Speltips Ishockey - Tips på Hockey

Speltips Ishockey - Tips på Hockey

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Bäst speltips på hockey

Våra expertrekare erbjuder dagliga speltips på en rad olika ligor med störst fokus på SHL, Allsvenskan, NHL, KHL, CHL och de stora evenemangen så som VM, World Cup och OS.

När du läser en rek hos Rekatochklart kan du vara säker på att det håller hög kvalitet och att våra experter gjort en grundlig och noggrann analys. Vi har fem gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter för sportspel på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London vilket är ett bevis på att vi håller den kvalitet som vi strävar mot.

Vill du publicera ett eget speltips på hockey på så har du möjligheten att göra det under Läsarnas speltips. Alla är välkomna att bidra med sina kunskaper och tankar.

Gratis speltips för svensk ishockey och SHL

En av de stora fördelarna med Rekatochklart är att allt material och alla analyser på sidan är helt gratis och utan kostnad. Vi är ingen betaltjänst där du måste betala dyrt för den senaste informationen. Alla läsare får samma information och det är sedan upp till läsaren att göra vad den vill med infon. Om du vill rygga eller stå över. En sak kan vi garantera. Våra hockeyexperter lägger ned ett stort arbete och utför en noggrann analys för varje rek som publiceras. Speltips på ishockey med SHL och Hockeyallsvenskan i spetsen ligger oss självfallet varmt om hjärtat som en svenskspråkig sajt och vi erbjuder massor av speltips på SHL, Allsvenskan, Division 1 med mera.

Betting tips på NHL och de största ligorna

På landslagsnivå är OS den allra största landslagsturneringen. Denna spelas under vinter-OS vart fjärde år. Hockey VM är också populärt och spelas i maj varje år. VM har inte samma status som OS då vanligtvis många NHL-spelare fortfarande deltager i Stanley Cup slutspel då VM spelas. I Sverige är även Junior-VM, eller JVM, otroligt populärt som spelas runt nyår varje år och direktsänds på TV.

På liganivå i Sverige är SHL, Allsvenskan och de olika Division 1 serierna de mest populära ligorna. På internationell nivå är Nordamerikanska NHL och ryska KHL de största ligorna. Speltips på NHL är nummer 1 vad gälelr alla ligor. Ur svensk synvinkel, även vad gäller betting, är NHL som består av amerikanska och kanadensiska lag den största ligan med tanke på hur många svenskar som spelar där, antalet matcher och ligans status.

Speltips på Hockey-VM 2023 

2023 spelas VM i de schweiziska städerna Zürich och Lausanne. Turneringen spelas under tidsperioden 8-24 maj. 16 nationer deltager i turneringen och de två nya uppflyttade länderna är Kazakstan och Vitryssland. Kanada och Ryssland är bettingsidornas delade favoriter att vinna guld och bli världsmästare. Tätt följda av Sverige, USA, Finland, Tjeckien och hemmanationen Schweiz. VM direktsänds på TV3 och Viaplay och totalt spelas det 64 matcher från öppningsmatcherna mellan Kanada vs Tyskland och Finland-USA fram till finalen. Tre Kronor möter Tjeckien i sin första match med start kl 20.20 fredag 08 maj. Rekatochklart tar turneringen på största allvar och kommer erbjuda speltips på alla matcher i Hockey-VM.

Sveriges bästa Powerplay Tips 

Oddset Powerplay eller enbart Powerplay som det vanligtvis kallas är ett poolspel på hockey från Svenska Spel. Poolspel innebär att spelarna bettar mot varandra och inte mot bettingsidan. Det inkludera åtta ishockey-matcher där det gäller att tippa hemmaseger, oavgjort eller bortaseger i samtliga dessa matcher. Helt enkelt ett 1, X eller 2 med klassiska singlar, halvgarderingar eller helgarderingar. Ibland inkluderas även head to head, H2H, mellan två olika spelare och deras prestationer. Vi erbjuder gratis Powerplay tips flera gånger i veckan.

Rekar inför CHL och KHL

Om du letar inför de senaste analyserna och rekommendationerna inför Champions Hockey League så har du hamnat på rätt ställe. Vi erbjuder rekar på CHL inför varje omgång. CHL är en turnering som växer i popularitet och flera svenska lag deltager varje matchdag vilket gör tävlingen extra intressant och bettingvänlig. Då det handlar om många lag från olika länder i Europa gäller det att göra sin läxa och våra experter läser allt som finns och letar efter den senaste infon hos hemsidor som erbjuder betting tips på ishockey. På många olika språk.

KHL kallas ofta lite slarvigt för den ryska ligan. Det är den ju i och för sig mestadels men den innehåller även lag från andra länder som Finland, Kina Kazakstan, Lettland och Vitryssland. Det officiella namnet på ligan är Kontinental Hockey League. Kvalitetsmässigt är det här världens näst bästa hockey division och med tanke på det är det givet att vi erbjuder speltips på KHL under hela säsongen ändra fram till slutspelet och Gagarin Cup.

Hockeyallsvenskan och Hockeyettan i Ishockey

Ja vad heter egentligen den här serien? Det officiella namnet på ligan är Hockeyallsvenskan och det här är den näst högsta divisionen i Sverige. 14 lag ingår i serien som består av en grundserie och en kvalserie. Våra skribenter har full koll på den här ligan och lägger ned ett fantastiskt jobb på att ha koll på de senaste skadorna, vilka spelare som fattas och hur formen är i de olika lagen. Läsarna kan vara helt säkra på en sak. Våra speltips på Hockeyallsvenskan är ordentligt genomarbetade och analyserade in i minsta detalj innan de publiceras.

Vi har också speltips från Hockeyettan som är den tredje högsta divisionen i svensk ishockey som trots det håller väldigt hög nivå och har ett stort intresse omkring sig. Många spelare går vidare från ligan till såväl Hockeyallsvenskan som SHL efter ett par år i Hockeyettan, vilket gör ligan extra intressant. De flesta på SHL nivå har någon gång spelat i Hockeyettan, antingen en eller två hela säsonger för att utvecklas eller som utlånad från J20 för att få speltid som senior.

Speltips ishockey och sportens historia

Som så många andra sporter är det svårt att exakt veta när och var ishockeyn har sitt ursprung. Det är dock Kanada som står som födelsenation eftersom det var där den första riktiga matchen spelades 1875. Reglerna skrevs i Montreal 1877 och spred sig över hela Kanada.

I Europa spelades den första matchen 1902 i England och den första landskampen spelades 1905 mellan Belgien och Frankrike. Till Sverige kom ishockeyn lite senare och 1920 var första gången Sverige deltog internationellt. Idag är hockey en stor internationell sport där de största marknaderna är Europa, Nordamerika och Ryssland.

Populäraste betting-marknaderna för hockey

Om du är intresserad av de senaste oddsen så rekommenderar vi dig att besöka någon av våra bettingpartners och spelbolag med svensk licens för marknadens bästa bets och högsta odds. Alla spelbolag erbjuder betting på de största ligorna och evenemangen. Vi på Rekatochklart strävar alltid efter att kunna erbjuda våra läsare rekar på de bästa och mest populära marknaderna. Dessa är något olika i Nordamerika jämfört med Europa där exempelvis den populära spelformen money line betyder olika saker. I vissa marknader och ligor inkluderar den här spelmarknaden förlängning och straffar, i andra fall är det ett klassiskt draw no bet-spel. Där du får tillbaka insatsen vid oavgjort. Tyvärr finns det ingen riktigt bra svensk översättning av den här marknaden. Men den kallas även ML.

Några av de mest populära spelmarknaderna på hockey är: 
ML / Money line
Dubbelchans
1X2 ordinarie tid
Totalt antal mål (Över/Under) 
Resultat Resultat efter 60 min

Liveodds då matcherna spelas

Kanske det populäraste sättet att spela på ishockey idag är livespel, där du spelar live medans matchen pågår. Oddsen förändras hela tiden efter vad som händer på isen.

Det finns idag massor med statistik och andra tjänster som gör att det går att följa och betta på matcher utan att man behöver se matcherna live på TV. De bästa bettingsidorna erbjuder många tjänster som exempelvis Match Live där du får all info och livestatistik som gör att du kan lägga dina spel oavsett var du befinner dig och även om du inte kan se matchen på TV.

Bästa bonusarna för hockey betting

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra läsare exklusiva och unika bonusar för betting. Vi samarbetar med de största, bästa och mest seriösa bettingsidorna med svensk licens. Gillar du betting och hockey och vill hitta en bra bonus har du verkligen hamnat på rätt ställe. Vi har Sveriges bästa erbjudanden inklusive gratisspel, odds boosts och olika hockeykampanjer inför stora och viktiga events. Öka dina chanser att vinna genom att besöka vår populära bonusguide innan du ryggar ett av våra speltips.