Redaktionen

Här hittar du information om redaktionen på Rekatocklart.com. Om du vill kontakta oss klicka här. Rekatochklart är Sveriges ledande bettingcommunity med gratis speltips, rekar, bloggar, insättningsbonusar, unika oddsbonusar, spelskola, spelbok, tävlingar och skadeinfo.

Registrera dig gratis!

En viktig del som utgör grunden av Rekatochklart.com är vår redaktion som består av spel och nyhetsskribenter. Vi har flera olika skribenter som jobbar inom olika områden som bland annat speltips, recensioner, nyheter och spelguider. I den här artikeln kan du läsa mer om vilka skribenterna är och vad dessa har för ansvarsområden.

Polsater

Christian Polsäter är en sportnörd som kommer från Stockholm. Började intressera sig för betting tidigt genom farsan, som vänligt nog slängde in "säkra" tripplar som han kryssat för i någon av spelbilagorna. Christian har en bakgrund som sportjournalist, men jobbar nu med sport och spel på heltid. Kollar på ohälsosamt mycket fotboll, där Allsvenskan är favoritligan. Men följer även de internationella ligorna. Bryr sig inte så mycket om andra sporter bortsett från SHL, där Leksand är favoritlaget.

RoloMartins

RoloMartins eller Andreas Slätt är 49 år gammal. Han bor och verkar på en hästgård i Arvika, där mini-uppfödning av travhästar bedrivs. Deläger totalt 6 hästar varav två V75-vinnare som sticker ut. Har hållit på med betting sedan 1990. Bott och gått på college (business management) i Los Angeles, USA under 90-talet, där NFL och NBA fick allt fokus. Magisterexamen i svenska och engelska. Har gett ut nio böcker som författare/producent, däribland bestseller "Berättelsen om Kevinfallet" som även sålts utomlands. Sköter NFL-analyserna på Rekatochklart sedan många år tillbaka och kör även NBA-analyserna sedan 2021.

LelleSandahl

Lennart "Lelle" Sandahl, 33 år, uppväxt i Sundsvall men bott i Stockholm sedan 2010. Hållit på med sportbetting i olika former sedan 2012 och på Rekatochklart sedan 2014. Utbildad journalist som bland annat jobbat på Eurosport, Expressen och på FotbollDirekt. Lirat fotboll på division 1-nivå med Östersunds FK och är i dag sportchef i division 2-klubben Karlbergs BK. Vurmar lite extra för svensk och italiensk fotboll.

TobbesTips

Tobias Romander, spelar en hel del golf på somrarna och har även ett intresse för trav. I övrigt så blir det en hel del sport framför TV. Har länge haft ett stort intresse för betting där fokus helt ligger på ishockey. Hockeyrekare här hos Rekatochklart.com sedan år 2017.

USandeback

Ulrik Sandebäck, 47 år, kommer från och bor i Kalmar. Har hållit på med betting sedan 1994, först inom trav och sedan 2002 inom sportsbetting. Jobbat för GP, GT, Expressen och sedan år 2007 för Aftonbladet/Sportbladet. Även en inventarie hos Rekatochklart. Deläger travhästarna Betting Pacer och Betting Gangster.

alexsnacke

Alexander Snäcke, jag är tjugotre år gammal med bakgrund som professionell fotbollsspelare. Jag är en fotbollsnörd utan dess like och konsumerar så mycket fotboll det bara går. Utöver fotbollen har jag ett stort intresse av basket i allmänhet och NBA i synnerhet.

Gio-R

Giovanni är och har alltid varit en nattuggla. Med ett stort fotbollsintresse, och nästintill obefintligt intresse för amerikanska sporter, blev den Sydamerikanska fotbollen ett självklart tidsfördriv om nätterna. Efter några års hobbybettande valde Gio att läsa på kring spelteori, BRM och det mesta däromkring för att ge sig själv så bra förutsättningar som möjligt. Idag har han över 10 år i ryggen som spelexpert på diverse stora spelsidor och får anses vara gammal i gamet. Gio konsumerar en del sport men brinner inte riktigt för något annat än Djurgårdens IF och det chilenska fotbollslandslaget.

rad

"Rad", bettingresan började i sena tonåren med ”Uno, kryss, due”, med Serie A i fokus. Därefter har världens bästa La Liga vunnit mitt hjärta, då varje tillställning är unik. Jag är på en ständig jakt efter spelbolag, som är ute och cyklar med sina odds, inom fotbollen. Allt för att hitta ett stort värde för oss spelare.

Vi som skriver på Rekatochklart.com

Skribenterna som skriver på sajten har antingen blivit handplockade eller själva sökt sig till oss. Vi jobbar endast med spelskribenter som har flera års erfarenhet av betting och ett stort intresse för sport i allmänhet.

På sajten finns skribenter inom olika områden där vissa jobbar med rapportering av nyheter, recenserar spelbolag, skriver guider inom betting och givetvis personerna som skriver speltips. Därtill har vi också en uppsättning av moderatorer som håller koll i vårt forum Klotterplanket och ser till att diskussionen där håller en bra nivå.

Spelskribenter

Våra spelskribenter är personerna som skriver våra speltips som syns på startsidan av sajten. Varje skribent har ett område som denne är extra insatt i, vilket kan vara såväl en specifik liga som en sport eller ett lag. Skribenterna lägger mycket tid på att läsa på kring matcherna och följer också många matcher under veckan då det allmänna sportintresset är stort.

Ingen jobbar gratis och så heller inte våra skribenter. Vi betalar ut en marknadsmässig ersättning för speltipsen som tjejerna och killarna skriver för Rekatochklart.com.

Är du intresserad av att skriva speltips på Rekatochklart? Kontakta oss: [email protected]

Nyhetsskribenter

Rekatochklarts nyhetsskribenter har en gedigen kunskap av att göra journalistik från tidigare roller på stora svenska medier. Här ser de till att dela med sig av sitt kunnande både i text, ljud och rörligt material. Vi ger våra läsare, tittare och lyssnare det senaste inom såväl större och mindre sporter. Vi bevakar, analyserar och tycker till om alltifrån världens största fotbollsligor, som Premier League och La Liga, till svensk breddidrott. Målsättningen är att skapa ett rikt innehåll som håller hög kvalitet för våra läsare och sajtens besökare som tidigare bara kunde läsa våra spelanalyser.

Vill du skriva nyheter på Rekatochklart eller har du feedback på vårt innehåll? Kontakta oss: [email protected]

Recensioner och spelguider

Förutom det renodlade redaktionella innehållet så recenserar vi också spelbolag genom att berätta om dess för och nackdelar. Skribenterna som recenserar spelbolagen har en lång bakgrund och erfarenhet inom industrin, antingen har de varit aktiva spelare själva under en längre tid eller så kan skribenten också ha erfarenhet inom en professionell roll på ett spelbolag.

Recensionerna skrivs helt objektivt och spelbolagen granskas kritiskt med dess fördelar som nackdelar. Vi jämför spelbolagen mot varandra och lyfter fram det som sticker ut, såväl positivt som negativt.