna ryggar våra tips på V86, V75, V64 med mera i stället för att lämna in en Harry Boy.

V64 tips till Jägersro, Åby och Solvalla 

ATG och Svensk Travsport ändrar tävlingsschemat med jämna mellanrum så det gäller att hänga med och ha koll på den senaste infon och vad som gäller den dag du vill betta. Tidigare var det alltid trav på Jägersro på tisdagar men de senaste åren är det Solvalla som varit arrangör för kvällstravet på tisdagar. Sedan har det här återigen ändrats tillbaka. Åby kör traditionellt på torsdagar. V64 innehåller en blandning av unghästlopp av hög kvalitet, vanliga lopp för äldre hästar och väldigt intressanta omgångar. Vi följer de här tävlingarna med stort intresse och är alltid redo med de senaste förslagen och bästa V64 tipsen helt utan kostnad.

Bästa spiken, enkelstrecket eller skrällen

Något av det viktigaste som finns då man tippar på trav är att hitta rätt spik eller enkelstreck. Spik och enkelstreck är bara olika namn för samma sak och innebär att man bara har en häst i ett enskilt lopp. Det här för att få ner kostnaden på systemet. Av naturliga skäl är det oftast här man är som mest sårbar då det kan vara så att man bara streckat en av tolv eller 15 hästar i ett race. En skräll är ett annat namn för en överraskning eller outsider. Helt enkelt en häst med ett högt odds eller som är lite streckad. Ju mindre streckad desto bättre. Förutsatt att man har med den på systemet.

Jackpot på V64 med Rekatochklarts experter

Jackpot eller Jackpott som man ibland stavar det på svenska innebär att utdelningen är högre än normalt. Det på grund av att en tidigare omgång antingen varit för svår och ingen fått sex rätt eller varit för lätt och att utdelningen på fyra eller fem rätt varit för låg och frusit inne och flyttats till en senare omgång. Varje gång det är jackpot har vi extra stort fokus på tipsen. Det ligger i sakens natur. Ju mer pengar det går att vinna. Desto mer intressant är det. Det går aldrig att långsiktigt planera när det blir jackpot utan det beror på vad som händer i tidigare omgångar.

Övriga poolspel på trav från ATG

V64 är ett av flera populära och intressanta poolspel från ATG. En bettingform som i stor utsträckning liknar populära V65. Det största och i särklass mest populära poolspelet är V75. Här går det att vinna enorma pengar och den största V75-vinsten genom tiderna är på drygt 67 miljoner kronor. Näst störst är V86 där det gäller att tippa åtta lopp med utdelning på sex, sju och åtta rätt. Grand Slam är en annan populär spelform och vi erbjuder tips inför varje GS75-omgång. Andra populära spelformer är V65 som inkluderar sex lopp med utdelning på sex och fem rätt, V5, V4, V3, Tvilling Trio, vinnare, plats och Dagens Dubbel.

V64 tips måndag, tisdag, torsdag eller fredag

Normalt körs dessa lopp på vardagar och kvällstid. Oftast på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar. Det är en trygghet för bettingkollektivet att veta när det körs och förändringar brukar inte vara populära. Den ordinarie starttiden och spelstopp på vardagar är klockan 19.30. Kolla dock upp det här nog då det ibland ändras. Det finns undantag till vardagarna vilket ibland innebär galopp-omgångar på söndagar.  Vi erbjuder gratis V64 tips för alla omgångar inom disciplinen trav.

Fasta vinnarodds på V64-loppen

Om du tycker om att spela på vinnare och plats i de olika V64-loppen har du två alternativ. Antingen bettar du i ATGs pott där alla spelar mot varandra och där du inte vet vilket odds du får förrän spelet stängts. Eller så bettar du hos det flertal spelbolag som erbjuder fasta odds på svenskt trav varje dag. Det här innebär att du får exakt det odds som gäller när du lämnar in ditt bet. Hos dessa bolag kan du dessutom välja andra spelformer som H2H (head to head) där det gäller att lista ut vilken av två hästar som är först i mål och Trippel H3H med tre hästar. Vi erbjuder dagligen rekar och speltips på trav med fasta odds.