Redaktionen

Här hittar du information om redaktionen på Rekatocklart.com. Om du vill kontakta oss klicka här. Rekatochklart är Sveriges ledande bettingcommunity med gratis speltips, rekar, bloggar, insättningsbonusar, unika oddsbonusar, spelskola, spelbok, tävlingar och skadeinfo.

En viktig del som utgör grunden av Rekatochklart.com är vår redaktion som består av spel och nyhetsskribenter. Vi har flera olika skribenter som jobbar inom olika områden som bland annat speltips, recensioner, nyheter och spelguider. I den här artikeln kan du läsa mer om vilka skribenterna är och vad dessa har för ansvarsområden.

"Aston" är en riktig veteran på rekatochklart.com och har skriv för sajten sedan 2010. Började spela på stryktipset vid 12 års ålder och har sedan dess följt bra med i fotbollsvärlden. Förutom fotboll så följer jag även cykel och när klassikerna i Nederländerna / Belgien drar igång så känns det som att våren på allvar är kommen.

Philip O'Connor är en journalist som har bott i Sverige sedan 1999 och som har täckt allt som går att täcka i sportvärlden. Med en förkärlek till kampsport, boxning och fotboll (han är också lite svag för basket och Boston Celtics) men han vet ingenting bättre än att vara ringside i Madison Square Garden eller T-Mobile Arena när en stor fajt vankas!

Christoffer Svensson är 31 år från Kungälv med stor passion för travsporten som han följt i mer än halva sitt liv. Förutom spelet är just sporten Trav ett stort intresse då han både har kört lopp och för dagen deläger ett par travhästar. I civila yrket är han Sportkommentator med Bandy och Handboll som primära sporter. Christoffer kommer dagligen att ge ut travtips här på rekat. 


Hedeen är en hockeynörd utan dess like med bas ifrån Värmland och Karlstad. Har själv utövat sporten på en seriös nivå ända fram till 2022 och dessutom jobbat hos flera stora bettingforum under många år. Hans stora styrka inom området är Hockeyettan, men även ett stort intresse för SHL. Försöker på somrarna få in så många golfrundor som möjligt och hade under år 2020 flest antal spelade rundor i Sverige.  

Björn har ett gediget spelintresse sedan många år tillbaka och har jobbat heltid med spel de senaste sex åren. Fotboll och hockey står högt i kurs men även mindre sporter som innebandy, handboll, baseball och basket är på senare tid varit profitabla områden. Även om utstick och andra typer av enskilda spel fortsatt finns kvar som intresse har det varit stort fokus på poolspel som Stryk-, Topp- och Europatips men även Powerplay de senaste säsongerna. Underliggande siffror och värdetänk är grundpelare att nypa tag i. 

"CasperJ" en tennisfåne ut i fingerspetsarna. Ända sedan barnsben har jag själv spelat tennis och följt sporten på nära håll. Nuförtiden jobbar jag deltid som tennistränare. Det stora intresset är att åka runt i Europa och se de mindre ATP turneringar på plats. Kombinerat med semester. Jag gör min debut som tennisrekare på sidan i juni månad 2023, i samband med grässäsongen. I tillägg är jag aktiv på Planket, där jag delar med mig av mina åsikter kring andras spel. Vi hörs!

Christian Polsäter är en sportnörd som kommer från Stockholm. Började intressera sig för betting tidigt genom farsan, som vänligt nog slängde in "säkra" tripplar som han kryssat för i någon av spelbilagorna. Christian har en bakgrund som sportjournalist, men jobbar nu med sport och spel på heltid. Kollar på ohälsosamt mycket fotboll, där Allsvenskan är favoritligan. Men följer även de internationella ligorna. Bryr sig inte så mycket om andra sporter bortsett från SHL, där Leksand är favoritlaget.

Lennart Sandahl, uppväxt i Sundsvall men bott i Stockholm sedan 2010. Hållit på med sportbetting i olika former sedan 2012 och på Rekatochklart sedan 2014. Utbildad journalist som bland annat jobbat på Eurosport, Expressen och på FotbollDirekt. Lirat fotboll på division 1-nivå med Östersunds FK och är i dag sportchef i division 1-klubben Karlbergs BK. Vurmar lite extra för svensk och italiensk fotboll.

Handbollstoken ”Jocke, sportnörd som få. Uppväxt och bor i Stockholm. Spelat handboll i Allsvenskan, fotboll i division 4 & tennis på ännu lägre nivå. Utöver intresset för de sporterna har det ur bettingsynpunkt även utvecklats ett stort intresse för vintersporterna där det läggs väldigt många timmar under vinterhalvåret. Huserat här på sidan sedan starten och gillar konceptet att hjälpas åt att hitta de bästa spelen.”

Tobias Romander, spelar en hel del golf på somrarna och har även ett intresse för trav. I övrigt så blir det en hel del sport framför TV. Har länge haft ett stort intresse för betting där fokus helt ligger på ishockey. Hockeyrekare här hos Rekatochklart.com sedan år 2017.

Jimmy Ewertsson, fotbollsentusiast från Örebro. Har arbetat inom sportjournalistiken, bland annat hos Eurosport och Göteborgs-Posten, sedan 2012 och har fotbollsbakgrund i klubbar som Degerfors IF och Karlslunds IF FK, som tränare, utbildnings- och akademiansvarig. Följer främst den internationella klubblagsfotbollen, särskilt den engelska, med stort intresse – det finns alltid en sevärd match att sätta tänderna i.

Tom Stahre, urpsrungligen från Vaxholm men bor numera i Kalmar. Följer den svenska fotbollen oavsett division och åker gärna hundratals mil varje år för den. Har en tidigare bakgrund som fotbollsspelare men numera jobbar med scouting av fotbollsspelare vid sidan av civilt jobb. Sysslat med betting i ungefär 10 år.

Alexander Snäcke, har en bakgrund som professionell fotbollsspelare. Jag är en fotbollsnörd utan dess like och konsumerar så mycket fotboll det bara går. Utöver fotbollen har jag ett stort intresse av basket i allmänhet och NBA i synnerhet.

Giovanni Rojas är och har alltid varit en nattuggla. Med ett stort fotbollsintresse, och nästintill obefintligt intresse för amerikanska sporter, blev den Sydamerikanska fotbollen ett självklart tidsfördriv om nätterna. Efter några års hobbybettande valde Gio att läsa på kring spelteori, BRM och det mesta däromkring för att ge sig själv så bra förutsättningar som möjligt. Idag har han över 10 år i ryggen som spelexpert på diverse stora spelsidor och får anses vara gammal i gamet. Gio konsumerar en del sport men brinner inte riktigt för något annat än Djurgårdens IF och det chilenska fotbollslandslaget.

Vi som skriver på Rekatochklart.com

Skribenterna som skriver på sajten har antingen blivit handplockade eller själva sökt sig till oss. Vi jobbar endast med spelskribenter som har flera års erfarenhet av betting och ett stort intresse för sport i allmänhet.

På sajten finns skribenter inom olika områden där vissa jobbar med rapportering av nyheter, recenserar spelbolag, skriver guider inom betting och givetvis personerna som skriver speltips. Därtill har vi också en uppsättning av moderatorer som håller koll i vårt forum Klotterplanket och ser till att diskussionen där håller en bra nivå.

Spelskribenter

Våra spelskribenter är personerna som skriver våra speltips som syns på startsidan av sajten. Varje skribent har ett område som denne är extra insatt i, vilket kan vara såväl en specifik liga som en sport eller ett lag. Skribenterna lägger mycket tid på att läsa på kring matcherna och följer också många matcher under veckan då det allmänna sportintresset är stort.

Ingen jobbar gratis och så heller inte våra skribenter. Vi betalar ut en marknadsmässig ersättning för speltipsen som tjejerna och killarna skriver för Rekatochklart.com.

Är du intresserad av att skriva speltips på Rekatochklart? Kontakta oss: [email protected]

Nyhetsskribenter

Rekatochklarts nyhetsskribenter har en gedigen kunskap av att göra journalistik från tidigare roller på stora svenska medier. Här ser de till att dela med sig av sitt kunnande både i text, ljud och rörligt material. Vi ger våra läsare, tittare och lyssnare det senaste inom såväl större och mindre sporter. Vi bevakar, analyserar och tycker till om alltifrån världens största fotbollsligor, som Premier League och La Liga, till svensk breddidrott. Målsättningen är att skapa ett rikt innehåll som håller hög kvalitet för våra läsare och sajtens besökare som tidigare bara kunde läsa våra spelanalyser.

Vill du skriva nyheter på Rekatochklart eller har du feedback på vårt innehåll? Kontakta oss: [email protected]

Recensioner och spelguider

Förutom det renodlade redaktionella innehållet så recenserar vi också spelbolag genom att berätta om dess för och nackdelar. Skribenterna som recenserar spelbolagen har en lång bakgrund och erfarenhet inom industrin, antingen har de varit aktiva spelare själva under en längre tid eller så kan skribenten också ha erfarenhet inom en professionell roll på ett spelbolag.

Recensionerna skrivs helt objektivt och spelbolagen granskas kritiskt med dess fördelar som nackdelar. Vi jämför spelbolagen mot varandra och lyfter fram det som sticker ut, såväl positivt som negativt.