Spelbloggar

LelleSandahl

Favoriterna håller?

15 September 2019 - 10:25

Man blickar ut över dagens spelschema och bara njuter. 

Det är fullt pådrag i alla ligor igen och visst är det skönt efter ett landslagsuppehåll med tunt utbud. En del skrällar (som man ju inte spelade på...) under landslagsveckan också som gjort att man längtat extra mycket... 

Tycker det finns många bra spel ute på sajten. 

Har själv ryggat Polsäters spel på AIK draw no bet till långt över två gånger pengarna. Jag tror AIK vinner på ren tyngd och en superb bänk. Hammarby är också lite illa ute med en del frågetecken och skador. Här har IFK Göteborg definitivt chans att knipa poäng och då är Bajen definitivt borta från guldsnacket. 

Mina spel kommer dock i Premier League och Serie A. 

Arsenal möter Watford på bortaplan i ett Londonderby. Ett Watford som startat säsongen uselt och sparkat tränaren. Nygamle Quique Sanchez Flores är tillbaka i klubben och vi får se vilka förändringar han gör. Sist han var i klubben spelades det 4-4-2 så det är väl ingen vågad gissning att det blir vägen att vandra nu i höst. 

Men jag tycker Arsenal har en trend som pekar lätt uppåt. Tuffa två matcher innan denna mot Liverpool (torsk 1-3) och 2-2 i rivalmötet mot Tottenham. Där kom man tillbaka efter underläge så det var moralstärkande. Lacazette är out men Augameyang har öppnat säsongen bra med tre mål. Jag tror att Arsenal fortsätter bygga sin starka statistik mot Watford. 

  Speltips Odds
Watford - Arsenal
Premier League , Fotboll
2.04

Senare i kväll är det dags för Hellas Verona mot Milan. Jag tycker att det är en match som Milan ska vinna. Men vi alla känner ju till hur "pålitliga" Milan varit sista säsongerna. Den här säsongen tycker jag väl inte att man har ett särskilt otroligt lag heller. Men om de kan infinna sig i att inte vara underdog mot de övriga toppklubbarna så kanske säsongen kan bli en positiv överraskning. Men jag tycker inte att truppen är bättre än varken Juve, Napoli eller Inter. Så det är maximalt en fjärdeplats i min bok, men troligtvis inte det heller. Det här är dock en match som Milan ska vinna om man vill vara med och slåss i toppen. 

Hellas Verona har öppnat säsongen bra, som nykomling, men också haft ett enkelt spelschema. Jag tror att Milan vinner men vågar inte sätta hus och hund på det. Däremot tror jag på ett resultat i stil med 1-1, 2-1, 1-2, 0-2. 

Gillar den här specialaren hos bet365

  Speltips Odds
Hellas Verona - Milan
Serie A, Fotboll
1.95

Lycka till med dagens spel! 

Hur spelar ni i dag?

@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
DrTrav

GS75 söndag 15/09

14 September 2019 - 20:45

Söndagens Grand Slam 75 tävlingar avgörs i Romme och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i GS75-3 på nummer 3 Mellby Galanga som vann enkelt näst senast och slutade tvåa i V75 bakom vinnande Highspeed Dynamite gången efter det. Nu ska han prova på monté för första gången men Emilia Leo som sitter upp på hästen har testat honom i ett par banjobb under sadel och varit mycket uppåt så felfri nu så tror jag han blir svårslagen här.

Min andra spik kommer i GS75-4 på nummer 6 Västerbo Jolene som kommer till den här starten med två raka andraplatser i raden. Hon var mycket bra på Solvalla senast när hon styrdes på från sjätte utvändigt knappa varvet från mål och sedan fick hon trava i tredjespår utan rygg under resten av loppet och slutade tvåa bakom vinnande Wishing Noon. Hon kan öppna rätt så vettigt så jag tror att Kajsa Frick har ledningen i sikte här och om hon kan nå spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir mycket svårslagen här men även om det inte blir spets så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Den tredje spiken kommer i GS75-7 på nummer 6 Frida Zonett som fick en tung löpning senast men innan det var hon duktig med två raka segrar sedan flytten till Daniel Wäjersten. Hon är inte så snabb ut men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot när hon sätter in attacken under slutvarvet.

GS75-1 1,2,4,7,8,9
GS75-2 3,4,5,6,7,14
GS75-3 3 Mellby Galanga
GS75-4 6 Västerbo Jolene
GS75-5 5,7,9
GS75-6 1,5,10,11,12,14
GS75-7 6 Frida Zonett

648 rader x 1 = 648 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,5,10,11,12,14
DD2: 6 Frida Zonett

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Solitary Champ gör bra lopp hela tiden. På Hagmyren näst senast så fick han visserligen bestämma efter att ha kommit till ledningen med 1350 meter kvar av loppet men han gick sedan undan till en säker seger. Gången efter det så fick han trava i dödens en stor del av loppet och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Don Fanucci Zet. Innerspåret är inte bra men om han kan hitta loss så tror jag att Oskar Kylin Blom som kör hästen är offensiv och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Robloxia är inte att lita på och har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna men felfri nu så tror jag att Andreas Lövdal som kör hästen har ledningen i sikte och om han skulle få bestämma en del i spets så kan det räcka långt här, 2 Latte Käll kommer med två positiva insatser och han verkar trivas med Carl Johan Jepson i sulkyn. Senast fick han trava större delen av loppet utvändigt ledaren men höll ändå godkänt till andraplatsen bakom vinnande Flavienne Lascaux via 11,8 sista varvet. Här har han ett trevligt läge och kan få en fin löpning i den främre träffen och han ska räknas tidigt här.

Min Vinnare: 1 Solitary Champ
Spets efter 500m: 4 Robloxia
Skrällen: 7 Ävja Palema
Ranking: A 1,4,2 B 7,8,9 C 3,12,10,6,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Bernth Martinssons lopp - Kallblod över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Klack Blixten är jämn och säker och kommer närmast från en seger. Kan Oskar J Andersson som kör hästen servera honom en fin löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt och nu ska man eventuellt testa ryckhuva för första gången, 6 Gnistas Filur är inte att lita på men han gick senast starkt efter startgalopp. Felfri nu så kan han utmana om en framskjuten placering här om det löser sig med positionerna, 3 Zorn avslutade godkänt fram till tredjeplatsen bakom vinnande Mån Viktor senast. Här tror jag det kan bli tidig ledning och om han skulle hitta till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Nu förstärker Kaj Widell i sulkyn och i övrigt så blir det skor runt om samt ett helstängt huvudlag och en vanlig vagn, 14 Brenne Järven har inlett fint med en seger och en andraplats i sin nya regi för Jörgen Westholm. Nu står han med hela 60 meters tillägg och har många hästar att runda och det kan strula längs vägen fast om han kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara med där framme igen.

Min Vinnare: 5 Klack Blixten
Spets efter 500m: 3 Zorn
Skrällen: 7 Barkborren
Ranking: A 5,6 B 3,14,4,7 C 15,10,2,8,9,11,12,13,1
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Mellby Galanga som vann enkelt näst senast och slutade tvåa i V75 bakom vinnande Highspeed Dynamite senast. Nu ska han prova på monté för första gången men Emilia Leo som sitter upp på hästen har testat honom i ett par banjobb under sadel och varit mycket uppåt så felfri nu så tror jag han blir svårslagen här, vid gardering kan 6 Incredible Rex som på slutet har visat fin form och har tagit två raka segrar i aktuell disciplin med Julia Andersson på ryggen vara tänkbar. Han har stått över lite efter halsproblem men gick jobb i måndags och kändes då stark meddelar Jesper Hedqvist och om min spik skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan duga en bit mot det här gänget, 5 Bravo Power Dirt galopperade bort sig i ett tidigt skede senast men var duktig vid starterna innan det. Han är behandlad i sina framknän efter den senaste starten meddelar man från stallet och kan behöva loppet nu men om det löser sig med positionerna här så kan han vara långt framme fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Mellby Galanga
Spets efter 500m: 7 Omaha Zenz
Skrällen: 5 Bravo Power Dirt
Ranking: A 3 B 6,5,7,8 C 1,4,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Västerbo Jolene som kommer till den här starten med två raka andraplatser i raden. Hon var mycket bra på Solvalla senast när hon styrdes på från sjätte utvändigt knappa varvet från mål och sedan fick hon trava i tredjespår utan rygg under resten av loppet och slutade tvåa bakom vinnande Wishing Noon. Hon kan öppna rätt så vettigt så jag tror att Kajsa Frick har ledningen i sikte här och om hon kan nå spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir mycket svårslagen här men även om det inte blir spets så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 10 Louise som kommer med två raka segrar vara tänkbar. I den senaste starten så gick hon på i vida spår under slutvarvet och spurtade till en säker seger. Hon är stark och rejäl och kan avsluta vasst om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 12 Moon Zappa ska ut i sin första start sedan i januari men hon har inlett karriären fint med tre vinster på fem starter men det kan saknas lopp i kroppen och dessutom är utgångsläget mindre bra så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Västerbo Jolene
Spets efter 500m: 6 Västerbo Jolene
Skrällen: 12 Moon Zappa
Ranking: A 6 B 10,12,3,5,4,2 C 1,7,9,11,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 On Track Banditen gjorde första starten som valack senast. Då blev det en startgalopp men han gick bra efter den och fastnade med en del sparade krafter. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och felfri nu så tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad här, 5 Elektra tog en maxplacering som tvåa bakom vinnande Jeepster senast. Hon kan öppna rätt bra så jag tror att hon kan nå ledningen initialt men jag tror att hon släpper när tipsettan ställer frågan fast isåfall kan hon bli farlig från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut, 9 I'll Fixit står bra inne i loppet och kan emellanåt avsluta loppen starkt. Han var duktig vid seger näst senast och kan Sandra Nordemo som kör hästen hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 7 On Track Banditen
Spets efter 500m: 7 On Track Banditen
Skrällen: 9 I'll Fixit
Ranking: A 7 B 5,9,2,1,4,3,6 C 12,8,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Bernth Martinssons lopp - Varmblod över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 14 Papidoux kommer med tre vinster på de fyra senaste starterna. Här har han 20 meters tillägg men med ett bra lopp i ryggar under slutvarvet här så kan han bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och kan då blanda sig i segerstriden igen, 5 Editor har gjort det bra efter en tids frånvaro och ståtar nu med två raka segrar i sin nya regi för Oskar J Andersson. Här har han ett femtespåret i volten och om inte det blir problematiskt så kan det kanske bli tidig ledning här och skulle han hitta till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och han kan rinna undan till en ny seger, 1 Volcan D'Inverne kommer från en spetsseger och om Emilia Leo kan få en bra start så kan han sitta bra till i antingen spets eller vinnarhålet här och från ett trevligt utgångsläge så ska han räknas tidigt, 12 Golden News har visat fin form på slutet utan att få vinna men har nu samlat ihop till en seger och om det klaffar med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 14 Papidoux
Spets efter 500m: 5 Editor
Skrällen: 11 Diggerman
Ranking: A 14,5 B 1,12,10,11,7,15,9,13 C 2,4,3,6,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Diamantstoet, Försök 8 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Frida Zonett som fick en tung löpning senast men innan det var hon duktig med två raka segrar sedan flytten till Daniel Wäjersten. Hon är inte så snabb ut men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot när hon sätter in attacken under slutvarvet, vid gardering kan 10 Loser On Loser som är härdad mot tufft motstånd vara tänkbar. Hon fullföljde bra till andraplatsen bakom Callmesally efter att tidigt ha kört sig till ledningen senast och om Carl Johan Jepson kan ge henne en bra löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget, 3 Bon Ego kommer från en seger där hon fick bestämma i spets. Hon är mycket snabb ut och kan vara loppets tidiga ledare och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Frida Zonett
Spets efter 500m: 3 Bon Ego
Skrällen: 3 Bon Ego
Ranking: A 6 B 10,3,11,9,7,14,8,12,4,5 C 15,13,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Tipsexperten

Europatipset sön 15/9

14 September 2019 - 18:36

Efter landslagsuppehållet tuffar de europeiska toppligorna på som vanligt igen. Alla stora ligor finns med på kupongen, dessutom blir det blågul krydda i form av den rafflande guldstriden. 3 miljoner i jackpot är också en krydda!

Spela på Europatipset - klicka här!

Spelstopp: 14.59


1. Bournemouth - Everton 1
Everton har som vanligt en spännande men svajig trupp. Offensiven med Richarlison, Sigurdsson, Iwobi och Kean lär vålla problem för många lag den här säsongen. Defensiven är inte lika imponerande och senaste tre tävlingsmatcher har sex bollar hamnat i fel bur. The Toffees har vunnit båda sina hemmamatcher i PL-starten men de har ännu inte lyckats segra på resande fot. Bournemouth har plockat fyra poäng hittills och Eddie Howes nyförvärv Harry Wilson har redan gjort två mål på tre matcher. Senaste fyra säsongernas inbördes strider på Vitality har slutat med två segrar för The Cherries och två delade potter. Värdet till vänster är klart vettigast. 
bet365-odds 1X2: 2.90 - 3.50 - 2.40
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


2. Watford - Arsenal 1
På tal om spännande och svajiga trupper kommer vi osökt fram till Arsenal. Man kan nästan tro att de rödklädda från norra London tycker det är kul med kaos. Om man haft defensiva problem i tio år och låtsas som om David Luiz är lösningen, då är man sadist. The Gunners startade säsongen med segrar mot Newcastle och Burnley, därefter har det blivit nederlag mot Pool och kryss mot Spurs. Nu saknar gästerna sin skadade spjutspets Lacazette. Watford har inlett riktigt svagt och under uppehållet har Quique Sánchez Flores kommit tillbaka som boss för The Hornets. Flores trivs ypperligt mot sin landsman Unai Emery, vad gäller deras sju inbördes möten har Emery bara vunnit en gång. Europatipparna har gjort slarvsylta av tvåan så den är helt oattraktiv. Men formen är god så; 1-2!
bet365-odds 1X2: 3.50 - 3.75 - 2.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


3. Hammarby - IFK Göteborg 1
Den allsvenska guldstriden inleds mellan två tabellgrannar som möts på Tele2 Arena. IFK Göteborg har gjort en magnifik säsong sett till förutsättningarna, ingen klok människa trodde att Blåvitt skulle ha något med medaljstriden att göra. Sjätte plats och 41 poäng på 22 omgångar har bärgats av ett strongt kollektiv och en pånyttfödd Robin Söder. Endast en man slår Söder på fingrarna vad gäller målskytte och det är Hammarbys Muamer Tankovic. Den färske landslagsmannen Tankovic har varit dominant i Allsvenskan den här säsongen. Bajen ligger snäppet ovanför Blåvitt i tabellen, värdarna brukar trivas gott med att möta göteborgarna på konstgräset i huvudstaden. Hammarby älskar att möta alla lag här hemma, 8-2-0 är den bästa hemmaraden i hela serien. Spik utan snack.
bet365-odds 1X2: 1.80 - 3.60 - 4.33
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


4. Häcken - AIK 1
Regerande mästarna från Solna har inte rosat marknaden på samma sätt i år. Uttåget mot Maribor i CL-kvalet var en iskall dusch och uttåget ur EL-kvalet mot Celtic var mer av en långsam plåga. Att förlora hemma mot Kalmar i samma veva var inte heller något som förbättrade Rikard Norlings nattsömn. Nu ska AIK resa till Bravida utan sin avstängde superstädare Adu. Häcken har som vanligt smugit med ljudlöst och nu är denna dark horse bara fyra pinnar från Lennart Johanssons pokal. Getingarna har 8-1-2 på Hisingen och underlaget är till deras fördel när de gulsvarta åldermännen kommer på besök. Fräck spiketta.
bet365-odds 1X2: 2.45 - 3.00 - 3.20
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


5. Malmö FF - IFK Norrköping 2
MFF har inte längre guldmedaljen i egna händer efter den bittra torsken i seriefinalen här hemma mot Djurgården. Men det är åtta omgångar kvar och på den tiden är tre poäng ett överkomligt intag. Men isåfall krävs det leverans i toppmötet mot IFK Norrköping. Gästerna ligger sjua och då kanske toppmöte är ett magstarkt ord men det skiljer faktiskt bara fyra poäng upp till tredjeplacerade Malmö. Östgötarna hade en svag vårsäsong men under sommaren har Jens Gustafssons mannar växlat upp rejält. Peking har hållit nollan i sex raka seriematcher, senast spikade Isak Pettersson igen buren trots knallhårt motstånd i form av Allsvenskans målgladaste lag Hammarby. Norrköping har vunnit borta mot Malmö vid flera tillfällen senaste åren, det minns Traustason för han var inblandad i båda guldmålen 2015. Här låter vi folk höja på ögonbrynen rejält och börjar med den extremt underskattade tvåan, men målar helst på hela vägen.
bet365-odds 1X2: 1.61 - 3.75 - 5.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


6. Celta Vigo - Granada 2
Iago Aspas, Rafinha och Denis Suárez är en riktigt spännande trio hos Celta Vigo. Rafinha är dock osäker till spel för de ljusblå nu efter sin skadeperiod. Celta har samlat in fyra poäng hittills, torsken mot Real Madrid är inte mycket att säga om. Granada har också plockat fyra poäng och offensiven ser snudd på sjövild ut. Sex olika målskyttar redan efter tre matcher är lovande för Matagigantes. Roberto Soldado är ett synnerligen meriterat nyförvärv. Värdarna slutade på plats 17 förra säsongen, alldeles intill giljotinen. Gästerna var det bästa bortalaget i Segundan förra säsongen och dunderrensaren till höger kan inte missas. Skippa den överstreckade ettan.
bet365-odds 1X2: 1.83 - 3.60 - 4.33
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


7. Valladolid - Osasuna X
Nästa drabbning från La Liga hämtas från Estadio José Zorrilla. Valladolid har resultatraden 1-1-1 efter förlusten borta mot Levante innan uppehållet. Innan dess lyckades de vitvioletta nypa en pinne borta mot sin ägare Ronaldos gamla lag Real Madrid. Osasuna har också lyckats nypa en poäng av en elefant, närmare bestämt Barcelona i matchen där kapten Roberto Torres gjorde båda baljorna. De obesegrade gästerna lockar mer än Valladolid, garderingspennan bör lutas åt höger.
bet365-odds 1X2: 2.15 - 3.10 - 3.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


8. Real Betis - Getafe 2
På den spanska solkusten har Real Betis tappat sin nyckelspelare Los Celso till Spurs. Samtidigt har ett par bra gubbar kommit in, Nabil Fekir var på många storklubbars radar men till slut landade fransosen hos Vargarna från Sevilla. Borja Iglesias gjorde 17 La Liga-mål för Espanyol förra säsongen och lär också bli nyttig. Med en elak tunga kan man påstå att Betis är Spaniens Arsenal för de tycks ha glömt att man behöver försvara sig också. Defensiven hade behövt stadga, åtta mål har redan släppts in och det är sämst av samtliga. Getafe som släppt in tre mål på tre matcher kommer nu från två raka 1-1-strider. Gästernas kapten Jorge Molina målade senast och lär vara duktigt hungrig när han besöker Benito Villamarín där han har ett mångårigt förflutet. Motsvarande möte förra säsongen slutade 2-1 till Getafe, med tanke på högervärdet ställer vi hoppet till en repris.
bet365-odds 1X2: 2.20 - 3.10 - 3.60
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


9. Brescia - Bologna X
Mario Balotelli mot Mattias Svanberg hade varit en sevärd match i matchen men det blir tyvärr inte verklighet. Super-Mario är avstängd, tro det eller ej. Bologna har också fått in en flåbuse i form av Gary Medel, den mannen lär göra enorm nytta för Mihajlovic. Svanberg har inte fått samma förtroende som under debutsäsongen och har endast fått nöta bänk. Gästerna kommer med fyra pinnar i sin bagagelucka medan värdarna står noterade för tre poäng. Senaste inbördes slutade 1-1. Här luktar det klassiskt italienskt kryss lång väg!
bet365-odds 1X2: 3.00 - 3.30 - 2.40
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


10. Parma - Cagliari 2
Sveriges landslagskeeper Robin Olsen reser med sitt nya lag till Stadio Ennio Tardini. Det var brassen Rafael som vaktade kassen i premiärförlusten mot Brescia men i 2-1-torsken senast mot Inter var det Olsen som höll i handskarna. Gänget från Sardinien ser ändå spännande ut när Radja Nainggolan återkommit för att styra mittfältet och Joao Pedro skapar friska fläktar i kedjan. Dessutom lär Cerri, med förflutet i Parma, vara särskilt sugen på söndag. Värdarna har också en svensk i laget, Kulusevski är nog inte långt ifrån ett samtal från Janne Andersson. Värdarna står på tre poäng efter två omgångar. Inbördes har de senaste sex ligamatcherna slutat 3-2-1 i Cagliaris favör. Det går inte att börja någon annanstans än vid tvåan som erbjuder enorm återbäring.
bet365-odds 1X2: 2.25 - 3.20 - 3.40
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


11. Hoffenheim - Freiburg X
I lilla Hoffenheim med bara några tusen invånare har det varit rejäl ruljans under sommaren. Geniförklarade Nagelsmann har flyttat till Leipzig och ur spelartruppen har ett koppel av klasspelare försvunnit. Som Joelinton till Newcastle och Nico Schulz till Dortmund. In har Sebastian Rudy kommit för att bringa rutin och frejdigheten har ökat genom dansken Skov och Samassékou från RB Salzburg. Säsongsinledningen har spelmässigt inte varit något vidare från Hoffenheims sida och på poängkontot står det en fyra. Freiburg har en sexa på sitt konto efter tydliga segrar mot både Mainz och Paderborn. Gästerna har en starkare trupp nu än i våras, fransmannen Schmid har kommit in bra i laget och sydkoreanska supertalangen Jeong ser spännande ut på sikt. När ettan överstreckas och Kramaric saknas är det läge att gå emot favoriten. Börja med krysset.
bet365-odds 1X2: 1.61 - 4.33 - 5.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


12. Paderborn - Schalke 1
Paderborn 07 gjorde sin första säsong i det tyska finrummet skedde säsongen 2014/15. Därefter har det svajat lite och förra säsongen huserade värdarna i andraligan. I inledningen av den nya sejouren i Bundesliga har P07 läckt lite för mycket men samtidigt sett kreativa ut framåt. 1-1 borta mot Wolfsburg senast är onekligen något att bygga vidare på. Gästerna från Gelsenkirchen hade ett tungt fjolår och under sommaren har flera viktiga pjäser försvunnit. Embolo har gått till Gladbach och Rudy har lånats ut till Hoffenheim. Schalke har resultatraden 1-1-1 inför söndagen. Paderborn förlorade bara en av 17 matcher på Benteler-Arena förra säsongen. Den understreckad ettan är riktigt intressant. 
bet365-odds 1X2: 3.10 - 3.50 - 2.25
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


13. Monaco - Marseille 1
Söndagsresan avrundar förstklassigt i det franska furstendömet. Efter det hemska fjolåret har Monaco pungat upp rejält för att inte riskera en ny säsong i botten av tabellen. Wissam Ben Yedder smackade in 18 mål i La Liga förra säsongen, nu har fransosen redan målat för Monaco och även för Les Bleus under landslagsuppehållet. Slimani gjorde två mål mot Strasbourg senast och den gamla PL-vinnaren lär göra mycket nytta som Ben Yedders anfallskollega. Marseille har tappat slagkraft sedan förra säsongen. Ocampos har gått till Sevilla, den brasilianska vattenbäraren Gustavo till Fenerbahce och busfröet Balotelli till Brescia. Marseille har trots detta inlett säsongen bättre än Monaco men nu saknar gästerna sin nyckelspelare Thauvin och värdet till vänster lockar mest. Gästerna har bara vunnit en av de senaste nio inbördes fighterna. 1X räcker.
bet365-odds 1X2: 2.40 - 3.60 - 2.80
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


Kupongens kassaskåp


Hammarby
Att Djurdjic är avstängd är ingen fara med tanke på dunderformen hos Tankovic och övriga. Blåvitt trivs lika illa som alla andra borta mot seriens bästa hemmalag.


Varningens finger!


Norrköping
Även varningen är blågul. IFK Norrköping streckas ner som om de vore ett dänggäng. Har man sex raka nollor i ryggen förtjänas betydligt mer respekt.


