Topptipset Tips - Gratis Förslag & Analys

Topptipset Tips - Gratis Förslag & Analys

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Gratis Topptipset tips varje omgång

Våra experter jobbar hårt med att hitta den senaste infon vad gäller skador, avstängningar, form, tabellplacering, preliminära startelvor med mera för att kunna göra så grundliga analyser och erbjuda så bra Topptipset tips som möjligt inför varje omgång av den här mycket populära spelformen. Det bästa av allt är att ingen information eller inlåst bakom betalväggar utan du kan som läsare ta del av den helt utan kostnad och gratis på Rekatochklart.com. Vi vill att alla ska få samma möjlighet att läsa våra förslag, analyser och tips för de största poolspelen.

Sveriges bästa Topptipset tips

Vi på Rekatochklart är mycket stolta över att ha vunnit ett flertal priser under årens lopp. Bland annat på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards där vi varit nominerade hela fem gånger. Det som en av världens bästa sajter för spelinformation. Priser och nomineringar är inte allt men det är en kvalitetsstämpel bland de främsta bedömarna inom branschen. Du kan därför vara säker på att exempelvis våra Topptipset tips håller högsta kvalitet då du som läsare besöker vår sida och letar efter de bästa speltipsen för fotboll och den senaste informationen och de senaste analyserna.

Hur fungerar Topptipset?

Den här spelformen fungerar på ett liknande sätt som exempelvis beting och Stryktipset tips. Skillnaden är den att det handlar om åtta matcher i stället för tretton. För samtliga dessa matcher gäller det att tippa 1, X eller 2. Alltså om det blir hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Insatsen är valfri och varierar beroende på hur mycket du vill gardera. Det går att både helgardera eller halvgardera. Ju flera garderingar, i synnerhet helgarderingar, desto dyrare kupong och system. Normalt äger den här bettingformen rum på vardagar och vi erbjuder välanalyserade och gratis Topptipset tips inför varje omgång.

Övriga poolspel från Svenska Spel

Statens eget spelbolag erbjuder en rad olika poolspel och andra bettingformer. Det mest kända poolspelet för fotboll är Stryktipset där det gäller att tippa tretton matcher på lördagar. Oftast från engelska Premier League och The Championship. Ett annat populärt spel är Europatipset där det också gäller att tippa tretton matcher. VI erbjuder gratis Europatipset tips varje vecka. Oftast matcher från de stora europeiska fotbollsligorna som spanska La Liga, italienska Serie, tyska Bundesliga, franska Ligue 1, holländska Eredivisie med mera. 

Det erbjuds även poolspel för andra sporter än fotboll. Ett exempel på det är Powerplay för ishockey där det gäller att betta på åtta olika hockeymatcher. Trav är ett annat område som är väldigt populärt och större än fotboll inom detta område. Dessa spelformer som exempelvis V75 och V86 arrangeras dock av ATG.

Var hittar jag Topptipset tips?

Våra Topptipset tips hittas enklast på vår startsida närmare avspark för den första matchen på kupongen. Tidigare än det här finns tipsen tillgängliga under speltips och rekar . Det krävs inget inlogg och du behöver inte betala något för att läsa våra analyser och spelförslag. Allt du behöver göra är att besöka vår sajt. Vi analyserar sedan kupongen match för match med den senaste infon och avslutar med ett systemförslag som du kan rygga om du håller med våra skribenter.