Spelbloggar

DrTrav

V64 torsdag 20/09

20 September 2018 - 14:15

Det är V64 tävlingar ifrån Boden ikväll och här följer min analys av omgången. Jag spikar endast i V64-3 på nummer 10 Guli Tor som var inte så långt ifrån att vinna ett V75-lopp på Solänget senast som vanns av Kaksen N.O med Örjan Kihlström i sulkyn och nu hoppar Robert Dunder upp och även han får betecknas som ett stort kuskplus jämfört med amatörtränaren Gustav Andersson som brukar köra själv och om kusken kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så tror jag att han spurtar ner det här gänget med endast nio motståndare i loppet.

V64-1 1,2,4,10
V64-2 2,3,6,7,10,11
V64-3 10 Guli Tor
V64-4 4,10,11,13
V64-5 6,9,11
V64-6 3,5,9

864 rader x 1 = 864 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 9 Åstas Marcus
DD2: 5 Augustus F.
1 rad x 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
888sport , MrGreen, LeoVegas, Unibet, bet365

V64-1
Vi inleder V64 med Mäster Gustafs Pokal, Försök 1 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Vincent Croft kommer med två raka segrar och vid vinsten i senaste starten så tävlade han barfota runt om men han blev lite för lätt så han kommer att tävla med skor runt om igen och om Henri Bollström som kör hästen kan servera hästen en fin resa här så kan det bli en framskjuten placering på nytt. Det blir jänkarvagn samt ett norskt huvudlag och ryckproppar meddelar man från stallet, 10 Rapid Leader kommer med två vinster på de tre senaste starterna och trots bakspåret här så ska han räknas tidigt och om det blir lite tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut. Det blir skor runt om som senast rapporterar Petri Klemola som tränar, 1 Special Major vinner inte så ofta men är van tuffare motstånd än detta och är kvick ut och är den troliga ledaren här och om han slipper utstå alltför hård press i ledningen så kan det räcka långt här men han har inte startat sedan han blev femma i ett fyraåringslopp under elitloppshelgen så det kan saknas lopp i kroppen nu, 2 Kurir Brodde har ett bra utgångsläge här men kommer tappa från start men kan bli svår att stå emot den sista biten om det löser sig med positionerna här. Det blir skor runt om och jänkarvagn rapporterar man från stallet.

Min Vinnare: 4 Vincent Croft
Spets efter 500m: 1 Special Major
Skrällen: 5 Bone's Star
Ranking: A 4 B 10,1,2,6,12,5,3 C 7,11,8,9
Spela på loppet hos 888sport

V64-2
Mäster Gustafs Pokal, Försök 2 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Anaheim Kemp hade dåliga blodvärden tidigare men nu borde de vara bra igen och om Mauri Jaara kan hitta ner i ett vettigt slagläge och kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så har han alltid en pollett kvar till slut och kan bli svår att stå emot och om hovarna är fina så blir det barfota runt om nu och han ska räknas tidigt här, 10 Eva I.H. har inte riktigt fått till det i år och är ännu utan seger efter sex tidigare starter under året och senast så blev hon förvisso bara sexa i ett lopp på Solvalla som vanns av Indoor Voices men om det klaffar med positionerna här så kan hon duga mot det här gänget, 2 Mellby Dealer är väldigt stor favorit på strecken i nuläget men han har inte startat på ett tag men är van vid hårdare motstånd och är kvick iväg och kanske kan få ta över ledningen efter en bit men det är inte säkert och skulle han få vandra i dödens istället så är han sårbar, 3 Comewithaflash spetsade i ett V75 lopp på Solänget senast men blev het och var slagen i början av upploppet men med tanke på att hon blev så het senast så är det väl tveksamt om man vill köra hästen i spets den här gången men hon är den troliga ledaren initialt här och om man släpper ledningen så kan det lösa sig bra från vinnarhålet. Det blir troligen skor runt om samt ett helstängt huvudlag.

Min Vinnare: 7 Anaheim Kemp
Spets efter 500m: 3 Comewithaflash
Skrällen: 6 Andover Streamline
Ranking: A 7,10 B 2,3,6,11,9,12,4,5 C 1,8
1500 kr startbonus hos 888sport

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Guli Tor som var inte så långt ifrån att vinna ett V75-lopp på Solänget senast som vanns av Kaksen N.O med Örjan Kihlström i sulkyn och nu hoppar Robert Dunder upp och även han får betecknas som ett stort kuskplus jämfört med amatörtränaren Gustav Andersson som brukar köra själv och om kusken kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så tror jag att han spurtar ner det här gänget med endast nio motståndare i loppet. Det blir skor runt om samt vanlig sulky och ett öppet huvudlag rapporterar man från stallet, vid gardering kan 2 Stålville som är jämn och säker vara tänkbar och om Mats Gällerstedt kan komma till ledningen efter en bit så kan han leda loppet länge men jag tror inte att han räcker hela vägen.

Min Vinnare: 10 Guli Tor
Spets efter 500m: 2 Stålville
Skrällen: 4 Torpa Olea
Ranking: A 10 B 2,1,4,7 C 9,8,3,5,6
Spela på loppet hos 888sport

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Feminista Am stötte på tufft motstånd på Solvalla senast men här det lämpligare emot och om Mika Forss som kör hästen den här gången kan hitta bra ryggar under slutvarvet så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 13 Zooropa tog ner sitt motstånd från dödens näst senast och gången efter det så hade hon lite positionsbekymmer i ett Breeders' Crown-lopp på Umåker när hon blev dragen bakåt i sista sväng men med en bättre resa här så kan hon vara med i segerstriden och ska räknas tidigt här, 10 Crown Prince W.W. har vunnit hälften av sina åtta tidigare starter men fick trava i dödens senast och var slagen tidigt då och det var första gången han förlorade felfri så om han kliver iväg i trav här så kan han runda sitt motstånd om han har en bra dag, 4 Proud L.A. var inte bra senast men står 20 meter bättre till än de mer betrodda hästarna i loppet och om Hanna Olofsson kan servera hästen fin resa här så kan det räcka en bit.

Min Vinnare: 11 Feminista Am
Spets efter 500m: 6 Staro Merlin
Skrällen: 4 Proud L.A.
Ranking: A 11,13 B 10,4,6,1,12,2 C 8,9,5,3
1500 kr startbonus hos 888sport

V64-5
Greivins Minne, Final - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Åstas Marcus rekordsänkte rejält vid vinsten från ledningen senast men dit kommer han inte den här gången men om det klaffar med positionerna nu så kan det bli en framskjuten placering här och Rikard N Skoglund upp nu kan vara intresant, 6 Backegubben blev tvåa i uttagningsloppet till denna final senast och gick då rappt till slut men hann helt enkelt inte ifatt ledande Lykkje Erna men det var hästens första start på tre månader så med lopp i kroppen nu och spetsläge här så kan Björn Karlsson som kör hästen leda loppet länge och han ska räknas tidigt här. Det blir troligen barfota bak den här gången rapporterar man från stallet, 11 El Viktor var lite seg senast men täta starter nu är ett plus och om Santtu Raitala kan servera hästen en fin resa här så tror jag på en vassare insats nu och kan då sluta i den främre träffen här.

Min Vinnare: 9 Åstas Marcus
Spets efter 500m: 6 Backegubben
Skrällen: 11 El Viktor
Ranking: A 9,6 B 11,1,13 C 8,14,12,7,10,4,2,3,5
Spela på loppet hos 888sport

V64-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Augustus F. har nu gjort fyra starter i sin nya regi hos Gabriella Laestander utan att få sätta nosen först men här är det spetsläge och det är en position hästen trivs bra i och om Micael Melander som kör hästen kan få fuska bort en del av loppet i ledningen här så kan han leda loppet länge även om kortare distans kanske hade varit att föredra men han ska räknas tidigt här. Det blir skor runt om samt en contendervagn och antingen ett öppet eller halvstängt huvudlag rapporterar man från stallet, 9 Höwings Star är vass med ett lopp på rulle och får han en vettig resa här så kan Mika Forss styrning bli att räkna med under slutvarvet här, 3 Hesiod drog i ledningen senast men tröttnade och fick nöja sig med en tredjeplats bakom vinnande Mr Golden Quick den gången men han har vunnit hela 14 av sina 27 tidigare starter och Rikard N Skoglund gör säkert ett allvarligt försök att komma till ledningen här och skulle han lyckas med det så kan det räcka en bit här men även om det inte skulle bli spets så är han bra nog att kunna blanda sig i segerstriden ändå.

Min Vinnare: 5 Augustus F.
Spets efter 500m: 5 Augustus F.
Skrällen: 5 Augustus F.
Ranking: A 5,9,3 B 6,7,4,8,10 C 11,12,1,2
1500 kr startbonus hos 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
USandeback

EL efter CL-succén!

20 September 2018 - 11:39

Champions League är över för den här veckan.
Och det blev åter en lyckad CL-dag för oss på Rekatochklart.
Jag tror varenda rek trillade in i går.
***
Själv gick jag 3/3 sedan Juventus vunnit trots att Ronaldo fick ett ovärdigt rött kort.
Valencia är inte bra...
Skickar även iväg ett tack till Robiin vars spelx2 jag tog rygg på.
***
Dagens Bästa Spel då?
Real Madrid -1.5 mål (1.95) gick in hur lätt som helst.
Det betyder att dagens bästa nu jagar sjunde raka rättet.
Förbannat kul är det när analyserna stämmer så här bra!
***
I dag är det Europa League och jag har letat spel i timmar.
Vägt för och emot.
Till slut fastnade jag för Rennes!
***
Min motivering till varför jag tror på fransmännen kommer här:
***
Jablonec – tjeckisk ligaåtta med hela 11 poäng upp till tätduon Slavia Prag/Viktoria Plzeň efter 8 omgångar – gör nu sin första Europaspels match sedan 2015.
Det sedan man spurtade sig till tredjeplatsen förra säsongen.
Sedan dess har man tappat sin viktiga mittback Ludk Pernica (Viktoria Plzeň) samt en annan bra back Jaroslav Zelený (Slavia Prag).
Formen är dyster;
Opava–Jablonec 2–0
Jablonec–Mladá Boleslav 0–3
***
I kväll spelar laget mot franska Rennes.
Rennes är ett lag som satsar ganska friskt och har ett bra material. Dessutom är stjärnorna med i 19-mannatruppen – min känsla är att man går in för Europa League ganska hårt.
Man har nyligen plockat in en sådan klasspelare som Ben Arfa (Lyon/PSG/Newcastle), sedan har man massor av kvalité i 20-årige anfallslöftet Ismaïla Sarr, Serie A-förvärvet M'Baye Niang (Milan/Torino) och på mitten finns en sådan fin spelartyp som Clément Grenier (ex Lyon).
***
Rennes har börjat Ligue1 skapligt, men framför allt har man sett riktigt bra ut på hemmaplan, på Roazhon Park.
Man har ännu inte släppt in mål där;
Angers SCO (h) 1–0
Bordeaux (h) 2–0
Ser man till formen, klasskillnaden på trupperna samt hemmafördelen tycker jag det mesta tyder på att Rennes kommer föra den här dansen från början till slut mot ett Jablonec som åker till Frankrike för att försöka kriga hem en poäng.
***
Jag lägger två spel i matchen.
Rennes -2.5 hörnor till 2.05 hos FastBet eller Bethard.
Jag lägger även ett litet mindre spel på Rennes -1.5 mål som ger hela 2.38 hos 888sport och LeoVegas.
***
Det här blir mina spel i afton.
***
Snart dags att redan nu börja fila på Stryktipset.
Det är 15 miljoner kronor i jackpott!
***
Ha en fin Europa League-torsdag!
///Ulrik.

0 Kommentarer
LelleSandahl

MFF-spel i EL!

20 September 2018 - 10:39

Vi byter Champions League mot Europa League.
Och då är det samtidigt dags för mMalmö FF – som får ge sig till Belgien för ett möte med Genk.
Jag tror på ett defensivt inriktat MFF...

Tuff uppgift för Malmö FF som kommer att få rikta in sig på försvar mot formstarka belgare.
BELGISKA LIGAN
2. Genk 7 5 2 0 17:7 17

Genk hemma
4 3 1 0 8:4 10

Formen
V, O, V, V, V
Senaste match
Genk - Anderlecht 1-0

ALLSVENSKAN
4. Malmö FF 21 12 4 5 39:23 40

MFF borta
11 6 1 4 19:16 19

Formen
V, V, V; V, O

Senaste match
Östersund - MFF 2-3

Det här blir inte att leka med för MFF. Den första matchen i Europa League-gruppen med Genk, Sarpsborg och Besiktas går va stapeln och det är Belgien som gäller. Första matchen som sagt, nerverna på spänn och viktigt att inte sälja sig för billigt för skåningarna. Ett oavgjort resultat här vore som en seger. Därför tror jag att tysken Rösler har ingjutit mod men samtidigt största respekt för Genks styrkor. Belgarna demolerade Bröndby i playoff: 5-2 hemma och 4-2 borta. 9-4 totales. Det misstaget vill inte MFF göra. Genk kommer hit efter att ha spelat 3-3 mot Kortrijk på bortaplan och spöat storklubben Anderlecht hemma med 1-0. Har förre Bajenbacken Joseph Aidoo i truppen.

MFF såg ut att gå mot den första förlusten sedan Uwe Rösler tog över. Östersund gick snabbt och överraskande upp till 2-0 på platsmattan i Jämtlands huvudstad. Men MFF kom tillbaka och vann med 3-2. Mycket imponerande. Truppläget ska vara bra till den här fajten, och med 3-5-2 som uppställning blir det lättare att skydda den centrala ytan. Egentligen bara Carlos Strandberg som fortsatt är out. Även Molins men han har ändå inte kunnat göra avtryck sen han kom tillbaka.

Preliminär elva: Dahlin – Nielsen, Bengtsson, Safari – Vindheim, Lewicki, Bachirou, Christiansen, Rieks – Antonsson, Rosenberg
Genks trupp: Danny Vukovic, Nordin Jackers, Marten Vandevoordt, Bojan Nastic, Sebastian Dewaest, Jere Uronen, Joachim Maehle, Jhon Lucumí, Joseph Aidoo, Joseph Paintsil, Leandro Trossard, Ibrahima Seck, Ruslan Malinovskyi, Jacub Piotrowski, Alejandro Pozuelo, Sander Berge, Bryan Heynen, Dieumerci Ndongola, Marcus Ingvartsen, Mbwana Samatta

SPELTIPS
Det blir högst troligt fullt fokus på försvarsspel första halvtimmen här för MFF. I övrigt hålla i boll och leta öppningar. Jag tror det här blir tufft, men tror ändå MFF:s Europarutin kan göra att man håller siffrorna nere eller rent av stjäl en poäng med sig hem.
Spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.80 hos 888sport, LeoVegas och MrGreen (2/5 units).
Vad tror ni?
@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
DrTrav

V86 Xpress 19/09

19 September 2018 - 15:07

Det är V86 Xpress ifrån Jägersro & Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-2 på nummer 4 Magic Cash som var mycket duktig vid vinsten från dödens näst senast när han tog ner sitt motstånd via 12,8 sista varvet men han har också gjort bort sig med galopp vid många gånger och är inte att lita på men felfri nu så kanske Jorma Kontio som kör hästen kan få ta över ledningen efter en bit och skulle det bli spets här så tror jag att han blir svårslagen och min andra spik kommer i V86-8 på nummer 11 Mattie som har gjort två starter för Timo Nurmos och vid vinsten i senaste starten så var hon helt överlägsen när hon vann via 11,2 sista varvet och trots ett sämre utgångsläge här och kort distans så tror jag att Jorma Kontios styrning rundar det här motståndet.

V86-1 3,5
V86-2 4 Magic Cash
V86-3 3,6
V86-4 1,2,4,7,8,10
V86-5 3,5,6,9,11
V86-6 1,3,6,7,9,11
V86-7 2,6,8,9,10,11
V86-8 11 Mattie

4320 rader x 0,25 = 1080 kr

Dagens Dubbel
DD1: 8 Batman Godiva
DD2: 11 Mattie
1 rad x 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
888sport , MrGreen, LeoVegas, Unibet, bet365

V86-1
Vi inleder V86 med Hästägarekannan över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Comanche Moon var nära att vinna ett V75-lopp senast när man man tog ledningen men släppte och fick fritt med 175 meter kvar av loppet och spurtade då fint fram till en andraplats via 10 tempo sista 800 meterna bakom vinnande Toddler men här tror jag att Joakim Lövgren kör hästen i ledningen och i den positionen så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 5 Great King Wine var bra senast och har ett vettigt läge nu och motståndet ser överkomligt ut här och om Stefan Söderkvist som kör hästen kan servera honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 2 Speedy Foxy Vicane som har fått två lopp i kroppen efter en längre frånvaro vara tänkbar men motståndet här dock tufft och hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 3 Comanche Moon
Spets efter 500m: 3 Comanche Moon
Skrällen: 1 Victorious Star
Ranking: A 3,5 B 2,7,8 C 1,6,4
Spela på loppet hos 888sport

V86-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Magic Cash som var mycket duktig vid vinsten från dödens näst senast när han tog ner sitt motstånd via 12,8 sista varvet men han har också gjort bort sig med galopp vid många gånger och är inte att lita på men felfri nu så kanske Jorma Kontio som kör hästen kan få ta över ledningen efter en bit och skulle det bli spets här så tror jag att han blir svårslagen men han är bra nog att vinna loppet även om det inte skulle bli ledningen här, vid gardering kan 6 Kent's Laddie som har strulat till det för sig några gånger på sistone men går han felfritt nu så kan han vara långt framme här. Det blir skor runt om rapporterar Stig H Johansson som tränar, 1 Petunia har ännu inte vunnit något lopp men från ett fint utgångsläge här så kan hon få en bra resa och med en lucka till slut så kan hon utmana om en framskjuten placering men får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 4 Magic Cash
Spets efter 500m: 4 Magic Cash
Skrällen: 1 Petunia
Ranking: A 4 B 6,1,2,3,9 C 10,12,7,8,11
1500 kr startbonus hos 888sport

V86-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 6 NoLimitJimmit kördes till ledningen i ett tidigt skede i ett V75 lopp senast och vann väldigt enkelt och om Conrad Lugauer som kör hästen kan komma till spets även här så är mycket vunnet men det är inte säkert men han har kapacitet att vinna loppet även om det skulle bli en lite tyngre löpning och han ska räknas tidigt här. Det blir troligen barfota bak och en vanlig sulky meddelar man från stallet, 3 Get Ready On Tour har fått två lopp i kroppen nu men hästen har bara öppnat sådär tidigare och jag tror inte att man kan hålla ut tipsettan i startögonblicket även om man ska lägga på ett helstängt huvudlag den här gången istället men från ett fint utgångsläge här så kan Peter Untersteiners styrning sluta i den främre träffen här, vid ytterligare gardering kan 12 Callipygian som har bra fart för klassen vara tänkbar men står illa till här men med överpace på loppet så fäller han många hästar till slut men får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 6 NoLimitJimmit
Spets efter 500m: 6 NoLimitJimmit
Skrällen: 12 Callipygian
Ranking: A 6,3 B 12,10,5,9,8,7 C 1,2,11,4
Spela på loppet hos 888sport

V86-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Lift To Drag kördes barfota runt om senast och fick då trava i dödens på vinnande Jas den gången och fick nöja sig med fjärdeplatsen men här är det ett bättre utgångsläge och om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom ett bra lopp så kan det vara dags för karriärens första seger, 1 Staro Mojito gör första starten i ny regi nu men kan få ett bra lopp på innerspår här och kan då bli farlig med en lucka till slut. Eventuellt blir det barfota runt om meddelar Kai K Luomala som tränar, 2 Jeppas Sputnik fick press i ledningen senast och blev trött då och är spetsfavoriten även här och om Kaj Widell kan få fuska bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här, 8 Kasper Trot var anmäld till Kriteriet men kom inte med där utan han får gå ut här istället men han är väldigt mycket streckad och behöver mycket klaff från ett vingelläge här för att kunna vara med i den främre träffen på nytt men om det löser sig med positionerna så kan Björn Goops styrning ha chans mot det här motståndet.

Min Vinnare: 4 Lift To Drag
Spets efter 500m: 2 Jeppas Sputnik
Skrällen: 7 Intake
Ranking: A 4 B 1,2,8,7,10 C 9,6,3,11,5
1500 kr startbonus hos 888sport

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Norton Commander kommer från en överlägsen spetsseger och om Conrad Lugauer skulle komma till ledningen på nytt så är mycket vunnet här men han är stark och kan vinna loppet även om det skulle bli en tuff löpning, 9 Staro Leonardo har varit ute mot hårt motstånd och är bättre än raden och om Joakim Lövgren kan komma igenom bra från bakspåret här och kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 11 Galvani Boko var duktig vid vinsten i debuten för Peter Untersteiner senast men från ett svårt utgångsläge över kort distans så behövs det lite tempo på tillställningen för att han ska komma in i matchen. Det blir barfota runt om samt ett öppet huvudlag och en vanlig sulky meddelar man från stallet, 6 Casterly Rock var ute mot stenhårt motstånd i ett derbykval senast och distansen blev för tuff men här är det mer passande kort distans och det är Tomas Malmqvists bästa chans för kvällen, 5 Dontbreakthebankås gjorde comeback efter lång frånvaro senast men var väldigt seg då och med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten men Lutfi Kolgjini ligger lågt och tror att det blir svårt att räcka till seger här men om han skulle kunna snuva tipsettan på ledningen så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 3 Norton Commander
Spets efter 500m: 3 Norton Commander
Skrällen: 6 Casterly Rock
Ranking: A 3 B 9,11,6,5 C 12,7,4,2,1,8,10
Spela på loppet hos 888sport

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Survival Kit är galoppbenägen men om Kaj Widell kan få iväg hästen i trav så har han hög kapacitet och tål att gå en repa ute i spåren och kan då utmana om en framskjuten placering här, 6 Mon Etoile är en segervan häst som gjort många bra lopp i Sverige och med ett lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten och om Dennis Spangenberg som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan så kan hon vara med i segerstriden här, 1 Yaganashi har haft innerspår på start en gång tidigare och då slutade det i en galopp men kan få en fin resa här och om hon sköter sig nu så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet. Det blir barfota runt om samt bike och en murphybländare på insidan rapporterar man från stall Veijo Heiskanen, 11 Mellby Emeralds gjorde bort sig med galopp senast men om han kliver iväg här så kan han få en bra start från springspår på tilläggsvolten och kan då duga en bit mot det här gänget. Det blir barfota runt om samt en vanlig vagn och ett norskt huvudlag rapporterar Reijo Liljendahl som tränar.

Min Vinnare: 9 Survival Kit
Spets efter 500m: 3 Ready To Flex
Skrällen: 9 Survival Kit
Ranking: A 9 B 6,1,11,7,3,2,14,10 C 12,4,5
1500 kr startbonus hos 888sport

V86-7
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Batman Godiva galopperade kort efter start senast men var gången innan det duktig när han vann direkt i sin comeback efter tre månaders frånvaro och lottades till ett dåligt utgångsläge här men två invändiga strykningar underlättar en del och om Joakim Lövgren kan hitta ner i ett vettigt slagläge här så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen, 11 Tropicana Ås blev het i ledningen senast och fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Lorina Citron men bakspåret här behöver inte vara så tokigt om Stefan Söderkvist kan hitta bra ryggar under slutvarvet och då kan hon blanda sig i segerstriden här, 10 Peakadilly var med i finalen av Svenskt Travderby senast men där slutade det med en galopp men lång distans trivs han på och om det inte strular med positionerna här så kan han utmana om en framskjuten placering här. Det blir skor runt om den här gången rapporterar Steen Juul, 2 Tim Frontline gjorde bort sig med galopp med 250 meter kvar senast men felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget men att han har blivit nerstruken till innerspår nu är knappast en fördel då han inte är någon blixt bakom bilen och kan få svårt att hålla upp ledningen och är då lite sårbar men om det löser sig så kan han sluta långt framme här.

Min Vinnare: 8 Batman Godiva
Spets efter 500m: 4 Havbergs Viking
Skrällen: 8 Batman Godiva
Ranking: A 8,11 B 10,2,6,9 C 4,7,3
Spela på loppet hos 888sport

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 11 Mattie som har gjort två starter för Timo Nurmos och vid vinsten i senaste starten så var hon helt överlägsen när hon vann via 11,2 sista varvet och trots ett sämre utgångsläge här och kort distans så tror jag att Jorma Kontios styrning rundar det här motståndet, vid gardering kan 2 Windy Cindy som har spetsläge här vara tänkbar och om Niclas Benzon får bestämma lite som han vill där framme och om Jorma Kontio kör försent med min spik så kan han rinna undan i ledningen, 4 Carmencita Majo har toppform men står hårt inne här och om William Eriksson som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så kan han lifta med till en framskjuten placering men får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 11 Mattie
Spets efter 500m: 2 Windy Cindy
Skrällen: 4 Carmencita Majo
Ranking: A 11 B 2,4,10,1,3,8 C 6,5,7,9,12
1500 kr startbonus hos 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
USandeback

CL med Ronaldo!

19 September 2018 - 10:49

Oj!
Vad Liverpool imponerade i går.
Men samtidigt; jag håller helt med Martin Åslund – taktiken som PSG hade var direkt usel.
Med sådan speed som man har i Neymar och Mbappé måste man spela rakare. Att spela sidledsfotboll funkar onekligen i Frankrike.
Men inte mot Premier Leagues bästa (?) lag.
***
Röda Stjärnan visade upp det betongförsvaret som jag ville se.
0–0 mot Napoli gjorde att underspelet (1.88) aldrig var i fara.
***
Totalt dock bara 2/4 för mig i går. Tyckte jag hade lite stolpe ut, men det jämnar sannolikt ut sig.
***
I dag?
Tre spel.
Ni som har Betsson, Nordicbet eller Betsafe bör direkt spela på att Manchester City ska ha bollprocent på högre än 61.5 hemma mot Lyon. Den "linan" känns väl lågt. 
City & Pep släpper ogärna bollen och det här känns som ett riktigt fint spel.
Det är åter vasse Robiin som hittat spelet först – läs reken; klicka här!
***
Jag gillar även spelet Ajax -2 hörnor asian hemma mot AEK Athen till 1.85 hos bet365.
Ajax håller på att bygga ihop ett mycket spelskickligt lag – Hollands svar på Bayern München – och kommer föra den här dansen från början till slut på ett fullknökat Amsterdam Arena.
Även här är det Robiin som fiskat upp spelet först. Komplett rek finns här!
***
Min helt "egna" idé?
Juventus till 2.05 hos FastBet eller Bethard!
Motiveringen kommer här...:
***

Cristiano Ronaldo är tillbaka i Champions League.
Tillbaka i Spanien.
Och jag tror det kommer gå precis som det brukar – med seger för Ronaldos lag.
Visst kommer Mestalla att koka (blir fullsatt, närmare 55 000) i kväll när Valencia gör comeback i CL-spelet efter 3 år.
Men jag tror inte det spelar någon större roll.
För Valencia har just nu inte kvalitén att orka stå upp mot Juventus i 90 minuter.
Spanjorerna har börjat La Liga hemskt; 3 poäng på 4 matcher. Och då har man ännu inte mött kanonerna Real Madrid eller FC Barcelona.
Senast fick laget bara 0–0 hemma mot Betis – då förlorade man avsluten på mål med 7–2 och gästerna hade även bollen mest.
***
Så Valencia är inte i slag.
Det kan så klart bero på att lagets två viktigaste pjäser är borta:
Geoffrey Kondogbia (3/0) det franska mittfältsloket på mitten är skadad.
Ezequiel Garay (1/0) argentinas VM-mittback gick sönder direkt i premiären och kan inte vara med i kväll heller.
Kondogbia och Garay skulle jag säga är Valencias två viktigaste pjäser, som tränaren Marcelino bygger laget kring.
Nyförvärvet från Arsenal, Francis Coquelin?
Är tillbaka efter skada, men inte i matchform.
***
Så Valencia är "off", har stjärnor borta och borde därmed få problem med ett helfokuserat Juventus med en ständigt målsugen Cristiano Ronaldo.
Juve har däremot formen helt på topp – har full pott i ligan (4 raka segrar) och senast mot Sassuolo lossnade det för just Cristiano Ronaldo. Han gjorde då båda målen.
***
När vi får 2.05 hos FastBet & Bethard tycker jag det känns klart spelvärt med dessa förutsättningar. För jag är övertrygad om att "Juve" vinner den här matchen oftare än varannan gång.
Nu kör vi, Ronaldo!
***
VALENCIA (4-4-2): Neto; Piccini, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayà; Soler, Dani Parejo, Wass, Guedes; Rodrigo, Gameiro. 
JUVENTUS (4-3-3): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Cancelo; Khedira, Pjanic, Matuidi; Dybala, Mandzukic, Cristiano Ronaldo. 
***
Extra kul?
Att sviten med rätta Dagens Bästa Spel blev ännu längre i går.
Ateltico Madrid gjorde då jobbet.
Nu hoppas vi på en annan spanjor; Real Madrid!
***
Det här blev min CL-onsdag!
Nu hoppas vi på jackpott...
Ha en fin dag och kväll!

0 Kommentarer
Fler inlägg: