Travtips - Gratis trav tips idag

Gratis travtips, analyser och ranking av alla lopp och avdelningar inför varje omgång av V75, V86, V64, GS75 och Dagens Dubbel. Rygga Rekatochklarts tipsexperter och deras travtips i jakten på de stora pengarna och vinsterna. Vi älskar trav tips och spel på hästar!

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 500 kr - 6x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

Travtips, rekar och tips på trav

Här på Rekatochklart hittar du rekar och travtips varje dag. Initierade analyser och experttips för spelmarknaderna Vinnare, Plats, V/P, H2H och Trippel H2H. Våra tipsexperter lämnar inget åt slumpen och följer med dagligen för att kunna erbjuda de bästa tipsen. Vi täcker lunchloppen, V75, GS75, V86, V65, V64, V5, V4, V3, LD, Trio, Tvilling, Dagens Dubbel och vanliga lopp där det enbart erbjuds vinnare och plats.

Vi har fem gånger nominerats som en av världens bästa sajter för speltips och spelinformation på bettingbranschens egen Oscarsgala EGR Awards i London så du kan vara säker på att du kan lita på den information du får och att den håller högsta kvalitet.

Vill du själv utmana våra experter eller bara dela med dig av dina tankar och idéer i form av spelförslag så kan du göra det under Läsarnas speltips där du kan publicera dina egna tips eller exempelvis V75-förslag. Alla är välkomna!

Gratis travtips idag och alla dagar

Älskar du hästar och kapplöpning har du hamnat på rätt ställe. Här hittar du gratis travtips inför alla stora poolspel och dessutom speltips på trav med fasta odds varje dag. Allt ifrån spel på Solvalla, Åby, Jägersro och Bergsåker till mindre banor som Vaggeryd och Solänget. Vi lämnar inget åt slumpen och våra travexperter jobbar varje dag. Dessutom med utländska lopp från Norge, Danmark, Frankrike, Tyskland, USA och Kanada. Allt för att göra våra läsare och inbitna nördar nöjda.

Sveriges bästa V75 tips

Vår experter erbjuder gratis V75 tips inför varje omgång. Välgrundade analyser lopp för lopp med en ranking av alla hästar och systemförslag på V75 på en nivå som de flesta spelare har råd med och kan rygga. Du hittar dessa trav tips under bloggar och speltips och systemförslagen inför V75 på lördagar publiceras vanligtvis dagen innan. DrTrav har levererat flera storvinster och hans V75 tips är mycket uppskattade av våra läsare.

Travtips inför V86

V86 är det näst största spelet på hästar efter V75. V86 körs på banorna Solvalla, Jägersro, Åby och Bergsåker och det gäller att tippa åtta lopp med utdelning på åtta, sju och sex rätt. Då det är stora jackpots och potter kan en ensam vinnare vinna över 20 miljoner kr på V86. Här på Rekatochklart hittar du systemförslag och travtips inför V86 varje onsdag.

V64 tips på trav och spel på hästar

V64 är ett av de mest populära poolspelen och körs flera gånger per vecka på en rad olika banor. Här gäller det att tippa vinnaren i sex stycken lopp med utdelning på sex, fem och fyra rätt. Det går även att betta på enbart sex rätt och då får man 2,5 gånger pengarna. Gillar du den här spelformen kan du läsa våra initierade V64-travtips inför varje omgång där vi går igenom samtliga lopp, tar ut spikar och de bästa skrällarna i våra travtips.

Gratis analyser på GS75 & Grand Slam

GS75 körs på söndagar och är väldigt likt V75 med den stora skillnaden att radpriset är 1 krona i stället för 50 öre. GS75 är ett intressant spel och en förkortning för Grand Slam 75. Här kan en ensam vinnare lägga vantarna på en garanterad jättesumma vilket är anledningen till att många storspelare tycker Grand Slam är intressant. En annan anledning är att dessa lopp inte är lika genom-analyserade som exempelvis loppen på lördagar.

Fasta odds på svenskt trav

Då ATG tidigare enbart erbjöd poolspel på svenskt trav så började en rad konkurrenter erbjuda fasta odds för att hitta en konkurrensfördel. Det innebär att du får det odds som gäller när du lägger ditt spel, även om det ändras senare. Fördelen med det här är att du som spelare då vet exakt vilket odds du spelar till vilket inte är fallet inom poolspel där oddsen kan ändras ända fram till att starten går. Sedan regleringen av bettingmarknaden 2019 erbjuder även ATG fasta odds på utvalda storlopp.

De bästa spelbolagen för fasta odds på trav är bet365 , Unibet , Nordicbet , 888sport och LeoVegas . Dessa bolag erbjuder fasta odds på svenska lopp varje dag.

Spela på hästar med vinnare, plats och H2H

De mest populära spelen på enskilda lopp är vinnare, plats och H2H. I en head to head möts två hästar och man bettar på vilken häst som är först i mål av dessa två. Vinnare är lika enkelt som det låter och man bettar helt enkelt på den häst som är först i mål av alla deltagare och som vinner racet. Plats innebär normalt att du lägger ett spel på vilken häst som slutar topp 3. Även om antalet platser kan variera beroende på antalet deltagare och eventuella strykningar.

Bästa bonusarna för trav

Flera bolag som erbjuder fasta odds på vinnare och platsspel erbjuder olika typer av öppningserbjudanden och travbonusar för nya kunder som du kan ta del av efter att du läst våra travtips. Dessa kallas även för odds-, betting-, start- och insättningsbonusar. Det innebär att du får extra pengar att spela för då du väljer att öppna ett spelkonto för att spela på olika sporter eller trav. Det finns olika typer av erbjudanden. Ibland dubblas din första insättning, ibland får du ett gratisspel eller andra typer av erbjudanden.

Speltips och travtips på Elitloppet

Elitloppet är det största loppet som körs i Sverige. Det är inte det största loppet sett till prispengar men det är det lopp som attraherar flest åskådare. Elitloppet körs alltid sista söndagen i maj på Solvalla och är ett sprinterlopp över distansen 1609 meter autostart med deltagare från hela världen.

Vill du spela vinnare på Elitloppet finns det flera alternativ och många spelbolag erbjuder odds och betting på detta populära race. Dessa bolag erbjuder fasta odds och långtidsspel på Elitloppet. Du kan spela på vinnare och plats långt i förväg och ändra fram till att bilen släpper fältet i det första Elitloppsförsöket. Ta del av ett av våra speltips på trav och Elitloppet för att hitta rätt vinnare.

Travtips på vem som vinner Prix d Amerique?

Grand Prix d'Amerique körs på anrika Vincennes utanför Paris i Frankrike. Det här är enligt många bedömare världens största och mest prestigefyllda travlopp för äldre hästar över lång distans. Loppet avgörs alltid sista söndagen i januari och distansen är 2700 meter. De som kvalar in via de fyra B-loppen samt de som har tjänat mest pengar totalt har rätt att starta i loppet. Valacker är portade och normalt möts hästar från Frankrike, Sverige, Italien, Tyskland, Holland, Belgien, USA och Norge i denna prestigefyllda drabbning. Våra experter jobbar hårt för att ta fram de bästa travtipsen inför det franska vintermeetinget så att även svenska travfantaster kan njuta av dessa fantastiska race.

Vilka är de bästa spelbolagen för trav?

På Rekatochklart samarbetar vi enbart med spelbolag med svensk licens som erbjuder spel på trav. ATG erbjuder i huvudsak poolspel och är den överlägset bästa bettingsidan för betting på de stora poolspelen. I alla fall för dig som vill vinna stora pengar på spelformer som V75, V86 och V64. V75 omsätter ca 100 miljoner kr per omgång och det är där du kan vinna de riktigt stora pengarna. Den största V75 vinsten genom tiderna är på hela 67 miljoner kronor och man erbjuder regelbundet olika jackpots och andra kampanjer med riktigt hög utdelning. Jagar du storvinster ska du spela hos Aktiebolaget Trav och Galopp.

Tycker du om att spela på vinnare och plats och gillar fasta odds så har du flera alternativ bland de stora spelbolagen med fokus på sportspel. De flesta spelbolag erbjuder fasta odds på trav. Oftast med högre återbetalning och odds än poolspelen. Dessa bolag erbjuder även H2H (Head to Head), Trippel H2H och långtidsspel och vinnare och plats på stora lopp som Elitloppet, Derbyt, Kriteriet, Breeders Crown och Prix d’ Amerique.

Dagens Dubbel och travtips på DD varje dag

Dagens dubbel eller helt enkelt bara DD som det ofta kallas är ett eget poolspel med egen pott. Här gäller det att kombinera vinnarna i två olika lopp som körs på rad. Så gott som alltid de två sista racen i de olika stora streckspelen som körs varje dag. Under lunchtravet körs ett liknande spel men då kallas det för Lunchdubbeln eller LD. I praktiken fungerar det dock på samma sätt. Här hos Rekatochklart hittar du DD tips inför Dagens Dubbel och andra travtips varje dag. Oftast är dessa tips inkluderade i analyserna för de stora streckspelen som V75, V86, V64 med mera.

V65 tips på fredag och lördag

V65 äger oftast rum på fredagar vid lunchtid och eftermiddagen och på lördag kväll. Här gäller det att tippa vinnarna i sex lopp med utdelning på sex och fem rätt. Här har man valt att höja svårighetsgraden lite och exkludera utdelningen för fyra rätt. Många tycker om att se sändningen på fredagar där det även presenteras mycket matnyttig info inför lördagens V75. Och då passar det ju även bra att lämna in en rad och kupong samtidigt som du ryggar våra V65 tips helt utan kostnad.

Se Björnkollen och Vass eller Kass

Några av de mest populära travtipsen som finns är Björn Goops V75-tips i Björnkollen och Vass eller Kass där tre experter i en panel bedömer favoriterna inför varje omgång av V75. Hos Rekatochklart kan du både titta på dessa populära program men även läsa en sammanfattning av dem i textform. Vilket är ett bra komplement för de som inte kan ha ljudet på när de jobbar eller är upptagna på annat sätt. Både Björnkollen och Vass eller Kass publiceras normalt på fredagar även om det inte finns några exakta tider för när klippen blir tillgängliga.

Bonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Bethard Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
ComeOn Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 500 kr - 6x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
X3000 Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
Betinia Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Expekt Insättningsbonus

1500 kr gratisspel

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här
Quick Betting Casino Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
Lucky Sports Insättningsbonus

100 kr tillbaka vid förlust

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se.Regler & Villkor gäller
SpeedyBet Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

Endast för nya kunder. Upp till 100 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 10x bonussumman. Ytterligare villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se. Regler & Villkor gäller 18+
No Account Bet Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. De matchar din första insättning till 100% upp till 500 kr med bonuspengar . Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se.
bet365 Insättningsbonus

Grym bonus & cash-out funktion

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
FastBet Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1,90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se Regler och villkor gäller.
Unibet Insättningsbonus

1000 kr gratisspel

Erbjudandet gäller nya kunder | 18+ | Minsta insättning 200 kr och minimum odds 1.80 | Regler och villkor gäller | Stödlinjen för spelare och anhöriga | Välkommen till Spelpaus.se | Spela ansvarsfullt
CampoBet Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se. Fullständiga villkor gäller.
Snabbare Insättningsbonus

100% upp till 2000 kr

Minsta insättning 100 kr. Maxbonus är 2000 kr. Insättning + bonus måste omsättas minst 20 gånger på Casino / Live-Casino och/eller 8x på Sport till min. odds 1,80. Omsättningskrav måste uppfyllas inom 90 dagar efter att bonusen aktiveras. Eventuella bonuspengar som inte har omsatts under perioden förverkas.. Spela ansvarsfullt | Stödlinjen för spelare och anhöriga | Välkommen till Spelpaus.se | Regler och Villkor för bonus. Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
Hajper Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
LeoVegas Insättningsbonus

500 kr gratisspel

Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här
Smarkets Insättningsbonus

0% kommision i 60 dagar

18+ Använd koden COMMFREE for att spela med 0% provision i 60 dagar. Du måste gora en forsta insats pa minst 100 kr for att utnyttja valkomst erbjudandet. Du maste skriva koden COMMFREE i promo fältet under registration av konto. Kvalificerade kunder kommer att kunna placera en satsning med en provisionssats på 0 % på a spel som avgörs inom 60 dagar från den första insättningen. Efter 60 dagars perioden for erbjudandet kommer kontot ställas in på standard provisionsinsatser. Smarkets standardvillkor för kampanjer tillämpas.
MrGreen Insättningsbonus

100 kr - utan insättning

+18 | Endast giltigt för nya spelare hos Mr Green | Erhåll 100 kr i kontanter direkt efter registrering | Ingen insättning krävs för att aktivera erbjudandet | 100 kr extra i kontanter har inga omsättningskrav | Regler och Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt
10bet Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

Nya spelare: Minsta insättning 300 kr. Kod SPORT. Insättning och bonus 8x. Högsta kvalificerande insats = initial bonus. Giltig i 60 dagar. Undantag för minsta odds, spel och betalningsmetod gäller. Regler & Villkor gäller. 18+ Stödlinjen.se , Spelpaus.se , Undantag för minsta odds, spel och betalningsmetod gäller. Regler och villkor gäller.
Betway Insättningsbonus

500 kr gratisspel

18+ | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 500 kr) | Inget omsättningskrav på vinster från gratisspel | Min. insättning 100 kr | Endast nya kunder | Stödlinjen.se | Fler villkor gäller Villkor gäller
Interwetten Insättningsbonus

Denna bonus är endast för nyregistrerade kunder. Denna bonus kan endast användas en gång per kund. Denna bonus kommer att delas ut automatiskt efter lyckad registrering. Denna bonus kan användas i casino- och sportsbook-produkterna. Bonusbeloppet måste omsättas en gång innan ett uttag kan göras. Spel som kvalificerar sig för bonusen måste göras på odds på minst 1.7.
Betsson Insättningsbonus

100% bonus upp till 500 kr

18+ år, regler och villkor gäller, Stödlinjen.se | 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Book of Dead | 12x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80 | Giltig i 60 dagar.
Betsafe Insättningsbonus

100 kr gratisspel + 50 freespins

18+ år, regler och villkor gäller, Stödlinjen.seStödlinjen.se – Gäller för alla nya spelare | 35x omsättningskrav på freespins | Ett spel med 100 kr insats på sport, som inkluderar minst ett val med odds 1.80 eller högre, krävs för att motta gratisspelet | Nettovinster från gratisspelet är fria från omsättningskrav | Bonusen är giltig i 60 dagar | Regler & Villkor gäller
Pinnacle Insättningsbonus

Alltid höga odds på betting

18+ År - Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se
Svenska Spel Insättningsbonus

Ingen välkomstbonus

18+ År - Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se
Nordicbet Insättningsbonus

100 kr gratisspel + 50 freespins

18+ år, regler och villkor gäller, Stödlinjen.se – Gäller för alla nya spelare | 35x omsättningskrav på freespins | Ett spel med 100 kr insats på sport, som inkluderar minst ett val med odds 1.80 eller högre, krävs för att motta gratisspelet | Nettovinster från gratisspelet är fria från omsättningskrav | Bonusen är giltig i 60 dagar. Regler & Villkor gäller
Tipwin Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

18+. Erbjudandet gäller för alla kunder. Bonusen är bara giltig för sport och live betting. Maxbonus 1000 kr. Omsättningskrav 7x. Minsta odds 1.80. Måste användas inom 60 dagar | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller