Speltips Ishockey 2019

Speltips och rekar på Ishockey. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra
spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om
spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Speltips för ishockey

Våra rekare erbjuder dagliga speltips på en rad olika ligor med störst fokus på SHL, allsvenskan, NHL och de stora evenemangen så som OS och vm.

När du läser ett tips hos Rekatochklart kan du vara säker på att det håller hög kvalitet och att våra experter gjort en grundlig och noggrann analys. Rekatochklart har fem gånger nominerats som en av världens bästa spelinformations-sajter för sportspel på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London vilket är ett bevis på att våra analyser håller högsta kvalitet.

Vill du publicera en egen rek på ishockey så har du möjligheten att göra det under Läsarnas speltips. Alla är välkomna att bidra.

Ishockeyns historia

Som så många andra sporter är det svårt att exakt veta när och var ishockeyn har sitt ursprung. Det är dock Kanada som står som födelsenation eftersom det var där den första riktiga matchen spelades 1875. Reglerna skrevs i Montreal 1877 och spred sig över hela Kanada.

I Europa spelades den första matchen 1902 i England och den första landskampen spelades 1905 mellan Belgien och Frankrike. Till Sverige kom ishockeyn lite senare och 1920 var första gången Sverige deltog internationellt.

Vilka är de största turneringarna

På landslagsnivå är OS den allra största landslagsturneringen. Denna spelas under vinter-OS, vart fjärde år. Ishockey VM är också populärt och spelas varje år. VM har inte samma status som OS då vanligtvis många NHL-spelare fortfarande spelar sitt Stanley Cup slutspel medan VM spelas. I Sverige är även Junior-VM otroligt populärt som spelas runt nyår varje år.

De populäraste spelen

Om du är intresserad av de senaste oddsen så rekommenderar vi dig att besöka någon av våra spelbolags-partners och bookmakers för marknadens högsta odds. Alla bettingsidor erbjuder betting på de största ligorna och evenemangen. Vi på Rekatochklart strävar alltid efter att kunna erbjuda våra läsare de bästa oddsen.

Några av de mest populära spelmarknaderna på ishockey är:
1X2 (fulltidsresultat)
Totalt antal mål (Över/Under)
Resultat

Livespel

Kanske det populäraste sättet att spela på ishockey idag är livespel, där du spelar live medans matchen pågår. Oddsen förändras hela tiden efter vad som händer på isen.

Det finns idag massor med statistik och andra tjänster som gör att det går att följa och betta på matcher utan att man behöver se matcherna live på TV. Spelbolagen erbjuder många tjänster som exempelvis Match Live där du får all info och livestatistik som gör att du kan lägga dina spel oavsett var du befinner dig och även om du inte kan se matchen på TV.

Bästa erbjudandena för ishockey

Vi på Rekatochklart samarbetar med de största, bästa och mest seriösa spelbolagen för att kunna erbjuda våra läsare unika och exklusiva bonusar. Gillar du betting och hockey och vill hitta en bra bonus har du verkligen hamnat på rätt ställe. Vi har Sveriges bästa erbjudanden inklusive gratisspel, odds boosts och free bets. Öka dina chanser att vinna genom att besöka vår bonusguide.