Travtips - Gratis trav tips idag

Travtips - Gratis trav tips idag

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Travtips, rekar och tips på trav

Här på Rekatochklart hittar du rekar och travtips varje dag. Initierade analyser och experttips för spelmarknaderna Vinnare, Plats, V/P, H2H och Trippel H2H. Våra tipsexperter lämnar inget åt slumpen och följer med dagligen för att kunna erbjuda de bästa tipsen. Vi täcker lunchloppen, V75, GS75, V86, V65, V64, V5, V4, V3, LD, Trio, Tvilling, Dagens Dubbel och vanliga lopp där det enbart erbjuds vinnare och plats.

Vi har fem gånger nominerats som en av världens bästa sajter för speltips och spelinformation på bettingbranschens egen Oscarsgala EGR Awards i London så du kan vara säker på att du kan lita på den information du får och att den håller högsta kvalitet.

Vill du själv utmana våra experter eller bara dela med dig av dina tankar och idéer i form av spelförslag så kan du göra det under Läsarnas speltips där du kan publicera dina egna tips eller exempelvis V75-förslag. Alla är välkomna!

Gratis travtips idag och alla dagar

Älskar du hästar och kapplöpning har du hamnat på rätt ställe. Här hittar du gratis travtips inför alla stora poolspel och dessutom speltips på trav med fasta odds varje dag. Allt ifrån spel på Solvalla, Åby, Jägersro och Bergsåker till mindre banor som Vaggeryd och Solänget. Vi lämnar inget åt slumpen och våra travexperter jobbar varje dag. Dessutom med utländska lopp från Norge, Danmark, Frankrike, Tyskland, USA och Kanada. Allt för att göra våra läsare och inbitna nördar nöjda.

Sveriges bästa V75 tips

Vår experter erbjuder gratis V75 tips inför varje omgång. Välgrundade analyser lopp för lopp med en ranking av alla hästar och systemförslag på V75 på en nivå som de flesta spelare har råd med och kan rygga. Du hittar dessa trav tips under bloggar och speltips och systemförslagen inför V75 på lördagar publiceras vanligtvis dagen innan. DrTrav har levererat flera storvinster och hans V75 tips är mycket uppskattade av våra läsare.

Travtips inför V86

V86 är det näst största spelet på hästar efter V75. V86 körs på banorna Solvalla, Jägersro, Åby och Bergsåker och det gäller att tippa åtta lopp med utdelning på åtta, sju och sex rätt. Då det är stora jackpots och potter kan en ensam vinnare vinna över 20 miljoner kr på V86. Här på Rekatochklart hittar du systemförslag och travtips inför V86 varje onsdag.

V64 tips på trav och spel på hästar

V64 är ett av de mest populära poolspelen och körs flera gånger per vecka på en rad olika banor. Här gäller det att tippa vinnaren i sex stycken lopp med utdelning på sex, fem och fyra rätt. Det går även att betta på enbart sex rätt och då får man 2,5 gånger pengarna. Gillar du den här spelformen kan du läsa våra initierade V64-travtips inför varje omgång där vi går igenom samtliga lopp, tar ut spikar och de bästa skrällarna i våra travtips.

Gratis analyser på GS75 & Grand Slam

GS75 körs på söndagar och är väldigt likt V75 med den stora skillnaden att radpriset är 1 krona i stället för 50 öre. GS75 är ett intressant spel och en förkortning för Grand Slam 75. Här kan en ensam vinnare lägga vantarna på en garanterad jättesumma vilket är anledningen till att många storspelare tycker Grand Slam är intressant. En annan anledning är att dessa lopp inte är lika genom-analyserade som exempelvis loppen på lördagar.

Fasta odds på svenskt trav

Då ATG tidigare enbart erbjöd poolspel på svenskt trav så började en rad konkurrenter erbjuda fasta odds för att hitta en konkurrensfördel. Det innebär att du får det odds som gäller när du lägger ditt spel, även om det ändras senare. Fördelen med det här är att du som spelare då vet exakt vilket odds du spelar till vilket inte är fallet inom poolspel där oddsen kan ändras ända fram till att starten går. Sedan regleringen av bettingmarknaden 2019 erbjuder även ATG fasta odds på utvalda storlopp.

De bästa spelbolagen för fasta odds på trav är bet365, Unibet, Nordicbet, 888sport och LeoVegas. Dessa bolag erbjuder fasta odds på svenska lopp varje dag.

Spela på hästar med vinnare, plats och H2H

De mest populära spelen på enskilda lopp är vinnare, plats och H2H. I en head to head möts två hästar och man bettar på vilken häst som är först i mål av dessa två. Vinnare är lika enkelt som det låter och man bettar helt enkelt på den häst som är först i mål av alla deltagare och som vinner racet. Plats innebär normalt att du lägger ett spel på vilken häst som slutar topp 3. Även om antalet platser kan variera beroende på antalet deltagare och eventuella strykningar.

Bästa bonusarna för trav

Flera bolag som erbjuder fasta odds på vinnare och platsspel erbjuder olika typer av öppningserbjudanden och travbonusar för nya kunder som du kan ta del av efter att du läst våra travtips. Dessa kallas även för odds-, betting-, start- och insättningsbonusar. Det innebär att du får extra pengar att spela för då du väljer att öppna ett spelkonto för att spela på olika sporter eller trav. Det finns olika typer av erbjudanden. Ibland dubblas din första insättning, ibland får du ett gratisspel eller andra typer av erbjudanden.

Speltips och travtips på Elitloppet

Elitloppet är det största loppet som körs i Sverige. Det är inte det största loppet sett till prispengar men det är det lopp som attraherar flest åskådare. Elitloppet körs alltid sista söndagen i maj på Solvalla och är ett sprinterlopp över distansen 1609 meter autostart med deltagare från hela världen.

Vill du spela vinnare på Elitloppet finns det flera alternativ och många spelbolag erbjuder odds och betting på detta populära race. Dessa bolag erbjuder fasta odds och långtidsspel på Elitloppet. Du kan spela på vinnare och plats långt i förväg och ändra fram till att bilen släpper fältet i det första Elitloppsförsöket. Ta del av ett av våra speltips på trav och Elitloppet för att hitta rätt vinnare.

Travtips på vem som vinner Prix d Amerique?

Grand Prix d'Amerique körs på anrika Vincennes utanför Paris i Frankrike. Det här är enligt många bedömare världens största och mest prestigefyllda travlopp för äldre hästar över lång distans. Loppet avgörs alltid sista söndagen i januari och distansen är 2700 meter. De som kvalar in via de fyra B-loppen samt de som har tjänat mest pengar totalt har rätt att starta i loppet. Valacker är portade och normalt möts hästar från Frankrike, Sverige, Italien, Tyskland, Holland, Belgien, USA och Norge i denna prestigefyllda drabbning. Våra experter jobbar hårt för att ta fram de bästa travtipsen inför det franska vintermeetinget så att även svenska travfantaster kan njuta av dessa fantastiska race.

Vilka är de bästa spelbolagen för trav?

På Rekatochklart samarbetar vi enbart med spelbolag med svensk licens som erbjuder spel på trav. ATG erbjuder i huvudsak poolspel och är den överlägset bästa bettingsidan för betting på de stora poolspelen. I alla fall för dig som vill vinna stora pengar på spelformer som V75, V86 och V64. V75 omsätter ca 100 miljoner kr per omgång och det är där du kan vinna de riktigt stora pengarna. Den största V75 vinsten genom tiderna är på hela 67 miljoner kronor och man erbjuder regelbundet olika jackpots och andra kampanjer med riktigt hög utdelning. Jagar du storvinster ska du spela hos Aktiebolaget Trav och Galopp.

Tycker du om att spela på vinnare och plats och gillar fasta odds så har du flera alternativ bland de stora spelbolagen med fokus på sportspel. De flesta spelbolag erbjuder fasta odds på trav. Oftast med högre återbetalning och odds än poolspelen. Dessa bolag erbjuder även H2H (Head to Head), Trippel H2H och långtidsspel och vinnare och plats på stora lopp som Elitloppet, Derbyt, Kriteriet, Breeders Crown och Prix d’ Amerique.

Dagens Dubbel och travtips på DD varje dag

Dagens dubbel eller helt enkelt bara DD som det ofta kallas är ett eget poolspel med egen pott. Här gäller det att kombinera vinnarna i två olika lopp som körs på rad. Så gott som alltid de två sista racen i de olika stora streckspelen som körs varje dag. Under lunchtravet körs ett liknande spel men då kallas det för Lunchdubbeln eller LD. I praktiken fungerar det dock på samma sätt. Här hos Rekatochklart hittar du DD tips inför Dagens Dubbel och andra travtips varje dag. Oftast är dessa tips inkluderade i analyserna för de stora streckspelen som V75, V86, V64 med mera.

V65 tips på fredag och lördag

V65 äger oftast rum på fredagar vid lunchtid och eftermiddagen och på lördag kväll. Här gäller det att tippa vinnarna i sex lopp med utdelning på sex och fem rätt. Här har man valt att höja svårighetsgraden lite och exkludera utdelningen för fyra rätt. Många tycker om att se sändningen på fredagar där det även presenteras mycket matnyttig info inför lördagens V75. Och då passar det ju även bra att lämna in en rad och kupong samtidigt som du ryggar våra V65 tips helt utan kostnad.

Se Björnkollen och Vass eller Kass

Några av de mest populära travtipsen som finns är Björn Goops V75-tips i Björnkollen och Vass eller Kass där tre experter i en panel bedömer favoriterna inför varje omgång av V75. Hos Rekatochklart kan du både titta på dessa populära program men även läsa en sammanfattning av dem i textform. Vilket är ett bra komplement för de som inte kan ha ljudet på när de jobbar eller är upptagna på annat sätt. Både Björnkollen och Vass eller Kass publiceras normalt på fredagar även om det inte finns några exakta tider för när klippen blir tillgängliga.