Publicerad på 20 Feb - 16:10

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Spelskolan: Hur fungerar ett långtidsspel hos Bet365?

I samarbete med Bet365 så har vi en spelskola på Rekatochklart.com där vi går igenom olika spelformer och i den här artikeln diskuterar vi Långtidsspel, som är en populär spelform för många spelare. 

Vad är ett långtidsspel?

Ett långtidsspel är helt enkelt ett spel som löper under en längre period och det brukar vara spel på vinnare, skytteligor, antalet mål för en spelare, övergångar eller liknande som går under kategorin långtidsspel. Det är också väldigt vanligt när det kommer till politik, prisutdelningar som Nobelpriset och andra tävlingar som inte är direkt kopplade till sport.

Bet365 har länge varit ett av spelbolagen som har haft ett av de allra bästa utbudet inom långtidsspel med många olika tävlingar och evenemang. Man kan också hitta en del roliga spel hos Bet365 som vinnare av exempelvis Melodifestivalen eller Let’s Dance.

När bör man använda långtidsspel?

Många ställer sig frågan när det är bra att använda långtidsspel och när man kan hitta värde i ett sådant spel. Vi brukar säga att det generellt är svårt att hitta ett spelvärde på någon av de stora ligorna inom fotboll och ishockey. De flesta som spelar långtidsspel där gör det för att få en extra krydda till säsongen eller att man stöttar sitt lag genom att lägga ett spel på att laget vinner ligan.

När det däremot kommer till evenemang som Melodifestivalen, Eurovision eller Let’s Dance så är det inte alls lika säkert att spelbolagen har lika bra koll. Det gör att det öppnar sig en möjlighet att hitta spelvärde om du är mer påläst än spelbolaget och kanske har fakta på antalet spelningar av en viss låt, hur artisterna ökar eller minskar i popularitet eller andra faktorer som spelbolagen inte vägt in i oddsen.

Eurovision är ett bra exempel där vi på Rekatochklart.com hittat spelvärde genom att vara pålästa. Det är mer en regel än ett undantag att ett eller flera bottentippade bidrag i tävlingen slutar topp 10 eller rentav topp fem. Men för att hitta guldkorn gäller det givetvis att läsa på mycket och bygga spelet med fakta eller andra intressanta faktorer som talar för spelet.

Långtidsspel som Bet365 erbjuder

Bet365 är ett av de spelbolagen som är mest aktiva med långtidsspel i olika former. En del spelbolag erbjuder det endast på fotboll men hos Bet365 sticker det ut då man erbjuder det för trav, politik, galor, sångtävlingar, danstävlingar och mycket därtill. Man kan säga att man erbjuder det på allt som är intressant och som går att erbjuda på ett säkert sätt.

Bet365 har långtidsspel på

  • Alla stora ligor i fotboll
  • Allsvenskan
  • Eurovision
  • Let’s Dance
  • Melodifestivalen
  • Nobelpriset
  • Riksdagsvalet
  • Presidentvalet
  • UK-valet
  • Elitloppet
18+. Stödlinjen.se. Spela Ansvarsfullt.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto