Redaktionell policy

Innehåll på Rekatochklart

Vårt primära mål med Rekatochklart.com är att tillsammans med våra skribenter och medlemmar förse våra läsare med Sveriges bästa spelanalyser och speltips. Rekatochklart har några av landets främsta spelprofiler som skribenter som på en daglig basis skriver speltips, rekar och spelbloggar.

Innehållet på Rekatocklart.com kan bestå av speltips, nyhetsartiklar, bilder, andelsspel, videor och vårt uppskattade spelforum Klotterplanket. Vi publicerar även innehåll på andra plattformar som Youtube, Tiktok, X (tidigare Twitter) och på Facebook. Vi täcker alla större sporter inklusive travsporten som med fotboll och ishockey är allra störst hos oss.

Hos oss hittar du även erbjudanden, kampanjer och oddsbonusar från de största och mest seriösa spelbolagen som har svensk licens. Vi testar alla spelbolag och gör en noggrann undersökning om produkten innan vi låter det synas på vår plattform.

Vad som sticker ut och är unikt med Rekatochklart.com jämfört med många andra sajter är Klotterplanket, där du som medlem kan diskutera betting med ett stort antal likasinnade på årets alla dagar och dygnets alla timmar. Klotterplanket är ryggraden på Rekatochklart.com och är ett forum som lever dygnet runt genom våra duktiga medlemmar som delar speltips samt diskuterar olika spel. Många av våra medlemmar som deltar i diskussionerna på Klotterplanket har varit aktiva på sajten under flera år.

Redaktionen

Våra skribenter är i många fall välkända inom bettingvärlden och har ett antal år bakom sig inom branschen, och vet därmed hur man hittar spelvärde. Målet med vårt innehåll är att förmedla kunskap och information om där det går att spelvärde.

Redaktionen består av ett femtontal skribenter och spelexperter som förser våra läsare med speltips. Personerna har olika erfarenhet och expertis inom olika områden men det som samtliga har gemensamt är att man har ett brinnande intresse för såväl betting som sport i allmänhet

Hittat något fel?

Ibland blir det fel, trots att vi är noggranna med att korrekturläsa och granska vårt material. Vi betraktar självklart detta som ett misslyckande, men du kan vara säker på att vi gör allt vi kan för att rätta till det så snabbt som möjligt. Vi uppskattar feedback och förbättringsförslag gällande vårt innehåll så att vi kan bli bättre. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ned.

Om Rekatochklart

Vi är Sveriges största och ledande community inom sportspel. Vi grundades i nuvarande form av sex stycken spelintresserade personer år 2008 och har i över 15 års tid varit ledande i Sverige vad gäller speltips och spelanalyser. Sajten är responsiv med fokus på mobilen vilket går i linje med dagens utveckling där allt fler väljer mobilen framför datorn.

I början av år 2021 tog Better Collective A/S som är listade på Nasdaq Stockholm över sajten och driver den i samma anda som tidigare, med fokus på besökarna och medlemmarna. Företaget driver förutom Rekatochklart.com även ett flertal andra sajter i såväl Sverige som utomlands och har bred kunskap inom betting.

Vår affärsmodell bygger på ett samarbete med spelbolag med licens i Sverige där vi får provision för spelare som registrerar sig och spelar genom våra länkar.

Kontakta oss

Better Collective Sweden AB

Norrlandsgatan 11 111 43, Stockholm

[email protected]

/Team Rekatochklart