Lilla raden 144 rader
1. Bournemouth - Everton 1
2. Watford - Arsenal 12
3. Hammarby - Göteborg 1
4. Häcken - AIK 1
5. Malmö - Norrköping 1x2
6. Celta Vigo - Granada x2
7. Valladolid - Osasuna x2
8. Real Betis - Getafe 2
9. Brescia - Bologna x
10. Parma - Cagliari x2
11. Hoffenheim - Freiburg x
12. Paderborn - Schalke 1x2
13. Monaco - Marseille 1


Stora raden 864 rader
1. Bournemouth - Everton 1x
2. Watford - Arsenal 12
3. Hammarby - Göteborg 1
4. Häcken - AIK 1
5. Malmö - Norrköping 1x2
6. Celta Vigo - Granada x2
7. Valladolid - Osasuna x2
8. Real Betis - Getafe 2
9. Brescia - Bologna x
10. Parma - Cagliari 1x2
11. Hoffenheim - Freiburg x2
12. Paderborn - Schalke 1x2
13. Monaco - Marseille 1x

Spela på Europatipset - klicka här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
USandeback

Drömlördag – igen!

14 September 2019 - 08:35

Vi har en drömlördag framför oss.
När även SHL har premiär i dag så är i princip allt igång.
Samtidigt.
Vi väntar väl bara in SSL så är vi helt kompletta.
Som bettingintresserad är den bästa tiden nu.
***
I går?
Ryggen på Christian Polsäters spel Falkenbergs FF över 3.5 hörnor var väl inte direkt fel...
FFF svarade för elva hörnor till slut!
Såg att den var höjd som Dagens Bästa Spel också.
Föga förvånad.
Polsäter är skicklig och Dagens Bästa Spel-sviten växer och växer. Kul!
***
Nog om det förflutna.
Nu fokus på dagens lir.
Vi börjar med Stryktipset som har en jackpott på 11 miljoner kronor – längre ned jagar jag sedan sjunde raka rättet i den svenska fotbollsmyllan. Alltså i vår älskade bonnboll.
Tycker det finns ett nytt bra lördagslir.
***
Mina spikar blir dessa:
2. Tottenham - Crystal P 1.
Stryket: 76%
bet365 1.36
Crystal Palace ligger otippat fyra i PL-tabellen, det utan att direkt ha imponerat. Jag tror man snabbt kommer ned på jorden här. Spurs med Kane, Son, Eriksen och Sissoko som alla är hela och friska måste nu bara börja leverera. Och på hemmaplan tror jag man får hål ett defensivt Palace. Tycker ettan känns mycket stark.

4. Norwich - Manchester C 2.
Stryket: 87%
bet365 1.11
Som vanligt när Manchester City möter den här typen av motstånd krånglar man bara till det för sig själv när man garderar. Blir helt enkelt väldigt dyrt... Så spika och fokusera skallen på andra matcher. Info? Norwich har extremt få hela backar, men det spelar liksom ingen roll. Hade varit tufft om man så fick spela med 12 gubbar.

12. Preston - Brentford 2.
Stryket: 25%
bet365 2.62
Dagens skönast spik är Brentford. 3/4 kuponger trillar dit om vi jobbar in den här tvåan. Är så klart extremt spelvärd, spelbolagen i England håller klassikerklubben som favorit på oddsen. Men det är inte bara för att den är understreckad som jag väljer att spika. Tycker även laget är bra, haft en galen otur, men det lossnade senast mot Derby; 3–0. Pontus Janssons nya lag är ett topplag och kommer utmana hela vägen. Tror jag. Ollie Watkins och kompani ska ses med vettig chans här och vinner definitivt oftare än 1 på 4. Den som är lite rikare kan så klart även plocka med krysset...
***
Två spikar till med känsla i?
Jag tror på Östersund hemma mot Kalmar FF i dag. KFF har inget dumt lag när samtliga spelare är med, men det är för mycket strul inför dagens match.
Både ordinarie mittbacken Fidan Altiti och innermitten Romario är avstängda. Rasmus Elm är på nytt sjuk, Piotr Johansson är ej tillbaka, och nye starke forwarden Geir André Herrem är skadad.
När KFF vann mot AIK var det just Romario, Aliti, och Herrem som jag tyckte gjorde avtrycken.
Visst det stormar kring Östersund.
Laget är heller inte bra.
Men hemma på plastgräset tycker jag man ska ha vettig chans mot ett vingklippt KFF.
Jag spikar ettan till 40%
***
En annan fräckis?
Wolverhampton hemma mot Chelsea!
Chelsea är inte som förr och saknar N’Golo Kante. Wolves är som vanligt urstarkt på Molineux Stadium och har sluppit Europa League i september.
Wolves till 29% skulle väl sitta bra?
Jag kommer även spela raka ettan till 2.90 hos bet365.
Komplett rek här!
***
Bomberna?
11. Middlesbrough - Reading 2.
13. Queens PR - Luton 2.
Båda är klart streckvärda. Men framför allt får ni bara inte missa Luton till ynka 14%.
***
Av gammal vana är det lätt att spika Manchester United på hemmaplan.
Men.
Pass upp!
United är som ni vet inte som förr och saknar nu tunga trion Paul Pogba, Anthony Martial och Luke Shaw. Tveksamma: Aaron Wan-Bissaka och Jesse Lingard.
Leicester är pigga och Vardy kan mycket väl kriga ned VLN.
Jag plockar direkt med alla tecken.
***
Hua.
Vad övertänd jag är för den här omgången.
***
En annan tänkbar spik?
Hull hemma mot ett blekt Wigan.
***
Så.
Nu över till vår kära bonnfotboll.
Jag hoppas verkligen att dagens svensk ska leverera igen. Börjar nämligen känna press.
***
15:00
Division 1 Södra
Utsikten - Trollhättan
Spel: 1
bet365 1.80
***
Utsikten är urstarkt hemma på Ruddalens balkongmatta.
Facit för Stefan Rehns lag?
8-3-0.
Alltså åtta segrar och tre oavgjorda på elva försök, det är starka papper.
Utsikten biter sig kvar i toppen trots att man kryssar lite väl mycket på bortaplan. Det gjorde man senast mot Oddevold också. En match man styrde och ställde i, men var för ineffektivt.
För att hänga med i jakten på kvalplatsen – Ljungskile är för bra och för långt fram – krävs det tre poäng i dag mot toppkonkurrenten Trollhättan.
Och det är i just sådana här matcher Utsikten är som bäst.
Det är då klasspelare på div 1-nivå som Joakim Olausson (ex-Häcken, på väg mot elitfotbollen igen, sett mycket bra ut under säsongen), Albin Skoglund (ex Häcken, ÖIS, Varberg), och Linus Tornblad (ex Örgryte/Gais) stegrar, och blir ännu bättre.
Utsikten har inga nya skador, återfår däremot AIK-lånet Adam Ben Lamin från landslagsamling.
***
Trollhättan då?
Gjort det klart bra den här säsongen.
Men åker till Göteborg i dag utan sina tre kanske bästa spelare.
Saknas gör...
Skyttekungen Albinot Rexhepi (22/10).
Viktige och rutinerade innermitten Johan Lundgren, ex Gais & ÖIS, (19/0).
Båda är avstängda.
Ny skada stör ordinarie backen Markus Karlsson (21/0).
Med tanke på att FCT saknar tre "nycklar" och att Utsikten är så pass bra, inte minst hemma så känns det här som en klockren etta i min bok.
bet365 erbjuder 1.80.
Den är tagen!
***
Så det var allt för nu.
Nu hoppas vi på en härlig lördag.
Mot 13 rätt!
///Ulrik.


0 Kommentarer
Aston

Stryktipset 14/9, 2019

13 September 2019 - 22:15

En lottoboll från 13 rätt förra veckan. Utdelningen var dock pinsamt låg. Runt 6000 kr för 13 rätt, inte ens hundra spänn för 12 rätt och ingen utdelning på 11 eller 10 rätt. Det gör att vi denna vecka har en fet jackpott på 11 miljoner att spela om. Även måltipset har en jackpott som är uppe i ca 3 miljoner. Mot 14 miljoner med andra ord! Nu kör vi!


Match 1
Manchester United - Leicester X

(TTT 9-1-0)

1-2-1 har United startat säsongen med. Vinsten kom i premiären mot Chelsea. Fick senast bara 1-1 borta mot Southampton trots tidigt ledningsmål och spel 11 mot 10 sista kvarten. Har lång skadelista med namn som Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Luke Shaw, Paul Pogba och Anthony Martial. Även frågetecken för Aaron Wan-Bissaka och Jesse Lingard. Yttern Daniel James i fint slag. Gjort mål i tre av fyra matcher och avgjorde för Wales i EM-kval matchen mot Vitryssland. En ny Ryan Giggs på gång kanske. Leicester på tredje plats har 2-2-0 på sina fyra matcher. Vann senast mot Bournemouth efter bla två mål av Jamie Vardy. Har kreativa mittfältare i Youri Tielemans och James Maddison. Saknar Wes Morgan, Matty James och Daniel Amartey. I nuläget bortalaget streckat till 17% gör att vi helgarderar och hoppas på rävarna.
bet365-odds 1X2: 1.95 - 3.50 - 4.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 2
Tottenham - Crystal Palace 1

(TTT 10-0-0)

Londonderby i match 2. Tottenham vann lite turligt mot Aston Villa i premiären men sen har det endast blivit två poäng på de tre senaste matcherna. Kryssen borta mot Arsenal och Manchester City är säkert fansen till freds med men förlusten hemma mot Newcastle är det värre med. Skyttekungen Harry Kane stod för två bra landskamper mot Bulgarien och Kosovo. Totalt fyra mål smällde han in för The Three Lions. Satte två straffar mot Bulgarien men bommade en mot Kosovo. Hot Spurs har argentinarna Juan Foyth och Giovani Lo Celso skadade. Davinson Sanchez, Kyle Walker-Peters, Tanguy N'dombele och Eric Dier ska testas sent. Snålspelande Crystal Palace har haft marginalerna med sig så här långt in på säsongen. Senast när man ställdes mot Aston Villa fick man spela större delen av andra halvlek med en man mer. Fick dessutom ett kontroversiellt domslut med sig i slutet av matchen. Hoppas till denna match ha Scott Dann och James Tomkins i speldugligt skick. Martin Kelly skadad. Håller Palace flyt i sig eller påbörjar Tottenham resan till toppen här. Ettan först hur som helst.
bet365-odds 1X2: 1.36 - 5.25 - 8.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 3
Wolverhampton - Chelsea X

(TTT 5-4-1)

Wolves är tillsammans med Watford enda lagen i serien som ännu ej vunnit en ligamatch denna säsong. Tre kryss hade man innan man senast föll mot Everton med 2-3. Drog på sig hela sex gula kort då och eftersom Willy Boly stod för två av dem är han avstängd här. Inte så lysande då man har skador på Matt Doherty och Romain Saiss. Kan således bli debut för Jesus Vallejo som är på lån från Real Madrid. Chelsea har inlett säsongen utan att övertyga som lag. Enskilda spelare har sett bra ut och då tänker vi främst på Tammy Abraham och Mason Mount. Sent poängtapp senast hemma mot Sheffield United. Har snart Antonio Rudiger, N'Golo Kante och Pedro åter efter skador. Reece James, Emerson, Ruben Loftus-Cheek, Mateo Kovacic och Callum Hudson-Odoi dras också med skador så i värsta fall saknar Frank Lampard åtta spelare till denna match. Svårtippat historia.
bet365-odds 1X2: 3.00 - 3.30 - 2.37
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 4
Norwich - Manchester City 2

(TTT 0-0-10)

Norwich är en frejdig men kanske lite naiv nykomling. Gjort mål mot Liverpool, Newcastle och Chelsea men senast mot West Ham blev man nollade. Skyttekungen Teemu Pukki har inte legat på latsidan under landslagsuppehållet utan satte straffmål mot såväl Grekland som Italien. Blir så klart tillsammans med målvakten Tim Krul nyckelspelare i den här matchen för The Canaries. Skador på Timm Klose, Christoph Zimmermann, Grant Hanley, Onel Hernandez och Tom Trybull påverkar mycket, framför allt defensivt. Manchester City sänkte Brighton senast på två minuter. Efter Kevin De Bruynes tidiga ledningsmål så kunde man spela av matchen mer eller mindre. Siffrorna landade till slut på 4-0. Hade så klart många spelare iväg på olika landslagsuppdrag men alla åter "oskadda". Aymeric Laporte, Ilkay Gundogan och Leroy Sane skadade. Sena tester på John Stones och Gabriel Jesus. Norwich kan nog ge hyfsat motstånd men City bör vara nån klass bättre.
bet365-odds 1X2: 15.00 - 9.00 - 1.14
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 5
Sheffield United - Southampton 1

(TTT 9-0-1)

The Blades har sett helt okej ut i inledningen av säsongen och står på samma antal poäng som Chelsea, Tottenham och Manchester United. Kommer från meriterande 2-2 borta mot Chelsea. Viktigt att anfallaren Callum Robinson hittade rätt då han blir viktig framåt under säsongen. Har lite känning precis som John Fleck och David McGoldrick men bör kunna starta. Kean Bryan skadade sig i EFL-cup och ej tillgänglig. Southampton på trettonde plats inledde med två förluster men senast kunde man knipa en pinne mot Manchester United trots rött kort med kvarten kvar. Innan dess var det Saints som fick spela en man mer stora delar av matchen mot Brighton. Ska vi gissa att det även kommer smälla en hel del i den här matchen. Kevin Danso är avstängd. Sena tester på Ryan Bertrand, Moussa Djenepo, Nathan Redmond och Michael Obafemi.
bet365-odds 1X2: 2.45 - 3.20 - 3.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 6
Brighton - Burnley 1

(TTT 9-1-0)

Två lag som såg bra ut i premiären men sedan tappat lite fart. Brighton har förvisso haft ett sydkustderby mot Southampton (fick en tidig utvisning) och "omöjliga" Manchester City i de två senaste matcherna. Så ingen fara på taket än men det vill nog till en vinst här för att Graham Potter ska få lite arbetsro. Neal Maupay hoppas få chansen på topp före gamle Glenn Murray. Har lånat ut både Jurgen Locadia och Florin Andone (som hade startat säsongen bra, minus röda kortet mot Saints). Fina belgaren Leandro Trossard ny på skadelistan, trist. Yves Bissouma, Jose Izquierdo och Ezequiel Schelotto sedan tidigare skadade. Burnley satte tre bollar mot Saints i premiären men har efter det två förluster och ett kryss. Var aldrig nära poäng senast mot Liverpool. Danny Drinkwater förhoppningsvis enda namnet på skadelistan då Dwight McNeil, Robbie Brady och Johann Berg Gudmundsson ser ut att kunna medverka efter skadeproblem. Skulle behöva en playmaker på mitten då alla man nu har är mer defensiva grovjobbare än offensiva nycklar. Hemmaplan kan fälla avgörandet här.
bet365-odds 1X2: 2.05 - 3.30 - 3.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 7
Östersund - Kalmar FF X

(TTT 6-2-2)

Storsjöstadens stolthet är i riktigt risig form. Fyra förluster på de fem senaste och man fick även kämpa stenhårt för att besegra lilla Stocksund i cupen. Tappet under säsongen av Hosam Aiesh märks och det var han som skapade offensivt. Nu finns inte mycket kvar av klass i laget. Störs internt av "Daniel Kindberg-affären" och riskerar även böter för Saman Ghoddos övergång till Amiens. Sam Mensiro och Ronald Mukiibi känner av skador och Charlie Colkett känner av sin avstängning. Kalmar kändes på gång när man tog poäng mot Hammarby och Örebro. Följde upp med skrällseger mot AIK på Friends. Dock har de två senaste varit urusla. 0-4 borta mot Göteborg och senast 0-5 hemma mot Malmö. I förlustmatchen mot MFF kan man till viss del skylla på den tidiga utvisningen av Romario som endast var på planen i nio minuter. Han är avstängd här och har sällskap av Fidan Aliti som också sitter av en avstängning. Har sena tester på Samuel Adrian, Johan Stenmark, Emin Nouri och Piotr Johansson. Vi chansar bort ettan och ger Kalmar fördel.
bet365-odds 1X2: 2.50 - 3.30 - 2.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 8
Charlton - Birmingham 1

(TTT 9-0-1)

Charlton fortsätter att imponera och är nu tillsammans med Swansea enda lagen i serien som fortfarande inte förlorat. Målis Dillon Phillips har hållit nollan i de två senaste och framåt finns bra kraft i Conor Gallagher och Lyle Taylor. Sparkapital i form av Tomer Hemed och Jonathan Leko som fightas om platsen på topp bredvid Taylor. Skador på Lewis Page och Deji Oshilaja eller Abdul-Yussuf Adedeji Adeniyi Oshilaja som han egentligen heter. Birmingham har inte gått något vidare på bortaplan. Vann förvisso i premiären borta mot Brentford men det ser ut att ha varit en engångsföreteelse. Efter det klara förluster mot så väl Nottingham som Swansea. Är till denna match hårt skadedrabbat då Jonathan Grounds, Maikel Kiefenbeld, Jefferson Montero, Cheick Keita och Jacques Maghoma saknas. Kerim Mrabti hoppas få ersätta Montero på kanten men det finns tuff konkurrens från 16-årige Jude Bellingham som avgjorde mot Stoke senast. Tycker inte Blues imponerade senast mot Stoke och vi ger The Addicks förtroendet.
bet365-odds 1X2: 2.30 - 3.30 - 3.20
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 9
Blackburn - Millwall 1

(TTT 10-0-0)

Rovers har spelat många jämna matcher i inledningen av säsongen. Föll senast med 2-3 mot WBA. Har trots det lite problem med målskyttet och av anfallarna är det endast Danny Graham som gjort ett mål. Både Adam Armstrong och Sam Gallagher behöver snarast få nätkänning. Ynglingarna Ben Brereton & Danny Butterworth är fortfarande skadade och kan ej konkurrera om anfallsplatserna. Jacob Davenport och Tosin Adarabioyo dras också med skadeproblem och är tveksamma till spel. Två poäng bättre än Rovers är Millwall som ser tröga ut framåt. Fick senast mot Hull en billig straff med sig och bakåt imponerade inte polske keepern Bartosz Bialkowski som släppte billiga returer och var helt felplacerad vid baklängesmålet. Har endast gjort fem mål på sex matcher så vi räknar inte med målfest här heller. Skador på Frank Fielding och Jiri Skalak. 1X räcker här.
bet365-odds 1X2: 2.10 - 3.40 - 3.60
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 10
Hull - Wigan 1

(TTT 10-0-0)

Hull ligger på 20e plats med endast fem poäng inspelade på sex matcher. Fullt så dåliga är man dock inte. Haft en del svåra matcher (Swansea och Brentford borta och Bristol City hemma) och var senast förtjänta av att vinna borta mot Millwall. Åkte på en billig straff och hade inte flyt framför kassen. Anfallaren Josh Magennis tog sitt andra gula på stopptid och är avstängd här. Tom Eaves förväntas få chansen från start nu. Har skador på Matthew Pennington, Callum Elder, Angus MacDonald, Brandon Fleming och Daniel Batty. Wigan är redan under strecket och vi blir inte förvånade om dom befinner sig där även när vi ska summera säsongen. Är svaga framåt och truppen håller bra League 1 klass men i Championship får de kämpa hårt. Hoppas snart ha Joe Garner redo och helt skadefri. Bara Tom Pearce och Josh Windass uppsatta på skadelistan men vi vet att även Anthony Pilkington och Kieffer Moore varit skadade och frågan är om de är helt hundra till denna match. Vi spikar ettan i denna match.
bet365-odds 1X2: 2.00 - 3.50 - 3.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


Match 11
Middlesbrough - Reading 2

(TTT 10-0-0)

Boro tillhör alltid förhandsfavoriterna att ta steget upp till högsta serien. Ser dock inte heller denna säsong ut att ha vad som krävs. Förstår inte att man säsong efter säsong ska tro att Britt Assombalonga ensam ska kunna ta upp laget till Premier League. Räddade poäng borta mot Bristol men för att vinna matcher behöver han understöd framåt. Rudy Gestede är i sina bästa stunder en duglig anfallare men ack så skadebenägen beninske landslagsmannen är. Tyvärr för Jonathan Woodgate är inte bara Gestede skadad utan även tre av backarna. George Friend, Hayden Coulson och Jonny Howson. Reading har trots en blygsam tabellplacering varit en positiv överraskning i våra ögon. Inledde svagt men har spelat upp sig och borde senast ha avgjort i första halvlek mot Charlton. Hade dock inte marginalerna med sig och i andra studsade bollen fel för Reading. Här chans till revansch. Har Tyler Blackett åter efter skada. Matt Miazga ej redo än. Tveksamt om Josh Barett och Tom McIntyre kan medverka då de har varit sjuka i veckan. Allt värde på bortalaget här!
bet365-odds 1X2: 2.00 - 3.50 - 3.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 12
Preston - Brentford 1

(TTT 8-1-1)

Ligans bästa hemmalag så här långt är Preston. Tre raka segrar och 8-2 i målskillnad. Wigan, Stoke och Sheffield W. är de lag man besegrat. Imponerande att man går så bra även denna säsong då man precis som förra är hårt skadedrabbat. Nåt måste ju vara fel när laget åker på skada efter skada. Kan ju inte bara vara otur. Darnell Fisher, Tom Clarke, Andrew Hughes, Louis Moult, Sean Maguire, David Nugent och Tom Barkhuizen är alla borta pga skador denna match. Kan bli debut för unge Tom Bayliss efter flytten från Coventry. Thomas Franks Brentford såg bra ut senast hemma mot Derby och frågan är om man konserverat den matchformen under uppehållet. Har saknat Brighton-flyende Neal Maupay något enormt men senast så satte Ollie Watkins två baljor så kanske börjar ha ta in sin nya roll. I övrigt mycket nytt och ungt som inte känns redo för ligan än. Inga skador som stör då Ethan Pinnock är åter. Trots alla skador så får Preston u-tipset.
bet365-odds 1X2: 2.70 - 3.30 - 2.60
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 13
Queens Park Rangers - Luton 1

(TTT 10-0-0)

QPR har gjort en fin inledning på säsongen. Segrar mot Stoke, Wigan och Sheffield W. Förlusterna har kommit mot bättre motstånd i form av Bristol City och Swansea. Krysset mot Huddersfield enda plumpen, där borde man tagit en vinst. Jordan Hugill avgjorde senast borta mot Sheffield W. genom smarta löpningar. Anfallskompisen Nahki Wells måste flyga högt efter att ha avgjort på egen hand för sitt Bermuda borta mot Panama. Nu lär väl Mexiko ta hem gruppen ändå men kul så länge det varar. Viss förhoppning finns att Geoff Cameron och Luke Amos ska kunna medverka men sena tester avgör. Luton charmade oss i premiären genom 3-3 mot Middlesbrough. Efter det gick det sämre med tre raka förluster men nu är The Hatters på g igen. Vinster i ligan mot Barnsley och Huddersfield samt Cardiff i EFL-cup har fått upp självförtroendet igen. En tänkbar målskytt är James Collins som satte bollar i de två senaste. Nätade även i landslaget när Irland besegrade Bulgarien. Dan Potts och Martin Craine på väg tillbaka efter skador men troligen ej redo här. Callum McManaman också skadad. Oviss match som helst garderas.
bet365-odds 1X2: 1.95 - 3.60 - 3.80
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Stryktipset (216-Raders)

1. Manchester United - Leicester 1X2
2. Tottenham - Crystal Palace 1
3. Wolves - Chelsea 1X2
4. Norwich - Manchester City 2
5. Sheffield U. - Southampton 1
6. Brighton - Burnley 1
7. Östersund - Kalmar FF X2
8. Charlton - Birmingham 1
9. Blackburn - Millwall 1X
10. Hull - Wigan 1
11. Middlesbrough - Reading X2
12. Preston - Brentford 1
13. Queens PR - Luton 1X2


Måltipset (enkelrad)

1. Manchester United - Leicester
4. Norwich - Manchester City
13. Queens PR - Luton
14. Swansea - Nottingham
19. Blackpool - MK Dons
20. Burton - Coventry
22. Ipswich - Doncaster
25. Peterborough - Rochdale

Lycka till med raderna!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
020-819100

0 Kommentarer
Fler inlägg: