Spelbloggar

Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Onsdag 29/6

28 Juni 2022 - 15:13

Lillelördagen ska firas med en kupong som löper längs tre länder. På svensk mark är det fokus på kvalspelet till Svenska Cupen med bland annat ett derby i Trollhättan. På norsk mark vankas klassikermöte i huvudstaden och i Argentina utspelar sig slutspelet i Copa Libertadores. Åtta rätt är på ingång!

Spelstopp: 18:291. Trollhättan - Vänersborg 1

Det vankas Trestads-derby på Edsborgs IP. Vänersborg har en tung tillvaro i Division 2 Norra Götaland och lär inte få behagligare behandling mot Trollhättan. 1-2-4 lyder ligafacit på bortabana för de svartvita besökarna från Lilla Paris. Värdföreningen i rödsvart skrud har samtidigt varit riktigt solid i Söderettan, särskilt defensivt där nio insläppta bollar på 14 omgångar är bäst i klassen. Ettan är ytterst trolig i denna cupkamp men bör garderas med hänsyn till värdeaspekten. 1X är ett värdesäkrat lås.

2. Husqvarna - Motala 2

På Vapenvallen i Småland tillskrivs värdföreningen ett frapperande favoritskap i skrivande stund. Husqvarna må vara ett topplag i Division 2 Västra Götaland men Daniel Culhas kompani ska knappast hållas huvudet högre än besökarna från cykelmeckat. Motala är ett stabilt mittenlag i Norrettan och har således ett helt annat grundtempo i kroppen än de blåklädda smålänningarna. Adam Bark håller på att bli Mr. Motala med hela det svartvita folket, spjutspetsen har varit fenomenal under våren och bland annat sänkt topplaget Örebro Syrianska. Högerjobb!

3. Ullared - Onsala 2

Cupkampen i Mr. Morgans mecka sker mellan klubbar som känner varandra väl från vardagslivet. Till Ullareds stora förskräckelse. Den blåvita värdklubben besökte Rydets Idrottsplats för exakt en månad sedan och fick sina fiskar varma. Onsala BK avgick med en 4-0-triumf i seriespelet och Christoffer Gustafssons grabbar bör lösa avancemanget på Hedevi IP. Formen är det heller inget fel på hos OBK som hissade segerflagg i Varberg vid sin senaste utflykt. Samma Varberg som gjorde pulver av Ullared på denna matta dagen före midsommarafton. Med korrekta streck är tvåan en singel.

4. Järfälla - Stocksund 2

På tal om att känna varandra från vardagslivet kommer vi osökt till Järfällavallen. Hit studsar Stocksund med synnerligen lättsamma steg. Blott en vecka har passerat sedan den blåvita kamratföreningen gästade Järfälla i ligaliret och gjorde slarvsylta med tennisnuffror. Stocksund toppar Division 2 Norra Svealand med självklarhet efter att både gjort flest mål och släppt in minst antal baljor. Järfälla är inte i närheten av samma nivå, även om vi bortser från slakten senast. Hemmalaget i svartvit skrud snittar över två baljor i brakan och ska inte ha en suck den här gången heller. Spik!

5. Säffle - Lidköping 1

Näst på tur är en kopp kaffe i Division 2 Norra Götaland. Det vändande mötet på schlätta slutade mållöst men det är föga troligt i returen med tanke på att båda kombattanterna skriker efter en trea för att haka på i toppen. På värmländskt territorium har Säffle noterats för två resultat av vardera valör, SSK har varit betydligt bättre på bortaplan. Lidköping är å sin sida ett knippe utpräglade hemmakatter, 20 inspelade pinnar på åtta arrangemang är att jämföra med en handfull poäng på sex utflykter. Formen talar för västgötarna som vunnit fyra raka fighter med endast en insläppt kula inom detta spann. Värdet i väst är klart mest iögonfallande. ”Gaffeln” (etta-tvåa) passar prima i Värmland.

6. Huddinge - IFK Eskilstuna X

Källbrinks IP är en suverän plats för den som vill ställa till med oreda i kuponghögen. IFK Eskilstuna har inte haft sin bästa tid under sommaren men grundkapaciteten är knappast väsensskild från Huddinges. I tillägg vantrivs hemmalaget på sin gulsvarta matta, efter sex arrangemang väntar fortfarande Getingarna på första segern här. Det vändande mötet mellan dessa kombattanter slutade med delad ära i Västmanland. IFK Eskilstuna vann dessutom höstens uppgörelse mot Huddinge. Dagens mest givna helgardering.

7. Vålerenga - Bodö/Glimt X

Vårt västra grannland återupptar temat med cupkamper under kvällskvisten. Intility Arena slår upp portarna för ett klassikermöte i 16-delsfinalen av NM Cup. Bodö/Glimt vann april månads möte mot Vålerenga i Eliteserien men regerande ligamästarna har inte varit på samma nivå som under sitt guldiga fjolår. Dessutom är Vålerenga alltid tuffa att tas med i huvudstaden, 2019 fick Bodö/Glimt smaka 6-0-kaka i Oslo. Senaste fem möten mellan dessa tu trojkor på denna arena bär facit 1-4-0. När tvåan i nuläget dansar kring 60 procent är den minst intressant. Krysset först, helst heltäckt.

8. Talleres de Córdoba - Colón de Santa Fe 1

Butiken ska stängas med ett arrangemang i Argentina som anbelangar slutspelet i Copa Libertadores. I den första av två åttondelsfinaler ska Talleres de Córdoba bära ett litet favoritskap i denna helargentinska strid. Pedro Caixinhias pojkar uppvisade en finfin defensiv i gruppspelet där man gick obesegrade på blåvitt gräs trots mustigt motstånd i form av Flamengo. Besökarna från Santa Fé har elva raka tävlingsmatcher på resande tass utan hissad segerflagg. 1X räcker gott.

Kupongens kassaskåp

Stocksund

Klasskillnad ligger i pulpeten på Järfällavallen, det vet samtliga inblandade efter förra veckans förödmjukelse på samma matta. Johan Boyacis bataljon får fokusera på att hålla nere siffrorna.

Varningens finger!

IFK Eskilstuna

Det ser ut att bli ett stort favoritskap för Huddinge trots att matchen är tämligen öppen på förhand. 0-3-3 är ett hemmafacit man inte vill hålla i handen när det blåser bland bongarna.144 rader
1. Trollhättan - Vänersborg 1x
2. Husqvarna - Motala x2
3. Ullared - Onsala 2
4. Järfälla - Stocksund 2
5. Säffle - Lidköping 12
6. Huddinge - IFK Eskilstuna 1x2
7. Vålerenga - Bodö/Glimt 1x2
8. Tall. de Córdoba - Colón 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Tisdag 28/6

27 Juni 2022 - 15:12

Månadens sista version av Europatipset innehåller någonting för alla smaker. Damer gör sällskap med herrar, klubblag med landslag och Europa med Sydamerika. Sverige ska slipa styrkorna mot Brasilien inför EM-slutspelet. Notera att kupongen löper från tisdag till onsdag. Det är 1,5 miljoner i jackpot!

Spelstopp: 18:291. Sverige - Brasilien 1

2016 möttes Sverige och Brasilien senast när Blågult drog längsta strået vid straffsparkarna i OS-semin. Den gången var Pia Sundhage svensk förbundskapten, nu är västgötskan boss för brasilianskorna. Sambasällskapet laddar inför Copa América och kommer närmast från ett nederlag i helgens landskamp mot Danmark. Sverige ska ha favoritkepsen på Friends Arena med tanke på hur svårslagna Peter Gerhardssons gäng är i allmänhet och på blågult gräs i synnerhet. Sedan förra sommarens olympiska spel har värdinnorna avverkat elva landskamper med facit 9-2-0. Spiketta upp till 55 procent!

2. Halmstad - Trelleborg X

Superettans första anhalt är anrika Örjans Vall där två blåvita bataljoner drabbar samman. Halmstad trillade ur finrummet på ett sanslöst snöpligt vis i vintras och ser högmotiverade ut för att ta revansch. Efter tio omgångar finns 23 poäng på det halländska kontot och serieledningen är intagen. Att pressa upp HBK kring 75-80 procent som i skrivande stund är likväl oacceptabelt. Trelleborg är inga duvungar, Kristian Haynes herrar har kammat in sju poäng på de senaste fyra rundorna och kan mycket väl stå upp vid Nissans tunga. Skåningarna vann vid sitt senaste besök i Halmstad och måste ges utrymme om lädret räcker. Utgångskrysset mår bäst med dubbla stödhjul.

3. Jönköpings Södra - Örgryte 1

Det är inte mycket som slår Stadsparksvallen i sommarskrud en ljummen afton. Trojkorna som strålar samman under tisdagen har ändå lätt att hålla sig för skratt, båda dessa klassikerklubbar återfinns i botten av andradivisionen när en tredjedel av serien lagts till handlingarna. Jönköpings Södra har varit våldsamt målglada, snittet i smålänningarnas strider är fyra baljor. Sju poäng på det grönvita kontot skrämmer ingen kråka men kanske skrämmer det ett gäng gamnackade göteborgare. Örgryte bottnar tabellen och har ännu inte smakat på segerns sötma efter tio tillställningar. Fjolårets succécoach Dane Ivarsson har redan fått foten och ersatts av Brynjar Gunnarsson. De blåröda besökarna har sin snidare Anel Raskaj på botbänken och tre av Örgrytes senaste fyra besök i Smålands Jerusalem har slutat med förlust. Med korrekta streck är ettan en sund singel.

4. Norrby - Östersund 1

Ex-allsvenska Östersund innehar den föga attraktiva placeringen som tabellgranne till jumbon från Götet. Trots att fansens favorit Jordan Attah Kadiri värvats hem till Jämtland har ÖFK blott gjort åtta mål på tio tillställningar, nigerianen själv har endast satt en av dessa strutar. 0-2-4 lyder besökarnas bortafacit inför Falkarnas resa till Knalleland. Norrby ska gälla som tydliga favoriter på Borås Arena men inte så övertydliga som streckningen ger sken av. En seger på fem hemmamatcher är ett faktum efter att Mak Linds mannar endast exekverat vid två tillfällen på västgötsk mark. Den haussade ettan tigger om täckning.

5. Lindome - GAIS 2

Lindevi IP är platsen för första fighten i kvalet till Svenska Cupen. Lindome och GAIS spenderar sitt vardagsliv sida vid sida i Söderettan där det går klart bäst för de sistnämnda. Makrillarna toppar tabellen efter att bland annat ha 3-1-triumferat vid besöket i Lindome för en dryg månad sedan. Med detta i åminne verkar svenska folket gå man ur huse för att blindspika gästerna, något som lockar oss värdejägare till att plocka fram den bredaste penseln. Värdföreningen har klass i Robert Lipovac och ett lag som besegrat Falkenberg under våren kan inte räknas bort från att käka upp Makrillarna. Alla tecken!

6. IFK Lidingö - Stockholm Internazionale 2

Derbyt i Stockholm är en kvalkamp av mer väsensskild kvalitet. Stockholm Internazionale huserar i Division 1 Norra där Örnarna flugit hem med full pott från Täby och Umeå under säsongens första halva. IFK Lidingö är ett sällskap från Division 2 Södra Svealand där den blåvita kamratföreningen är ett av fem lag som slåss för att undvika de två nedflyttningsplatserna. 3-3-8 är nuffror som bådar illa inför besöket från det solida sällskapet från övervåningen. Spiktvåa.

7. Emelec - Atlético Mineiro 2

Copa Libertadores har nått fram till slutspelet när det ska joxas med trasan i Guayaquil. Emelec gjorde som väntat slarvsylta av Independiente Petrolero i senaste grupprundan men den leken med bolivianerna minner föga om vad som väntar i åttondelen. Atlético Mineiro har såväl klass som form till sin fördel och brassarnas spel på bortaplan är riktigt imponerande. De senaste 14 tävlingskamperna på främmande gräs visar endast ett nederlag, mot Fluminense i Rio. Lirande legendaren Hulk är still going strong i den svartvita kedjan, sex strutar i Série A ackompanjeras av tre fullträffar i Copa Libertadores. Utöver pulveriseringen mot Independiente Petrolero har Emelec fem raka tävlingsmatcher utan seger, snart sex stycken. Högerfattning.

8. Corinthians - Boca Juniors X

Boca Juniors är Copa Libertadores näst mest framgångsrika förening med sina sex titlar. Corinthians har bara vunnit Copan en gång men brassarna segrade senare än Boca vann sin färskaste buckla, 2012 kontra 2007. Dessa två högdjur ingick i samma grupp under våren, argentinarna landade då en pinne ovanför Corinthians. Hemma i Sao Paulo gick gamle Chelsea-stjärnan Willian och hans vänner obesegrade efter att Boca betvingats med 2-0. Precis som oddsen indikerar ligger delad ära nära till hands. Krysset följs av ettan vid större byggen.

9. Paranaense - Club Libertad 2

Curitiba ser ut att tillhandahålla en skev streckning ur den mustigare skolan. Paranaense må vara tabelltrea i det brasilianska finrummet men det är inget självspelande piano som huserar på Arena da Baixada. Club Libertad landade ovanför Paranaense i vårens gruppspel och paraguayanerna har visat sig trivas med den matchbild som förväntas under tisdagskvällen. Daniel Garneros grabbar är sylvassa i kontringsspelet där Óscar Cardozo agerar benhård uppspelspunkt. Avslag på den sönderstreckade ettan!

10. Danmark - Norge 1

Våra grannländer ska slipa sina styrkor, i Varberg av alla ställen, inför EM-slutspelet som bara är ett par veckor bort. Norge hade inga problem med att avfärda Nya Zeeland i helgens landskamp där återvändaren Ada Hegerberg öppnade målskyttet i 2-0-segern. Nu vankas andra bullar mot Danmark som kommer från en klart starkare skalp. Signe Bruun och hennes kumpaner besegrade Brasilien i fredags. De rödvita har dessutom fördel av en dags extra vila jämfört med norskorna som lirade i lördags. 1X står sig.

11. Polen - Island 2

Sista landskampen står mellan pirogbagare och vulkanvurmare. Polen är ingen vidare nation på damsidan, de rödvita har förlorat fem av sina sex senaste landskamper och kommer inte att delta i sommarens slutspel. Island är klart vassare än polskorna. Av de senaste nio landskamperna finns åtta stycken vinster noterade från isländskorna som har massvis av rutin från både Champions League och Allsvenskan. På FIFA-rankingen ligger Polen på plats 33 medan Island återfinns som 17:e vassaste nation. Värdet i öst smakar vulkaniskt.

12. Trollhättan - Vänersborg 1

Vi vänder åter till Svedala där det vankas Trestad-derby på Edsborgs IP. Vänersborg har en tung tillvaro i Division 2 Norra Götaland och lär inte få behagligare behandling mot Trollhättan. 1-2-4 lyder ligafacit på bortabana för de svartvita besökarna från Lilla Paris. Värdföreningen i rödsvart skrud har samtidigt varit riktigt solid i Söderettan, särskilt defensivt där nio insläppta bollar på 14 omgångar är bäst i klassen. Ettan är ytterst trolig i denna cupkamp men bör garderas med hänsyn till värdeaspekten. 1X är ett värdesäkrat lås

13. Säffle - Lidköping 1

Ståndaktig sorti sker med en kopp kaffe i Division 2 Norra Götaland. Det vändande mötet på schlätta slutade mållöst men det är föga troligt i returen med tanke på att båda kombattanterna skriker efter en trea för att haka på i toppen. På värmländskt territorium har Säffle noterats för två resultat av vardera valör, SSK har varit betydligt bättre på bortaplan. Lidköping är å sin sida ett knippe utpräglade hemmakatter, 20 inspelade pinnar på åtta arrangemang är att jämföra med en handfull poäng på sex utflykter. Formen talar för västgötarna som vunnit fyra raka fighter med endast en insläppt kula inom detta spann. Värdet i väst är klart mest iögonfallande. Gaffeln passar prima på sista raden.

Kupongens kassaskåp

Stockholm Internazionale

Stackars stekarna från Lidingö räcker knappt till i sin Division 2-serie, då finns föga att be för när man besöks av cyniska Stockholm Internazionale från Norrettan i Svenska Cupen.

Varningens finger!

Trelleborg

Skåningarna från palmernas stad har vevat hem viktorior mot både Jönköping på Strandvallen och Örgryte på Gamla Ullevi. Dessutom vann Trelleborg vid senaste besöket i Halmstad, då måste man respekteras i miljonjakten.144 rader
1. Sverige - Brasilien 1
2. Halmstad - Trelleborg 1x2
3. Jönköping - Örgryte 1
4. Norrby - Östersund 1
5. Lindome - GAIS 1x2
6. Lidingö - Sthlm Inter. 2
7. Emelec - Atlético Mineiro 2
8. Corinthians - Boca Juniors x
9. Paranaense - Club Libertad x2
10. Danmark - Norge 1x
11. Polen - Island 2
12. Trollhättan - Vänersborg 1x
13. Säffle - Lidköping 12

864 rader
1. Sverige - Brasilien 1
2. Halmstad - Trelleborg 1x2
3. Jönköping - Örgryte 1
4. Norrby - Östersund 1x2
5. Lindome - GAIS 1x2
6. Lidingö - Sthlm Inter. 2
7. Emelec - Atlético Mineiro 2
8. Corinthians - Boca Juniors 1x
9. Paranaense - Club Libertad x2
10. Danmark - Norge 1x
11. Polen - Island 2
12. Trollhättan - Vänersborg 1x
13. Säffle - Lidköping 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Måndag 27/6

27 Juni 2022 - 08:49

Måndagen bjuder på fin fotbollsunderhållning där hela tre derbyn ska bemästras. Kupongen inleder med fyra kamper från den allsvenska återstarten och fortsätter i Superettan följt av Ettan Södra innan det är dags att avrunda i den irländska huvudstaden. Mot åtta rätt!

Spelstopp: 18:591. Malmö FF - Helsingborg 1

En ensidig historia är att vänta i detta Skånederby. Helsingborg hade ingen trevlig vårsäsong vilket resulterade i att Jörgen Lennartsson fick lämna tränarposten strax före uppehållet. Mattias Lindström och Álvaro Santos ersätter tillsvidare men vi förblir skeptiska kring HIF:s möjligheter att säkra kontraktet. Malmö FF motsvarade visserligen inte förväntningarna under våromgångarna där en lång skadelista satte käppar i hjulet. Anders Christiansen är fortsatt tveksam till spel då dansken uppges avbrutit en träning under helgen men Milos Milojevic kommer med en konkurrenskraftig trupp till detta möte. Bergetta!

2. Kalmar FF - Värnamo 2

Även på Guldfågeln Arena stundar ett derby även om detta möte knappast har samma historik som bataljen ovan. Värnamo hade svårigheter att anpassa sig till det allsvenska tempot under upptakten men har gått från klarhet till klarhet. Föga förvånande har Marcus Antonsson varit framstående och har väglett nykomlingarna till två raka segrar. Kalmar FF fortsätter i sin tur att imponera med Henrik Rydström vid rodret men här får arrangörerna väl högt förtroende från svenska folket och då ser kupongrensaren österled riktigt lockande ut. In med samtliga tecken!

3. Sirius - IFK Göteborg 1

En målrik historia är att vänta på Studenternas IP. Sirius fick rejäl utdelning på offensiv väg innan uppehållet och är inte heller särskilt solida i de bakre leden. Därtill tenderar inbördes möten vara händelserika och fjolårets drabbning här i Uppsala slutade hela 3-3. Christian Kouakou, som värvades från just IFK Göteborg inför fjolårssäsongen, har imponerat stort hos de blåsvarta och vill säkerligen visa vad Blåvitt gick miste om. När Marcus Berg dessutom stått på sidan av veckans fotbollsträningar och kört rehab så känns ettan mer och mer intressant. Vänstertecknet inleder, gardera utifrån plånbokens storlek.

4. Elfsborg - Varberg 1

Elfsborg gör sällan bort sig på Borås Arena och det skulle överraska om Jimmy Thelins manskap lämnar tomhänta när ett uddlöst Varberg kommer på besök. Gästerna har endast skrapat ihop en poäng från de senaste fyra bortamatcherna och skapar ytterst lite på offensiv väg. Det ska dock tilläggas att hallänningarna trivs i Elfsborgs sällskap och trots att konstgräs inte är de grönsvartas föredragna underlag har de två tidigare inbördes på Borås Arena slutat oavgjort. 1X!

5. Landskrona - Örebro 2

Tio poäng från de senaste fem omgångarna är ett godkänt facit för Örebro men rent spelmässigt finns det fortsatt mycket att förbättra. Med det spelarmaterial Axel Kjäll har till sitt förfogande ska ÖSK vara med och utmana i toppskiktet men inför återstarten befinner sig gästerna åtta i tabellen. Inte heller Landskrona har motsvarat förväntningarna där trepoängarna varit en bristvara. Fem av arrangörernas senast sex bataljer har slutat oavgjort och om garderingsmöjligheter finns är krysset ett lämpligt komplement till utgångstvåan.

6. Brommapojkarna - Öster 2

Ett intrikat möte stundar på Grimsta IP då hemmastarka Brommapojkarna ställs mot ett av ligans främsta bortalag i form av Öster. Till saken hör att arrangörerna ännu inte fått sig någon ordentlig värdemätare på hemmafronten vilket blir fallet nu. Öster är väl sammansvetsade vars främsta styrka ligger i försvarsspelet. Med det sagt har ÖIF spetsat offensiven inför denna säsong med nytillskotten Dzenis Kozica och Adam Bergmark-Wiberg som har gjort det bra under våren. Vi tror på en matchbild som faller Öster i smaken och utgår från öst.

7. Falkenberg - Ängelholm 1

Ängelholm har varit en positiv överraskning i Ettan Södra under säsongens första halva och skulle vid seger kliva upp som tvåa i tabellen. Hemma i Skåne har nykomlingarna varit oerhört trygga och i synnerhet visat upp ett försvarsspel av hög klass. Så har inte varit fallet på bortamark där de gulklädda har släppt in tre mål eller fler mot Tvååker, Torns IF samt Ljungskile. Falkenberg besitter i grunden ett betydligt högre kunnande och har kommit igång på allvar efter en trevande inledning. Arrangörerna kommer till detta möte med en sju matcher lång förlustfri svit och denna kommer sannolikt förlängas. 1X torde räcka.

8. St. Patrick’s - Shamrock Rovers 2

Kupongen avrundas med ännu ett derby då St. Patrick’s välkomnar Shamrock Rovers till Richmond Park. De regerande mästarna har för ovanlighetens skull hamnat i något av en formsvacka med två raka nederlag på resande fot. Spelmässigt ser det dock i vanlig ordning bra ut och gästerna lär lyftas snarare än hämmas av att Dundalk sätter press underifrån. Inte heller St. Patrick’s har visat sig från sin bästa sida vilket i arrangörernas fall har varit genomgående denna säsong. Saints besegrade visserligen Shamrock Rovers i sin hemmaborg i den fjärde omgången men det var gästerna som var spelförande då och så torde återigen vara fallet. Tvåan prioriteras.

Kupongens kassaskåp

Malmö FF

Vi har höga förväntningar på Malmö FF under hösten då skadeläget ser allt bättre ut. Mot ett krisande Helsingborg ska Di blåe ta en relativt komfortabel seger, derbyt till trots.

Varningens finger!

Värnamo

Värnamo imponerade innan uppehållet med segrar mot Helsingborg och Hammarby. Fortsätter Marcus Antonsson på inslaget spår kommer Kalmars försvar, som för övrigt har tappat viktige Douglas Bergqvist, sättas på prov.144 rader
1. Malmö - Helsingborg 1
2. Kalmar - Värnamo 1x2
3. Sirius - IFK Göteborg 1x
4. Elfsborg - Varberg 1x
5. Landskrona - Örebro x2
6. Brommapojkarna - Öster 1x2
7. Falkenberg - Ängelholm 1x
8. St. Patrick’s - Shamrock 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Kalmar 26/6

26 Juni 2022 - 07:17

Dagens Dubbel Kalmar 26/6

DD-1 4,10

DD-2 11 Charliebrown Effe


2 rader x 150 kr = 300kr


Spelbolag med fasta odds på trav:

bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 1640m auto

Kalmarsundspokalen 2022 inleder Dagens Dubbel och jag väljer att låsa loppet på två hästar.

4 Racing Mange som har imponerat hittills i år och satt fast med allt sparat i sitt Sweden Cup försök näst senast. Senast var man ute på Tingsryd och många lyfter kanske att finger för formen då det inte slog gnistor om Racing Mange när luckan uppstod över upploppet. Men jag är inte lika orolig, vi vet att Tingsryd är en annorlunda bana och tränaren Joakim Lövgren är skicklig och skulle inte ta ut en av sina stjärnor här om han inte var redo. Dessutom är han min troliga ledare av loppet idag, och väl i den positionen har vi sett Racing Mange stå för mersmakande prestationer förr. Väl i ledningen är han min första häst i loppet.

Väljer ändå att dubbla systemet med 10 Click Bait som stod för mycket bra prestation senast när han höll berömvärt från ledningen i Jämtlands Stora Pris. Utan all den kraft han fick offra mitt i loppet så hade han kunnat gå av med segern. Idag är motståndet enklare men till hans nackdel så är spåret missgynnande för startsnabba Click Bait. Nio av elva segrar är tagna från spets men med lite tempo på loppet från start idag är jag inne på att hans avslutning kommer kunna bita bra och att han är streckvärd till 20%.


Min Vinnare:4 Racing Mange

Spets efter 500m: 4 Racing Mange

Skrällen:

Ranking: A 4,10 B 6,1,2,12,11,7 C 3,8,9,5


Dagens Dubbel 2 - 2140m auto

Vi avslutar dagen med att spika fyraåriga 11 Charliebrown Effe som har imponerat stort i samtliga tre starter på svensk mark i år. Han har för tränaren Genaro Casillos tagit sex segrar och en andraplats på sina sju starter och har visat sig kunna vinna lopp på alla möjliga sätt. Charliebrown Effe är allround och Rick Ebbinge som sitter i vagnen känner hästen väl. Senast vann man en klass-l final på Solvalla med en hel del jobb på egen hand och även om man nu går upp i klass så skrämmer inte motståndet och jag är inne på att segerchansen är god.

Motbud

1 Stenson mötte Charliebrown Effe senast och stod då för en klart bra prestation från ett tufft utgångsläge. Idag är förutsättningarna bättre med ett passande utgångsläge och med Thomas Uhrberg i vagnen är jag inne på att man kan hålla upp innerspåret från start och om inte så är man garanterad ett bra lopp i rygg på ledaren. För mig är Stenson främsta motbudet till Charliebrown Effe på förhand.

Nämner även 6 Gerben som är en häst med bra kapacitet för klassen och har dessutom bra form. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn, vilket skulle vara första gången man testar den kombinationen. Jag räknar även med att tränaren Hans Crebas har laddat lite extra nu när han kommer tillbaka till gamla hemmabanan igen. 3% är lågt och för den som garderar i avslutnignen är han spännade.


Min Vinnare: 11 Charliebrown Effe

Spets efter 500m: 11 Charliebrown Effe

Skrällen: 6 Gerben

Ranking: A 11 B 1,6,5,2,9,3 C 4,10,7,8,12


Lycka till

DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
USandeback Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
USandeback

Big 9 Speltips Lördag 25 juni

25 Juni 2022 - 08:22


Big 9-kupongen har – till skillnad från Stryktipset – spelstopp i dag lördag.
Missa inte det!
För kupongen är smällfin, med 4 bra matcher hämtade från Allsvenskan.
Min känsla är helfin.
Mot nio gröna bockar!
Som vanligt kan ni köpa våra andelar här!

@[email protected] Big-9 →@https://www.rekatochklart.com/r/atg/@[email protected]

Bästa spiken - 4. Sundsvall-Djurgården.
Djurgården &  över 2.5 mål.
Giffarna från Sundsvall håller inte Allsvensk klass.
Man har varit rejält drabbat av skador under sommarvilan, och det är knappast optimalt för ett bottenlag.
Linus Hallenius saknas som vanligt, nu är även en sådan som ordinarie centrala mittfältaren Pontus Silfwer borta. Sedan har man ett helt gäng som är osäkra, eller precis varit borta och knappast är toppade här.
DIF?
Är med i guldstriden trots att man bara tagit två ynka pinnar på resandes fot.
Den trenden tror jag man bryter här – det blir liksom inte "lättare" än så här. DIF var dessutom bra precis innan breaket, allt såg ut att falla på plats mot Varberg. Laget vann med 4–0 och var då totalt överlägset.
Nu väntar en liknande uppgift: spika tvåan & övern!

Näst bästa spiken - Hammarby-Häcken
Hammarby- över 2.5 mål & under 2.5 mål.
Det här är mitt drag i den här kupongen.
Hammarby är extremt starkt på Tele2, och med lite mer rättvisa hade man nog gått helt "rent". Nu är man dock fortfarande obesegrat på det snabba plastgräset.
Nu kommer Häcken som nästan fått maximal utdelning, man har haft otroligt mycket stolpe-in, plus då en stekhet målskytt i Alexander Jeremejeff som gör mål på "allt". Men här tror jag det tar tvärstopp, Häcken blir helt enkelt synat av ett bättre lag.
Häcken har dessutom ett stort avbräck då förstakeepern Peter Abrahamsson är avstängd. Nu kommer reserven Jonathan
Ursin Rasheed in. Han förväntas göra sin sjunde allsvenska start på sex år! Alltså finns risk för ringros-de-luxe!
Fördel, Bajen!

Kupongens skräll - 5. Mjällby–Norrköping.
1x2 - under 2.5 mål.
IFK Norrköping har inte glänst hittills.
Man tog ett gäng raka segrar mot bottenlagen, som sminkade över grisen. Utöver den perioden så har det faktiskt varit illa.
Nu har man sålt Abdulrazaq Ishaq medan lika givne Jean Carlos de Brito är skadad.
Och än så länge har man inte kunnat lyfta in några nya spelare, men det lär komma i sommar.
Mjällby är svårbesegrat på Strandvallen, man spelar rakt, tydligt och har en trygg keeper i Samuel Brolin. Skadeläget är bra, den som saknas nu är unge löftet Otto Rosengren (son till Patrik mer känd som "Bagarn").
Jag tror Peking får det tufft här och tippar Listerlandets stolthet först, men trycker ändå dit alla tecken till slut. 

Kupongens överstreckade - 6. Degerfors-AIK.
Jösses!
AIK streckas extremt hårt av Big 9-spelarna!
Just nu upp till 80%.
Så hög är så klart inte vinstchansen för "Gnaget", och definitivt inte när man har två blytunga avbräck. För både Erick Otieno och Sebastian Larsson är avstängda. Sedan är John Guidetti ännu inte spelklar och en sådan som Nabil Bahoui dragits med skador under sommarvilan.
Degerfors har onekligen skrälläget.
Därför målar jag dit alla tecken; 1x2! 

@[email protected] Big-9 →@https://www.rekatochklart.com/r/atg/@[email protected]

Rekatochklart-systemet – går att köpa via Direkten Tobaksboden hos ATGs butiksandelar - här.

1. Haugesund-Viking WildCard.
2. Rosenborg-Kristiansund 1 - över 2.5 mål & under 2.5 mål.
3. Hammarby-Häcken 1 - över 2.5 mål & under 2.5 mål.
4. Sundsvall-Djurgården 2 - över 2.5 mål.
5. Mjällby-Norrköping 1x2 - under 2.5 mål.
6. Degerfors-AIK 1x2 - under 2.5 mål.
7. Dalkurd-AFC Eskilstuna 12 - över 2.5 mål.
8. Strömgodset-Lilleström 1x2 - över 2.5 mål & under 2.5 mål.
9. Vålerenga-Odds 1x2 - över 2.5 mål & under 2.5 mål.
1296 rader
/Ulrik Sandebäck.

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: