Spelbloggar

TravTipster

V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov

19 November 2019 - 21:40

En härlig jackpot-omgång! Här följer mina tips inför V75 på Jägersro lördag 23 november. Den här gången går jag för de stora pengarna. Jag spelar med två spikar. 8 Velasques Gar (V75-3) och 2 Deep Pockets (V75-5).

Bästa bolagen för fasta odds på V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Nordicbet

V75-1: J Jacobssons Minne 2140 V
Treåringar på start mot fyraåringar på tillägg. Det råder ingen tvekan om att 9 Campo Bahia är en väldigt bra travare och fältets bästa häst. Mediabevakningen kring honom är dock helt absurd. Där han beskrivs som den överlägset bästa fyraåringen i landet och en av världens bästa hästar. Facit och verkligheten är dock att han inte vunnit något av de riktigt klassiska loppen och bara en grupp 1-löpning. Det efter att hela unghästkarriären vad gäller storlopp nu är över i Sverige. Lite högre krav måste man väl ha på ”Sveriges och en av världens bästa hästar”?

Det är troligt att Campo Bahia vinner det här loppet. Men då han blir jättefavorit och syftet med spel är att vinna pengar så gör jag ett försök att fälla honom och garderar. Han har trots allt galopperat i fyra av elva starter, inklusive senast, och är skör vilket är anledningen till att han startar så sällan. Han har dessutom varit sjuk inför det här.

7 Mellby Glader vann en semifinal till Breeders Crown näst senast och var ursäktad senast då det inte stämde från spår 1 i finalen. 2 Guzz Mearas har gjort det väldigt bra mot de bästa treåringarna under en längre tid. Han var även fin senast som trea i finalen av Breeders Crown. 1 Gargamel Sisu har inte mött så tufft motstånd ännu men har ett fint läge och ser ut som en blivande topphäst. Han är den trolige ledaren. 3 Ultion Face är van tufft motstånd och 8 Donatello Garbo var väldigt bra som tvåa på Solvalla i ett kval till Europaderbyt.

Min ranking avdelning 1:
9 Campo Bahia
7 Mellby Glader
2 Guzz Mearas
1 Gargamel Sisu
3 Ultion Face
8 Donatello Garbo
10 Zion Font
5 Usain Töll

4 Divane Godiva
6 Aura S.L.

V75-2: Klass 2 – 2140 A
1 Bordeaux Doc var en besvikelse på V75 senast men var väldigt fin innan det. Näst senast utklassade han en häst som Le Crack Sox från ledningen och för tre starter sedan gick han bra som fyra i ett derbykval bakom Campo Bahia och var bara en längd ifrån att kvala in till derbyfinalen. Är han lika bra som i dessa två starter blir han svårslagen från ett fint läge.

9 Tiger Face är osäker och har bara gjort sju starter så här långt i karriären. Men i de felfria loppen har han visat hög kapacitet och håller han sig i trav räknas han tidigt. 6 Fireman Am höll bra från utvändigt ledaren på V75 näst senast även om det inte var det tuffaste V75-loppet som körts. 10 Pere Ubu är segervan och 11 Imagine Boko är på gång.

Min ranking avdelning 2:
1 Bordeaux Doc
9 Tiger Face

6 Fireman Am
10 Pere Ubu
11 Imagine Boko
3 Bellmondo
12 Ottens Filosof
5 Barnacle
2 Selected Face
4 Borin T.N.
7 Image Rapida
8 Appreciated

V75-3: Klass 1 – 2640 V
8 Velasques Gar har visat toppform i tre raka andraplatser på V75 på slutet. För tre starter sedan höll han starkt från dödens och fick bara stryk av en smygkörd. Näst senast toppspurtade han som tvåa bakom kanonen Giant Shadow och senast fick han fritt för sent för att hinna fram. Han sköt dock till väldigt vasst då luckan kom. Spår 8 i voltstart är inte optimalt men då det är lång distans räknar jag med att det löser sig. Velasques Gar har formen på topp och möter enklare motstånd än på slutet. Jag spikar.

7 Tyson Dimanche kan öppna och har ett bra läge. Han såg väldigt fin ut senast i ett enklare gäng. 6 Franklin Face har fin form och jagar spets. Leder länge om han kommer dit. 2 Eldorado Mearas är på gång.

Min ranking avdelning 3:
8 Velasquez Gar
7 Tyson Dimanche
6 Franklin Face
2 Eldorado Mearas
3 U.B.Cool
12 Love Håleryd
4 Eclipse Am
5 Undigious Diamant
11 Ingo
10 Borups Racing
9 Capture
1 Gullabo Däck Bling

V75-4: Uppfödningslöpningen 1640 A
1 Armani Degato var mycket fin då han vann kvalet från utvändigt ledaren. Av det han visat hittills kan han öppna hyggligt från start och då Mizita Sound nu blivit struken ökar hans chanser att hålla ledningen. Toppchans om spets men han är inte beroende av det.

2 Global Badman har vunnit fyra av fem starter och är obesegrad felfri. Han ser ut som en riktigt klassig häst och vi vet ännu inte hur bra han är. Mycket tidigt från ett fint läge. 10 Karl May Boko är en väldigt fin och stor häst som säkert går framåt för varje lopp han får i kroppen. Då Timo Nurmos tränar och Örjan Kihlström kör vågar jag inte lämna honom utanför kupongen. 3 Revelation gick utvändigt ledaren i ett drygt varv senast och höll bra som tvåa bakom Global Badman. Kan duga om det klaffar.

Min ranking avdelning 4:
1 Armani Degato
2 Global Badman
10 Karl May Boko

3 Revelation
4 Fire Piston
9 A Good Point
5 Gordon Brodde
6 Castillo
8 Global Benchmark
12 Only Cash O.C.

Strukna: 7 & 11

V75-5: Bronsdivisionen 1640 A
2 Deep Pockets är en segervan herre som vunnit åtta av karriärens sjutton starter. I den senaste starten var han ute i en stentuff Breeders Crown-final mot topphästar som bland annat Forfantone Am och Betting Gangster. Det var inget att säga om att han inte räckte till då men han gjorde ändå ett fint lopp. Näst senast satt han fast bakom Mellby Glader och slog då riktigt bra travare som Viking Brodde, Ferrari Sisu och Evaluate. Då motståndet är mycket enklare nu och Deep Pockets har ett perfekt läge och är startsnabb ser det ut som en toppchans. Spets och slut och jag spikar.

6 Man at Work har gjort det bra i regi Timo Nurmos även om han kanske var en liten besvikelse senast. Kapacitet finns. 4 Chapuy är startsnabb. Kan duga från rygg ledaren eller spets om favoriten kommer bort.

Min ranking avdelning 5:
2 Deep Pockets
6 Man at Work
4 Chapuy
1 Hierro Boko
5 Ymer Brick
9 Gideon H.Renka
11 Barolo
7 Sandsjöns Enzo
10 Demolition Man F.
3 Super Grabben
12 Zeeland Kronos
8 M.T.Mighty Winner

V75-6: Gulddivisionen 2140 A
5 Global Thrustworthy har nu fyra lopp i kroppen efter uppehåll och blir allt bättre. Han gjorde det väldigt bra vid spetsseger senast och om han kommer till ledningen igen blir han svårslagen.

2 Tae Kwon Deo är en lovande fyraåring som gör debut i högsta klassen. Han är lite svårbedömd men från ett perfekt läge räknas han tidigt. Van tufft motstånd. 10 Velvet Gio var osannolikt bra senast. Är han lika bra igen vinner han men Magnus Dahléns hästar är ojämna. 6 Racing Mange var väldigt fin i somras och utmanade då världseliten. Han har inte varit lika bra på slutet men tillräcklig kapacitet finns. 1 Angle of Attack är startsnabb och har formen på topp. 4 Speedy Foxy Vicane har en riktigt vass speed. Om det klaffar.

Min ranking avdelning 6:
5 Global Trusthworthy
2 Tae Kwon Deo
10 Velvet Gio
6 Racing Mange
1 Angle of Attack
4 Speedy Foxy Vicane

7 Mindyourvalue W.F.
12 Slide so Easy
9 Shadow Gar
11 Dreammoko
8 Calvin Borel
3 Justice Ås

V75-7: Silverdivisionen 2640 A
3 Martin de Bos är en väldigt kapabel häst som gjort det bra från svåra lägen på slutet. Näst senast toppspurtade han till seger på Åby och i senaste starten fick han en dålig rygg men gjorde det ändå bra som fyra. Han står bäst till av favoriterna här och får tipset.

8 Esprit Sisu blir allt bättre och gjorde ett mycket fint lopp senast trots att han hade stått över inför det. Läget är besvärligt men Esprit Sisu är bra nog att vinna den tunga vägen. 7 Illuminati visade uppåtform senast då han svarade för en vass avslutning i bronsfinalen. Han går upp en klass nu men är väldigt bra i grunden. 6 Hawk Cliff är van tufft V75-motstånd och även om han varit ifrån ett tag så brukar Timo Nurmos hästar vara bra direkt. Hawk Cliff kanske till och med har mått bra av ett uppehåll då han tappade formen i somras. Bra nog att vinna. 11 Partizan Face är ojämn men har en hög högstanivå och 5 Pastor Power är startsnabb och kan få en fin resa.

Min ranking avdelning 7:
3 Martin de Bos
8 Esprit Sisu
7 Illuminati
6 Hawk Cliff
11 Partizan Face
5 Pastor Power

10 Niky Flax
9 Sevilla
12 Rushmore Face
1 Only One Winner
2 Great King Wine
4 Harpos Rockland

V75-tips – Systemförslag lördag 23 nov:
Avd 1: 1,2,3,5,7,8,9,10
Avd 2: 1,9
Avd 3: 8 Velasques Gar
Avd 4: 1,2,10
Avd 5: 2 Deep Pockets
Avd 6: 1,2,4,5,6,10
Avd 7: 3,5,6,7,8,11

1 728 rader = 864 kronor

Dagens Dubbel – lördag 23 nov:
DD-1: 1,2,4,5,6,10
DD-2: 3 Martin de Bos

6 rader x 30 kr = 180 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Nordicbet

Travtipsters V75-tips publiceras varje tisdag och uppdateras med senaste nytt/strykningar mm senast kl 10.00 varje lördag.

Lycka till!

0 Kommentarer
Tipsexperten

Topptipset Tips Onsdag 20/11

19 November 2019 - 21:10

Nu nalkas en upplaga av Topptipset med en mix från två kontinenter. Brasilianare samsas med britter, danskar och belgare. Notera att kupongen löper över två dagar. Åtta rätt står på agendan!

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20.44


1. Lincoln - Ipswich 1
Klassiska FA-cupen inleder med med omspel i den första omgången. Lincoln hade Ipswich på gaffeln i första mötet men Tyler Walker lyckades inte följa upp sitt ledningsmål utan brände chansen från elva meter. 23-åringen skakade dock av sig den bommen fort och målade återigen i Lincolns 3-0-triumf mot Rotherham i EFL Trophy. Ipswich kommer närmast från en torsk i nyss nämnda turnering då Colchester visade sig övermäktiga. Även om gästerna ligger bättre till i ligaspelet löper de stor risk att få Tyler Walkers fiskar varma på Sincil Bank. Utgå från vänster.


2. Newport - Grimsby X
Wales är spelplats i mötet som blivit flyttat till onsdagen med tanke på landslagets högkaratiga match mot Ungern under tisdagen. Newport County har stått för fina resultat i denna turnering de senaste åren. I fjol lades både Leicester och Middlesbrough på rygg innan Manchester City blev för tuffa och året dessförinnan slogs Leeds tillbaka för att sedan lösa omspel mot Tottenham. Här blir ändå walesarna alldeles för stora favoriter. Formen är inte den bästa och en ligakonkurrent väntar på Rodney Parade. Speciellt mycket skiljer inte mellan dessa kombattanter och då är det läge att måla på med samtliga tecken.


3. Wycombe - Tranmere X
Det blev en redig holmgång i Birkenhead för en och en halv vecka, när mannen i svart blåste i pipan stod det 2-2 på tavlan. Tranmeres Kieron Morris var bäst på plan och målade dubbelt. Lustigt nog möttes dessa kombattanter i Birkenhead även i söndags, då gällde det ligaspelet och Wycombe drog längsta strået. Med tanke på att Wycombe toppar League One är det lätt att förstå deras favoritskap hemma på Adams Park. Tranmere har inlett trögt i ligan men visade i första mötet att de kan mäta sig fullt ut. Streckningen västerut har spårat ur och då är det högläge att avslå ettan helt i värdejaktens namn!


4. Vila Nova - Oeste 1
I den brasilianska andradivisionen är det dags för den näst sista omgången. Goda råd är dyra för båda dessa klubbar i botten av tabellen. Vila Nova agerar nästjumbo och har fyra poäng upp till nytt kontrakt. Formen är trots allt positiv för värdarna som plockat poäng i fyra raka fighter och dessutom hållit nollan i tre av dessa. Oeste har fyra poängs marginal till giljotinen och vantrivs på resande fot. Blott tre av gästernas 18 resor har slutat med segersötma. Säsongens första inbördes slutade med delad ära. Formen och värdet leder till en spikad etta i Goiania.


5. Sport Recife - Ponte Preta 1
På Ilha do Retiro är det annat ljud i skällan. Sport Recife ligger tvåa i Série B och det ska väldigt mycket till för att inte hemmalaget huserar i finrummet nästa säsong. Ponte Preta ligger i mittens rike och har inte särskilt mycket att anstränga sig för. Gästerna har plusstatistik sett till de senaste fem inbördes och ska absolut inte räknas bort i den förmodat avslappnade drabbningen. Med tanke på att Recife bara åkt på däng i en enda hemmamatch under säsongens ligalir är ettan given som utgång men här ska den breda penseln plockas fram illa kvickt.


6. Fremad Amager - Köge 2
I vårt södra grannland är det också den näst högsta serien som står för dörren. Fremad Amager har samlat samman 23 pinnar på 17 omgångar. Närmast kommer värdlaget från en viktoria borta mot nästjumbon Naestved där Fremads franske flåbuse Reda Rabei fick syna det röda kortet. Köge har två pinnar upp till värdarna i mittens rike. Gästerna har bäst form med resultatraden 3-1-1 sista fem kamperna. Köges trumfkort stavas Martin Koch Helsted, 30-åringens nio fullträffar innebär andraplats i skytteligan. Herr Helsted pangade in en balja när hans lag slog Fremad i säsongens första inbördes möte och en repris på det scenariot är nära förestående. Strecken sitter där de ska och tvåan är sund.


7. Royal Antwerp - Gent 2
Det är Club Brügge som härskar i belgiska Jupiler League. Näst bakom dem ligger Gent med Mikael Lustig i laget. Den största nyckeln till framgång har dock inte varit svensk, den har varit nordamerikansk. Jonathan David ligger tvåa i skytteligan med åtta kassar på 14 framträdanden. Royal Antwerp ligger några hack bakom gästerna på grund av vantrivseln utanför den egna borgen. Här på Bosuilstadion är de kungliga värdarna en obesegrad maktfaktor. Till gästernas fördel talar alltjämt formen samt att de vann vid sitt senaste besök här. Gaffeln är ett vettigt alternativ!


8. Bento - Londrina 1
Sist ut är ännu en brasiliansk batalj. Återigen handlar det om det ängsliga träsket i botten av den brasilianska andradivisionen. Bento ligger allra längst ner och nu är tre poäng ett måste. Londrina ligger tre poäng ovanför hemmalaget och har tre poäng upp till nytt kontrakt. Värdarna kommer trots allt från en superviktig viktoria medan Londrina befinner sig i fritt fall. 1X bör räcka på radens sista match för att rama in denna kupong. 


Kupongens kassaskåp!


Vila Nova
Topptipset är riktigt knivigt denna gång och kassaskåpen lyser med sin frånvaro. Vila Nova ska ändå ha toppchans hemma mot Oeste som sällan lyckas på resande fot.


Varningens finger!


Ponte Preta
Efter att ha plockat poäng i lejonparten av sina bortamatcher ska inte Ponte Preta räknas bort mot Sport Recife i det förmodat avslappnade mötet.


144 rader
1. Lincoln - Ipswich 1x
2. Newport - Grimsby 1x2
3. Wycombe - Tranmere x2
4. Vila Nova - Oeste 1
5. S. Recife - P. Preta 1x2
6. F. Amager - Köge 2
7. Royal Antwerp - Gent 12
8. Bento - Londrina 1x

Spela på Topptipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
USandeback

Stryktipset Tips Lördag 23 november

19 November 2019 - 15:49

Noll kronor på 10 rätt.
Noll kronor på 11 rätt.
Då vet ni vad det innebär!?
Vi bjuds på en dubbeljackpott den här veckan när Premier League är tillbaka på kupongen.
Totalt ligger det runt 12 miljoner kronor i 13-potten.
Tacksamt, så klart.
***
Kupongen håller toppklass då alla kanoner med – det är för att det är Champions League nästa vecka.
***
Samtidigt är det här finalen av Tips-SM.
Här nedan kommer min genomgång, match för match av Stryktipset.
Detta uppdateras med senaste nytt lördag förmiddag, precis som vanligt.
***
Spela på Stryktipset – klicka här!
***

1. Manchester C - Chelsea 1
Man City förlorade seriefinalen mot Liverpool med 3–1. Och är därmed hela nio poäng efter "Pool". Än är det dock inte kört och City går så klart för det ett tag till... Chelsea radar upp segrarna i ligan, men har fått jobba hårdare i Champions League. Och det här är säsongens svåraste bortamatch. Normalt får man det väldigt svårt här.

2. Arsenal - Southampton 1
The Gunners har floppat i ligan, har nu fyra raka matcher utan seger. Men kapaciteten är så klart bättre än så, med Pepe, Lacazette, Özil och Aubameyang har man klassen för att få till ett "vinterlyft". Bör slå ett lamt Southampton på hemmaplan. Annars börjar det bli kris, på riktigt. Jag tror Arsenal tar sig samman nu. Bra etta. 
 
3. Crystal P - Liverpool 2
"Pool" har varit nära att åka på en smäll flera gånger, men krånglat sig till segrar gång på gång. 
Dags för käftsmällen här?
Nja.
Palace är ur slag och vänder nog inte på sin trend här.

4. Everton - Norwich 1
Norwich har tagit en poäng på de senaste sju matcherna. Inte speciellt konstigt då materialet är begränsat och det har inte blivit bättre av att man har haft massor av skador. Nu har några spelare återkommit, men då gick ordinarie backen Jamal Lewis (12/0) sönder med landslaget... Är sannolikt borta från spel i den här matchen.
Tungt, så klart.
Everton?
På gång! Sju poäng av 9 möjliga på slutet och är på väg uppåt i tabellen.
Klockren spik.

5. Bournemouth - Wolverhampton 2 (1)
Vidöppen match.
Båda lagen har plockat 16 poäng var.
Bournemouth dras med mycket skador (som vanligt) och nu är Ryan Fraser (som jagas hårt av Liverpool) också tveksam. David Brooks saknas igen.
Wolves saknar åter backklippan Willy Boly medan speedige Adama Traore är tveksam.
Helgardera helst...

6. Brighton - Leicester 2
Oj vad  Leicester ser bra ut! Och engelska A-landslagsspelarna James Maddison och framför allt vänsterbacken Ben Chilwell glänste i EM-kvalet. Chilwell lär gå för stora pengar i januari... Men även spelare som Tielemans (Belgien), Evans (Nordirland), Söyüncü (Turkiet) Ricardo Pereira (Portugal) och Schmeichel (Danmark) kommer från framgångar i kvalet.
Positivt. Hemma har dock nyckelspelare som Vardy (tackat nej till landslaget), Ndidi, Barnes, och Ayoze Pérez fått vara och vila upp sig.
Leicester är som sagt bra och i ruskigt fint slag.
Brighton?
Gör det bra för Potter även om man föll borta mot Man United senast (3–1).
Avbräck!?
Yes.
Ordinarie mittbacken Lewis Dunk (12/0) är avstängd, sedan saknas ett gäng skadade spelare, där Leandro Trossard (skadad i landslaget) och Aaron Connolly är ytterst tveksamma. En annan mittback, 200 miljoner kronorsvärvningen Adam Webster (8/1) är skadad. 
Jag tar ställning; vettig tvåa!

7. Watford - Burnley 1 (x)
Watford vann äntligen senast – borta mot Norwich. Man höll undan trots att mittbacken Christian Kabasele (7/0) drog på sig rött kort och därmed är avstängd här. I den matchen gick även Roberto Pereyra (11/1) sönder och kan inte spela här. Sedan tidigare saknas gubbar som Domingos Quina, Danny Welbeck och troligen även Tom Cleverley. 
Burnley?
Har tre förluster och tre kryss på bortaplan hittills i Premier League. Tror inte den trenden bryts här; 1x!

8. Luton - Leeds 2
Leeds har hittat stilen igen, fem raka utan förlust varav de två sista matcherna har det blivit full pott i. Alltså god form.
Och skadeläget är allt ljusare, märks när en sådan bra spelare som Pablo Hernández är tillbaka, och fick göra inhopp senast. Patrik Bamford fick göra mål senast, och nu hoppas så klart att det lossnar för den vasse målskytten.
Luton?
Får man aldrig underskatta på tajta och härliga Kenilworth Road.
Men jag tror Leeds är för tunga för att "The Hatters" ska kunna fälla laget.

9. West Bromwich - Sheffield W 1 (2)
Wednesday har tappat sitt fina försvarsspel och därmed har poängutdelningen blivit mycket sämre på slutet.
WBA toppar serien och har tagit blytunga "treor" borta mot Stoke och Hull. Starkt gjort.
Ny har man dock superjobbiga avbräck då båda innermittarna Romaine Sawyers (16/1) och Jake Livermore (16/2) är avstängda. Det är även ytterbacken Nathan Ferguson (13/1).
Detta kan Wednesday utnyttja!?
Måla helst på alla tecken här.

10. Bristol C - Nottingham 1 (x)
Intressant möte mellan två formstarka lag.
Gästerna kommer från två raka segrar, medan Bristol City har fyra raka matcher utan förlust.
Jag tycker det är fördel Bristol – främst för hemmafördelen. På Ashton Gate förlorar man ytterst sällan.

11. Derby - Preston (1) 2
Alex Neils Preston överraskar på alla! Har nu tre raka segrar och ligger på Premier League-plats.
Ruskigt bra gjort med det material.
Förre Aston Villa-talangen Daniel Johnson ser bättre ut än någonsin och redan gjort 8 mål.
Derby gör det bra hemma på Pride Park Stadium och måste streckas.

12. Brentford - Reading 1 (x)
Brentford är på kraftig uppgång, tagit fyra segrar på de fem senaste matcherna. Vilket inte överraskar – för man har ett av ligans bästa material med Pontus Jansson, Watkins, Nørgaard mfl. Nu är mittbacken Julian Jeanvier avstängd, vilket är ett minus.
Jag tror dock man har bra chans ändå. Reading håller inte alls samma klass, framför allt inte på bortaplan.
1x räcker hela vägen.

13. Swansea - Millwall 1
Millwall har fått effekt av managerbytet, Rowett kom in och gav laget energi.
Men framför allt tar man poängen inför sina hemmafans, på klassiska The Den.
På resandes fot är man inte alls lika starka (segerlöst borta).
Swansea?
Jag gillar det jag ser av Wales-laget, man ser ständigt bra ut och måste ha toppchans här. Bra spik, alltså.


64 rader.

1. Manchester C - Chelsea 1
2. Arsenal - Southampton 1
3. Crystal P - Liverpool 2
4. Everton - Norwich 1
5. Bournemouth - Wolverhampton 12
6. Brighton - Leicester 2
7. Watford - Burnley 1x
8. Luton - Leeds 2
9. West Bromwich - Sheffield W 12
10. Bristol C - Nottingham 1x
11. Derby - Preston 12
12. Brentford - Reading 1x
13. Swansea - Millwall 1

1024 rader
1. Manchester C - Chelsea 1
2. Arsenal - Southampton 1x
3. Crystal P - Liverpool 2
4. Everton - Norwich 1
5. Bournemouth - Wolverhampton 12
6. Brighton - Leicester x2
7. Watford - Burnley 1x
8. Luton - Leeds x2
9. West Bromwich - Sheffield W 12
10. Bristol C - Nottingham 1x
11. Derby - Preston 12
12. Brentford - Reading 1x
13. Swansea - Millwall 1x

0 Kommentarer
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 19/11

19 November 2019 - 13:33

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Lome Brage som inte hade startat på ett tag inför det senaste loppet men han vann lätt efter en snabb avslutning via 20 tempo sista 800 meterna från kön då. Med lopp i kroppen samt spetsläge här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Han går bra även från andra positioner också om det inte skulle bli spets.

V64-1 1,3,5,7,10
V64-2 2,9
V64-3 3,10,11
V64-4 3,5,6,9
V64-5 5 Lome Brage
V64-6 1,2,5,8,10

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Lome Brage
DD2: 1,2,5,8,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Longcat Hanover var hårt betrodd inför sin comeback i ett V86 lopp i ny regi för Timo Nurmos senast men då försvann han med en startgalopp. Kan han hålla ordning på benen nu och kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här,(struken nu) 1 Eldorado B. har inte startat sedan slutet av september men han fick ett fint läge och han är snabb ut men det är flera startsnabba hästar med i loppet så det är inte säkert att Torbjörn Jansson lyckas hålla upp ledningen men om han skulle lyckas med det så kan han bli svårfångad över den korta distansen här, 3 Ebony Boko fullföljde mycket bra till andraplatsen bakom vinnande From The Mine i finalen av Silverdivisionen på Solvalla senast. Han är väldigt effektiv i ledningen över kort distans så Oskar J Andersson gör säkert ett allvarligt försök att komma till ledningen här men det kan kosta en del kraft och då då kan det bli ett högt uppskruvat tempo på tillställningen fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 7 El Fitzgerald har varit borta från tävlingsbanorna i tre månader så formen nu är ett litet frågetecken men hon har vunnit när hon gjort comeback efter lång frånvaro tidigare så med lite klaff här så kan hon bli att räkna med över upploppet, 10 Picasso är etablerad i Silverdivisionen inom V75 spelet men senast var han ute i ett lopp över tre varv fast där blev han för het och kvävde sig så det loppet kan vi glömma. Kan Troels Andersen som sitter upp bakom hästen komma igenom rätt så vettigt här och kan få bra draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Eldorado B. 
Spets efter 500m: 1 Eldorado B.
Skrällen: 10 Picasso
Ranking: A 1 B 3,10,7,5,4,6 C 2,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Aft Gallery tog sin hittills enda seger från ledningen för fem starter sedan. Han går rätt bra bakifrån också vilket han visade när han gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Digital Globe näst senast. Kan Örjan Kihlström komma igenom rätt så bra från det här utgångsläget och kan servera honom en fin resa så kan det räcka långt här, 2 Beluga Bac har inlett karriären fint och har aldrig varit sämre än tvåa efter fyra starter. Senast visade han prov på bra styrka när han plockade ner sitt motstånd från dödens. Här har han blivit nerstruken till innerspår och det är nog inte helt optimalt men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med på nytt, vid ytterligare gardering kan 5 Maharanih som har tagit sina båda tidigare segrar från ledningen vara tänkbar. Med ett lopp i kroppen nu efter ett halvårs frånvaro så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och skulle ledningen nås så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Aft Gallery
Spets efter 500m: 5 Maharanih
Skrällen: 5 Maharanih
Ranking: A 9,2 B 5,8,11,3,7 C 4,12,6,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Lärlings- och Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Dollar Hornline inledde med två raka galoppmisslyckanden för sin nuvarande tränare Robert Bergh. Efter det har han varit bättre och efter att ha öppnat tufft för att komma till ledningen så höll han godkänt till andraplatsen bakom vinnande Turenne näst senast. Gången efter det så kördes han till täten efter knappa 700 meter och gick sedan undan till en säker seger från den positionen förvisso i ett billigt gäng. Kan Oskar Florhed som sitter upp bakom hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden igen, 3 Thunder Rick tog hand om ledningen senast och vann sedan i ohotad stil från den positionen över kort distans. Han är snabb iväg och med spetsläge igen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här, 11 Indy D. tog sin senaste seger för drygt ett år sedan men han spurtade godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Monet Augustinu från ett tufft läge näst senast. Felfri nu och med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 10 Dollar Hornline
Spets efter 500m: 3 Thunder Rick
Skrällen: 11 Indy D.
Ranking: A 10,3 B 11,6,7,8,2,4,1,5 C 9,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Bansky galopperade bort en klar andraplats näst senast. Gången efter det så fick hon bestämma i ledningen och gick sedan undan till karriärens första seger. Här har hon bakspår men med en fin smygare här och en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 3 Digital Literacy kommer med två raka galopper i raden men hon kan öppna kvickt och kan Rikard N Skoglund som sitter upp bakom hästen komma till ledningen och få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger här, 5 Iceland Falls kan lägga iväg bra från start så om Erik Adielsson kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här, 6 She Follow Me gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast och spurtade då godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Girlpower Sisu efter en avvaktande resa. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 9 Bansky
Spets efter 500m: 3 Digital Literacy
Skrällen: 4 And Stitch
Ranking: A 9 B 3,5,6,11,4,7,8,10,12 C 2,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Lome Brage som inte hade startat på ett tag inför det senaste loppet men han vann lätt efter en snabb avslutning via 20 tempo sista 800 meterna från kön då. Med lopp i kroppen samt spetsläge här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Han går bra även från andra positioner också om det inte skulle bli spets, vid gardering kan 2 Ingbest som kan öppna rätt så vettigt vara tänkbar. Han kan få en fin löpning på innerspåret och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han utmana om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud, 11 Tekno Eld gjorde comeback efter lång frånvaro senast och gick då rätt okej till tredjeplatsen bakom tipsettan. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han duga en bit mot det här gänget fast jag tror inte han räcker till vinst.

Min Vinnare: 5 Lome Brage
Spets efter 500m: 5 Lome Brage
Skrällen: 11 Tekno Eld
Ranking: A 5 B 2,11,7,12,6,8 C 9,1,4,3,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Emmylou vann ett V75 lopp på Axevalla i somras men blev efter det sjuk och har sedan varit lite trög att få igång igen. Nu har allt varit bra i träningen inför det här loppet och kan Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen få smyga med och spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut. Troligen jänkarvagn och sedan kommer man att byta ut det norska huvudlaget mot någon form av stängt meddelar David Persson, 2 Bear Victory travade en stor del av loppet i dödens och hon gjorde det mycket bra när hon plockade ner sitt motstånd till seger senast. Hon kan öppna rätt bra så om om kusken är offensiv så kanske hon kan ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 5 Carisma Sisu är startsnabb och kan ta ledningen initialt men hon har gjort sina bästa lopp i ryggar så jag tror att man släpper och isåfall så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut, 1 A Nana De Bohem gjorde bort sig med dubbla galopper senast. Kan hon hålla ordning på benen den här gången och det löser sig med positionerna från innerspåret här så har hon en vass avslutning och är då intressant till en låg procent på spelet, 8 Vichy Grif kommer med två raka segrar. Hon gick en rejäl avslutning till seger senast. Gången innan det så vann hon från ledningen så om hon kan hitta ner i en hyfsad position så kan hon bli att räkna med över upploppet här, 8 Au Pair Girl blir en del betrodd för hon har härdats i tuffa V75 lopp under året men hon var inte som bäst senast så jag plockar bort henne här.

Min Vinnare: 10 Emmylou
Spets efter 500m: 2 Bear Victory
Skrällen: 1 A Nana De Bohem
Ranking: A 10,2 B 5,1,8,7,9 C 4,3,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
USandeback

EM-kval: Epilogen – en grupp lever!

19 November 2019 - 08:56

Ett underbart EM-kval avslutas i kväll.
I går!?
Draget Spanien lekte som väntat med trötta rumäner; 5–0.
Därmed rättades åter även Dagens bästa spel – denna gång till 2.60.
Faktum är att alla våra fyra EM-kval-rekar rättades även i går.
Snyggt jobbat Lelle Sandahl och Christian Polsäter!
***
I dag?
En grupp lever, och det är den jag har hittat mitt spel i :
1 Kroatien 8 5 2 1 17-7 17
2 Ungern 7 4 0 3 8-9 12
----
3 Wales 7 3 2 2 8-6 11
4 Slovakien 7 3 1 3 11-11 10
5 Azerbajdzjan 7 0 1 6 5-16 1
***
Eftersom Slovakien har bättre inbördes möten än Ungern så lever hoppet för tre lag här.
Vinnaren i mötet Wales-Ungern blir grupptvåa.
Vid kryss?
Då smiter Slovakien förbi om nationen gör jobbet hemma mot Azerbajdzjan!
Det är alltså upplagt för drama.
***
Mitt spel?
Blir på Wales som numera går att hitta till odds strax under 1.70.
Ryan Giggs kan för första gången på länge spela med både Aaron Ramsey och Gareth Bale i startelvan.
Det betyder så klart mycket för förra EM:ets bronslag.
Med både Ramsey och Bale får Wales både fart och klass. 
Sedan finns så klart gubbar som Harry Wilson (Liverpool/Bournemouth) och Manchester Uniteds Daniel James.
Det mesta känns uppåt i Wales.
Ungern?
Kassa på bortaplan, har 1 seger på de senaste 12 matcherna och saknar nu ordinarie mittbackslåset då både Willi Orbán (7/2) och Tamás Kádár (4/0) är skadade. Det finns ytterligare ett avbräck i backlinjen då Mihály Korhut (5/1) är avstängd.
***
På ett kokande Cardiff City Stadium – valde att spela på lilla arenan som "bara" tar in 35 000 tack vare stämningen där – tror jag inte att Wales viker ned sig.
Ettan är spelad.
***
I övrigt?
Tyskland slarvar inte mot ett oinspirerat Nordirland. Tyskarna vill vinna gruppen.
Tyskland -2 asian till 1.75 funkar fint hos bet365.
***
Obs!
Missa inte att det är Europatipset redan i kväll.
Det med 2 miljoner kronor i jackpott.
Komplett analys här!
***
Nu kör vi firma Bale & Ramsey!
Framåt Wales!
Ha en fin tisdag.
///Ulrik.


0 Kommentarer
Fler inlägg: