Spelbloggar

MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 1/10

30 September 2020 - 21:09

Äntligen en full SHL-omgång, och till det en full SHL-kupong. Kan de förväntade topplagen som börjat knackigt få det att vända? Fortsätter Frölundas överkörning av konkurrenter? Malmö har haft långledigt sedan förra matchen, jämfört med Djurgården som haft betydligt kortare uppladdning. En svår kupong att hitta spikar på, men det finns mycket värde att hämta. Mot åtta rätt!


Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 1/10


1. Skellefteå - Frölunda 1
Skellefteå har börjat säsongen lite halvtungt. Första matchen var västerbottningarna det bättre laget i två perioder och försökte bevaka ledningen i tredje, trots bra målvaktsspel blev det bara två poäng. Matchen i helgen var de ånyo det bättre laget, men sprang in i en formtoppad Jhonas Enroth. Frölunda har haft en helt annan start, två stabila segrar och noll insläppta mål. Svårt att klaga på. Tre av fem mål har tillkommit i powerplay. Allt har fungerat för göteborgarna och det kan vi se på strecken. De blir streckade som klara favoriter. Skellefteå har varit ett starkt hemmalag länge och har en av seriens bästa målvakter i Gustaf Lindvall, att vi får möjlighet att strecka dem som klara underdogs är bara trevligt. Ettan är väldigt fin. Plocka med krysset på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Djurgården - Malmö 2
Djurgården såg riktigt bleka ut i deras premiär mot Frölunda, totalt utspelade och hade stundtals problem att ha puckinnehav på offensiv planhalva. Spelare som Holtz och Axelsson kom inte alls med i matchen. Det enda som hindrade Djurgården från en utklassning på resultattavlan också var Mantas Armalis som gjorde en väldigt imponerande premiär. Malmö började hemma med en tung förlust mot Leksand. En match där lite medstuds hade kunnat resultera i poäng. Detta är ett möte mellan två lag som är tippade i botten, och deras premiärer har inte fått oss att tveka på detta faktum. Malmös förstakedja har en högre högstanivå än Djurgårdens dito. Linan med Bryggman, Händemark och Olofsson är riktigt bra, och kommer få väldigt mycket speltid. Tvåan är i skrivande stund väldigt lågt streckad. Den borde komma upp en bit över 30 procent. Garderas med ettan.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Leksand - Örebro 1
Wow! Vilken förstakedja Leksand har satt ihop. Cehlárik, Hrivík och Camper var masarnas bästa formation under de första två omgångarna. Björn Hellkvist är dessutom en tränare som gärna låter sina bästa spelare ha mycket istid. Det har Hellkvist definitivt fortsatt med i början av säsongen. Det är ett klart bättre LIF i år jämfört med föregående säsong. Det största frågetecknet för masarna är målvakterna, varken Juvonen eller Brage har imponerat. Örebro har haft en bra start på säsongen med två raka trepoängare. Först besegrades HV71 i en match där närkingarna var det bättre laget. I helgen besegrades Skellefteå främst tack vare Jhonas Enroth och ett starkt powerplay. Detta kommer bli ett möte mellan två av seriens bästa toppkedjor. I Örebro har Bromé, Abols och Rendulic sett riktigt bra ut. Gaffeln är bra, då mycket talar för att det kommer smälla rejält.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Linköping - Brynäs 1
Linköping har startat säsongen med två förluster. De har varit bra med i båda matcherna. Mot Rögle skapade östgötarna minst lika mycket som skåningarna och med lite medstuds hade det blivit poäng. Hemma senast mot Växjö blev det en poäng och förlust på straffar. Linköpings målvakt Niklas Lundström gjorde en klart bättre match mot Växjö. Brynäs lyckades vinna andra matchen borta mot Färjestad. En kamp där målvakterna troligen hade haft svårt att rädda en badboll. Anton Rödin gjorde sin första match, Brynäs powerplay såg omgående bättre ut. Nicklas Danielsson kan komma att göra comeback mot LHC. Defensivt har Brynäs sett knackiga ut, och med försvarsgeneralen Niclas Andersén borta ser gävlelaget ännu skakigare ut. Bra etta till låg procent.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Växjö - Rögle 1
Växjö kommer från en tung säsong och har försökt bygga ett bättre lag. “Hem” har Joel Persson och Robert Rosén kommit, det har såklart gjort laget bättre. I första matchen lät Sam Hallam Erik Källgren stå i mål, för sedan låta Viktor Fasth ta hand om fighten mot Linköping. Fasth såg riktigt vass ut, han kommer vara väldigt viktig för Lakers. Rögle är ett av lagen Växjö har närmat sig jämfört med i fjol. De stora tappen av Brithén och Curran, har skåningarna ersatt med Tambellini och Gelinas. Eric Gelinas fanns förvisso med i truppen föregående säsong, men har tagit ett riktigt stort kliv i början av denna säsong. Rögle har haft mycket tur med studsarna och sådant bruka jämna ut sig. Det är dock inte säkert att så blir fallet i detta möte. Ta med alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Oskarshamn - Färjestad 1
Oskarshamn började med en övertygande seger borta mot Brynäs, spelade sedan jämnt mot Luleå, där studsarna hade kunnat gett smålänningarna en perfekt start med två segrar av två möjliga. Nyförvärvet Joe Cannata har sett riktigt bra ut, amerikanen kommer bli väldigt viktigt för smålänningarna, som hade problem att hitta en målvakt att lita på i fjol. Hos Färjestad har målvaktsspelet sett knackigt ut. Hemma mot Brynäs senaste gick det mesta in bakom Haukeland. Värmlänningarna är ett så pass bra lag att de ska kunna driva spelet så mycket att de vinner matcher på hur bra deras forwards är. Nu kommer Nygård och Rydahl inte spela och det är tunga avbräck. Plocka med ytterkanterna först, etta-tvåa.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Luleå - HV71 2
Luleå är streckat hårt, riktigt hårt. En bit över 70 procent vilket är galet. Luleås senaste match mot Oskarshamn slutade 5-2 till norrbottningarna. Det ser tryggt ut på pappret, men det var en väldigt jämn match där det kunde ha slutat med poängtapp. “Bulans” grabbar är topptippade och kommer slåss om förstaplatsen. En av de stora konkurrenterna är dagens motståndare. HV71 har börjat säsongen tufft, bortsett från första matchen mot Frölunda har smålänningarna spelat jämnt med både Örebro och Rögle. Jönköpingslaget är även de tippade i toppen och ska vara ett av gängen som hotar Luleås serieseger. “Tjurarna” har inte fått utdelning för sitt spel och när vi får möjlighet att strecka Rahms gossar under tjugo procent går det inte att strecka på något annat sätt. Både krysset och tvåan rensar bort många kuponger.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Petter Emanuelsson - Lias Andersson X
En head-to-head mellan två väldigt offensivt skickliga spelare. Petter Emanuelsson vann interna skytteligan förra säsongen och har en bra chans att upprepa bedriften. Emanuelsson står i vänstra tekningscirkeln och har avslutsansvaret i Luleås första uppställning i powerplay. Lias Andersson är främst en playmaker. Andersson har stor offensiv kapacitet och får mer istid än hans konkurrent Emanuelsson. För chans på bättre utbetalning tar vi med alla tecken.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Linköping
Brynäs har en bra kedja som kommer till spel. Kan Linköping neutralisera den, har östgötarna goda möjligheter till seger. Att Andersén saknas i Brynäs gör troligen att Lindelöf får mer speltid. Positivt för Linköping. Spännande etta!


Varningens finger!


HV71
Det går inte att blunda för värdet i Norrbotten. HV71 är klart bättre än vad procenten visar och har tagit poäng i fem av de sju senaste bortamatcherna mot Luleå. Det finns stor potential offensivt hos smålänningarna som inte har fått det att lossna i början.


144 rader
1. Skellefteå - Frölunda 1
2. Djurgården - Malmö 12
3. Leksand - Örebro 12
4. Linköping - Brynäs 1
5. Växjö - Rögle 1x2
6. Oskarshamn - Färjestad 12
7. Luleå - HV71 x2
8. P.Emanuelsson - L.Andersson 1x2


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Torsdag 1/10

30 September 2020 - 16:59

Det är ett högoktanigt Europatips som dukas upp under torsdagen. Fajterna hämtas från Engelska Ligacupen, La Liga och kvalet till Europa League där det såklart ska bli spännande att följa Malmö FF:s framfart. Spelvärdet lyser på sina håll och nu sätter vi fart mot 13 gröna bockar!

Spelstopp: 18:59


EUROPATIPSET TIPS 1/10


1. Liverpool - Arsenal 1
Första arena till rakning är Anfield där en repris på måndagens ligamöte mellan Liverpool och Arsenal ska gå av stapeln. Nu är det dock cupspel som gäller, men även om det säkerligen lär innebära rotation i elvorna ska Liverpool återigen gälla som klara favoriter. Klopps gäng var i långa stunder överlägsna The Gunners i måndags och att siffrorna stannade vid 3-1 berodde mest på att värdarna slog av på takten. Tar The Reds den här kampen på allvar vinner de klart. Ettan singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Aston Villa - Stoke 1
Aston Villa hade en motig säsong i fjol. Finalen i Ligacupen var en fjäder i hatten, men det dröjde väldigt länge innan Dean Smith och company löste kontraktet i Premier League. Den här säsongen verkar dock bli annorlunda då Villa inlett på ett imponerande sätt. Fyra raka tävlingssegrar med endast ett insläppt mål är starka papper och Stoke är ett motstånd som värdarna ska städa av utan större problem. The Potters har värvat namnstarkt inför säsongen, men det är främst för att kunna göra bra ifrån sig i The Championship. I Ligacupen blir det respass.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Celta Vigo - Barcelona X
Det fanns en hel del frågetecken över Barcelona inför premiären mot Villarreal. Många ströks dock i och med den klara 4-0-segern, men innan hyllningskören låter för högt ska det också sägas att Den gula ubåten inte bjöd på nämnvärt motstånd. Här ställs Koeman och gänget inför en lurig resa när Celta Vigo väntar på bortagräs. Här har katalanerna inte vunnit i något sammanhang sedan 2015 och värdarna ska kunna stå upp bra även denna gång. Aspas är i toppform och när hela vänstersidan undervärderas är det läge att gardera hela vägen och jobba in Celta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Athletic Bilbao - Cádiz 1
Cádiz imponerade i Seguna División i fjol och hade vunnit ligan om de inte slagit av på takten mot slutet. Avancemang till finrummet blev det dock hur som helst och nykomlingarna har också hunnit med att segra mot Huesca i inledningen. Viktigt att ha tagit sina första poäng när en på förhand tuff motståndare väntar under torsdagen. Athletic Bilbao är normalt ett gäng för den övre halvan i La Liga, men premiärtorsken mot Granada (0-2) var ett kvitto på baskernas ojämnhet. Underskattar de rödvita Cádiz här kan gästerna mycket väl få med sig en poäng.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Sevilla - Levante X
Sevilla är inne i ett helvetiskt spelschema för tillfället. Fajten mot Levante blir den tredje på en vecka och det ska även tilläggas att andalusiernas Supercupmöte med Bayern innehöll en halvtimmes förlängning. Det syntes senast mot Cádiz och lär säkerligen även synas mot Levante. Valenciagänget är riktigt bra när de har sin dag och i Morales har gästerna en potentiell matchvinnare här. Värdet till höger måste med då det skapar korsdrag bland kuponghögarna!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Malmö FF - Granada X
Bongens mest intressanta fajt ur ett svenskt perspektiv är också den första från kvalet till Europa League. Malmö är en match ifrån att ta sig till ett nytt europeiskt gruppspel och skåningarna visar god form. 3-0-segern mot Häcken var ett styrkebesked från Tomassons mannar och här får Granada se upp. MFF har inte torskat en Europakval-match på Stadion på snart tio år och gästernas 1-6 i brakan mot Atlético i helgen bådar inte gott. Spelare för spelare är gästerna såklart bättre, men här bör det täckas upp hela vägen på större rader.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Rio Ave - Milan 1
Milan går in som enorma favoriter inför drabbningen med Rio Ave. En rejäl brasklapp ska dock skjutas in i italienarnas namn. Både Zlatan Ibrahimovic och Ante Rebic ryktas missa den här kampen och skulle så vara fallet står Rossoneri utan sina två klart viktigaste spelare. Rio Ave spelade jämnt mot Besiktas senast och de bollskickliga portugiserna ska definitivt ses med goda möjligheter att göra detsamma mot ett sargat Milan. Värdet till vänster är så pass iögonfallande att tvåan kan chansas bort.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Rangers - Galatasaray 1
Rangers hade ett succéartat äventyr i förra årets Europa League. Åttondelsfinalen var på intet sätt oförtjänt och mycket tyder på att skottarna går mot en positiv säsong även i år. Ärkerivalen Celtic får rejäl konkurrens om ligatiteln och Steven Gerrards mannar ska ses med goda möjligheter mot Galatasaray. Fatih Terims gäng är inte lika slagkraftiga som tidigare år och överlag är den turkiska ligan på dekis. Det blir Gala varse om här. Ettan spikas.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


9. Rosenborg - PSV Eindhoven 2
PSV Eindhoven har något spännande på gång. Malen, Dumfries, Ihattaren och Gakpo är samtliga supertalanger med en stor framtid framför sig och under ledning av offensivt lagde Roger Schmidt kommer kvartetten att få god utveckling. Nu reser talangfabriken till Norge för att ta sig an Åge Hareides Rosenborg. Norrmannen har förbättrat Trondheimgänget avsevärt, men här ställs värdarna inför en tuff uppgift. De svartvita får sikta på att hålla tätt och istället satsa på omställningar. Frågan är dock om det räcker? Med X2 på större rader är vi i hamn.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. FC Köpenhamn - Rijeka 1
FC Köpenhamn imponerade inte alls mot IFK Göteborg och ska vara glada att de tog sig vidare från den kampen. Nästföljande motståndare Piast Gliwice lades på rygg utan större problem, men här väntar ånyo en tuff kombattant för danskarna som havererar i Superligaen. Rijeka är ett spelskickligt kroatiskt gäng som slagit stormakten Dinamo Zagreb i modern nutid. När då ettan övervärderas grovt måste krysset få ta plats omgående. Det här kan stå 0-0 länge.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


11. Sporting - LASK Linz 2
Kupongens mest intressanta spik hittas i Portugal. Sporting har varit hårt drabbade av Covid19 de senaste dagarna och har bland annat haft så många som tolv spelare samt tränaren Rúben Amorim inlåsta i karantän. Det har såklart stört uppladdningen inför mötet med LASK Linz enormt mycket. De här båda aktörerna möttes faktiskt i fjolårets gruppspel där österrikarna imponerade stort. LASK vann på hemmagräs med 3-0 och torskade borta med 1-2, förlusten var dock knapp och den matchen kunde gått lite hur som helst. Det kan den här också göra, men med rådande förutsättningar är det verkligen lockande att chansspika tvåan och spara garderingar till andra ställen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. AEK Athen - Wolfsburg 2
AEK Athen var illa ute mot St.Gallen. Trots att schweizarna blivit av med flera nyckelspelare under transferfönstret förmådde inte grekerna att vinna med mer än 1-0. Målet kom dessutom på en straffretur och förutom det hade inte AEK mycket att komma med i anfallsväg. Här ställs värdarna inför en tuff uppgift när Wolfsburg kommer till huvudstaden. Tyskarna har klass på samtliga positioner och ska inte besväras alltför mycket av att storstjärnan Weghorst dras med frågetecken. Fullgoda ersättare finns i truppen och tvåan kan därmed lämnas allena.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


13. Charleroi - Lech Poznan 1
Kupongen avrundas i Belgien där Charleroi är 90 minuter ifrån att nå sitt första europeiska gruppspel någonsin. Värdarna har trampat plattan i mattan från start i Jupiler League och står noterade för sex segrar och en oavgjord på sju kamper. Ett ruskigt imponerande facit. De svartvita har dessutom bara släppt in tre mål under samma period och det är således en väldigt tuff uppgift som väntar för Lech Poznan. Mikael Ishak och övriga får här sätta sina förhoppningar till att stå lågt och hoppas på kontringar. Någon bortaseger efter 90 minuter är dock svår att se. 1X är ett starkt lås.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Aston Villa
Aston Villa ser klart förbättrade ut jämfört med fjolåret. Försvaret sitter ihop på ett annat sätt och Jack Grealish har äntligen fått välbehövlig avlastning i offensiv riktning. Stoke får en svettig afton mot fjolårsfinalisterna.


Varningens finger!


Rio Ave
Frånvaroläget i Milan är prekärt och här väntar en tuffare motståndare än Bodö/Glimt. Rossoneri hade stora problem med norrmännen och värdet till vänster är så magnifikt att tvåan chansas bort.


144 rader
1. Liverpool - Arsenal 1
2. Aston Villa - Stoke 1
3. Celta Vigo - Barcelona 1x2
4. Athletic Bilbao - Cádiz 1x
5. Sevilla - Levante 1x2
6. Malmö FF - Granada x2
7. Rio Ave - Milan 1x
8. Rangers - Galatasaray 1
9. Rosenborg - PSV 2
10. FC Köpenhamn - Rijeka 1x
11. Sporting - LASK Linz 2
12. AEK Athen - Wolfsburg 2
13. Charleroi - Lech Poznan 1


864 rader
1. Liverpool - Arsenal 1
2. Aston Villa - Stoke 1
3. Celta Vigo - Barcelona 1x2
4. Athletic Bilbao - Cádiz 1x
5. Sevilla - Levante 1x2
6. Malmö FF - Granada 1x2
7. Rio Ave - Milan 1x
8. Rangers - Galatasaray 1
9. Rosenborg - PSV x2
10. FC Köpenhamn - Rijeka 1x
11. Sporting - LASK Linz 2
12. AEK Athen - Wolfsburg 2
13. Charleroi - Lech Poznan 1x


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Skellefteå Lördag 3/10

30 September 2020 - 15:01

Dagens Dubbel-spelet avgörs i Skellefteå på lördag. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
DD-1: 13 Very Kronos
DD-2: 1,5,6,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 3140 m Voltstart
13 Very Kronos har vunnit 17 av karriärens 35 starter. Han vann enkelt näst senast men gången efter det så galopperade han bort sig i början av loppet. Felfri nu så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget trots att han har många hästar till runda.

12 Apollon De Kacy kommer från en färsk seger. Han kom då med en våldsam spurt i vida spår och slog av Selmer I.H. som kopplat greppet till seger kort före mål. Med en liknande avslutning här så fäller han många hästar till slut.

2 Algot Zonett gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger i den senaste starten. Får han en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme igen.

1 Enriko Ha kom i mål som fyra i Klass I finalen i lördags som vanns av Viscount. Han kan öppna fort och han kan ta ledningen här och skulle Björn Goop få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit här.

9 Hunkydory Degato var duktig vid vinsten i den senaste starten. Får hon lite draghjälp innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

3 Mellby Fog gjorde första starten sedan julhelgen ifjol senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad. Får han ett passande lopp så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 13 B 12,2,1,9,3,6,14 C 5,8,10,7,11,4

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
1 Rossi Palema har gjort två starter i Thule Jonssons regi. Han vann lätt i debuten och senast så satt han fast med rubbet kvar. Intressant läge här och han kan kliva iväg bra från start. Hittar Mats E Djuse en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen.

11 Cab Lane var strålande bra när han trummade på till seger från ledningen senast. Nu har han ett helt annat utgångsläge men kan han få lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

5 Fabian B.R. har varit duktig vid tre raka andraplatser i Aleksi Kytöläs regi. Klaffar det med löpningsförloppet nu så har han samlat ihop till en seger.

6 Cargo Door spetsade och släppte och när han sedan fick luckan så avgjorde han mycket enkelt senast. Han är väldigt startsnabb och kommer han till spets så körs han nog i den positionen över den korta distansen.

2 Balotelli Crown klev runt sitt motstånd till seger i den senaste starten. Han fick ett bra läge här men han möter tufft motstånd nu och får han smyga med i det längsta så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

7 In Love Boko kom med en stark avslutning till seger senast. Kan han ramla ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han ha vissa möjligheter att ta en ny seger.

Ranking DD-2: A 1,11 B 5,6,2,7,3,9 C 12,8,10,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10

30 September 2020 - 14:32

På lördag avgörs V75 tävlingarna i Skellefteå. Det är en Jackpot på 36 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med tre spikar. 5 Tangen Haap i den tredje avdelningen samt 6 Seismic Wave i den femte avdelningen och 13 Very Kronos i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Avd 1: 1,3,5,7,8,9,12
Avd 2: 1,2,4,6,8,10,11
Avd 3: 5 Tangen Haap
Avd 4: 1,4,7,8,9,10,12,13,14,15
Avd 5: 6 Seismic Wave
Avd 6: 13 Very Kronos
Avd 7: 1,5,6,11

1960 rader x 0,50 = 980 kr

DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
DD-1: 13 Very Kronos
DD-2: 1,5,6,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS SKELLEFTEÅ LÖRDAG 3/10

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 8 Swagger har vunnit fyra av de fem senaste loppen. Näst senast så var han ute i ett Breeders' Crown lopp på Solänget. Han travade då i ledningen men han fick press av First Ideal Man i dödens och in på upploppet så var han slagen och han galopperade sedan uppgivet. Gången efter det så tog han över ledningen efter ett knappt halvvarv och han vann sedan i överlägsen stil. Han är orutinerad i voltstart och därför är spåret inte helt fel fast det finns risk att han blir fast. Hittar Mika Forss som kör åt Sandra Eriksson en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden. Det finns även open stretch att använda sig av om det skulle bli ett lopp i vinnarhålet.

12 Västerbo Pokerface har gjort tre starter efter en tids frånvaro. För tre starter sedan så tog han över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så blev det sedan en överlägsen seger. I den näst senaste starten så landade han i dödens med två varv till mål. I den sista svängen så knäckte han den ledande Apollo Effe och han gick sedan undan till en mycket lätt seger. På Hagmyren senast så satt han i andra utvändigt men när Enge Eros i dödens tröttnade så drogs han bakåt men när han fick fritt spelutrymme så avslutade han godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Iceland Falls. Utgångsläget nu är mindre bra men intressant med Björn Goop i sulkyn för första gången nu.

1 Mellby Granat kom med en väldigt vass avslutning i skymundan näst senast och kom i mål som trea i ett lopp där Moses segrade. Gången efter det på Jägersro så gick han i dödens över lång distans och det blev för tufft och han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Exclusive Matter. Innerspår nu och han kan öppna bra ur volten. Lyckas Ulf Eriksson hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Global Upset travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Prince S.W. Han knäckte ledaren och han gick sedan undan till en säker seger för fyra starter sedan. Gången efter det var han fullständigt överlägsen när han vann ett Klass II försök på Solänget. I Klass II finalen på Solvalla i lördags så hade han ett dåligt utgångsläge så han hamnade långt bak men han avslutade klart godkänt i skymundan även om det bara räckte till en sjundeplats. Nu har han klivit upp en klass och han har ett snävt spår i volten. Han är dock rätt travsäker och han kan öppna rätt bra även från snäva spår så kan Rikard N Skoglund servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gånget.

9 Faster Than You var ute i ett enklare gäng senast. Han tog då över ledningen med 1700 meter kvar av loppet och han vann sedan pliktskyldigt från den positionen. Man sparade medvetet fötterna då och målet nu är att han ska tävla barfota runt om. Han tränar starkt och utgångsläget är väl okej eftersom han ändå inte är någon raket i voltstart så med rätt resa här så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 8 Swagger
Spets efter 500m: 1 Mellby Granat
Skrällen: 3 Anthem
Ranking: A 8,12,1 B 5,9,3,7,4,10 C 6,11,2

V75-2
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 7 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sju hästar. 10 Leave Your Sox On kommer till den här starten med fem raka segrar. Trixton-sonen har verkligen hittat rätt för han har övertygat mer och mer för varje start. Näst senast kördes han till spets i ett tidigt skede av loppet och segrade sedan med tio längder på ett imponerande vis. Gången efter det fick han en dryg inledning på loppet innan han landade i dödens på den ledande Armida F.B. Han knäckte sedan ledaren och sprintade undan till en lätt seger. Nu blir det första gången över lång distans och det var synd med bakspår. Hittar Ulf Ohlsson en bra väg med honom så kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

1 One Kind Of Art debuterade i Timo Nurmos regi för fem starter sedan. Det blev en rätt intetsägande seger då eftersom han fick bestämma som han ville i ledningen. Gången efter det så tog han över ledningen med varvet till mål och han vann sedan mycket lätt. För tre starter sedan så slog han på en galopp på upploppet och det var en fin placering som försvann i det läget. I den näst senaste starten så landade han utvändigt om den ledande Artico Zack med 1200 meter till mål. In på upploppet så satte han klorna i ledaren och han gick sedan undan till en lätt vinst. Det blev dubbla galopper senast som hårt betrodd på Hagmyren. Han kan öppna bra även om innerspåret kan vara lite lurigt men kliver han iväg i rätt gångart så kanske han kan hålla upp ledningen. Skulle så bli fallet så är mycket mycket här.

11 Golden Boy Sisu har gjort fyra starter efter ett års tävlingsuppehåll. I comebacken svarade han för en riktigt stark insats när han blev femma i ett lopp som vanns av en överlägsen Joule V.S. Efter det så plockade han två raka segrar och senast så hakade han på bra som tvåa bakom Rutger B.L. efter en snäll resa så formen är på topp. Med rätt resa så fäller han många hästar till slut.

6 Ingesson var ute på Solvalla över lång distans för fyra starter sedan. Han satt i fjärde utvändigt innan han vreds på i tredjespår på den sista bortre långsidan och in på upploppet så tog han ner den ledande Gipsy De Chamant och Nymo som satt utvändigt till en säker seger. Gången efter det så landade han i dödens ut på slutvarvet och han tryckte sedan till och tog över ledningen sedan Plato At Work galopperat med halvvarvet till mål och sedan så dansade han undan till en överlägsen seger. Han gick efter det bra som tvåa i ett lopp där Romantico segrade. Senast så hade han innerspår och hamnade illa till från start. Han kom sedan helt snett på det när han blev hängandes i tredjespår så det loppet kan vi glömma. Löser det sig med positionerna bättre den här gången så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Shut Up And Dance höll mycket starkt från dödens bakom Bridge Jumper som vann från spets senast. Han tappade travet lite i utgången av den sista kurvan den gången och det kan ha varit det som gjorde att han inte tog sig förbi och fick nöja sig med andrapriset istället. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb så han kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 10 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 1 One Kind Of Art
Skrällen: 4 Let's Dance L.A.
Ranking: A 10,1 B 11,6,2,8,4 C 12,7,3,9,5

V75-3
Steggbest Minne - STL Kallblodsdivisionen, Försök 10 i Meeting 2 över 1640 meter. Jag har spikat 5 Tangen Haap som är jämn och säker. Han gjorde det bra som tvåa bakom omöjlige Odd Herakles näst senast. Gången efter det så satt han i andra utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och i slutsvängen så satte han klorna i den ledande Titan Tabac och han stack sedan undan till en mycket enkel seger. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han öppna fort och skulle ledningen nås är mycket vunnet. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position med om det skulle behövas. Eventuellt första gången med norskt huvudlag nu är intressant.

I övrigt kan 4 Mel Odin vara tänkbar. Han gjorde comeback efter lång frånvaro näst senast. Han galopperade då efter 300 meter men han kom tillbaka bra och via en stark avslutning så sänkte han sitt motstånd till seger. I SM senast så gick han bra som trea bakom Månlykke A.M. och Don Viking. Han kan öppna bra och skulle Micael Melander komma till spets så provar han nog i täten så länge lampan lyser och då kan det räcka en bit här.

6 Myr Faksen var ute i ett sexhästarslopp på Harstad senast. Han var storfavorit över kort distans då men han var aldrig med segerchans. Han kom i mål som trea bakom Gardin Trappa som ledde loppet från start till mål och han var sist av de tre felfria hästarna. Nu hoppar Björn Goop upp bakom hästen och kan han få fart på honom så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Tangen Haap
Spets efter 500m: 5 Tangen Haap
Skrällen: 2 Pave Faks
Ranking: A 5 B 4,6,2,7,1,11 C 10,8,9,12,3

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 1 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat tio hästar. 10 Qeen Roc har visat en härlig form på sistone men hon vinner inte jätteofta. Hon känns jättefin i träningen och fick springspår här vilket passar henne då hon kan öppna riktigt bra och borde på så vis kunna få en fin position. Får hon gå med i ryggar och spara speeden fram till upploppet så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

1 Brida fick ett lyft när hon testades barfota runt om. På den balansen har hon tagit karriärens tre första segrar. För tre starter sedan så valde Ove A Lindqvist i vagnen fel väg med henne och det fanns krafter kvar när hon kom i mål som sjua i ett Klass II försök bakom en överlägsen Global Upset. Näst senast så blev det en startgalopp innan hon anslöt och hon hängde sedan med godkänt. Hon blev fyra i ett lopp som vanns av M.T.Montpelier senast. Hon kan öppna bra och Ove A Lindqvist låter sugen på att köra i ledningen den här gången. Från spets så kan det räcka en bit här.

4 Mellby Hope kommer från en färsk seger. Hon klev då iväg bra ur volten och tog hand om ledningen. Från den positionen så vann hon sedan väldigt lätt. Hon fick gå tillbaka till träningsbalansen senast och då stämde det betydligt bättre för henne. Hon kan öppna fort och hittar Erik Adielsson ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

12 Abrystir gjorde första starten sedan januari senast. Hon låg då på lite mycket och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Dante Godiva. Hon ska gå framåt rejält med det loppet i kroppen. Nu blir det troligen barfota runt om och jänkarvagn. Bakspår på tillägg nu är tufft men kan Magnus A Djuse som finns i sulkyn nu få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli att räkna med över upploppet.

13 Easy Creation var ute i ett stolopp på Halmstad senast. Hon avslutade godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Zanna Jet då. Hon har tidigare varit lite känslig för att resa och hon har ett svårt utgångsläge här. Med lite klaff och om ett par av de mer betrodda hästarna skull hamna snett på det eller göra bort sig med galopp så kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 10 Qeen Roc
Spets efter 500m: 1 Brida
Skrällen: 12 Abrystir
Ranking: A 10,1,4 B 12,13,7,8,14,9,15 C 5,6,2,3,11

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter. Jag har spikat 6 Seismic Wave som har vunnit sju av sina åtta starter i Sverige. Han vann mycket enkelt från ledningen på Rättvik i början av juli näst senast. Han var efter det sjuk och han hade dåliga blodvärden som satt i länge. Han var därför inte helt i ordning i den senaste starten i Jubileumspokalen senast och då går det inte mot så tufft motstånd så där fick han nöja sig med sjätteplatsen bakom Missle Hill som drog fördel av ett högt tempo när han spurtade in till seger. Nu har han fått ladda om och han har tränat på rejält efter det loppet meddelar man från stallet. Här tror jag Björn Goop kan köra sig till spets och från den positionen så blir han svårstoppad. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans här.

Vid gardering kan 2 Macelleria vara tänkbar. Han gick en stark avslutning efter en startgalopp och kom i mål som tvåa bakom Harran Boko näst senast. På Solvalla i finalen i Silverdivisionen senast så trivdes han inte riktigt på banan och han slutade oplacerad bakom Heading Reference som drog det längsta strået i det loppet. Här sitter han bra till i andraspår omgående och får han en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här jag tror inte han besegrar min spik.

3 Remarkable Feet var lite seg senast i ett litet fält på Bergsåker och kom i mål som fyra bakom Global Welcome som spurtade in till seger. Från stallet meddelar man att man har tränat honom hårdare efter det loppet och han känns fin i jobben fast han är ändå lite svårbedömd. Han är kvick iväg och han har ett bra läge här så med rätt resa här så kan han dyka upp långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Seismic Wave
Spets efter 500m: 6 Seismic Wave
Skrällen: 3 Remarkable Feet
Ranking: A 6 B 2,3,11,4,8,5 C 9,7,12,10,1

V75-6
Stig Lindmarks Styrkeprov över 3140 meter. Jag har spikat 13 Very Kronos har vunnit 17 av karriärens 35 starter. I ett litet fält på Solvalla näst senast så lade han en rejäl press på den ledande Short In Cash på den sista bortre långsidan. Han tog då över ledningen och från spets så dansade han undan till en överlägsen seger. Gången efter det på Hagmyren så slog han på en galopp i den första svängen. Han är inte helt att lita på och voltstart som gäller nu har han tidigare haft en del problem med. Kan han hålla ihop aktionen nu så blir han inte lätt att stå emot trots att han har dubbla tillägg att hämta in jämfört mot hästarna på startvolten.

Vid gardering kan 12 Apollon De Kacy vara tänkbar. Han kom med en stark avslutning och plockade ner Kalashnikov på linjen till seger för fem starter sedan. Det följde han upp med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Kapten Kidd. Han avslutade starkt och kom i mål som tvåa bakom Borups Tornado för tre starter sedan. Gången efter det så slutade han oplacerad i The Owners Trophy på Solvalla där My Dream Art plockade ner den ledande Hierro Boko till seger kort före mål. På Umåker senast så flög han fram i vida spår på upploppet och fångade in Selmer I.H. som kopplat greppet till seger kort före mål. Sitter han i ett bra slagläge inför avgörandet så är han stark den sista delen av loppet.

2 Algot Zonett är precis som min spik inte helt pålitlig men han har gått felfritt i fyra lopp i rad nu. Han travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Barry Wadd innan han tog över ledningen med knappa halvvarvet till mål och han vann sedan lätt senast. Nu blir det täta starter men det tror jag ska fungera bra och den långa distansen likaså. Kliver han iväg i rätt gångart och om Daniel Wäjersten kan servera honom en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Very Kronos
Spets efter 500m: 1 Enriko Ha
Skrällen: 9 Hunkydory Degato
Ranking: A 13 B 12,2,1,9,3,6,14 C 5,8,10,7,11,4

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Rossi Palema har gjort två starter i Thule Jonssons regi. I debuten så tog han över ledningen med halvvarvet till mål och från den positionen så vann han sedan enkelt. Gången efter det så satt han fast med alla krafter sparade i ett lopp som vanns av Valiant Dream från ledningen. Eventuellt åker jänkarvagnen på nu och han kan öppna fort så här kan det kanske bli spets eller vinnarhålet så från ett fint läge här så ska han räknas tidigt.

11 Cab Lane som spurtade bra och kom i mål som tvåa bakom Very Kronos näst senast. Björn Goop körde honom för första gången senast. Han tog då hand om ledningen och från spets så vann han mycket enkelt. Bakspår över kort distans är inte det bästa men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

5 Fabian B.R. debuterade i ny regi för Aleksi Kytölä för tre starter sedan. Han travade då i dödens och han sänkte ledaren och tog över ledningen i den sista kurvan men han kunde inte stå emot Dante Godiva som var för bra så det slutade med en andraplats då. Han var efter det ute i försök och final samma tävlingsdag i Boden senast. I försöket så gick han starkt från dödens och kom i mål som tvåa bakom Syoss som vann från spets. I den efterföljande finalen så fullföljde han bra men Just A Flirt var för svår att nå så han fick på nytt nöja sig med en andraplats. Med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

6 Cargo Door kommer med fin form till den här starten. Han gick bra näst senast och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Bear Hope från ledningen. Det var debut i ny regi för William Eriksson senast. Han blixtrade då till ledningen och han släppte sedan omgående till Strong Heartbeat. Han hittade sedan loss och då avväpnade han ledaren lätt till seger. Han är kvick iväg och kan snuva tipsettan på ledningen. Skulle så bli fallet så tror jag att Magnus A Djuse provar i spets så länge lampan lyser.

Min Vinnare: 1 Rossi Palema
Spets efter 500m: 1 Rossi Palema
Skrällen: 2 Balotelli Crown
Ranking: A 1,11 B 5,6,2,7,3,9 C 12,8,10,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
USandeback Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
USandeback

Stryktipset Tips Lördag 3 Okt

30 September 2020 - 10:32

Efter tre veckor i rad med "dopade" jackpottar på 15 miljoner kronor har vi nu en "normal" omgång.
Alltså en lördag utan jackpott.
Men väl med Premier League, Championship & Superettan.
Så här analyserar jag Stryktipset 13 matcher.
Mot 13 rätt!
/// Ulrik Sandebäck.

STRYKTIPSET TIPS 3/10

1. Leeds-Manchester C 2
Manchester City var skadedrabbat senast mot Leicester.
Men rivstartade trots det matchen och man var helt överlägset – i 30 minuter.
Precis så bra som man var mot Wolves i premiären.
Men sedan slarvade man, kroknade, och förlorade.
Alltså är man precis som förra säsongen ojämnt, extremt bra i perioder för att sedan slarva. Då tappade man greppet om PL-striden tidigt, tror inte man vill gå samma öde den här säsongen.
Så väckarklockan har ringt.
Man lär knappast underskatta Leeds som fått en kalasstart på sin PL-comeback.
Jag spikar tvåan trots att Sergio Aguero, Bernardo Silva, och Gabriel Jesus saknas igen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Everton-Brighton 1
Två lag som jag blivit imponerade av i starten av Premier League.
Everton har jag både rekat och spikat (två gånger om) i inledningen och har inte gjort någon besviken. Liverpool-laget har gjort en seriös satsning (värvat in James Rodriguez' och Allan) för att strida om medaljerna – och man har startat med tre övertygande segrar.
Men spiken är ändå bräckling.
För Brighton ser också ruskigt bra ut – det var ett rån att man inte fick med sig något från förra matchen mot Manchester United. Då föll man efter att Man United fått en VAR-straff fram till 3–2 efter matchen egentligen var slut (90+10).
Brighton vann avsluten med 23–10 och hörnorna med 7–1.
Det här är dock en mycket klurig bortamatch och jag tror att Everton till slut slår ett lite för naivt Brighton.
Gästerna saknar åter viktige mittfältaren Yves Bissouma som är avstängd.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
 
3. Newcastle-Burnley 1x
Newcastle har studsat tillbaka efter 0–3-smällen i hemmapremiären mot Brighton.
Först slog man Morecambe med 7–0 i Ligacupen, sedan följde man upp den segern genom att nypa en poäng i den svåra bortamatchen mot Tottenham.
Starkt.
Man vann även PL-premiären mot West Ham med 2–0 och även besegrat Blackburn i Ligacupen. Så egentligen har man bara gjort en svag insats, den mot just Graham Potters högkapabla lag.
Skatorna har dock en lång skadelista, som nu även innehåller Matt Ritchie. Sex spelare är helt "out", och tre är högst tveksamma. 
Burnley är poänglöst efter två omgångar och kommer var desperata här. Kan slita med sig en poäng.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Blackburn-Cardiff 1x
Blackburn inledde med att förlora knappt mot Bournemouth (3–2) och Newcastle, i cupen, (1–0), men det såg bra ut i båda matcherna.
Och resultaten har kommit sedan!
Totalt 9–0 över Wycombe och Derby är imponerande.
Cardiff var en liten besvikelse senast mot Reading, föll hemma med 2–1.
Med tanke på hur bra Blackburn är för dagen borde 1x räck hela vägen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Middlesbrough-Barnsley 1
Middlesbrough har två kryss efter tre omgångar.
Men ser ändå okej ut och förre Arsenal-forwarden Chuba Akpom gjorde mål direkt i sin Boro-debut. Han lär göra mycket nytta i nya klubben.
Barnsley har fått en tung start på säsongen.
Efter två raka torsk fick man senast nöja sig med 0–0 hemma mot nykomlingen Coventry.
Nu är managern ch Gerhard Struber på väg till MLS och New York – ett störningsmoment till för ett formlöst lag.
Jag tycker "Boro" ska ses med vettig chans till säsongens första "trea".
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Nottingham-Bristol C 1x2
Nottingham har fått en mardrömsstart.
Tre raka torsk.
Nottingham kan dock så mycket bättre och snart borde det lossna för spelare som Lee Taylor, Lewis Grabban, mfl.
Bristol City är proppmätta efter 9 poäng av 9 möjliga.
Vidöppen match.
Jag plockar alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Reading-Watford 1x2
Reading har tre raka segrar – och bara släppt in ett enda mål.
Brassen Rafael i kassen gör det bra. Precis som hela laget.
Men nu är det upp till bevis.
Nedflyttade Watford håller sakta men säkert på att få igång sitt maskineri – man gjorde det bra senast mot Luton och borde vunnit med mer än 1–0.
Då var en sådan som Ismaila Sarr tillbaka och brasselöftet Joao Pedro fick göra sitt första mål i klubben, positivt också att Troy Deeney var tillbaka efter en skada och kunde göra ett inhopp. Även Ken Sema såg stark ut.
Jag tycker det är liten fördel gästerna, men kör trots allt på 1x2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Sheffield W-Queens PR 12
Wednesday har börjat med tabellraden 1-1-1. Ganska väntat utfall.
Var okej senast mot Bristol City, men borde gjort något mål i första halvlek där man var det bättre laget. Efter tepausen blev det ombytta roller.
Men man var trots allt helt okej igen.
QPR blandar som vanligt och ger.
Är svårtippat – jag hoppas att 12 är rätt melodi.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Swansea-Millwall 1
Swansea är ligatvåa efter nypt 7 poäng av 9 möjliga.
Med andra ord en stark säsongsstart.
Har Andre Ayew och en sådan som Wolves-lånet Morgan Gibbs-White i storform och senast lekte man med jumbon Wycombe på bortaplan.
Millwall är fortfarande obesegrat och är som vanligt svårbemästrade, men mot ett kvickt Swansea tror jag inte man räcker till.
Nye lånet  Troy Parrott är fortsatt skadad.
Swansea känns bara för starkt för Millwall.
Vettig spiketta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Rotherham-Huddersfield 1x
Rotherham var på vippen att plocka säsongens andra och sena "trea" sedan man satt en straff borta mot Birmingham i 87e.
Men på stopptid satte även Birmingham en straff.
Hudds tog sin första seger och sina första poäng senast när man slog Nottingham med 1–0.
Min känsla är att det här kommer bli en ny tajt och målsnål match.
Krysset ligger närmast, tänkbart spikkryss.
Men jag tar även med ettan, tycker Rotherham visar upp en sådan här lig nykomlingsanda just nu.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Luton-Wycombe 1
Nykomlingen Wycombe räcker inte till i The Championship.
Laget har börjat med tre raka förluster och totalt -8 i målskillnad.
Man har inte ens hittat målet...
Luton är inget stjärngäng, men man har en spelplan, har form och är väldigt starkt hemma.
Började med två raka segrar innan förra veckan blev för tuff med matcher mot Man United (cupen) och Watford (ligan). 
Nu är motståndet helt annat.
Ettan är sund!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Jönköpings Södra-Halmstads BK 1x
Coronan har drabbat Halmstad som åter ser ut att sakna fyrlingen Dusan Djuric (avstängd), Joel Allansson, Andreas Bengtsson, och Rasmus Wiedesheim-Paul. De senaste tre pga Covid-19.
Visst man slog LSK utan dessa fyra.
Men det är en sak att möta jumbon hemma, en helt annan att möta tunga J Södra i Jönköping.
Har väldigt svårt att se hur HBK utan sina bästa spelare ska kunna sno alla poöngen.
1x är ett bra lås!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Örgryte IS-IK Brage 1x2
Topptippade Brage, kvalade till Allsvenskan för ett drygt år sedan, är bara seriesjua och föll senast hemma mot Öster.
Har nu sju poäng upp till kvalplatsen, och hela 12 till den sista direktplatsen.
Så klart en besvikelse.
ÖIS har efter en fin period taktat ur igen.
Senast föll man mot Gais efter svarat för en dålig prestation.
Tycker matchen är vidöppen.
Därför är 1x2 givet för min del.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

864 rader
1. Leeds-Manchester C 2
2. Everton-Brighton 1
3. Newcastle-Burnley 1x
4. Blackburn-Cardiff 1x
5. Middlesbrough-Barnsley 1
6. Nottingham-Bristol C 1x2
7. Reading-Watford 1x2
8. Sheffield W-Queens PR 12
9. Swansea-Millwall 1
10. Rotherham-Huddersfield 1x
11. Luton-Wycombe 1
12. Jönköpings Södra-Halmstads BK 1x
13. Örgryte IS-IK Brage 1x2

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: