Sveriges bästa bettingsidor

BONUSGUIDE FÖR NYA KUNDER
Regler & villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt. 18+

Sveriges bästa bettingsidor

Sveriges bästa spelbolag och bettingsidor för sportspel. Ta del av de bästa bonusarna och erbjudandena hos Sveriges största och mest seriösa spelbolag med svensk licens. De bästa bettingsidorna för livebetting och liveodds, höga odds, livestreaming och cashout.

Bettingsidor och spelbolag i Sverige

Sportspel och betting på nätet växer enormt och det är liveodds och livebetting i mobilen som står för den största ökningen. Omsättningen på livebetting är nu högre än spelandet innan matchstart. I bonusguiden ovan listar vi de bästa bettingsidorna för sportspel i Sverige. Samtliga bolag som listar har svensk spellicens. Vi har bara inkluderat de bästa och mest seriösa spelbolagen där du kan spela tryggt och säkert.

Vilket är Sveriges bästa spelbolag?

Vilket spelbolag som är bäst beror på tycke och smak och vad du tycker om att spela på. En del gillar att spela enbart innan matchstart medan andra tycker om att spela live då matcherna pågår. Vissa gillar att betta på fotboll medan andra föredrar ishockey eller tennis. Andra aspekter som kan avgöra vilket spelbolag som spelare rankar högst är möjligheten till cashout och att stänga spel, snabba utbetalningar, höga odds, statistiktjänster, bonusar och erbjudanden och antal matcher och sporter som livestreamas. En sak är dock säker. Alla spelbolag som listas i vår bonusguide ovan är bra bettingsidor.

Startbonusar och odds bonusar

Ett av de bästa och enklaste sätten för spelbolag att attrahera nya kunder är att erbjuda en bra startbonus. Startbonusar kallas även för välkomstbonusar, oddsbonusar, bettingbonusar, öppningserbjudanden och insättningsbonusar. Den vanligaste bonustypen är en matchningsbonus där spelbolaget matcher din första insättning upp till ett visst belopp. I bonusguiden ovan listar vi de bästa bonusarna på den svenska marknaden för sportspel.

Bästa spelbolagen för livebetting och liveodds

Livebetting, eller även liveodds som det ibland kallas, är idag det vanligaste sättet att spela på sportspel. Spelbolagen omsätter idag större pengar på livebetting än spelet innan matcherna startar. Livebetting innebär att du lägger dina spela då matcherna pågår live. Många spelare ser det här som en stor fördel då man kan börja titta på en match och försöka bilda sig en uppfattning om vad som pågår och vilka spel som är de mest intressanta. Och sedan lägga ett spel när som helst då man känner sig redo.Bettingsidor med live streaming

De flesta spelbolag och bettingsidor erbjuder idag sina kunder livestreamad sport. De vanligaste kraven för att kunna se matcherna i din mobil, dator eller surfplatta är att du har pengar på ditt spelkonto eller att du har lagt ett spel de senaste 24 timmarna. Vissa spelbolag streamar idag över 100,000 matcher och event per år från massor av olika sporter. Allt ifrån La Liga, Serie A, Bundesliga, NHL, NBA, Grand Slam-tennis till filippinska basketligan.

Spelbolag med höga odds

De spelbolag som vi listar i bonusguiden ovan erbjuder alla bra och konkurrenskraftiga odds. Alla dessa bolag har licens i Sverige. En del bolag har större fokus på att erbjuda höga odds innan matchstart medan andra har bäst odds då matcherna spelas live. En del spelbolag och bettingsidor erbjuder extra höga odds på fotboll, enskilda ligor eller enskilda spelmarknader som exempelvis asian handicap. Välj det spelbolag som passar dig och ditt spelande bäst.

Bettingsidor med cashout

De flesta spelbolag och bettingsidor med fokus på sportspel erbjuder idag sina kunder möjligheten att stänga sina spel. Så kallad cashout. Det finns flera olika former av cashout. Du kan stänga dina spel innan matchstart, för flervalsspel, cashout för livespel och liveodds och du kan stänga delar av dina spel. Det här är ett bra sätt att ta hem insatsen för de som ångrat sig och inte längre tror på sina spel eller helt enkelt vill säkra en del av en potentiell vinst.

Spelbolag med Swish

Swish är en app i mobilen där du snabbt, enkelt, tryggt och säkert kan föra över pengar till privatpersoner och företag. Som kund hos bettingsidor och spelbolag kan du enkelt föra över pengar till ditt spelkonto via Swish. Dessutom helt avgiftsfritt. Lägsta insättningsbelopp är oftast 25 kronor upp till 100 000 kronor per transaktion. Idag erbjuder nästan alla stora och seriösa spelbolag med svensk licens Swish som betalningsmetod. I nuläget går det inte att göra uttag och utbetalningar via Swish.

Bettingsidor och spelbolag med snabba uttag

En ny trend inom spelvärlden är att du kan göra väldigt snabba uttag och utbetalningar från ditt spelkonto till ditt bankkonto. Tidigare kunde det här ta upp till en vecka beroende på vilken betalningsmetod som kunden använde. Idag kan utbetalningar göras på 5-15 minuter. De flesta stora och seriösa spelbolag med svensk licens erbjuder idag snabba utbetalningar.