Ishockey Speltips Ishockey - Dagens Bästa betting tips och odds på Ishockey

Speltips och rekar på ishockey 2019

Speltips & Rekar Ishockey 2019

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

De bästa analyserna

Våra expertrekare erbjuder dagliga speltips på en rad olika ligor med störst fokus på SHL, Allsvenskan, NHL, KHL och de stora evenemangen så som VM och OS.

När du läser ett spelförslag hos Rekatochklart kan du vara säker på att det håller hög kvalitet och att våra experter gjort en grundlig och noggrann analys. Vi har fem gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter för sportspel på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London vilket är ett bevis på att vi håller den kvalitet som vi strävar mot.

Vill du publicera en egen rek på så har du möjligheten att göra det under Läsarnas speltips. Alla är välkomna att bidra med sina kunskaper och tankar.

Sportens historia

Som så många andra sporter är det svårt att exakt veta när och var ishockeyn har sitt ursprung. Det är dock Kanada som står som födelsenation eftersom det var där den första riktiga matchen spelades 1875. Reglerna skrevs i Montreal 1877 och spred sig över hela Kanada.

I Europa spelades den första matchen 1902 i England och den första landskampen spelades 1905 mellan Belgien och Frankrike. Till Sverige kom ishockeyn lite senare och 1920 var första gången Sverige deltog internationellt. Idag är hockey en stor internationell sport där de största marknaderna är Europa, Nordamerika och Ryssland.

NHL och de största ligorna

På landslagsnivå är OS den allra största landslagsturneringen. Denna spelas under vinter-OS vart fjärde år. Hockey VM är också populärt och spelas i maj varje år. VM har inte samma status som OS då vanligtvis många NHL-spelare fortfarande deltager i Stanley Cup slutspel då VM spelas. I Sverige är även Junior-VM, eller JVM, otroligt populärt som spelas runt nyår varje år och direktsänds på TV.

På liganivå i Sverige är SHL, Allsvenskan och de olika Division 1 serierna de mest populära ligorna. På internationell nivå är Nordamerikanska NHL och ryska KHL de största ligorna. Ur svensk synvinkel, även vad gäller betting, är NHL som består av amerikanska och kanadensiska lag den största ligan med tanke på hur många svenskar som spelar där, antalet matcher och ligans status.

Hockey-VM 2019 i Slovakien

2019 spelas VM i de slovakiska städerna Bratislava och Kosice. Turneringen spelas under perioden 10-26 maj. Tre Kronor är regerande världsmästare och åker till turneringen för att försvara sitt guld. Kanada är dock det lag som är spelbolagens favoriter att bli världsmästare. Tätt följda av Sverige, Ryssland och Finland. VM direktsänds på SVT och totalt spelas det 64 matcher från öppningsmatcherna mellan Finland och Kanada och Ryssland och Norge fram till finalen. Tre Kronor möter Tjeckien i sin första match med start kl 20.15 fredag 10 maj.

De populäraste spelen

Om du är intresserad av de senaste oddsen så rekommenderar vi dig att besöka någon av våra bettingpartners och bookmakers för marknadens bästa bets och högsta odds. Alla spelbolag erbjuder betting på de största ligorna och evenemangen. Vi på Rekatochklart strävar alltid efter att kunna erbjuda våra läsare speltips på de bästa och mest populära marknaderna. Dessa är något olika i Nordamerika jämfört med Europa där exempelvis den populära spelformen money line betyder olika saker. I vissa marknader och ligor inkluderar den här spelmarknaden förlängning och straffar, i andra fall är det ett klassiskt draw no bet-spel. Där du får tillbaka insatsen vid oavgjort. Tyvärr finns det ingen riktigt bra svensk översättning av den här marknaden. Men den kallas även ML.

Några av de mest populära spelmarknaderna på hockey är: 
ML / Money line
Dubbelchans
1X2 ordinarie tid
Totalt antal mål (Över/Under) 
Resultat Resultat efter 60 min

Liveodds då matcherna spelas

Kanske det populäraste sättet att spela på ishockey idag är livespel, där du spelar live medans matchen pågår. Oddsen förändras hela tiden efter vad som händer på isen.

Det finns idag massor med statistik och andra tjänster som gör att det går att följa och betta på matcher utan att man behöver se matcherna live på TV. Spelbolagen erbjuder många tjänster som exempelvis Match Live där du får all info och livestatistik som gör att du kan lägga dina spel oavsett var du befinner dig och även om du inte kan se matchen på TV.

Bästa bonusarna för ishockey

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra läsare exklusiva och unika erbjudanden. Vi samarbetar med de största, bästa och mest seriösa bettingsidorna med svensk licens. Gillar du betting och hockey och vill hitta en bra bonus har du verkligen hamnat på rätt ställe. Vi har Sveriges bästa erbjudanden inklusive gratisspel, odds boosts och olika hockeykampanjer inför stora och viktiga events. Öka dina chanser att vinna genom att besöka vår populära bonusguide innan du ryggar ett av våra speltips.